Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako već suspenduješ sudiju navedene utakmice, zašto se ta utakmica ne poništi i zakaže novi termin odigravanja?
Ovako, uzalud trud svirači, kad je suparnički klub i dalje oštečen za eventualni bod/ove ?
Ovako, uzalud trud svirači, kad je suparnički klub i dalje oštečen za eventualni bod/ove ?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Pa upravo, yebo te 25k maraka, mislim nije yebo al' nije ni drakonska, tamam koliko su na ulaznicama finala kupa zaradili, toliko će i kaznu platiti. Ovo bez publike, kao da ima kakve razlike kad protiv Mladosti ili Krupe bude 300 ili nijedan gledatelj.PitarBordo je napisao/la:To je možda najteži dio ove kazne. Ostalo je sve vazduh samo. Ja bih lično volio da prvo/drugo kolo bude ili Željezničar ili Sarajevo dole i da ih dobro nadrame.Raonffa je napisao/la:Pa dobro, sa finansijskog aspekta ovih sedam utakmica kazne im ne znači puno, oni svakako nemaju neki veliki profit od kupovine ulaznica.PitarBordo je napisao/la:
Mogao je Savez proslijediti na Disciplinsku UEFA-e, ali onda bi Lištica probably ostala bez Evrope, bolje ovako, jače kaznili, a svi znamo da ta jedna utakmica u Evropi od UEFA-e donese više para nego što bi izgubili da im Pecari Savez zatvori do proljeća slijedećeg.
Veći im je problem što će većina timova dole otići igrati rasterećeno bez prisustva domaće publike, da ne govorim koliki će hendikep za njih biti ako im budu gostovali Željo, Zrinjski, Sarajevo ili Sloboda.
Jedino ih može syebati taj raspored i protiv kojih klubova će igrati bez publike.
Najviše će tu ispaštati ti neki ljudi što stalno idu na te domaće utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
HR reprezentacija je dobijala niz kazni i svaka naredna je veca naravno, BIH je dobila opomenu i kaznu, kada bi ponovili isto kao sto su HR navijaci onda bi automatski i svaka naredna kazna bila veca i veca te bi se pocelo udarati po tribinama i reprezentacija bi igrala bez navijaca.club21 je napisao/la:UEFA ne trpi nacionalizam i fašizam. Rijeku su kaznili zbog keltskih oznaka nide veze. Ali to se negdje smatra provokacijom. HR reprezentacija je za dom spremni dobijala ogromne kazne i dobije .
Znaci nikakva Bosnjacka posla vec se fino sastala komisija sa predstavnicima sva 3 naroda i dala ovu kaznu.
Dragi care gdje si to ikad vidio u svijetuLampard8 je napisao/la:Ako već suspenduješ sudiju navedene utakmice, zašto se ta utakmica ne poništi i zakaže novi termin odigravanja?
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 23 maj 2017, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa bolje da je skandiranje nego da je čovjeku otkinuta noga umalo( nisam upratio ishod) i ranilo nekoga od publike ... i tek 2500KM.PitarBordo je napisao/la:Sve treba da se kažnjava. Od banalnih stvari. Evo FK Sarajevo dobi 2.500 KM kazne za upotrebu pirotehnike, a bačene dvije petarde i zapaljena baklja i po'. Dakle drakonska kazna, ali neka. Možda klubovi sa nacionalističkim predznakom skontaju da ovo nije polit liga, a ovi decentralizovani da im fašistički ispadi drugih ne daju za pravo da pale i ruše i vade se na fašizam u Lištici recimo.maxmore je napisao/la:Izbacivali vas sa prvenstva? Ovo je bio post na tu temu. Vrati se u relnost... nema šanse. To je to. Kaznu si čuo i neka je ovakva kakva jeste. Neka se krene kažnjavati ali sve pa da vidimo. Niti je ovo prvi put da je bilo orgijanje a niti zadnji...živi bii pa vidili. Ne mislim samo na NK ŠB nego na sve timove pa i tvoj. Problem će biti ako se kazni NK ŠB a ne kazni Željo, Sarajevo, Čelik..... što je realnije.PitarBordo je napisao/la:
Sve što si ti pobrojao je prošlo kažnjeno, kako je i trebalo. Mani spinovanja.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- BatistutA19
- Kontakt:
Dobijes od UEFE 50 000 kazne i to je to nije samo BiH i Hrvatska je dobijal zbog kukastog kriza u Splitu onog ...Treba sve kaznjacat nije samo Siroki ,ja bi jos vece kazne uveo pogotovo ovo gazi vbalije.gazi ustase i gazi cetnike..Pa moramo jednom bit normalni sport je ovo ..Sve ovo neko narruci politicki i vjeujem i ovo boga pitaj ko je uzvikivo za dom spremni i koje to krenuo i sjetite se samo Simunica koliko je kaznjen od UEFE zbog povika za dom spremi ..I ovo je UEFA obavjestena i vjerujem sve zna u detalje i moguce da su im i obi rekli sta ce uradit ..4040deuce je napisao/la:Prijatelju,za te dvije kazne uopce nije odgovorno isto nadlezno tijelo,pa ih ne mozes usporedjivati. Nece NSBiH kaznjavat reprezentaciju BiH.jozo121 je napisao/la:Koliko je Bosna dobila kad se palila zastava Izraela i kad se zviždalo himni u Zenici ?
A vrhunac bi bio da sebe kazne ostavkama svi redom.TofiTofita je napisao/la:Ako već pokazuju muda,neka ta ista muda pokažu svima. Neka kazne sudije sa 10.000 KM, neka kazne Metalehehe sa izbacivanjem, neka kazne Kajkuta za bacanje itd...
- PitarBordo
- Kontakt:
Uopšte ne pričam o toj utakmici, nego ovoj zadnjoj. Prati razgovor u kojem učestvuješ. I ne možeš reći da je nešto "bolje" od ta dva slučaja, kako uostalom može fašizam biti bolji igdje ikad ikako... Stvarno ne kontam.maxmore je napisao/la: Pa bolje da je skandiranje nego da je čovjeku otkinuta noga umalo( nisam upratio ishod) i ranilo nekoga od publike ... i tek 2500KM.
Samo Saraj'vo.
Kazna je mala trebali su dobiti mnogo veću jer nije ovo prvi put da gledamo fašističko divljanje u Širokom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Moze ali onda to treba uraditi sa svim sucima od pocetka prvenstva.Samo onda ce Seljo u ligu za ostanak.Lampard8 je napisao/la:Ako već suspenduješ sudiju navedene utakmice, zašto se ta utakmica ne poništi i zakaže novi termin odigravanja?
Usput sudac je kaznjen jer je najprije ostetio Zrinjski nepostojecim crvenim kartonom.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa tako funkcioniše sport. Mnogo veće greške na mnogo većim utakmicama su se dešavale. Nema tu povratka, ima samo kazna i edukacija da se to više ne ponovi.Lampard8 je napisao/la:Ako već suspenduješ sudiju navedene utakmice, zašto se ta utakmica ne poništi i zakaže novi termin odigravanja?
Plus ovaj je suspendovan jer je obje ekipe drastično oštetio.
Samo Saraj'vo.
Sjećam se jedne europske utakmice Želje, ne znam tačno da li protiv Lovćena ili Metalurga na Koševu (mislim da je Metalurg bio u pitanju, al' nije ni bitno), i znam da je bio problem oko zastave Palestine na jugu (pisalo na njoj Intifada), da li je delegat zahtjevao da se skloni ta zastava ili su naši sami skontali da je trebaju skloniti inače će bezveze dobiti kaznu od UEFA-e. Mislim da je delegat tražio da se skloni.
Uglavnom, sjećam se Dino Pekić trči prema jugu i dole moli navijače da sklone tu zastavu da ne bi bilo problema.
Ova zastava je u pitanju

Uglavnom, sjećam se Dino Pekić trči prema jugu i dole moli navijače da sklone tu zastavu da ne bi bilo problema.
Ova zastava je u pitanju

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moze, npr. biras dali da nosis nogu u ruci ili da gledas govor mrznje... Lako je preko tuđih leđa pričati.PitarBordo je napisao/la:Uopšte ne pričam o toj utakmici, nego ovoj zadnjoj. Prati razgovor u kojem učestvuješ. I ne možeš reći da je nešto "bolje" od ta dva slučaja, kako uostalom može fašizam biti bolji igdje ikad ikako... Stvarno ne kontam.maxmore je napisao/la: Pa bolje da je skandiranje nego da je čovjeku otkinuta noga umalo( nisam upratio ishod) i ranilo nekoga od publike ... i tek 2500KM.
Lištica
Lištica
- Evolve
- Kontakt:
Sto je kolega rekao, prelomilo se na nama, ok, zasluzeno. Al vidjet cemo za ubuduce sta ce se desavati i kako kaznjavati po bh terenima, ili bolje receno tribinama. Prilike ce bit 1000%, pa da vidimo taj savez mocni jesu dosljedni.
NK Široki Brijeg
Znaš sta sam volio ali ova kazna je to spriječila. Da na narednoj na Koševu horde sve vrati istom mjerom pa da vidim tvoj pisanje.maxmore je napisao/la:Moze, npr. biras dali da nosis nogu u ruci ili da gledas govor mrznje... Lako je preko tuđih leđa pričati.PitarBordo je napisao/la:Uopšte ne pričam o toj utakmici, nego ovoj zadnjoj. Prati razgovor u kojem učestvuješ. I ne možeš reći da je nešto "bolje" od ta dva slučaja, kako uostalom može fašizam biti bolji igdje ikad ikako... Stvarno ne kontam.maxmore je napisao/la: Pa bolje da je skandiranje nego da je čovjeku otkinuta noga umalo( nisam upratio ishod) i ranilo nekoga od publike ... i tek 2500KM.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nema tu bolan biranja, i jedno i drugo vozdra. Kazna, kazna, kazna. Treba sad ja tebi da kažem koliko je noga izgubljeno od tog govora mržnje, počevši od mog starog pa nadalje... Ma hajde de. Fašizam out! Topovski udari i kakve ne naprave out! Momak nastradao nesretno, ovi sa namjerom ustali izviždali himnu države čiji pehar dva sata kasnije slaviše do rane zore. Ma hajte molim vas.maxmore je napisao/la:Moze, npr. biras dali da nosis nogu u ruci ili da gledas govor mrznje... Lako je preko tuđih leđa pričati.PitarBordo je napisao/la:Uopšte ne pričam o toj utakmici, nego ovoj zadnjoj. Prati razgovor u kojem učestvuješ. I ne možeš reći da je nešto "bolje" od ta dva slučaja, kako uostalom može fašizam biti bolji igdje ikad ikako... Stvarno ne kontam.maxmore je napisao/la: Pa bolje da je skandiranje nego da je čovjeku otkinuta noga umalo( nisam upratio ishod) i ranilo nekoga od publike ... i tek 2500KM.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Ako je ovako krenulo daj neka i ostane. Za svako gazi balije/ustaše/četnike neka bude ovako, za svaku HVO ARBIH Vojska PC zastavu neka bude ovako, za svako **** te Zenico/Sarajevo/Lištico neka bude ovako.
Komšije, izdržite!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja sam to dozivio davnih godina ne jednom. Zadnji put u kupu sa Olimpikom nista strašno. Kakva država takve glave. Samo što se "Bosanskim katolicima" nabija na nos a "Bosanskim muslimanima" zataškava jer je to fina raja.club21 je napisao/la:Znaš sta sam volio ali ova kazna je to spriječila. Da na narednoj na Koševu horde sve vrati istom mjerom pa da vidim tvoj pisanje.maxmore je napisao/la:Moze, npr. biras dali da nosis nogu u ruci ili da gledas govor mrznje... Lako je preko tuđih leđa pričati.PitarBordo je napisao/la:
Uopšte ne pričam o toj utakmici, nego ovoj zadnjoj. Prati razgovor u kojem učestvuješ. I ne možeš reći da je nešto "bolje" od ta dva slučaja, kako uostalom može fašizam biti bolji igdje ikad ikako... Stvarno ne kontam.
Lištica
Lištica
Opet ćemo se sudariti jer ja vidjam i druge zastave na stadionima koje su sijale mrznju.PitarBordo je napisao/la:Nema tu bolan biranja, i jedno i drugo vozdra. Kazna, kazna, kazna. Treba sad ja tebi da kažem koliko je noga izgubljeno od tog govora mržnje, počevši od mog starog pa nadalje... Ma hajde de. Fašizam out! Topovski udari i kakve ne naprave out! Momak nastradao nesretno, ovi sa namjerom ustali izviždali himnu države čiji pehar dva sata kasnije slaviše do rane zore. Ma hajte molim vas.maxmore je napisao/la:Moze, npr. biras dali da nosis nogu u ruci ili da gledas govor mrznje... Lako je preko tuđih leđa pričati.PitarBordo je napisao/la:
Uopšte ne pričam o toj utakmici, nego ovoj zadnjoj. Prati razgovor u kojem učestvuješ. I ne možeš reći da je nešto "bolje" od ta dva slučaja, kako uostalom može fašizam biti bolji igdje ikad ikako... Stvarno ne kontam.
Lištica
Lištica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.