FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Karlo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Karlo » 19 jul 2016, 11:08

sekerbay je napisao/la:
Karlo je napisao/la:Nego dje nam je amidza ,nema ga da nije forumski rahmetlija :mrgreen:
sta da pisem kad je sve receno :cool:
osluskujem ove traceve po medijima u nadi da ce uprava izvuci nekog kapitalca.
buduci da smo u plusu sto se tice transfera, realno je ocekivati malo ulaganje.
Amidza nas ti si nas vodja :cool: :salut: ,nemeres bavrskiu vojsku ostavljati na cjedilu :salut: .Neka neka samo spijuniraj ,.

Nego amidza kad si pomeno treansfere ,kaj ti mislis u vezi ovog naseg nacina trosenja,meni malo pocinje ovo i ova pol.ici na nereve ,kad cemo mi docekati dan da kupimo igrac Hazarda ili slicnog za 50+ da se pokazemo ko smo i sto smo ,jednom rijecju nardoski receno da se kurcimo :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 19 jul 2016, 11:11

Neki ljudi ne mogu shvatiti da igraci kwo hazard i griezman ne vrijede 50 miliona,da toliko vrijede onda bi ih uprava i dovela

Te igrace se ne moze dobiti ispod 100 miliona,malo.popratite trzisnu vrijednost tih igraca i duljinu trajanja ugovora

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 jul 2016, 13:26

Karlo je napisao/la:Nego amidza kad si pomeno treansfere ,kaj ti mislis u vezi ovog naseg nacina trosenja,meni malo pocinje ovo i ova pol.ici na nereve ,kad cemo mi docekati dan da kupimo igrac Hazarda ili slicnog za 50+ da se pokazemo ko smo i sto smo ,jednom rijecju nardoski receno da se kurcimo
sta da ti kazem kad sve znas. naravno da bismo i mi voljeli da se kurcimo jednim hazardom ili grizmanom, to bez daljnjeg.
ali, da li to zele oni koji vode bayern?
bayo je jedan od najvecih klubova iako u nasoj historiji neces naci transfere kakve su imali drugi velikani.
zbog toga je bayo najzdraviji klub.
ali, majka mu stara, dosta je toga.
ako si u ovom prijelaznom bio dobar nekih 5-6 mil. iako si doveo dva vrhunska pojacanja, a uzmemo li u obzir da je za transfere namijenjeno 80-ak miliona, onda mozemo traziti dovodjenje jednog grizmana.
recimo neku trampu sa atletikom u koju bi bio ukljucen neki nas igrac.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 jul 2016, 13:32

Alexis Sánchez, za 50 mil ubijes dvije muhe jednim udarcem i jos dovedes stopera za 20-30 mil i to je to.

- Carlo, na upit o Saneu, izjavio da Bayernu ne treba vise novih igraca...
- Bayern odustao od utrke za Sanea
- Bastruber ce biti spreman za igru za dvije sedmice
- Costa odsutan tri sedmice

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 jul 2016, 13:44

mi govorimo o kapitalcima od 80+ miliona.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 19 jul 2016, 13:47

Alexis je dobar igrač, al' ima strašne fluktuacije u igri. Da li vrijedi tih 50 miliona to je već za ozbiljnu diskusiju. Kod nas bi vjerujem bio još i bolji, jer kod Arsena i mnogo bolji igrači ne bi mogli pokazat' svoj maximum. Al', hipotetički, i da ga dovedemo koga bi vi preselili na klupu ?? Ne treba nam eskalacija nezadovoljstva u ovom momentu nikako.

Treba stoper i napadač, mada smo to 1000 x ponovili. Treba neko dakle da puše za vrat Robertu, jer je on jedini zacementiran i faktički nema nikakvu konkurenciju. Znači, taj neko mora da bude dobar a to su već ozbiljni novci. Al' hajde, meni je opet prioritetniji stoper. Daj Koulibalya pa da nekad probamo 3-5-2. :)

Šta je sa Geceom ? Je li on otiš'o il' su to sve bila medijska nagađanja ? Treba to što ranije završit'. Valjda se nađe i neki kupac za Rafinju. Njega kad vidim kod aut linije odmah gasim TV (stream).
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 jul 2016, 13:50

sekerbay je napisao/la:mi govorimo o kapitalcima od 80+ miliona.
Mislim da je nemoguce da Svercer da za jednog igraca 80+ miliona. Da mu nije Sammera i ovog Reschkea pa on nikog ne bi doveo, skupljao bi skupi otpad, Baumgartlingere i slicne zvijezde Bundeslige ili kakvog za dzaba na ime kluba.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 jul 2016, 13:56

pa da, tacno. ja se nadam da su se u zadnje dvije sezone osvijestili sto se tice transfer politike.
i da, zao mi je sto nas je zamma napustio.
ps.
centre, king rafo ce dobiti bistu i to u sred minkena.
tako zahvalan igrac nije igrao u baji. miran ko bubica, a posjeduje dovoljno kvaliteta za vecinu bligascha.
a i filipu ce trebati loma vise odmora.

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 19 jul 2016, 14:12

Griezmann je igrac tipa Müller, poluspic, ima ga svugdje, i nije za krila. Nije potreban sad def.
Hazard je izgradjeno krilo, ali kosta ko suho zlato, 50+ mil. eura. A vec si doveo Comana, procijenio da ce izradti u dobro krilo. Tako da ni od Hazarda nista. :D
Sane je premlad da igra stalno, a vec imamo tri mlada igraca - treba i iskustva u ekipi. Ako ga Pep zeli, ide on hladno u PL, mada nije jos spreman za tamo, moje misljenje.
Ja bi ovoj ekipi samo dodao jos jednog back-up napadaca, i zavrsio prelazni rok. Naravno, uz prodaju Götzea.
Na kraju, bicemo u minusu nekih 15 mil. eura, sto se transfera tice ovog ljeta... I nije lose :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 jul 2016, 14:14

ja procitah da je bayo u plusu

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 jul 2016, 14:22

Ako Gotze ode za 24mil onda smo na nuli. Sve preko ili ispod smo u plusu odnosno u minusu.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 jul 2016, 00:02

Rumeni je klasicna neznalica i svercer,koja se sljepala uz Hoenessa,i Sammera.
Ne dao dragi bog da on odlucuje o transfer politici.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 20 jul 2016, 01:07

Citam da ce se razgovarati o novom ugovoru za Robbena. :clap: Svaka cast, tako treba da se nagradjuje igrac koji je donio toliko toga Bayernu. Sad i Riberyju isto tako i onda im dati da rade sa mladima ili vec nesto.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 20 jul 2016, 09:43

evo sve ali sta vi cekate sa ovim Saneom malim? Treba ovo sto prije dogovorit i preoteti ga Cityu, steta da takav talenat ode u smece od lige i u smece od kluba kraj Bayerna. Nek sjedi iza Robbena, uci, buducnost je pred njim, on i Coman i Renato Sanches, nenormalno dobar trojac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jul 2016, 11:04

anelbavarac je napisao/la:Rumeni je klasicna neznalica i svercer,koja se sljepala uz Hoenessa,i Sammera.
Ne dao dragi bog da on odlucuje o transfer politici.
Zar stvarno mislis da se on nesto pita sad kad je Ulli tu, da nije Ullija ne bi ni sanchesa ni hummelsa bilo, on je samo tu da se slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 20 jul 2016, 11:12

Ne znam po kojoj logici smo u plusu?
Doveli dva igraca za 73 mil (35 Mats + 38 Sanches).
Otisli: Rode 12, Hojbjerg 15 i Mehdi na pozajmicu 3 - ukupno 30 mil.
Neka ode Götze za 25, popenjemo se na 55 mil.
18 mil. eura u minusu.
Ja ovdje nisam racunao Benatiju full transfer jer nismo dobili pare, kao sto ni Coman prosle godine nije bio full nas igrac (nismo dali sve pare Juventusu). Govorim u sadasnjosti.
Tako da je to to, sto se klasnih pojacanja tice..sad za klupe jedan napadac jos da dodje..i to je to.
Nocas prijateljska, drugi sastavi haman. Nadam se da ce omladinci pokazati zube :mrgreen:

Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 20 jul 2016, 12:59

luca toni 9 je napisao/la:Ne znam po kojoj logici smo u plusu?
Doveli dva igraca za 73 mil (35 Mats + 38 Sanches).
Otisli: Rode 12, Hojbjerg 15 i Mehdi na pozajmicu 3 - ukupno 30 mil.
Neka ode Götze za 25, popenjemo se na 55 mil.
18 mil. eura u minusu.
Ja ovdje nisam racunao Benatiju full transfer jer nismo dobili pare, kao sto ni Coman prosle godine nije bio full nas igrac (nismo dali sve pare Juventusu). Govorim u sadasnjosti.
Tako da je to to, sto se klasnih pojacanja tice..sad za klupe jedan napadac jos da dodje..i to je to.
Nocas prijateljska, drugi sastavi haman. Nadam se da ce omladinci pokazati zube :mrgreen:

Nadajmo se da ce juve pustiti bonuccia u city,tada bi benatia dobio garanciju da ce igrati i skupio tih 20 nastupa da nam donese tih 20 ak miliona pa da budemo u plusu
Ne razumijem otkuda toliko podcjenjivanje rummenggea ,barem je bayern klub u kojem se zajednicki donose odluke i ne dominira jedna osoba nego njih vise pa zbog toga vjerovatno i imamo najmanje gresaka u transfer politici od svih velikana
Najveci plus nam je dovođenje michaela reschea koji je vec u bayer dovodio super talente,a nama donio comana,kimmicha i sancheza.Vjerovatno ponajbolji scout na svijetu i nadam se da ima nekog asa u rukavu,bayern je bayern i uopce ne ocekujem transfere od 70-80 miliona

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 20 jul 2016, 13:28

Centre forward je napisao/la:Alexis je dobar igrač, al' ima strašne fluktuacije u igri. Da li vrijedi tih 50 miliona to je već za ozbiljnu diskusiju. Kod nas bi vjerujem bio još i bolji, jer kod Arsena i mnogo bolji igrači ne bi mogli pokazat' svoj maximum. Al', hipotetički, i da ga dovedemo koga bi vi preselili na klupu ?? Ne treba nam eskalacija nezadovoljstva u ovom momentu nikako.

Treba stoper i napadač, mada smo to 1000 x ponovili. Treba neko dakle da puše za vrat Robertu, jer je on jedini zacementiran i faktički nema nikakvu konkurenciju. Znači, taj neko mora da bude dobar a to su već ozbiljni novci. Al' hajde, meni je opet prioritetniji stoper. Daj Koulibalya pa da nekad probamo 3-5-2. :)

Šta je sa Geceom ? Je li on otiš'o il' su to sve bila medijska nagađanja ? Treba to što ranije završit'. Valjda se nađe i neki kupac za Rafinju. Njega kad vidim kod aut linije odmah gasim TV (stream).

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: ovo za rafinju svaka cast, fudbal mi se zgadi kad ga vidim
joj hamo vidi mu glave

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 20 jul 2016, 14:01

Penjemo se i na ljestvici prodaje dresova :zviz:
slika
Sent from my Philips Smart TV.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 jul 2016, 14:28

veceras pepijeva plava gradska prććija mora pasti i biti ponizena MORAAAAAAAAAAAAAAAA :!: mora se keru dati do znanja kakva je neznalica :evil: :twisted:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.