FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jel ova u 21h Široki u 20 30 ?? BHT1 ??
Prenosi li ko ovu utakmicu?
I tko je taj, sto li je taj,pitar, rekti!? Ozbiljno, zašto pitar(i)?
Mrsko mi guglati.sretno.
I tko je taj, sto li je taj,pitar, rekti!? Ozbiljno, zašto pitar(i)?
Mrsko mi guglati.sretno.
Hvala! Da vidimo i tog suljica..
uzasna igra sarajeva, da BOg da budu i medju prvih pet u permijer ligi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kao da su ostali ista bolji.Konzerva je napisao/la:uzasna igra sarajeva, da BOg da budu i medju prvih pet u permijer ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bolja je zeljina bila igra u ceskoj nego ovo sto sarajevo pokusava na kosevu, a u albaniji su bili ocajni, neznam dali da se smijem ili placem kako su losi.Cartman je napisao/la:Kao da su ostali ista bolji.Konzerva je napisao/la:uzasna igra sarajeva, da BOg da budu i medju prvih pet u permijer ligi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ovo je najblaže rečeno užas od igre..nit se zna ko pije a ko plaća.Ovakvom igrom vam predstoji borba za časnu sredinu tabele i u našoj PREMIJER LIGI
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je ovom Bandoviću ove sezone, frajer sekunde nije normalan, on je nekad bio jako dobar golman

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- savatihotece
- Kontakt:
Ako je ovo 10.000 gledalaca, onda je na Želji bilo 25.000. Slastičari opasniji. Sarajevo igra ko dlake.
Bandović se ljuti kao zasmetao mu igrač, kao nije on kiksao...

na frombar stranici
cuj Istocno Sarajevo

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ko prenosi utakmicu hebemu kombinovani prenos
Nikad vam vise necu postavit ni jedan stream, kunem se. A ovaj sto je postavio Sarajevo, nije u stanju da pojaca rate, vjerovatno da bi mogao srat po forumima, Radije ga iskljuci jarane.
A od mene rekoh , nema vise, Imam vrlo jaku konekciju, imam sve kanale osim ovog jbenog BHT kojeg nikad necu ni pokusati dekodirati . Nakon ovoga nema sanse vise da prenosim. Patite se malo.
A od mene rekoh , nema vise, Imam vrlo jaku konekciju, imam sve kanale osim ovog jbenog BHT kojeg nikad necu ni pokusati dekodirati . Nakon ovoga nema sanse vise da prenosim. Patite se malo.
jel koristis bh telecom?milomlat je napisao/la:Nikad vam vise necu postavit ni jedan stream, kunem se. A ovaj sto je postavio Sarajevo, nije u stanju da pojaca rate, vjerovatno da bi mogao srat po forumima, Radije ga iskljuci jarane.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
joj bandovica
frajer 2 metra od njega, on sudiji **** mater i kaze da ga je guro

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Otelo je napisao/la:jel koristis bh telecom?milomlat je napisao/la:Nikad vam vise necu postavit ni jedan stream, kunem se. A ovaj sto je postavio Sarajevo, nije u stanju da pojaca rate, vjerovatno da bi mogao srat po forumima, Radije ga iskljuci jarane.
Koristim satelit, i veoma rijetko IPTV. Kako god, razocaran sam, jer ovako malo streamova, i to bas na tekmi koja me najvise zanima je porazno. A sve sam nase prenosio, znao ostavit komp da radi po tri dana a da cak nisam ni kod kuce, a ovako da se sjebavam da odgledam jbenu tekmu.
PS. ne zivim u Bosni jarane, ali hvala sto bar pokusavas. Meni je BH telecom nedostupan.