FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 29 avg 2015, 22:22

fukara87 je napisao/la:a gledam mnogi poljube kapiju i vrate se nazad kad vide da je ulaznica 10 marcica
Uprava nije napravila bolji potez.
Tko kvalitetno voli našao je način da ili kupi sezonca ili svakako ima dovoljno pa ne žali za pojedinačne.

A ovi što navodno vole pa su za 3km godinama maltretirali normalnu publiku i kumulativno više štete pravili, vozzz!
tuzlanska Sloboda

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2015, 22:24

Koga boli k. i da je namjesteno, uzeli smo tri boda i ucvrstili se u vrhu.

Kamo srece da i protiv Zelje ovako namjestimo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2015, 22:28

Nadam se da ce Govedarica uskoro zaigrati na vecem nivou,pogotovo u ofanzivi.
Na Grbavicu ici rastereceno, nemamo sta izgubiti, a mozemo puno toga dobiti.
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 avg 2015, 22:32

to je njegov nivo..ne znam koliko ste primjetili ali Govedarica je onaj rijetki tip krila koji igra ledjima prema golu i trazi loptu u noge, a ne trazi prostor ....cuvanje lopte dok se ostali igraci pridodaju napadu (sto odlicno i kod nas radi), prodori i je.avanje u mozak beka protivnickog tima i pokusaj pasa-to je njegov forte...realizaciju nije nikad ni imao, a ne vjerujem da ce ni imati..Veselinovic je slican na drugoj strani..zato konstnantno govorim da nam treba ili jedno pojacanje u ofanzivnom dijelu ili da se Mujic ili Mehidic probude
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2015, 22:33

Ja se nadam da ce nekim spletom okolnosti Mehidic posmatrati utakmice sa klupe..

On je nas neki ofanzivni Efendic, ali jos i neskolovan. Kad covjek uzme neki sut sa 30 metara dovoljno da izbaci iz takta citav stadion

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 avg 2015, 22:40

solinas je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Ajde već kad ti levati po cijeli dan vise u kladionicama i igraju bingo dok im kući žene guze komšije, zar nas stvarno i ovdje morate zamarati tim glupostima. :roll:
Mogo bi ja bataliti kladionicu :mrgreen:
Ma kod vas u Švedskoj je i klađenje i sex na virtuelan način :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 avg 2015, 22:49

Čuj namještanje a tek prvenstvo počelo :crazy:

Kad do tog dođe, zna se kad se to radi . . .

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 avg 2015, 22:53

Danas je jedan na fb stranici isto tako pisao, da je namjesteno il 0-1 il 1-1

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 29 avg 2015, 23:01

Šteta što ne uđe onaj Ahmetovićev šut u drugom poluvremenu kad pogodi stativu ili mu onaj skide ili je bilo oboje :D . Danas jedno od lošijih prvih poluvremena nakon dugo vremena, baš smo igrali istrzano i ne povezano.
Vitezu sve pohvale na igri, dobro su se branili i pokušavali iz kontre ugroziti naš gol, nije im uspjelo ali jesu dali gol našom smušenošću. Onaj golman je zadržavao od prve sekunde vrijeme al što je najinteresantniji nije bio puno brži ni kad su gubili :D
Suđenje danas jako loše, glavni sudija ništa ne svira, mutav totalno dok je onaj pomoćnik na desnoj strani užas, taj nama u korist ništa živo nije svirao i inače je bio nijemi posmatrač (scena kad naš i jedan igrač Viteza pitaju zakoga je aut a on blehno, veze nema).
Danas je Kostić dobio jedno 50 vazdušnih duela i uz njega Ahmetović je bio na svom nivou, Veseli i Pero bi mogli dobiti prolaznu ocijenu ostali jako tanko. Doduše izdvaja se Zeba sa dva fenomenalna gola.
Efendić totalno podbacio, nije mogao zaustaviti nikog po svojoj strani uz to je poklonuo par lopti na svojoj polovici. Definitivno nam treba novi igrač na poziciji desnog beka.
Ono što vesili osim rezultata da ne kažem igre našeg kluba je to da nema kazni i da se dosta rasčistilo na tribinama, mada bi nekoliko likova trebalo definitivno izbaciti s tribine, za rukav i napolje. Što je najgore to su stara kljusa, nisu to djeca niti neki momci "huligani".

Najbitnije i jedino bitno je da smo danas pobjedili :!:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2015, 23:08

E ljudi da znate koliko Rusi dodju Ahmetu, morati ce oni njemu te pare dati. Ne ide on nigdje iz Tz :)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 avg 2015, 23:10

Igra losa,strasno losa...zna to i Husref,imamo problem prema naprijed u onoj 3/3 terena kad treba da se zavrsi posao,Govedarica sto neko rece uvjek ledjima okrenut,rijetko gleda prema golu Veselinovic ima motoriku ali kao da se boji ici 1 na 1 ,kreni majstore krilo si to ti je posao :) .

Osim majstorija Zebe mi danas nismo prilike kako treba stvorili pravih zicera,nmg da se sjetim istih i protiv Borca ,tu sljaka,izgleda da cemo kuci morati pocinjati sa 2 napadaca da se malo rastereti Ahmetovic koji je danas u vise navrata glavom spustao loptu u sredinu a niko da isprati :facepalm: .

Ne bih nikoga izdvajao ,sigurno je i vrijeme uticalo na igru ,yebenica je bila sjediti u hladu a kamoli ganjati balun po onoj zegi,Kostic mi se svidio,siguran,miran fino fino :thumbup: .

Sto se tice posjete ,odlicno 2000 i mozda i malo preko,ja zadovoljan.

Na kraju krajeva najbitnija 3 boda,Ahmet nije dobio 3 zuti,sto se tice povreda Mehmedagica i Stjepanovica nadam sa da i to nije ozbiljno ,sada se lagano spremati a Grbavicu.

slika

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 avg 2015, 23:28

Kao što Husref kaže, sezona je teška, jer su domaćini pod imperativnom pobjede, pa gosti dosta opuštenije igraju. Još kad primiš gol za 0:1, dosta to teže ide. Sve u svemu, bitna pobjeda za sladak odlazak na mini odmor. Dobro se spremiti za Grbavicu i pokušati izvući dobar rezultat.
Mes Que Un Club

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 avg 2015, 23:34

Polako drugovi moji....treba tim novim momcima vremena da se adaptiraju na novu sredinu (Govedarica, Veselinovic, Ordagic, Stjepanovic, Kostic, uskoro Skahic), da se naviknu na novi sistem igre koju preferira Husref, da se uigraju, da naviknu jedne na druge, drugo su pripreme koje su kratko trajale a sasvim nesto drugo je igra za bodove....bice to puno bolje, za sve treba vremena.....pa pola tima su nam novi igraci...meni je najvaznije da evidentno postoji volja, zelja i znanje....dobro smo otvorili sezonu koja je do sada sigurno najteza za sve klubove, ne znas gdje je gore igrati...kuci ili na strani....ovo je vise nego super za jedan tim koji je u stvaranju, plus imali smo i imamo jos administrativnih problema (Skahic). Ova pauza ce nam sigurno dobro doci za jos dodatno uigravanje ekipe.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2015, 00:21

kakav šprint Veselog nazad da pokrije svog čovjeka na desnoj strani, nakon što je imao akciju u napadu :tokralju:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 avg 2015, 00:30

Chinaglia je napisao/la:kakav šprint Veselog nazad da pokrije svog čovjeka na desnoj strani, nakon što je imao akciju u napadu :tokralju:
Veseli na svakoj tekmi ima nekoliko takvih šprintova.

Odgovori Skveru na pitanje ili pucaj da se ispišeš :geek:
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2015, 00:34

nije mi drug još uvijek odgovorio :mrgreen:

eh, da nam svi igrači igraju tako, da pružaju nadljudske napore na terenu, bili bi šampioni, uz kvalitet ekipe, pa šta mislite zašto je Čelik imao onoliku seriju bez poraza i zašto su tu u vrhu :P možda nemaju kvalitet kao neke druge ekipe, al' zato pojedoše teren :zviz:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 30 avg 2015, 00:37

[quote="tuzlak1987"]E ljudi da znate koliko Rusi dodju Ahmetu, morati ce oni njemu te pare dati. Ne ide on nigdje iz Tz :)[/quote

Sta ja znam, nekih 500 k u dolarima :D
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 avg 2015, 00:39

katarakta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:E ljudi da znate koliko Rusi dodju Ahmetu, morati ce oni njemu te pare dati. Ne ide on nigdje iz Tz :)[/quote

Sta ja znam, nekih 500 k u dolarima :D
To je ta neka cifra koju mu dodju kada se prebaci iz KM u dolare. S obzirom da sada ima dijete, zena vjerovatno voli Bosnu on mi izgleda kao siguran igrac Slobode i naredne sezone...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 avg 2015, 00:39

Ono što ulijeva dodatno samopouzdanje jeste da svi imamo osječaj da je ekipa daleko od svog krajnjeg potencijala.
Također, postoji izvjesna širina na klupi tj. u ovom trenutku na svakoj poziciji (osim desnog bek) imamo 2 igrača koji u određenoj mjeri mogu konkurisati, a to je vrlo bitno obzirom da se igra 18 kola ovu jesen.

Ipak, treba ostati na zemlji i ići iz utakmice u utakmicu, a ne vidim da po nekim našim mi već pobijedili Velež.

Iskulirat pauzu na samom vrhu, a onda lagano na Grbavicu gdje ne možemo ništa izgubiti, a možemo puno toga dobiti protiv favoriziranog domaćina.
tuzlanska Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2015, 00:40

Ahmet,zeba,piric,ordagic,kostic,skahic,govedarica,
okosnica su koja na duze staze garantuje,uz jos dva bolja pojacanja na polusezoni,svijetliju buducnost.

Mosa bodaslo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, Power10 i 10 gostiju.