Protiv Pique-a ga danas nesto islo danas.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slazem se evo sada i pohvale na Areni za Edina.NoName je napisao/la:Roma imala posjed 29% koji se uglavnom sastojao od izbacivanja lopte iz vlastitog sesnaesterca na Edina. Jos neko ocekuje da ganja stopere Barce, ispuhao bi do 60 minute. U ovoj igri bez igre je bio vise nego dobar.
joj liziprovokatorII je napisao/la:Obzirom na protivnika, ocito je da Edin polako hvata formu iz Wolfsburga.
Nekako, ne bih imao problem da potpisem njegovih 20 u lizi, 4-5 u kupu, i bar 5 u LP.
Roma prolazi grupu, definitivno.
U pravu si, Dzeko nije pokazivao puno ambicije za neke suteve, prodore, vise se koncentrisao na smirivanje lopte i proigravanje krila.Rios je napisao/la:Sasvim korektna utakmica Edina veceras.Imam osjecaj da je zamisao Garsije upravo bila da Dzeko kontrolise skok igru nakon sto dodje neki visoki pas ili ispucavanje,da spusti loptu i distribuiara dalje prema brzim krilima.To je veceras radio odlicno,vise puta je proigrao saigrace nego DDR,Radja i Keita zajedno.Obzirom kako je Roma igrala vise i bolje nije mogao.
Nije samo to posao napadaca,jedna od najgorih osobina napadaca je kada ne vrsi pritisak na stopere ili zadnjeg veznog ,a Dzeko je danas u x slucajeva uhvacen kamerom kako stoji u i oko centra dok se Roma brani ili smao pretrci na svoju polovinu i stane..Honorar je napisao/la:Kad je to Dzeko imao priliku da opuca ili prodre ali nije jer mu je manjkalo ambicije? Navedi mi barem jednu takvu situaciju i ja cu iste sekunde da emigriram u Gorazde....
Roma je imala devet drugih koji su se branili. Dzeko nije doveden da im igra dzukca koji ce ganjati protivnicke stoperezgembo89 je napisao/la:Nije samo to posao napadaca,jedna od najgorih osobina napadaca je kada ne vrsi pritisak na stopere ili zadnjeg veznog ,a Dzeko je danas u x slucajeva uhvacen kamerom kako stoji u i oko centra dok se Roma brani ili smao pretrci na svoju polovinu i stane..Honorar je napisao/la:Kad je to Dzeko imao priliku da opuca ili prodre ali nije jer mu je manjkalo ambicije? Navedi mi barem jednu takvu situaciju i ja cu iste sekunde da emigriram u Gorazde....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.