FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 22 jun 2011, 07:25

Ma daj ba... Ko da je Amaru bitno šta kažu Forumaši... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 22 jun 2011, 09:50

juznjak_do_groba je napisao/la:al pitanje je STA MALETIC RADI U TUBORGU PRIJE NEKOLIKO SATI???
ukazao mu se željo u flaši pive :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 22 jun 2011, 09:51

juznjak_do_groba je napisao/la:al pitanje je STA MALETIC RADI U TUBORGU PRIJE NEKOLIKO SATI???
Pije pivo :mrgreen:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jun 2011, 10:00

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 22 jun 2011, 10:06

A vjerovatno kafeniše, svi naši su u Međugorju, da je bogdo dole... Ipak postoji tračak nade da je tu poslovno...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 jun 2011, 10:07

@Seyo_TM

Svaka čast na ovom, izvorno bosansko pismo.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 22 jun 2011, 10:09

evo i potvrda da je crngorac otisao u medzugorje...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bivsi-pa ... caru/59305

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 jun 2011, 10:13

on je nekad prije 4-5 godina stvarno bio dobar igrač. vidjećemo šta može sad i u kakvom je stanju. valjda ne može gore od lazara :mrgreen:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 jun 2011, 10:16

ChWilla je napisao/la:on je nekad prije 4-5 godina stvarno bio dobar igrač. vidjećemo šta može sad i u kakvom je stanju. valjda ne može gore od lazara :mrgreen:
Zar Amar nije tako pogodio i s Alenom Mešanovićem? Čim on prođe pripreme pod Amarovom komandom, bit će nešto od njega, ne sumnjam uopšte.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 jun 2011, 10:16

Seyo_TM je napisao/la:slika
Svaka čast, nadam se tvom definitivnom povratku, oskudna je bez tebe i ova tema a i forum. ;) :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jun 2011, 10:16

Dolaze li camac i krvotok?
Da se malo forum pojaca...
ChWilla je napisao/la:on je nekad prije 4-5 godina stvarno bio dobar igrač. vidjećemo šta može sad i u kakvom je stanju. valjda ne može gore od lazara :mrgreen:
pa po statistici je lazo gigant u zadnje 3 godine...mogli smo i purketa angazovati ili mozda jos kojeg slobodnog igraca...ned'o bog da se sehara puna para otvori...treba gurati u dusek...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 jun 2011, 10:17

pa nadam se da nije baš fizički zapušten i ruiniran k'o alen :mrgreen: al' hajd' ga znaj, čim dolazi kod nas, dabogda da može igdje drugo :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 jun 2011, 10:21

Seyo_TM je napisao/la:Dolaze li camac i krvotok?
Da se malo forum pojaca...
pa po statistici je lazo gigant u zadnje 3 godine...mogli smo i purketa angazovati ili mozda jos kojeg slobodnog igraca...ned'o bog da se sehara puna para otvori...treba gurati u dusek...
radonjić je imao 37 golova u jednom vrlo jakom partizanu 2003 - 2007. nema lazo ni blizu takvu statistiku u uporedivom timu.

doduše, sad je 2011. godina, i ja sam skeptičan samim tim da dolazi kod nas :mrgreen:

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 22 jun 2011, 10:22

banovan je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Amara je strah da nebi fulo sa "pojačanjem" ono pljunes kesu para,pa bi ga razapeli i njega i igrača ...
Prvi bi ga pljuvali isti ovi(ne svi, naravno) što ultimativno traže pojačanja i **** mu familiju što je potrošio po 200 k KM na "letve" uz konstatacije da se Amar sigurno ugradio u te transfere.

Da nam pojačanja za Europu trebaju, to je sigurno. Ne treba nam jedno pojačanje nego jedno 5-6 da bi mogli nešto očekivati. Ovako, šta nam donose "dva igrača plaćena po 200 k " ? Siguran prolaz protiv Šerifa ? :lol:

Ono što se mora uraditi jeste ulaganje u omladinsku školu. To je garant uspjeha. Baš ćeš kupiti igračinu za 200 k maraka :lol:

Isto tako, dok uzimamo titule u ovoj ligi ja sretan. Složiće se i nama jednom u Europi. Do tada, dok se igrači ne bune, dok imamo para, ja sretan ko mlao dijete.

Da nam je većina uprave go kreten i to stoji. Da Amar zna šta radi, to je zicer.

Usput, meni se čini da je iznos dosta veći od 500 k eura za Šehu ;)

Šeha majstore, SVE NAJBOLJE
U pravu si majstore nesto slicno se i meni mota po glavi :D Ali u neku ruku to bi bilo simpaticno gledati jer mi smo takvi ljudi : ako pogodi sa pojacanjem : Ma Amar je tito , bog , svemoguci , idol , gospodar :D , A opet ako fuli : Fuj , nemoze ovako vise , njegov igrac, mora igrati , cigani nece da uloze u prave ljude , znao sam , itd itd ....
8-)
Željezničar za život cijeli !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 jun 2011, 10:30

Bojim se da je ovaj isti ko Lazo, ako ne i gori, vala su mi vise na vrh glave ovi istroseni polovnjaci iz Srbije i okolice dajte nam nesto jako svjeze da zna zabijat golove pa za to vrijedi dati novac ....evo ako nemožemo u našoj ligi naci igraca za ŽELJU ,moze se naci u Srbiji, Cg, Hr ..iako tu treba odrjesiti kesu opet mozes ubost igraca u pravom smislu te rijeci ...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jun 2011, 10:32

naglasio sam kada je bolji...nije poenta hoce li on zabijati jer je zabijao prije 4 godine, nego je stvar u ziceranju...imamo najvise para, mozemo dovesti prava pojacanja a ne moliti boga hoce li, nekada davno solidni igrac, zabijati tj dobro igrati...k'o god da kaze nemamo pare i mogucnosti da dovedemo IGRACE ili laze ili nema pojma o finansijskom stanju...sada mozemo i fuliti sa pojacanjem, a i draze mi je da fulimo nego da se samo "pojacavamo" iz grabalja (ili kako se vec zove) turbina i ostalih, to smo prerasli kao klub...stagniramo!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 22 jun 2011, 10:42

Ovo ako ne napisem na guziicu ce mi izaci, pa je bolje ovako.
Duboko sam razocaran kao navijac, ako nam je ovaj crnogorac to veliko pojacanje. Imamo pare, imamo ponovo renome i ugled itd itd, a mi dovodimo nekog slobodnog crnogorca, koji na slici ovoj na transfermarkt-u izgleda kao totalna mrskotinja i flegman (pravi džetić).
Djevojka se davi a mi sjeedimo, a mogli bi i leć. (taj mu vic vicim na faci pa neka me neko napada zabole me).
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 jun 2011, 10:43

@pile87
valjda ovaj crnogorac nije strasno pojacanje koji si najavio ? :mrgreen:
ruku na srce ne moze biti los ako je zabio 33 gola u 50 i nesto utakmica. nema veze sto je to bilo prije par sezona, ostalo mu je nesto u nogama.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jun 2011, 10:48

Avanes je napisao/la:Ovo ako ne napisem na guziicu ce mi izaci, pa je bolje ovako.
Duboko sam razocaran kao navijac, ako nam je ovaj crnogorac to veliko pojacanje. Imamo pare, imamo ponovo renome i ugled itd itd, a mi dovodimo nekog slobodnog crnogorca
pa to je to ziceranje, ali nije ovaj ni najavljen kao veliko pojacanje, nego igrac na probi, kao onaj morales i onaj iz hajduka...al yebo vise to..

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 22 jun 2011, 10:49

Cuspajz je napisao/la:maletic u tuborgu hmm
odakle ti to......

nije bio vala :roll: :roll: :roll:
:)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, Lekqqq1921, MrkiMedo, tiagofaria25 i 72 gosta.