FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 30 avg 2015, 11:38

dali poslije reprezentativne pauze idu seljo pa ubrzano kolo odnosno velez u srijedu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 avg 2015, 11:40

staragarda je napisao/la:dali poslije reprezentativne pauze idu seljo pa ubrzano kolo odnosno velez u srijedu
Protiv Selje 09.09. (srijeda).

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 avg 2015, 11:43

Posto ima 10 dana do utakmice sa Zeljom, vjerovatno ce biti neka prijateljska utakmica sa nekim klubom sa TK sigurno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 30 avg 2015, 11:45

TzBulevar87 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:dali poslije reprezentativne pauze idu seljo pa ubrzano kolo odnosno velez u srijedu
Protiv Selje 09.09. (srijeda).

hvala tebra...i zamolio bih te da seljo pises malim slovima :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 avg 2015, 12:02

fukaratz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Danas samo lagano bez nervozee uci u mec i abd da dobijemo pa da se priblizimo Zrinjskom na jedan bod..

Prognoza 3:0 (Ahmetovic,Zeba,Ordagic) :kafa:
3-0 jelde ;) isto kao za onog prethodnog spusti malo kriterije nema kantanja :!:
Prenijelo me,vidim svi najavljuju pa da i jaa.. ali ajde igrom nisam zadovoljan,Zeba se iskupio jucer za los start prvenstva,dva prelijepa gola,drugi smo na tabeli..sve je super jos samo da nam se danas neki rezultati poklope :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2015, 12:10

Vidis onog smora mitomanskog... :sick:
Niko ne spori da je strumf zaradio ovo ljeto,
Ali nemas ti mozak da razumijes napisano

Sto se tice slobode,da vratila je 4 miliona,guglaj trolu,podaci su javno prezentovani...
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 30 avg 2015, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 avg 2015, 12:11

fukara87 je napisao/la:Posto ima 10 dana do utakmice sa Zeljom, vjerovatno ce biti neka prijateljska utakmica sa nekim klubom sa TK sigurno.
vjerovantno ce se ici na mini pripreme

a vi imate fore jos 4-5 dana da ih podje.ajete..nakon toga ko progovori mi cemo poduzimat sankcije..nije sa svakim ni pricat bolan...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 30 avg 2015, 13:00

Čestitke našim momcima na jako bitnoj pobjedi .Slabe ekipe nema ,to smo se jučer uvjerili i bilo je tesko igrati po onako visokoj temperaturi.

Naša sreća sto nismo imali jačeg protivnika ne bi se dobro proveli,prvenstveno kazem zbog Efendića koji nam je gori od crvenog kartona ,crveni se nekako i da nadoknaditi a ovaj skoro nikako.

Azmire,Husrefe dajte to rijesite vise!

Kostic me odusevio ulijeva sigurnost, stamina ,skok igra ,ma nosi ..... čovjek je beton .

Idemo se nadigravati na grbavicu ,s dosta optimizma a srijeda nam itekako godi ;) !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 avg 2015, 13:32

Čestitam Predsjedniku Husiću,Šefu Musemiću,igračima i svim Slobodašima.
Zajko Zeba nama ko hljeb treba,
Ja volim FK Tuzla City

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 avg 2015, 13:33

tuzlak1987 je napisao/la:Danas kada sam bio u onom kaficu prije utakmice po pivo, neke 2-3 minute prije pocetka je nestalo sve piva sto su imali :lol:
I protiv Borca opuhali kafic zacas
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 avg 2015, 13:36

Samo ću reći da mi je došlo da plačem kada sam vidio da Sale ulazi radi povrede Hareta. Sa očajnim Efendićem, koji je probijan i kada je Hare bio u igri, bio sam ubijedjen da će ta strana samo tako puknuti jer Sale ne bi mogao ispravljati ono što su Hare i Kostić koliko-toliko ispravljali. Na svu sreću nije bilo pretjeranog posla za Saleta i odradio je korektno ono što je trebao odraditi, iako me niko ne može ubijediti da ono nije penal za Vitez na kraju, kao i za nas u prvom poluvremenu jer sam sjedio na C tribini i bukvalno pred nosom mi se to sve odigralo.

I još nešto, vi što pljujete Mehidića iz kola u kolo, a dajete bezrezervnu podršku "školovanom" Efendiću, treba da se stidite svega dok gledate Efendića kako igra. Toliko (za sad)... ;)

075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2015, 13:52

mene je ono također djelovalo kao penal za Vitez :zviz:

a što se Efendića tiče, I see double standards here :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2015, 14:04

Protiv zelje na golu piric

Skahic,kostic,moranjkic,ivetic

Govedarica,zeba,ordagic,veseli

Krpic,ahmet
mujic.

Mora ici sa dva spica,bice prilike za kontru,mora pokusati rasteretiti ahmeta,cuvace ga.
Mehmedagic sam izbacio zbog povrede trenutno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 avg 2015, 14:07

TzBulevar87 je napisao/la:Samo ću reći da mi je došlo da plačem kada sam vidio da Sale ulazi radi povrede Hareta. Sa očajnim Efendićem, koji je probijan i kada je Hare bio u igri, Hare koji je uskakao koliko je mogao i ispravljao početničke greške Efendića. Na svu sreću nije bilo pretjeranog posla za Saleta i odradio je korektno ono što je trebao odraditi, iako me niko ne može ubijediti da ono nije penal za Vitez na kraju, kao i za nas u prvom poluvremenu jer sam sjedio na C tribini i bukvalno pred nosom mi se to sve odigralo.

I još nešto, vi što pljujete Mehidića iz kola u kolo, a dajete bezrezervnu podršku "školovanom" Efendiću, treba da se stidite svega dok gledate Efendića kako igra. Toliko (za sad)... ;)

Korektan si momak, ja sam vjerovatno prvi pisao ovdje o nedostacima Mehidica i plus sto sam sebi otezava status sa svojim ponasanjem na terenu, previse je nerovozan, momak je za onoliko koliko je igrao, a nije igrao citave utakmice uspio dobiti tri zuta kartona, sto je puno za odbrambenog igraca za pet utakmica, a da ne govorim za jednog napadaca (momak je tu iz razloga sto je Azmirov miljenik) i neka je tu....momak prvo mora sam sa sobom rascistiti neke stvari u glavi pa onda poceti raditi na svojim nedostacima. Drugo, Efendic.....da Husref ima bolje rjesenje za tu poziciju vjerovatno bi taj neki igrao na toj poziciji, ali za sada ocigledno nema....valjda Husref bolje zna od nas svih ovdje ukljucujuci i sve "tuzlanske trenere - strucnjake". Mi jos nismo odigrali ni jednu utakmicu sa timom koju je sef uigravao na pripremama, pogotovo sa zadnjom linijom...povrede, administrativni probleme, tako da nas je sigurno i to dosta poremetilo. Ljudi koji se bave sa strukom sigurno puno bolje znaju od nas ovdje na forumu sta im je ciniti, oni su svaki dan sa tim momcima i za sada je super.....pa i druge ekipe imaju probleme sa raznim pozicijama u svojim timovima....kad covjek cita sta drudi govore o svojim igracima koji su do juce prekucavali ovu ligu, mi smo super :mrgreen:.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 avg 2015, 14:13

Nisam ja @Skver ništa rekao što se pljuje Mehidić. Neka, svako ima pravo na mišljenje, a i zaslužio je u neku ruku svojim blago rečeno čudnim potezima. Samo kažem da nije uredu davati podršku Efendiću sa onakvom igrom, a Mehidića toliko pljuvat i ponizavat (ne mislim na tebe kao jedinku već generalno). Ja tvrdim da trenutno nijedan od njih dvojicue nemaju mjesto u prvih 11, a da se mogao dovesti bolji igrač na poziciji Efendića-mogao je! E sad...zašto nije, slegnuo bi ramenima u Husrefovom stilu :mrgreen:

075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2015, 14:16

Đokara je bio slobodan, ne znam da li je još uvijek

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 avg 2015, 14:17

Slobodan je i moj Đokara trenutno, da znaš :mrgreen:

075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2015, 14:24

:lolno:

Azmire, dovedi Đokaru :pray:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 avg 2015, 14:26

Hvala Zebinju na majstorijama koje su nam donijele vrijedne bodove na Tušnju. Siguran sam da su se svim navijačima noge odsjekle kada je Vitez poveo, jer je ovo bila jedna od utakmica na kojima ne smiješ kiksati. Koliko sreće nismo imali protiv Borca, toliko jučer jesmo. Nadam se da će se igra na Tušnju popraviti u nastavku sezone.

Olakšavajuća okolnost je što reprezentativna pauza dolazi u najpovoljnijem mogućem trenutku za naš tim, pred jedno od najtežih gostovanja u ligi. Na Grbavici smo tradicionalno neugodni, pobjeđivao se i Osimov Željezničar koji se borio za titulu, a zadnji meč smo im uzeli bod i udaljili ih od borbe za titulu. Lagao bih kada bih rekao da ne očekujem dobar rezultat. Samo hrabro i bez srljanja, niko u ovoj ligi nije nepobjediv.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2015, 14:28

solinas je napisao/la:Protiv zelje na golu piric

Skahic,kostic,moranjkic,ivetic

Govedarica,zeba,ordagic,veseli

Krpic,ahmet
mujic.
Sta ovdje Mujic predstavlja, 12-og igraca? :urnebes:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.