Hvala jaranre gavrane hvala ti od <3!Crni gavran je napisao/la:Sretno Sarajevu iskreno od srca, mada mislim da vam protivnik nije po mjeri. Smatram da bi i Travnik i Rudar prosao da su na vasem mjestu![]()
Ne znam hoce li vam Komazec imati pravo nastupa protiv Ukrajinaca (ako prodjete, ali mislim da cete proci 100 %).
U tom slucaju mozete opet daleko dogurati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Kako vam fura prodaja karata?
Sretno!
Sretno!

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Sretno komšije! Valjda će se ovi vaši potruditi da ne gledate patnju 90 minuta tj. da ga utrpate u prvih 20 minuta i lagano dovršite do kraja. Prognoza, 3:0 za vas. Kakvi oni, hodat ne znaju, da pogledaš snimak prve utakmice 100 puta, opet ti nebi bilo jasno kako su oni dali tri gola. Sretno!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
Recite da sam glup ali ne dobih odgovor odakle vam da sami sebi govorite mi smo divovi. Preslusah pjesmu jos jednom ne uspjedoh nac vezu izmedju FK Sarajevo i diva (osim sto pjevac tepa svom klubu).hz033 je napisao/la: Očito nije poslušao pjesmu
Drugim rijecima,imal neki razlog da se nazivate divovima osim teksta ove pjesme?
Ponavljam,nije provokacija.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ne znam kako bi ti neko objasnio preslušaš pjesmu ako ti je jasno, jasno ti je ako nije neče ti nikad ni biti jednostavno kaže: " Mi smo divovi svako nam je plijen naš je cijeli svijet u Bordo obojen" i na samom kraju :"SARAJEVO"
Sarajevo ljubavi moja!
Al zanimljivo je da se taj izraz divovi nikada nije spominjao sve dok AO nije ponovo došao na našu klupu i počeo nas zasipati trofejima.SVE JE JASNO KOMPLEKSIneroazzuro je napisao/la:Recite da sam glup ali ne dobih odgovor odakle vam da sami sebi govorite mi smo divovi. Preslusah pjesmu jos jednom ne uspjedoh nac vezu izmedju FK Sarajevo i diva (osim sto pjevac tepa svom klubu).hz033 je napisao/la: Očito nije poslušao pjesmu
Drugim rijecima,imal neki razlog da se nazivate divovima osim teksta ove pjesme?
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel
Solidno,moze i boljejustFlowFKZ je napisao/la:Kako vam fura prodaja karata?
Sretno!
1946
-
- Kontakt:
Sekac,znaci tekstopisac vam dao nadimak?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
[youtube][/youtube]AAOO je napisao/la:Al zanimljivo je da se taj izraz divovi nikada nije spominjao sve dok AO nije ponovo došao na našu klupu i počeo nas zasipati trofejima.SVE JE JASNO KOMPLEKSIneroazzuro je napisao/la:Recite da sam glup ali ne dobih odgovor odakle vam da sami sebi govorite mi smo divovi. Preslusah pjesmu jos jednom ne uspjedoh nac vezu izmedju FK Sarajevo i diva (osim sto pjevac tepa svom klubu).hz033 je napisao/la: Očito nije poslušao pjesmu
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 25 jul 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
jel se pravi novi spisak za 3 pretkolo ?
Damirzatele je napisao/la:jel se pravi novi spisak za 3 pretkolo ?

Sretno protiv Kukesija, mada mislim da vam ista neće biti potrebna. Svi vjerujemo da se onako loš dan za Sarajevo ne može 2 puta ponoviti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
to tebraBegAx je napisao/la:Damirzatele je napisao/la:jel se pravi novi spisak za 3 pretkolo ?
Bio sam s rodjakom u vasem fan shopu u gradu i kad smo pitali kako ide prodaja karata kazu masala. Prema njihovim rijecima istok haman i sjever ce bit puni.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
MA NE IZVUČENO IZ KONTEXTA JARANE ALI ETO NIJE NAM NI MRSKO A NIJE NI RUŽNO NAJBITNIJE JE DA NIKOG NE VRIJEĐAneroazzuro je napisao/la:Sekac,znaci tekstopisac vam dao nadimak?
Sarajevo ljubavi moja!
Neka ona @likusa princeza zakljucivanja sad vidi postoe svojih pulena.tipa ovog @mentalitet..a dosla meni pametovati..jarhimed89 je napisao/la:Pogresno.Vecina ljudi koji ovdje cestitaju ne rade to jer su dvolicni i vecina njih ne mole Boga da Sarajevo izgubi.Vecina ovih ljudi su normalni gradjani ove drzavi koji imaju u glavi da bi pobjeda Sarajeva bila dobra prezentacija kluba ali i BiH kao drzave.Isto tako vecina ovih ljudi zna da poraz Sarajeva nije nikakva pobjede navijaca Zelje,Celika,Slobode i slicno i ne vidi razlog zasto se radovati porazu Sarajeva.mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
Meni nikako ne moze biti draze da ispadne jedan predstavnik moje drzave i mog glavnog grada od nekog sela iz Albanije.Boli me racku za Albance kao i sve ostale nacije,dok god igra i jedan predstavnik BiH u evropi svim srcem cu navijati za njega i zeljeti mu da sto dalje dogura i pruzi sto bolju igru.Klub koji predstavlja moju drzavu u euro kupovima i koji donosi i mojoj drzavi bodove,predstavlja i mene licno i zelim da se pokazu u sto boljem svijetlu i da vide evropljani da mi nismo neka zatucana bagra i da se i kod nas igra fudbal.Oni koji zele nasim klubovima sve najgore cisto da bi mogao kasnije doci i podjebavati ovdje raju i navijace Sarajeva da zadovolji svoj ego,i da ispoljava neko svoje zadovoljstvo,taj nema pojma o zivotu.
Sarajevu zelim sve najbolje,natrpajte te levate 10 nula.
Dragi prijatelji-braćo ,dobronamjerni i oni drugi ja sad laganini palim prema stadionu nadam se da ćemo večeras uz Božiju pomoć slaviti , ostajte mi u lijepom raspoloženju koje če se nadam se nastaviti i poslije utakmice.Naprijed,naprijed,naprijed,....Naprijed Sarajevo!Sretno nam bilo i vidimo se !
Sarajevo ljubavi moja!
Sve receno ...arhimed89 je napisao/la: Pogresno.Vecina ljudi koji ovdje cestitaju ne rade to jer su dvolicni i vecina njih ne mole Boga da Sarajevo izgubi.Vecina ovih ljudi su normalni gradjani ove drzavi koji imaju u glavi da bi pobjeda Sarajeva bila dobra prezentacija kluba ali i BiH kao drzave.Isto tako vecina ovih ljudi zna da poraz Sarajeva nije nikakva pobjede navijaca Zelje,Celika,Slobode i slicno i ne vidi razlog zasto se radovati porazu Sarajeva.
Meni nikako ne moze biti draze da ispadne jedan predstavnik moje drzave i mog glavnog grada od nekog sela iz Albanije.Boli me racku za Albance kao i sve ostale nacije,dok god igra i jedan predstavnik BiH u evropi svim srcem cu navijati za njega i zeljeti mu da sto dalje dogura i pruzi sto bolju igru.Klub koji predstavlja moju drzavu u euro kupovima i koji donosi i mojoj drzavi bodove,predstavlja i mene licno i zelim da se pokazu u sto boljem svijetlu i da vide evropljani da mi nismo neka zatucana bagra i da se i kod nas igra fudbal.Oni koji zele nasim klubovima sve najgore cisto da bi mogao kasnije doci i podjebavati ovdje raju i navijace Sarajeva da zadovolji svoj ego,i da ispoljava neko svoje zadovoljstvo,taj nema pojma o zivotu.
Sarajevu zelim sve najbolje,natrpajte te levate 10 nula.
Sretno Sarajevu, Sirokom, Zrinjskom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
AAOO je napisao/la:Al zanimljivo je da se taj izraz divovi nikada nije spominjao sve dok AO nije ponovo došao na našu klupu i počeo nas zasipati trofejima.SVE JE JASNO KOMPLEKSIneroazzuro je napisao/la:Recite da sam glup ali ne dobih odgovor odakle vam da sami sebi govorite mi smo divovi. Preslusah pjesmu jos jednom ne uspjedoh nac vezu izmedju FK Sarajevo i diva (osim sto pjevac tepa svom klubu).hz033 je napisao/la: Očito nije poslušao pjesmu
za 27 noc posebna dova ide za tvoje zdravlja @AAOO