FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 05 jan 2009, 16:59

Ton1 je napisao/la:van bommel odbio produziti ugovor ;)...
nude mu samo godinu produzenje on je tim nezadovoljan...
jos bolje :D
Tvrdi pazar, lopina stara...hoce da se osigura, sad mu ispod postovanja da on kao kapiten ne dobije ugovor na makar 2 godine, sto u jednu ruku i dodje tako. :?
Nesto slicno je pokusao i Barba u HSV-u (s tim da je on bio znatno stariji) pa mu nije proslo. :idea:
Da se razumijemo, nije Van Bommel los igrac, naprotiv jednog takog treba da ima svaka ekipa...ako se ne nadje neki jaci igrac na njegovoj poziciji...moze on sluziti jos godinu-dvije, kao sto Ulli i Co misle,al eto vidjecemo sta ce na kraju biti...cija ce struja pobjediti.
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jan 2009, 17:54

Evo malo slika iz Dubai-a, bas im zavidim! ;)

http://www.spox.com/de/sport/diashows/0 ... ite=2.html
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 jan 2009, 18:39

Levati, umjesto da "stede" za pojacanja, oni idu na pripreme u Dubai. Koji klocevi. Mora da im je neki seik platio, tesko da bi Ulli dao velike pare za pripreme. :D

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 05 jan 2009, 23:15

Ja koliko znam sve im je placeno tamo ,ovi sejkovi ih gotive ovo ono ...
Sto se tice Bomela ,ja sam ga uvijek gotivio ,jer je srce ostavljao na terenu ,i kad vecina igraca nije nista radila ,on je radio nesto ,trcao ,UDARAO i tako .Jest da je previse agresivan al svakoj ekipi treba jedan takav ,ak njega nema ko ce radit prljave poslove ? ? Tako da mislim da bi trebao produzit ugovor i igrat dok ne dodje Tymoscuk

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 jan 2009, 16:36

Koji debil, hoce da igra, dosta mu sjedenja na klupi, a on bi u Barcu. :roll:
Njemački nogometni reprezentativac Lukas Podolski na izlaznim je vratima Bayerna. Upitno je tek kroz vrata kojeg kluba će ući da nastavi pomalo usporenu karijeru...

Bayernov je napadač posljednjih nekoliko mjeseci nezadovoljan svojom pozicijom u klubu aktualnih prvaka njemačke Bundeslige i opetovano naglašava da želi otići kako bi dobio priliku za igru. Posljednjih ga se dana spominje u kontekstu mogućeg prelaska u HSV, odakle bi već u siječnju (a, ne kako je dogovoreno u lipnju) došao Ivica Olić, međutim, oba su njemačka prvoligaša to demantirala.

Za Podolskog se interesira i Roma, no čini se da od tog transfera neće biti ništa, budući da Nijemac poljskih korijena sanja ili svoju prvu nogometnu ljubav Köln, ili transfer u Barcelonu.

- Roma nije moj prvi izbor, nisu to niti HSV, niti Manchester City, premda nikad ne reci nikad. Moja je želja vratiti se u Köln ili, ako je moguće, pridružiti se Barceloni koju pratim još od vremena kada su tamo igrali Romario i Hristo Stoičkov. Klub je to koji ima nekoliko svjetskih zvijezda, primjerice Samuela Eto'a i Thierry Henryja, a i stadion im je fantastičan - kazuje Podolski.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 jan 2009, 19:21

ribery je napisao/la:Koji debil, hoce da igra, dosta mu sjedenja na klupi, a on bi u Barcu. :roll:
Njemački nogometni reprezentativac Lukas Podolski na izlaznim je vratima Bayerna. Upitno je tek kroz vrata kojeg kluba će ući da nastavi pomalo usporenu karijeru...

Bayernov je napadač posljednjih nekoliko mjeseci nezadovoljan svojom pozicijom u klubu aktualnih prvaka njemačke Bundeslige i opetovano naglašava da želi otići kako bi dobio priliku za igru. Posljednjih ga se dana spominje u kontekstu mogućeg prelaska u HSV, odakle bi već u siječnju (a, ne kako je dogovoreno u lipnju) došao Ivica Olić, međutim, oba su njemačka prvoligaša to demantirala.

Za Podolskog se interesira i Roma, no čini se da od tog transfera neće biti ništa, budući da Nijemac poljskih korijena sanja ili svoju prvu nogometnu ljubav Köln, ili transfer u Barcelonu.

- Roma nije moj prvi izbor, nisu to niti HSV, niti Manchester City, premda nikad ne reci nikad. Moja je želja vratiti se u Köln ili, ako je moguće, pridružiti se Barceloni koju pratim još od vremena kada su tamo igrali Romario i Hristo Stoičkov. Klub je to koji ima nekoliko svjetskih zvijezda, primjerice Samuela Eto'a i Thierry Henryja, a i stadion im je fantastičan - kazuje Podolski.
Ma da hoće i otići više pa gdje bilo...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jan 2009, 20:30

poldi 100% odlazi,to me raduje propali igrac u bayernu i tacka ce tu biti ubrzo stavljena....
od pojacanja se jos spominje tymo za kojeg je henes izjavio da ce 100% potpisat on bi bio odlican...
a henes je jos rekao ako budu mogli nekog dobrog igraca za malo novca da ce ga dovest...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 jan 2009, 20:59

bistrikboy je napisao/la:poldi 100% odlazi,to me raduje propali igrac u bayernu i tacka ce tu biti ubrzo stavljena....
od pojacanja se jos spominje tymo za kojeg je henes izjavio da ce 100% potpisat on bi bio odlican...
a henes je jos rekao ako budu mogli nekog dobrog igraca za malo novca da ce ga dovest...
Ako je Ulli to rekao, tako ce najvjerovatnije i biti. To je dobro. 8-)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 jan 2009, 21:02

bistrikboy je napisao/la: a henes je jos rekao ako budu mogli nekog dobrog igraca za malo novca da ce ga dovest...
To je isto meni "sapno" na uho da niko ne cuje, kad smo neki dan dzogirali zajedno. :lol: :lol: :lol:
Lopuza stara, nezna vise ni tajne da cuva, gotovo sa njim...uhvatio ga Ciroditis. ;) :D

Salu na stranu, dok je Ulli u FCB nema krize...ni financijske...ni bilo koje druge, tip zna sta radi.
Tymo dolazi, Olic isto..zna on sta treba jos dovesti da bi se jurisalo na sam vrh Evrope.
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 jan 2009, 23:51

geronimo je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: a henes je jos rekao ako budu mogli nekog dobrog igraca za malo novca da ce ga dovest...
To je isto meni "sapno" na uho da niko ne cuje, kad smo neki dan dzogirali zajedno. :lol: :lol: :lol:
Lopuza stara, nezna vise ni tajne da cuva, gotovo sa njim...uhvatio ga Ciroditis. ;) :D

Salu na stranu, dok je Ulli u FCB nema krize...ni financijske...ni bilo koje druge, tip zna sta radi.
Tymo dolazi, Olic isto..zna on sta treba jos dovesti da bi se jurisalo na sam vrh Evrope.
Vjerujem da zna sa parama i da za njega nema krize, ali tesko da zna koga dovesti... Zapravo zna, ali ne bi on bio Ulli kad bi pokopuvo nekoliko igraca (ne racunajuci ono prije godinu i po, Ribery, Toni, Klose...) Vraca se covjek starim navikama :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 jan 2009, 13:28

Vom Jäger zum Gejagten

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 07 jan 2009, 22:16

Olić prelazi u Bayern na ljeto... to je završena stvar prije nekoliko dana...

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 jan 2009, 23:05

davud87 je napisao/la:Olić prelazi u Bayern na ljeto... to je završena stvar prije nekoliko dana...
Ma nemoj mi rec :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jan 2009, 23:12

ribery je napisao/la:
geronimo je napisao/la:

Vjerujem da zna sa parama i da za njega nema krize, ali tesko da zna koga dovesti... Zapravo zna, ali ne bi on bio Ulli kad bi pokopuvo nekoliko igraca (ne racunajuci ono prije godinu i po, Ribery, Toni, Klose...) Vraca se covjek starim navikama :mrgreen:

Ej mi jurisanja na Evropu sa Olicem. Yebo ga Olic trebao je otvoriti onu kesu i dati para za Benzemu, ali to Uli izgleda radi samo kad zavrse 4 ili 5 pa se covijek naljuti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 07 jan 2009, 23:32

Sta treba dati za igraca 100 miliona ,ne budi lud ba ,Olic za zamjene bit ce dobar pravo,i sa njim i bez njega bit ce sampioni tako da nam ne treba benzema ili neki drugi "veliki " napadac

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 07 jan 2009, 23:59

Olić se ubio za đokera... kako god bolji je od onog papka podolskog... a Olić može igrati i desno krilo! i još nešta ne može Benzema igrati pored Tonija i Klosea nikako, može samo grijati klupu :-) :-) a dati tolike pare za čoeka koji sjedi na klupi je previše :D:D:D zaj... se

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jan 2009, 09:38

Bayern bi mogao dovesto rodionova iz BATE Borisova,on je napadac i po pisanju bjeloruskih medija bayern je zagrijan za njega,odsteta bi bila oko 3 miliona eura 8-)
takodzer se raspravlja i o dovođenju maria gomeza,dok je beckenbauer odbio platiti oko 30 mil.eura,ostatak uprave ne odustaje pa se sad nudi kroos + određena suma za gomeza....
poldi jos uvijek nije otputovao na pripreme u dubai zbog gripe,a njegov odlazak na zimu u keln postaje sve vjerovatniji poslije izjave K.H.Rimmenige-a da je "razlika između sume koju oni nude i mi trazimo jako mala"...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sprecanski
Kontakt:

Post Postao/la sprecanski » 08 jan 2009, 10:26

nezaboravite da i van bomel ide na kraju sezone a tymo je aktuelan al da ce sigurno to jos niko nezna doc olic ce zamijenit podolskog al ko i on olic ce veci dio provest na klupi i po potrebi ulazit u igru il u slucaju povrede nakog napadaca

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jan 2009, 16:34

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 08 jan 2009, 17:34

Olic ce izbaciti Klosea ili Tonija iz prvog sastava. On ce bolje odg Riberyju i Ze Robertu,mislim na njihove ubacaje.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.