Zajebana je tekma, ne sporim, al im je igracki kadar vise nego upitan u odnosu na protekle sezone. Ahmetovic penzija, Jakupovic zavrsio karijeru zbog problema sa srcem ( vakcine ? ), Denkovic out do kraja sezone, Bodul, Oremus, Dupovac, Sipovic, Durakovic, Djoric svi redom su napustili Igman. Od poznatijih lica ostali su Ceman, Besagic, Ramic, Hebibović. Da su kakva sila nisu. Ovake tekme kuci se moraju dobijati ako se borimo za Europu.frenky1991 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:31Zapamtit treba jedno..Husref ih uvjek nabrije protiv nasTako da po meni ce duplo teza biti tekma nego protiv Veleza
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Covjek zna postaviti utakmicu protiv nas kad vodi ove druge timove ne racunajuci uhljupe (i sa njima postavi dobro ali u derbiju imas jos 100 faktora).frenky1991 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:31Zapamtit treba jedno..Husref ih uvjek nabrije protiv nasTako da po meni ce duplo teza biti tekma nego protiv Veleza
I ja mislim da ce biti tesk tekma, puno teza i od Sirokog i od Veleza. Ne vjerujem da ce Dangubic poceti, ipak lik je odradio samo nekoliko treninga a slomio se oko papirologije sa putovanjem, ne treba nam da ga povrijedimo prije nego se i navikao. Ali moze uci mozda pred kraj ako bude skripalo u napadu.
Nadam se da ce klub objaviti sutra da su predali te papire za koje je bio rok danas 15.8.2024. jer u onom postu vidim da je samo spomenut rok, ne i da je zavrseno.
Kakav god jug da bude, ako ce biti uz teren i natkriven onda je savrseno. A sve ostalo je isto dobrodoslo, nemamo mi sta biti izbirljivi oko toga ako smo cekali i na ovo godinama.
Ja mislim da bi mi bas trebali biti izbirljivi i da se mora voditi o svemu racuna,jer sad ces napraviti taj Jug i opcenito stadion i neces ga sigurno dirati sljedecih 30 godina,tako da itekako trebamo biti izbirljivi i da se napravi dobro,ja se nadam da krov na jugu nece biti kao onaj na istoku sa stubovima.Orvel je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:47Covjek zna postaviti utakmicu protiv nas kad vodi ove druge timove ne racunajuci uhljupe (i sa njima postavi dobro ali u derbiju imas jos 100 faktora).frenky1991 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:31Zapamtit treba jedno..Husref ih uvjek nabrije protiv nasTako da po meni ce duplo teza biti tekma nego protiv Veleza
I ja mislim da ce biti tesk tekma, puno teza i od Sirokog i od Veleza. Ne vjerujem da ce Dangubic poceti, ipak lik je odradio samo nekoliko treninga a slomio se oko papirologije sa putovanjem, ne treba nam da ga povrijedimo prije nego se i navikao. Ali moze uci mozda pred kraj ako bude skripalo u napadu.
Nadam se da ce klub objaviti sutra da su predali te papire za koje je bio rok danas 15.8.2024. jer u onom postu vidim da je samo spomenut rok, ne i da je zavrseno.
Kakav god jug da bude, ako ce biti uz teren i natkriven onda je savrseno. A sve ostalo je isto dobrodoslo, nemamo mi sta biti izbirljivi oko toga ako smo cekali i na ovo godinama.
Krov sa stubovima na istoku je bas fula,znam da je onaj skuplji al to jednom platis skuplje i zavrsio si za sva vremena a ne ovako raja se slomi iza onih stubova.
Trebamo mi biti itekako izbirljivi,jednon se dom gradi.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Upravo to..aposlutno nema potrebe ni za kakvim promjenama u ekipi, s tim što kažeš, da smo jači za dva opasna igrača sa klupe za razliku od utakmice u Mostaru.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:17Ma realno je da bude isti sastav kao u Mostaru, a sa klupe imas Dangubica, Krpica u napadu, Mircevskog na poluspicu/krilu, Odinaku ko zna gdje, Karica na zadnjem veznom i ta neka prica.
Nema logike da mijenjas kada smo fino odigrali, a sumnjam da su ovi spremni da pocnu tekmu. Samo nam jos kakva povreda fali![]()
Svani suboto!
Evo koliko su njegovi postovi korisni, dok Al-Jaber iz nekih možda i dalje nepoznatih razloga nije imao mjesta ni jedne minute na terenu, vidjeli smo kako igra za svoju mladu reprezentaciju, a vjerovatno pojma ne bismo imali. Mahmić mi je bio ovako okej inače, protiv Veleža sam utakmicu 2 puta pregledao a da nisam primjetio njegov performans, pa čak i to da nosi velik dio zasluge za 1:1.MocMahale444 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 18:42Sumnjiv nego sta, ako nije trebao bi biti (u klubu), ako jeste super.Lewy21 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 01:40Sumnjiv je on jos od prosle godine kad je naslutio pojacanje iz Neretvanca, pa smo dobili Allisona.MocMahale444 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:48
Aferim![]()
Stvarno ako nisi u klubu, zasto nisi?
99% bi bio od pomoci.
Braco, nije vrbanjusa vec onaj s foruma.
Vezano za Mahmića, da probam i ja nešto naslutit ali dobro, nekako ko da gledam da će jednom na 20-30 metara od gola raspalit loptu i da taj šut neće biti ni malo bezveze. On je tip štopera/beka kojeg mogu zamisliti da to uradi.
Braco je jedan od najboljih forumasa, nije od onih belajsuza. A zna dosta o hloptanju.
Mahmic je strvarno ok, nije Ramos ali borba i zalaganje 100%.
Nisam siguran ali mislim da nismo izgubili tekmu kad je on igrao u prvih 11. Mozda grijesim.
Pozdravljam vas jer ću se skloniti sa foruma neko vrijeme da ne bih koristio neke psovke i teške uvrede. Mislim na jednog totalnog idiota koji po nekim drugim temama liječi svoje komplekse i frustracije, što su ga sto posto roditelji naučili jer jako dobro znam da se tako odgajaju ta djeca. Bukvalno je napravio profil da bi Bošnjake i muslimane nazivao kozojebima i pisao razne pizdarije. Banovali su se ovdje neki dežurni klovnovi, protiv čega ništa nisam rekao, a iz nekog razloga momak bez najmanjih posljedica na ovom forumu propagira nacionalni i vjerski šovinizam. Sad da mu neko nešto opsuje vrlo moguće da bi dobio ban, a da bi ovaj samo nastavio. Dok se taj problem ne riješi ne želim da se logiram na ovaj forum. Njega i slične isfrustrirane balavce sram neka bude i nek dobro razmisle šta će sa svojim patetičnim životom, a administracija neka odluči je li žele sportski forum ili forum gdje je sasvim okej u svakom drugom postu propagirati šovinizam i nazivati pripadnike nekih naroda i vjeroispovijesti kozojebima.
Ovu sezonu ima da ginete,glavom na kopačku,stipate lomite ali Evropa se mora osigurat.Dosta mi je vise da gledam Igmana Goska i ostalu buraniju.Coricu Nedaj im da dišu ima da osiguraju Evropu.Ko nece da trci da se bori odma klupa znaci automatski klupa.Dosta smo trpili zajebanciju.Dobro si kreno i nemoj dozvolit da ti mahala prica sta trebaš radit.Hirosa na klupu a tako i Krpica.Nije Zeljin dres zajebancija.Treba se oznoji za njega i to dobro.
-
- Kontakt:
Ovakve tekme su najteze. Digla se euforija, Igman se malo potcjenjuje, mi se malo precjenjujemo. Nadam se da ce Coric spremiti mentalno igrace na pravi nacin i da cemo ovjeriti gostujucu pobjedu.
Pročepit će negdje.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Možda šuplja da se zavara protivnik 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Meraak1921
- Kontakt:
Ako mislis Evropu igrati, ove utakmice kuci sa ‘ekipama za opstanak’ mora biti sve rutinski odradjeno .. spustit se na zemlju ima jos 30 utakmica 

-
- Kontakt:
Baš tako,a i poznavajući nas ne treba se iznenaditi lošoj igri sutra i završeno sa X .MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 avg 2024, 08:52Ovakve tekme su najteze. Digla se euforija, Igman se malo potcjenjuje, mi se malo precjenjujemo. Nadam se da ce Coric spremiti mentalno igrace na pravi nacin i da cemo ovjeriti gostujucu pobjedu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Yebala ga viroza..pola grada bolesno.
3. od nas 6. na poslu bolesno..
Proljev, povracanje, temperatura. I haj da to prodje odma, evo 4.dan ja sve gori i gori..bas te potrosi.
Nadam se da cemo se skuckati sutra i uzeti 3.bobe.
3. od nas 6. na poslu bolesno..
Proljev, povracanje, temperatura. I haj da to prodje odma, evo 4.dan ja sve gori i gori..bas te potrosi.
Nadam se da cemo se skuckati sutra i uzeti 3.bobe.
cuj viroza, bas peh.
-
Ma druze havarija bgmi.. U Fimi mi 40ljudi na bolovanju
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma korona sigurno nema šta drugo biti tako masovno
MANIJACI JUG 1987
Tacno tako, plus ako smo oslabljeni zbog te viroze bice jos teze. Ali pobjeda u takvoj utakmici onds donosi i vecu nagradu a to je pored euforije, stabilnost i samopouzdanje da i kad je tesko, mozes izvuci pozitivan rezultat.MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 avg 2024, 08:52Ovakve tekme su najteze. Digla se euforija, Igman se malo potcjenjuje, mi se malo precjenjujemo. Nadam se da ce Coric spremiti mentalno igrace na pravi nacin i da cemo ovjeriti gostujucu pobjedu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
8-9 milja realno, samo zbog SFF-a.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Sff je tu, ali istok i jug ce biti puni garantujem, dodas raju na sjeveru i zapadu to izlazi na 10k.
Fk Željezničar.