Rooney88 je napisao/la:Sami su krivi.AlemC85 je napisao/la:Velika kazna za Siroki. Evropa ce im doci da poklope gubitke koji ce nastati suspenzijom Stadiona na 7 domacih utakmica. Bolje receno Kup im je pirova pobjeda nakon ovoga.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rooney88 je napisao/la:Sami su krivi.AlemC85 je napisao/la:Velika kazna za Siroki. Evropa ce im doci da poklope gubitke koji ce nastati suspenzijom Stadiona na 7 domacih utakmica. Bolje receno Kup im je pirova pobjeda nakon ovoga.
Ni ja ne mogu vjerovati da stalno pokusavate opravdati ove vase ispade I svaljivati, NAKON SVEGA, kako vas neko drzi na nisanu, kako vi niste krivi... kao I ova kazna evo. Niste nista zgrijesili nego vam neko iz cista mira lupio ovaj drakonski samar.skripar96 je napisao/la:Fuj mafijo,ko da je ubijen neko na stadionu. Vece licemjerstvo odavno procitao nisam!
Sent from my Picasso using Tapatalk
Pa ni to vam nije strano. Dok ne krenete od sebe i raskrstite, vazda će vam neko drugi biti kriv za sopstvene izlijeve mržnje i fašizma.skripar96 je napisao/la:Fuj mafijo,ko da je ubijen neko na stadionu
Bas tako. Tezak udarac.Rooney88 je napisao/la:Sami su krivi.AlemC85 je napisao/la:Velika kazna za Siroki. Evropa ce im doci da poklope gubitke koji ce nastati suspenzijom Stadiona na 7 domacih utakmica. Bolje receno Kup im je pirova pobjeda nakon ovoga.
Itelako je nama jasno,samo nije jasno zasto 7(?!!!!) utakmica. Ne znam da se u povijesti nogometa dogodilo da neko ne igra citavu sezonu pred svojim gledateljima.3 ili 4 utakmicw bi bile sasvim realna kaznapinoglavi je napisao/la:Najbolesnije je sto im nije jasno zbog cega ovolika kazna [emoji38]
pa da znas da si u pravu, mnogo je bolje kada se na stadionima dozvoljava nosenje zastava armija, skandira ubij baliju, ustasu, cetnika, skandira se Radovan Karadzic, Ratko Mladic, zvizdi se nacionalnoj himni, a tekme niti se prekidaju, niti bude naknadno kazni za tako nesto, jer budimo realni, to i nije neki problemskripar96 je napisao/la:Fuj mafijo,ko da je ubijen neko na stadionu. Vece licemjerstvo odavno procitao nisam!
Jednostavno je, vi ste imali predstavu mrznje i fasizma tijekom cijele utakmice, sto ne znam kad se desilo. Bilo je vise slicnih situacija gdje to bude par minuta bolesnog skandiranja.skripar96 je napisao/la:Itelako je nama jasno,samo nije jasno zasto 7(?!!!!) utakmica. Ne znam da se u povijesti nogometa dogodilo da neko ne igra citavu sezonu pred svojim gledateljima.3 ili 4 utakmicw bi bile sasvim realna kaznapinoglavi je napisao/la:Najbolesnije je sto im nije jasno zbog cega ovolika kazna [emoji38]
Alban je napisao/la:Po meni je ovo blaga kazna za sve sto se desilo, ali bitno je da je pocelo ostrije kaznjavanje i ne treba stati, svaka iduca mora biti jos rigoroznija, mada mislim da ce i nakon ovoga Siroki biti spusten na zemlju. A nadam se i izbacivanju iz euro takmicenja sto bi onda tek po meni kazna bila realnija.
E to je najjadnije. Što ne žele priznati i pomiriti se s tim da su napravili veliku grešku i osramotili se, al to širokobriježanima izgleda nije ništa strašno što su napravili po ovom pisanju.pinoglavi je napisao/la:Najbolesnije je sto im nije jasno zbog cega ovolika kazna
Kad bolje skontam ne treba ih uopste kaznjavati, s tako ogranicenom pameti, vec su kaznjeni za citav zivot
Kazna kojom se nešto pokušava promjeniti. Iako poprilična, ja bih čak otišao korak dalje, slijedećih 10 utakmica domaćih na neutralnom terenu 60 km od Pecare minimum, sa praznim tribinama, polusezonu zabrana putovanja sopstvenih navijača na gostujuće i kazna koja poklapa iznos koji se dobija za prvo pretkolo koje je rezultiralo osvajanjem tog Kupa.wobly92 je napisao/la:Mala je i ovo kazna!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.