Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Vozdrica
Dubl HNL
Zagreb dg 1.53
Split over 1.5 1.83
GL
Dubl HNL
Zagreb dg 1.53
Split over 1.5 1.83
GL
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
Ovi singapurci 3 + uvijek..hvala im
i kako to obično bude - najmanja kvota, "najsigurniji" par.. i uredno ti ga spremi u guzubevanda4 je napisao/la:trump - stevens 1 @1,35
(stevens prošao murphya danas, znaci da je u stanju pobjedit svakoga. Ali čisto sumnjam da će skinit i trumpa u četvrtfinalu, to bi već bilo malo previše. Pogotovo sada kad je judd u ovakvoj formi (prije 2 dana dobio joycea 5-0, jutros bonda 5-1) Izgleda da je ozbiljno shvatio ovaj turnir (a ko ne bi kad je nagrada za pobjednik oko 100 tisuća funti) Veliki je favorit i ako odigra smireno i pametno kao zadnja dva meča, stevens se moze pridruzit publici i uzivat u "one man showu" Daleko od toga da stevens ne predstavlja prijetnju, ali ne vjerujem da će mu trump dopustit da se razbaca. Toliko od mene!)
allen - walden 1 @1,50
(walden je već napravio više od očekivanog kad je jutros izbacio maguirea (pobjednik welsh opena od prije 10-ak dana) tako da mislim da može bit zadovoljan ulaskom u četvrfinale i ne tražit puno od sutrašnjeg meča. Na allena baš i ne volim igrat, jer nije previše stabilan u glavi, ako zareda par loših poteza često se preda prije završetka meča i čini ludosti po stolu. Ali, kada proigra, rijetko tko mu može parirat, pogotovo ne walden koji je totalni autsajder na papiru. Koliko je allen jak dokazuje i prošlogodišnje finale istog turnira kojeg je osvojia pobjedom čak 10-1 nad S. Lee-om. Ove godine je započea jako dobro (pobjedia daya i milkinsa sa 5-2) Vi odlučite želite li ispratit, ja cu ga uzet samo zato šta je kvota dosta velika iako je definitivni favorit - na papiru...)
a sad dva koja je bolje pogledat nego odigrat al nek se nađe![]()
probat ću na robertsona (1,80) koji igra protiv selbya (trenutni No. 1) zato šta je moćan, igra napadački i prakticira brz i moderan snooker (nešto slicno trumpu), šta je totalna suprotnost od selbya koji guši igru, bazira se previše na safety (sigurni udarci, sakrivanje igre protivniku), puno razmišlja, a ta njegova sporost ima dosta jak utjecaj na protivnike jer ih izbaci iz takta.. selby je lagani favorit, ali robertson se ne predaje lako.
uzimam i higginsa (1,80) koji igra protiv domaćina Dinga.. Gospodin higgins veliki šampion, čak četverostruki svjetski prvak (izjednačen sa ronnie o'sullivanom za kojega ste vjerojatno čuli tu i tamo), po taktici i preciznosti je nadaleko poznat. al na stranu sve to, ocekuje ga tezak mec, ding je ipak na svom terenu i trenutno je 8. igrac svijeta tako da ne kaska puno za johnom koji je 5. Jedini razlog zasto biram higginsa je taj što je jutros OSRAMOTIO! stuarta binghama učinivši mu whitewash (pobijedio 5-0) u osmini finala.. A žalosno je to šta je bingham u životnoj formi zadnjih par turnira. Bit će napeto sutra!
zadnja dva para igram čisto na osjećaj i da mi bude zanimljivije gledat, sanse za prolaz su osrednje i ne morate pratit. Ali prva 2 bi po svemu sudeci tribala bit prolazna. Ipak je borba za ulazak u polufinale, ne vjerujem da će allen,a ni trump, dozvolit sebi ispadanje protiv ovakvih protivnika.
GL!

Higgins je najobičniji luđak, drugi meč zaredom whitewash (5-0 pobjeda) u ovoj fazi natjecanja, protiv ovakvih igrača... strašno!! Pratim ga do kraja na kladioni, pa šta bude!
sutra polufinale, javin poslije sta cu odigrat uz malo analize.
@nemaime drago mi je da si zaradio, nadam se da ćeš i sutra napunit džep na račun snookera

U desetom selu živi Antuntun!
Ovaj je najjaci
Nego,ima li neko slucajno onu statistiku nekih danasnjih utakmica ko ima izostanke,koliko i to?
Neko je vec to objavljivao ovdje.Izaberite nesto?

Nego,ima li neko slucajno onu statistiku nekih danasnjih utakmica ko ima izostanke,koliko i to?
Neko je vec to objavljivao ovdje.Izaberite nesto?
Sastavljam na netu tiket stoji kvota 1.60 dok odoh do kladionice vec spustise kvotu na 1.40 nabijem ihamarosim je napisao/la: Darda-Alkar 2 1,60
Domacini bez Perajice(ozljeda),Glavinica(otpušten) i Meznarica(nasao angazman u Slovackoj),trojica najboljih igraca,gosti ove sezone vrlo dobri,ako ne bude nekih namjestanja,gosti uzimaju lagano pobjedu,na tipicu kvota pala na 1,30................

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
split daje gol
union berlin daje gol
napoli daje gol
federer
getafe daje gol
probati nesto do veceras
union berlin daje gol
napoli daje gol
federer
getafe daje gol
probati nesto do veceras

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Iako je vrlo rano moram postaviti dva para NBA:
Durant 28,5 više
Gostuju Denveru i mislim da je vrijeme na Kevin ode preko,bit ce egal utakmica,zadnje tri utakmice se Kevin odmaaro jer su išamarali svoje protivnike,vcrs ocekujem barem 40minuta i on ide lagano preko..............
D.Williams 17,5 više
Igra odlicno zadnje 2 utakmice,vcrs idu Dallasu i u sastavu Netsa nece biti M.Brooksa i Stackhousea,J.Johnson se vraca nakon ozljede tetive i vjerujem da nece imati punu minutazu,Collinson i nije neki obrambeni igrac tako da mi je ovo itekako izgledan pick...............
Durant 28,5 više
Gostuju Denveru i mislim da je vrijeme na Kevin ode preko,bit ce egal utakmica,zadnje tri utakmice se Kevin odmaaro jer su išamarali svoje protivnike,vcrs ocekujem barem 40minuta i on ide lagano preko..............
D.Williams 17,5 više
Igra odlicno zadnje 2 utakmice,vcrs idu Dallasu i u sastavu Netsa nece biti M.Brooksa i Stackhousea,J.Johnson se vraca nakon ozljede tetive i vjerujem da nece imati punu minutazu,Collinson i nije neki obrambeni igrac tako da mi je ovo itekako izgledan pick...............
[quote="amarosim"]Iako je vrlo rano moram postaviti dva para NBA:
Durant 28,5 više
Nekako se logicnije cini uzeti Westbrooka over jer Lawson ne igra odbranu dok ce Kevin morati da poene zabija preko Iggya koji je mozda i najbolji odbranbeni na perimetru. i
Durant 28,5 više
Nekako se logicnije cini uzeti Westbrooka over jer Lawson ne igra odbranu dok ce Kevin morati da poene zabija preko Iggya koji je mozda i najbolji odbranbeni na perimetru. i
Iggy ga moze ispratiti u prodoru ali mu sut ne moze nikako braniti jer je manji 10 cm i plus Denver pod košem ima klocine McGeeja i Koufosa pa ocekujem puno bacanja za Kevina,da ne spominjem da ce biti 200+ koseva..................
mislim da bi obojca mogla lagano u over a kod nets lopez igra u zadnje vrijeme toplo hladno al opet vec. ocekujem preko 18 jer dalas nije cemu pod kosem ...STEVEN je napisao/la:amarosim je napisao/la:Iako je vrlo rano moram postaviti dva para NBA:
Durant 28,5 više
Jos 1 dubl
1 Slovan Bratislava & Over 2.5 Slovan Bratislava v FC Vion Zlate Moravce
(Result / Total Goals)2.05
2 Paderborn Paderborn v Cottbus
(Full Time Result) 2.25
1. Slovan je po mom mišljenju ubjedljivo najkvalitetnija ekipa u slovackoj
U prijateljskim utakmicama su pokazali bolje rezultate
Obije ekipe igraju otvoreni fudbal i svrstavam ih u overaske ekipe
2. Bolja forma Paderborna
Na 365 piše da Cotbusu fale 4 igraca
Domaći teren
GL
1 Slovan Bratislava & Over 2.5 Slovan Bratislava v FC Vion Zlate Moravce
(Result / Total Goals)2.05
2 Paderborn Paderborn v Cottbus
(Full Time Result) 2.25
1. Slovan je po mom mišljenju ubjedljivo najkvalitetnija ekipa u slovackoj
U prijateljskim utakmicama su pokazali bolje rezultate
Obije ekipe igraju otvoreni fudbal i svrstavam ih u overaske ekipe
2. Bolja forma Paderborna
Na 365 piše da Cotbusu fale 4 igraca
Domaći teren
GL
Danas igram triple:
Paderborn - Cottbus 1
Slovan Bratislava - Moravce pm1
Split - Osijek 1
Kvota: 8,28
Sretno svima
Paderborn - Cottbus 1
Slovan Bratislava - Moravce pm1
Split - Osijek 1
Kvota: 8,28
Sretno svima

SAMO ČELIK !
Ligue2
Auxerre bts 1.90
Igra dosta otvoreno prima puno golova ali i zabija
Dijon +2.5 2.35
U zadnjih 10 godina svi medjusobni susreti zavrsili u overu , a inače ove dvije ekipe su preko 40% utakmica zavrsile u overu , sto je za Ligue 2 dosta velik procenat
Monaco over 1.5 1.80
Monaco je kreno ka osiguranju titule druge lige dok domacini u zadnjih 5 susreta su uzeli 1 bod
Gl
Auxerre bts 1.90
Igra dosta otvoreno prima puno golova ali i zabija
Dijon +2.5 2.35
U zadnjih 10 godina svi medjusobni susreti zavrsili u overu , a inače ove dvije ekipe su preko 40% utakmica zavrsile u overu , sto je za Ligue 2 dosta velik procenat
Monaco over 1.5 1.80
Monaco je kreno ka osiguranju titule druge lige dok domacini u zadnjih 5 susreta su uzeli 1 bod
Gl
- darknes001
- Kontakt:
Dijon - Niort 1 @ 2.1
quality on home side,Dijon is much better team.
Dijon without Remy(df 10/0),souprayen(df 21/0),Varrault(df 19/0),AChour(mf 1/0),thil(att 4/1),Courgnaud(att 0/0) and Philippoteaux(att 7/1). just 3 of them are regular first team players.
Niort have some important absences for this match,out are Lahaye(df 7/0),Letzelter(df 21/0 suspended),Glombard(mf 22/2),Courtot(df 0/0),Diaw(mf 19/2),Hebras(att 21/1),best midifler Gastien(mf 26/4 ,2nd scorer) and Durak(att 15/5 top scorer). 6 of them first team players!!
expect home win.
Germany Bundesliga 2
Paderborn - Cottbus
Paderborn without Wemmer(df 14/0),Gulde(df 13/1),Strohdiek(df 21/0) and Ornateli(mf 5/0).
Cottbus without Brzenska(df 0/0),Rivic(df 9/0),Farina(mf 14/1),Brinkmann(Mf 4/1),Borner(mf 14/1) and Stiepermann(att 18/2).
evo vam informacije za ove dvije tekme
quality on home side,Dijon is much better team.
Dijon without Remy(df 10/0),souprayen(df 21/0),Varrault(df 19/0),AChour(mf 1/0),thil(att 4/1),Courgnaud(att 0/0) and Philippoteaux(att 7/1). just 3 of them are regular first team players.
Niort have some important absences for this match,out are Lahaye(df 7/0),Letzelter(df 21/0 suspended),Glombard(mf 22/2),Courtot(df 0/0),Diaw(mf 19/2),Hebras(att 21/1),best midifler Gastien(mf 26/4 ,2nd scorer) and Durak(att 15/5 top scorer). 6 of them first team players!!
expect home win.
Germany Bundesliga 2
Paderborn - Cottbus
Paderborn without Wemmer(df 14/0),Gulde(df 13/1),Strohdiek(df 21/0) and Ornateli(mf 5/0).
Cottbus without Brzenska(df 0/0),Rivic(df 9/0),Farina(mf 14/1),Brinkmann(Mf 4/1),Borner(mf 14/1) and Stiepermann(att 18/2).
evo vam informacije za ove dvije tekme

- darknes001
- Kontakt:
[quote="corleone87"]Austrija kosarka
Oberwart Gunners - Güssing Knights 2 @ 3.30
Güssing Knights-Oberwart Gunners 75:95
Oberwart Gunners-Güssing Knights 56:61
ovo mi se drug jako svidza i vidim da se ova tekma vrti po forumima, nadam se da ce nastaviti saradnju, ja sam ovo ispratio steta samo sto sam morao da dodam dva para
http://pokit.org/get/?b552174afc548e54a ... 3c69af.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Oberwart Gunners - Güssing Knights 2 @ 3.30
Güssing Knights-Oberwart Gunners 75:95
Oberwart Gunners-Güssing Knights 56:61
ovo mi se drug jako svidza i vidim da se ova tekma vrti po forumima, nadam se da ce nastaviti saradnju, ja sam ovo ispratio steta samo sto sam morao da dodam dva para
http://pokit.org/get/?b552174afc548e54a ... 3c69af.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- suicidesquad
- Kontakt:
Fos Oues - Bolougne (171,5) 1 1,70
Fos Oues igra najbolju odbranu u ligi - primili su najmanje koševa. Bolougne je napadačka ekipa koja je postigla najviše koševa u dosadašnjem dijelu prvenstva. Fos Oues - zadnjih 10 utakmica u ligi su završile u underu. Bolougne - od zadnjih 10 utakmica u ligi 3 su završile u underu. Ove ekipe su igrali 5 puta medjusobno i 4 puta je došao under. Nadam se da će tako i včrs biti. Fos Oues igra na domaćem parketu i favoriti su u ovom meču. Mišljenja sam da će oni diktirati tempo i ritam utakmice i usporiti gostujuću ekipu koja inače igra brze napade. Ove sezone su jednom igrali i završilo je pobjedom Bolougnea 84:77. Zanimljivo da je margina u drugim kladionicama 165.5, a u Premieru 171,5. Razlika od 6 koševa je ogromna i mislim da vrijedi probati.
Fos Oues igra najbolju odbranu u ligi - primili su najmanje koševa. Bolougne je napadačka ekipa koja je postigla najviše koševa u dosadašnjem dijelu prvenstva. Fos Oues - zadnjih 10 utakmica u ligi su završile u underu. Bolougne - od zadnjih 10 utakmica u ligi 3 su završile u underu. Ove ekipe su igrali 5 puta medjusobno i 4 puta je došao under. Nadam se da će tako i včrs biti. Fos Oues igra na domaćem parketu i favoriti su u ovom meču. Mišljenja sam da će oni diktirati tempo i ritam utakmice i usporiti gostujuću ekipu koja inače igra brze napade. Ove sezone su jednom igrali i završilo je pobjedom Bolougnea 84:77. Zanimljivo da je margina u drugim kladionicama 165.5, a u Premieru 171,5. Razlika od 6 koševa je ogromna i mislim da vrijedi probati.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Cleveland-Clippers 2
Orlando-Houston 2
Westbrook preko
Utah-Charlotte 1
Dragic manje
Atlanta preko 98 koseva
Miami-Memphis 1

Orlando-Houston 2
Westbrook preko
Utah-Charlotte 1
Dragic manje
Atlanta preko 98 koseva
Miami-Memphis 1

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Montepelier - rennes bts 1.80
Obije ekipe igraju lijep ofanzivan fudbal tako da mi se ovaj bet obije ekipe postižu gol jako svidja
Gl
Obije ekipe igraju lijep ofanzivan fudbal tako da mi se ovaj bet obije ekipe postižu gol jako svidja
Gl
Ima li neko prijedlog za nba vcrs ? 

zašto je i za kad odgođena olimpija??
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.