Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
sto ovako nije protiv Milana zabio?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Hoce drug slazem se

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JarnoTrulli
Rocchi i sudjenja kakav degenerik, unisti utakmicu koja je bila i dobra od pocetka.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
E ovo je lijepo 

Cuj Sinise sto bogara

dybala zabi gol ko profesionalni fudbaler
-
- Kontakt:
Chini providan si, čekao si kiks taj se film ne gleda ove godine. Sjedi uzivaj i grickaj kospe a ne nokte.

I Ciro da je prebolovao koronu postao bi profesionalac

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Al kakav je debil onaj iz bologne to je za ne povjerovati. Vuce de lighta i vuce i vuce a ovaj jedva docekao
i ovaj pada al ovaj ne pusta jahahahhaha

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Trebali su mu oprostiti jer je crnac
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Eto vam Pjanica i slobodnjaka. Nidje veze.
- akisarajevo92
- Kontakt:
MDS sramotis klub
ciganluk, ovo se samo u Italiji moze vidjeti da ovako kradu vrijeme top timovi protiv onih slabijih, ista stvar jucer Inter protiv Sampa
ciganluk, ovo se samo u Italiji moze vidjeti da ovako kradu vrijeme top timovi protiv onih slabijih, ista stvar jucer Inter protiv Sampa
Don't believe the hype.
- JarnoTrulli
yebeni juve, zabiju gol i odmah padne forum
- Beduin
- Kontakt:
Trent pucao vise slobodnjaka ove sezone, nego Pjanic i Dybala zajedno, blago receno, a ubacio je velika 2 gola i to 1 iz slobodnjaka. Jos on pure treba jesti.
Ali npr. Depay, Di Maria, Neymar, zasto ne i Kolarov jos uvijek, nisu za baciti ni jedan. Parejo, mozda, takodjer.
Hakan je slovio za mozda top5 dok nije dosao u Milan i ukenjao tu reputaciju totalno.
Ali npr. Depay, Di Maria, Neymar, zasto ne i Kolarov jos uvijek, nisu za baciti ni jedan. Parejo, mozda, takodjer.
Hakan je slovio za mozda top5 dok nije dosao u Milan i ukenjao tu reputaciju totalno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.