Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Sta hocete ba.Pa mali tek 20 kuka a trpa li trpa sta vam smeta.Nije Mamic dao go nego Ara.Cuj Ibisevic .Mi izgleda nevjerujemo mladim igracima.Buduci tandem 2 spica Ara i Dzuric.
-
- Kontakt:
Polovnjaci koji igraju u Realu, Interu, Barceloni jelde?karajlo je napisao/la:nek se dokaze u mladoj reprezentaciji...jel dao i jedan gol za mladeBigBigBang je napisao/la:Djuric odigrao par utakmica u Seriji A koje je vecinu ulazio sa klupe i to su te mnogo vece utakmice, pa do kraja ove polusezone Hodzic ce imati meceve sa Bayernom i Arsenalom sa takvim klubovima Djuric moze igrati ali samo ako ga neki njemacki ili engleski drugoligas dovede pa da ih izvuku u kupu. Taj Prevljak ne moze u Salzuburgu da igra pa se kali u cvajti mozda ce biti bolji mozda i Ibisevic nekad zaigra Ligu Prvaka mozda....
![]()
mamic nece svoje poluigrace prodavatii preko nase repke...za te rabote ima kockaste
nasima nije bas pametno da puno petljaju sa notornim kriminalcima protiv kojih se vode krivicni postupci

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Tako je.dubrovnik je napisao/la:Po meni je Vedad igrac koji jos moze pomoci ali nazalost to ce sve biti teze i teze ocekivati od njega. U zadnjim utakmicama u kojim nije bilo Edina vidjelo se da to nije to i mozemo se upirati do neba da dokazemo suprotno. Nadam se da ce jos dugo zabijati u Bundes ligi i reprezentaciji ali po meni je Armin kompatibilniji sa Dzekom od obojice drugih solucija(Vedad, Milan) i u igri sa 2 napadaca on bi bio moj izbor za tu poziciju. U ostalim varijantama pretpostavio bi mu Vedada i Djurica. Makar trenutno.
A za ove koji porede Hodzica i Prevljaka. Hodzic je prvi-drugi napadac Dinama a Prevljak peti Red Bulla i posudili su ga u drugoligasa Austrijskog. I kada i ako zaigra za Red Bull opet ce biti u najboljem slucaju treci - cetvrti napadac. On je vec sada ukupno losiji od Hodzica. I svake godine ce biti sve veca razlika. Sanse da on bude ispred njega i da napravi bolji transfer su < 1 %.
Sto se tice transfera Hodzica svakako mu je bolje ostati ovu i jos jednu sezonu u sadasnjem klubu pa onda napraviti transfer u bolji klub. Gdje ce ga ti klubovi iz vrha liga5 dobro platiti i vec to bi mu trebala biti garancija za nekakvu solidnu minutazu. Cak i klubovi iz vrha Belgije, Holandije ( PSV, Anderlecht, ..... ) nisu nesto jaci od njegovog sadasnjeg kluba. Za njega je najbitnije samo da postize po 20 golova po sezoni i da se sacuva povreda. Samo to.
Ne budi smiješan. Kako su to Prevljakove šanse da postane bolji igrač od Hodžića manje od 1 %?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nego kolike su sanse "da on bude ispred njega i da napravi bolji transfer" ?? majstore. >20%.
Jesi li ti procitao tekst koji citiras. Hodzic je tri, cetiri koraka ispred Prevljaka. On mora prvo odigrati odlicnu sezonu sada. Pa onda sljedece bi trebao biti treci-cetvrti napadac Red Bulla. Pa onda mora iskoristiti tih par utakmica i nametnuti se u prvog-drugog napadaca za sljedecu sezonu sto ce biti sve samo ne lagano. Pa onda postici 15-20 golova po sezoni kao starter. I tek onda ce biti tu gdje je sada Hodzica. Znaci ovdje ima jako puno AKO. A Hodzic je vec prosao to. I opet sto se tice transfera prije ce Dinamo prodati igraca za 5-10 miliona nego Red Bull. Za Prevljaka bi bio bolje da igra za neki losiji klub iz austrijske bundeslige. ( Bilo koji osim Red Bull, Austria i mozda Rapid ) Nikako Red Bull koji igra ofanzivno i imat ce uvijek kvalitetne napadace. Druga je stvar sto njima odgovara ovakav igrac jer nije bio skup. Ako uspije super a ako ne nikom nista. Eto velika razlika i da sam napisao 5% ko da to nesto mijenja.
Poenta je da se trenutno ne mogu porediti ova dvojica igraca. Jer jedan puno zaostaje. Ovo ne znaci da Prevljak nema veliki kvalitet, ima. Samo u ovom klubu ga ocekuje jako puno posla dok se ne izbori u bar jednog od prvih 15 igraca kluba. Tek onda se mogu porediti njih dvojica. A do tada Hodzic vec moze igrati u boljim klubovima iz liga5.
Jesi li ti procitao tekst koji citiras. Hodzic je tri, cetiri koraka ispred Prevljaka. On mora prvo odigrati odlicnu sezonu sada. Pa onda sljedece bi trebao biti treci-cetvrti napadac Red Bulla. Pa onda mora iskoristiti tih par utakmica i nametnuti se u prvog-drugog napadaca za sljedecu sezonu sto ce biti sve samo ne lagano. Pa onda postici 15-20 golova po sezoni kao starter. I tek onda ce biti tu gdje je sada Hodzica. Znaci ovdje ima jako puno AKO. A Hodzic je vec prosao to. I opet sto se tice transfera prije ce Dinamo prodati igraca za 5-10 miliona nego Red Bull. Za Prevljaka bi bio bolje da igra za neki losiji klub iz austrijske bundeslige. ( Bilo koji osim Red Bull, Austria i mozda Rapid ) Nikako Red Bull koji igra ofanzivno i imat ce uvijek kvalitetne napadace. Druga je stvar sto njima odgovara ovakav igrac jer nije bio skup. Ako uspije super a ako ne nikom nista. Eto velika razlika i da sam napisao 5% ko da to nesto mijenja.
Poenta je da se trenutno ne mogu porediti ova dvojica igraca. Jer jedan puno zaostaje. Ovo ne znaci da Prevljak nema veliki kvalitet, ima. Samo u ovom klubu ga ocekuje jako puno posla dok se ne izbori u bar jednog od prvih 15 igraca kluba. Tek onda se mogu porediti njih dvojica. A do tada Hodzic vec moze igrati u boljim klubovima iz liga5.
Najrealnije,najiskrenije,najdirektnije,najpostenije.Jos jedan igrac zrtva nacionalnog kljuca.
Djuri svaka cast,treba da je u reprezentaciji,treba i da udje kad nemamo rjesenja do sicat duge lopte u bunar ali Djura ne moze ispred Armina,Armin je bolji,perspektivniji,igra u jacem klubu...
Sve se svodi opet na nacionalnost,treba nam malo balansa pa daj slabijeg zeljene nacionalnosti radije nego boljeg iz one koje ima previse.Kad to kazem ne mislim samo na selektora nego i na dobar dio javnosti koji tako rezonuje,valjda im je nekakva satisfakcija taj neki privid multi-kulti,velim makar i usiljeno.
Trebaju igrati najbolji igraci,akcenat je na ovo igraci a ne trebaju igrati nikakavi Bosnjaci,Srbi,Hrvati,ko zeli reprezentaciju u kojoj je kriterij ispred svih ostalih da to bude nacionalno izbalansirano nek brate naprave sebi takvu reprezentaciju i nek se prebrojavaju.A nama neka ostave ovu nasu,ovu u kojoj igraju najkvalitetniji igraci,velim opet igraci.
Ara ispred Djurica ali jos uvijek iza Vedada sto ne znaci da se to vrlo brzo nece promijeniti.
Djuri svaka cast,treba da je u reprezentaciji,treba i da udje kad nemamo rjesenja do sicat duge lopte u bunar ali Djura ne moze ispred Armina,Armin je bolji,perspektivniji,igra u jacem klubu...
Sve se svodi opet na nacionalnost,treba nam malo balansa pa daj slabijeg zeljene nacionalnosti radije nego boljeg iz one koje ima previse.Kad to kazem ne mislim samo na selektora nego i na dobar dio javnosti koji tako rezonuje,valjda im je nekakva satisfakcija taj neki privid multi-kulti,velim makar i usiljeno.
Trebaju igrati najbolji igraci,akcenat je na ovo igraci a ne trebaju igrati nikakavi Bosnjaci,Srbi,Hrvati,ko zeli reprezentaciju u kojoj je kriterij ispred svih ostalih da to bude nacionalno izbalansirano nek brate naprave sebi takvu reprezentaciju i nek se prebrojavaju.A nama neka ostave ovu nasu,ovu u kojoj igraju najkvalitetniji igraci,velim opet igraci.
Ara ispred Djurica ali jos uvijek iza Vedada sto ne znaci da se to vrlo brzo nece promijeniti.
Ajax to sto govoris da za Prevljaka 1% je jednostavno glupost, a zasto je glupost mislim da ne treba ni objasnjavati ni iznositi neke argumente protiv te tvrdnje.
This time next year we'll be millionaires.
Da bi Armin bio ispred Djurica to mora da dokaze u reprezentaciji, a sigurno ne na utakmicama baraza. Zato je Mesa trebao da iskoristi jedini rok za prijateljsku u junu, a ne da niti jednu prijateljsku u citavoj godini ne zatrazi da mu savez obezbjedi.
Neme to nikakve veze sa nacionalnoscu, covjek te je bukvalno odveo u baraz, a ne zbog toga sto je Srbin, vec sto je pokazao odredjen kvalitet.
@Ajax
Samo dragi Bog zna ko ce napraviti bolju karijeru Hodzic ili Prevlajk. Takve stvari se ne mogu predvidjeti jer se radi o izuzetno mladim igracima, a na karijere takvih sto sta utice i zavisi hiljadu nekakvih faktora. Prevljak je igrac Red Bulla i ima mogucnost (sto je od velikog znacaja) da se kali u Lieferungu. Nemoj biti tako siguran u svoje tvrdnje.
Neme to nikakve veze sa nacionalnoscu, covjek te je bukvalno odveo u baraz, a ne zbog toga sto je Srbin, vec sto je pokazao odredjen kvalitet.
@Ajax
Samo dragi Bog zna ko ce napraviti bolju karijeru Hodzic ili Prevlajk. Takve stvari se ne mogu predvidjeti jer se radi o izuzetno mladim igracima, a na karijere takvih sto sta utice i zavisi hiljadu nekakvih faktora. Prevljak je igrac Red Bulla i ima mogucnost (sto je od velikog znacaja) da se kali u Lieferungu. Nemoj biti tako siguran u svoje tvrdnje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ara je u svakom segmentu igre debelo ispred prevljaka... i jedina sansa da ne napravi bolju i uspijesniju karijeru je da ima puno povreda koje bi ga usporavale... u svakom drugom slucaju ara ce biti mnogo veci igrac jer realno tv je u boji za smajila pogotovo u tehnici i fud umijecu...
I cuj ovaj ima dobru prednost pa moze igrati u Lieferingu... pa moze i Ara u Lokomotivi, u Dinamu II ali je on to davno prekucao...
I cuj ovaj ima dobru prednost pa moze igrati u Lieferingu... pa moze i Ara u Lokomotivi, u Dinamu II ali je on to davno prekucao...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Kakvu predonst momcino, gdje si ti to procitao? Napisao sam mogucnost, sto je dobro za mladog igraca da se kali. 3 gola i 2 asistencije juce samo govore da ce napredovati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Pa moze li se to isto tretirati u ovom slucaju... jer i Ara ima te iste mogucnosti da se kali... ali sto ce mu to... kalio se on na nasim pasnjacima....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Oba su fakticki na pocetku karijere. Nalaze se u klubovima koji su im samo usputne stanice, mozemo samo nagadjati sta ce biti u buducnosti. Ovo sto gore pise o 1% je stvarno smijesno. Sve se to moze brzo promjeniti, da Ara zaglavi na klupi a Prevljak da predje u Bundesku Dzekinim stopama ili slicno. Naravno zelim im obojici da postanu uspjesni.
Prevljak nema nikakvih sansi da predje u Bundesligu bez da postigne oko 20-tak golova i da bude siguran starter u svom timu u prvoj ligi Austrije. A i to nebi bilo dovoljno jer jer naprimjer Sabitzer sa postignutih 19 golova u prvenstvu i kao prvo ime Red Bull Salzburga u sezoni 2014/15 presao u II Bundesligu ( Cvajta ) u momcad Leipziga. Tvrditi da se tako olako preskacu kategorije i dolazi do Bundeslige je van pameti. Da bi Prevljak presao u Njemacku Bundesligu potrebno je minimalno da kao Sabitzer postigne 20-tak golova u jednom od tri najbolja kluba bar dvije sezone zaredom. A od toga je jos jakooooooooo daleko. Jer covjek jer tek cetvrti-peti napadac Red Bull Salzburga i ljudi ne racunaju na njega na taj nacin.
Na drugoj strani Hodzic je postigao vec 9 golova ove sezone i igra i postize golove i u ligi prvaka. Itd. smijesno je ovo i za porediti sto neki ovdje rade. Svako ko je zelio da shvati shvatio je. A to je sigurno ogromna vecina koja ovo citaju.
Sto se tice ove teme. Dzeko je prvo ime bez konkurencije. Vedo trenutno drugo samo naravno ako bude nastavio igrati za Herthu a ne kao prije u Stuttgartu. I Djuric i Hodzic su treci napadaci. Realno Ara je bolji igrac a i Djuric je iskoristio svoju sansu tako da je to tu negdje. Zavisi od protivnika kada i koliko treba koji od njih dvojice igrati. Svakako se radi o drugacijim napadacima. Spominjanje Prevljaka i slicnih igraca na ovoj temi je samo skretanje sa prave teme.
Na drugoj strani Hodzic je postigao vec 9 golova ove sezone i igra i postize golove i u ligi prvaka. Itd. smijesno je ovo i za porediti sto neki ovdje rade. Svako ko je zelio da shvati shvatio je. A to je sigurno ogromna vecina koja ovo citaju.
Sto se tice ove teme. Dzeko je prvo ime bez konkurencije. Vedo trenutno drugo samo naravno ako bude nastavio igrati za Herthu a ne kao prije u Stuttgartu. I Djuric i Hodzic su treci napadaci. Realno Ara je bolji igrac a i Djuric je iskoristio svoju sansu tako da je to tu negdje. Zavisi od protivnika kada i koliko treba koji od njih dvojice igrati. Svakako se radi o drugacijim napadacima. Spominjanje Prevljaka i slicnih igraca na ovoj temi je samo skretanje sa prave teme.
Ovo sto si napisao po pitanju Prevljaka je manje vise tocno ali treba nadodati i to da je njegov klub nedavno utrpao 9 komada klubu Armina Hodzica. Dinamo stvarno odlicno prodaje igrace ali uz pomoc reprezentacije i NS a ne radi samoga svog tima. Dinamo u regiji i znaci nesto ali kada izadjemo iz okvira toga to je klub koji malo kome sta znaci. U stvari tocnije bi bilo rusi negativne rekorde. RB je ipak druga pjesma i unatoc posrtajima u Evropi to je klub na neusporedivo vecem nivou. Makar po meni. Siguran sam da bi mali Milosevic da je u Mamicevim rukama i hipotetski pisem da ima Hrvatske papire vec sada bio po Mamicu igrac za najvece. Da jos jednom ponovim Hodzic bez pomoci reprezentacije igra u prvom timu sto je skoro nevjerovatno i dokaz ogromnog talenta ovog momka. Poprilicno sam siguran da ce na kraju sezone biti prodan u neki dobar klub. Nema tu cekanja kod njegovog gazde. Mozda ce Armin cekati na klupi novog kluba ali Mamic nece lovu cekati jer ima spremne nove Hodzice koji ce ga zamjeniti. Dinamo nije klub kao RB koji je sportski klub vec tvornica novca za svog gazdu. Tu je i sustinska razlika u poziciji Hodzica i Prevljaka. Vjerujem da je Hodzic odlican igrac ali tko zna kakav bi Prevljak bio da igra u Dinamu. Svakako Armin po meni nece dugo trcati po Maksimiru. Sam ulaz u prvu momcad u LP nam govori da je postao prioritet broj 1 za porodicu Mamic.Ajax je napisao/la:Tako je.dubrovnik je napisao/la:Po meni je Vedad igrac koji jos moze pomoci ali nazalost to ce sve biti teze i teze ocekivati od njega. U zadnjim utakmicama u kojim nije bilo Edina vidjelo se da to nije to i mozemo se upirati do neba da dokazemo suprotno. Nadam se da ce jos dugo zabijati u Bundes ligi i reprezentaciji ali po meni je Armin kompatibilniji sa Dzekom od obojice drugih solucija(Vedad, Milan) i u igri sa 2 napadaca on bi bio moj izbor za tu poziciju. U ostalim varijantama pretpostavio bi mu Vedada i Djurica. Makar trenutno.
A za ove koji porede Hodzica i Prevljaka. Hodzic je prvi-drugi napadac Dinama a Prevljak peti Red Bulla i posudili su ga u drugoligasa Austrijskog. I kada i ako zaigra za Red Bull opet ce biti u najboljem slucaju treci - cetvrti napadac. On je vec sada ukupno losiji od Hodzica. I svake godine ce biti sve veca razlika. Sanse da on bude ispred njega i da napravi bolji transfer su < 1 %.
Sto se tice transfera Hodzica svakako mu je bolje ostati ovu i jos jednu sezonu u sadasnjem klubu pa onda napraviti transfer u bolji klub. Gdje ce ga ti klubovi iz vrha liga5 dobro platiti i vec to bi mu trebala biti garancija za nekakvu solidnu minutazu. Cak i klubovi iz vrha Belgije, Holandije ( PSV, Anderlecht, ..... ) nisu nesto jaci od njegovog sadasnjeg kluba. Za njega je najbitnije samo da postize po 20 golova po sezoni i da se sacuva povreda. Samo to.
@dubrovnik ovaj Red Bull Salzburg je losiji od onog iz sezone 2014/15. Prodali su dvojicu skoro najboljih igraca a nisu doveli jednako kvalitetne zamjene. A ni u prvenstvu nisu vise toliko dominantni kao sto su tada bili. Izgleda da je prioritet sponzora sve vise Leipzig koji ima fine sanse da igra Bundesligu sljedece sezone.
Sto se tice Armina naravno da ce njega ovakav klub prodati kao i sve najbolje igrace prije sto je. Samo mislim da je realnije poslje sljedece sezone a ne poslje ove kao sto vecina vas ovdje mislii.
Sto se tice Armina naravno da ce njega ovakav klub prodati kao i sve najbolje igrace prije sto je. Samo mislim da je realnije poslje sljedece sezone a ne poslje ove kao sto vecina vas ovdje mislii.
Prodao je i Dinamo ponekog igraca. Najboljeg sigurno makar su to rekli. Prevarili su i Skote sa jednim igracem ali to nije bila moja poanta. Tesko mi je komentirati Prevljaka jer ga malo gledam. Ono sto sam vidio mi djeluje kao opak talenat. Hodzic je po meni upravo kao sto si i rekao gotov igrac. Austrijska liga je sve bolja i bogme je dovoljno vidjeti kako Rapid prasi po Evropi pa da nam to kaze sve. Puno je teze biti prvak u njih nego uzeti HNL, makar po meni. Ipak odoh daleko. Sustina je da je Hodzic projekt a Smail nogometas. Ali tko ce na kraju ispasti bolji igrac tesko je znati. Armin je za sada uAjax je napisao/la:@dubrovnik ovaj Red Bull Salzburg je losiji od onog iz sezone 2014/15. Prodali su dvojicu skoro najboljih igraca a nisu doveli jednako kvalitetne zamjene. A ni u prvenstvu nisu vise toliko dominantni kao sto su tada bili. Izgleda da je prioritet sponzora sve vise Leipzig koji ima fine sanse da igra Bundesligu sljedece sezone.
Sto se tice Armina naravno da ce njega ovakav klub prodati. Samo mislim da je realnije poslje sljedece sezone a ne poslje ove kao sto vecina vas ovdje mislii.
velikoj prednosti.
Tu su oni negdje druze. Austrijsko prvenstvo 16/54 Koeficient 24.300 a HNL 17/54 Koeficient 23.875. Ovi imaju Austriu, Red Bull i Rapid. A ovi drugi Dinamo, Rijeku i Hajduk. A ovo sve ostalo je puno losije. Znaci to ti je bukvalno u pet deka sto se tice kvaliteta. Jedino sto HNL pravi vece transfere od Austrijske Bundeslige u zadnjih 10 godina.
Premijer liga je nazalost tek 38/54. Koeficient 7.125..
Ti si na osnovu jedne polusezone zaključio da Prevljak nema šanse da napravi karijeru kao Armin

Pogledaj Rapid ove godine a bogme se ne moze reci da su bolji od RB. Dinamo je izbacila Austria, masakrirao RB. Transferi su druga prica i mislim da si ti svjestan toga. Koeficijente i nacine racunanja istih ne razumijem a niti se bavim tim. Balkanci su puno talentiraniji u nogometu ali u Austriji se puno ozbiljnije radi a i imaju momci normalne uvjete. Ipak sve je ovo nevazno kad pricamo o Hodzicu. On je stvarno top mladi igrac. Makar se meni tako cini.Ajax je napisao/la:Tu su oni negdje druze. Austrijsko prvenstvo 16/54 Koeficient 24.300 a HNL 17/54 Koeficient 23.875. Ovi imaju Austriu, Red Bull i Rapid. A ovi drugi Dinamo, Rijeku i Hajduk. A ovo sve ostalo je puno losije. Znaci to ti je bukvalno u pet deka sto se tice kvaliteta. Jedino sto HNL pravi vece transfere od Austrijske Bundeslige u zadnjih 10 godina.