FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad kad smo Šehu prodali trebalo bi dovesti recimo avdukića kao šehinu zamjenu i dobro bi bilo ako bi došo smajić,a za ove koji kažu da je 500 hiljada mala cifra nek pogledaju za koliko smo prije prodavali igrače
- KB-TM87
- Kontakt:
**** vas Avdukić, imamo Karu i Bukvića, tu je i mali Kosjevski, možda Mujkića, ali to je nepotrebnobolesnik s juga je napisao/la:Sad kad smo Šehu prodali trebalo bi dovesti recimo avdukića kao šehinu zamjenu i dobro bi bilo ako bi došo smajić,a za ove koji kažu da je 500 hiljada mala cifra nek pogledaju za koliko smo prije prodavali igrače
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Momak koji je igrao dan poslije sestrine smrti i branio odlicno koji je uvijek igrao srcem moze biti sretan sto je otisao iz drzave u kojoj mu poslije svega toga na sjeveru psuju sve redom. SEHA SRETNO
Oko cijene mogli smo proci bolje ali ovo je sasvim solidno, a sto se tice ulaganja cisto sumnjam jer je po meni ovo znak da nema borbe za prolaz u trece pretkolo. Za zamjenu moze proci Karic ali ne treba se nadati cudima od njega
Oko cijene mogli smo proci bolje ali ovo je sasvim solidno, a sto se tice ulaganja cisto sumnjam jer je po meni ovo znak da nema borbe za prolaz u trece pretkolo. Za zamjenu moze proci Karic ali ne treba se nadati cudima od njega
- KB-TM87
- Kontakt:
Naša obaveza je da dođemo na Hadison u pristojnom broju i pokažemo kako se bodri voljeni klub, sve ostalo je manje bitno.
a karu ćemo dobiti i u ovom dvomeču ako se ne pojačamo 

-
- Kontakt:
tu su kjosevski i bukvić,ali oni su premladi treba nam neko provjereno ime,može i Denis MujkićKB-TM87 je napisao/la:**** vas Avdukić, imamo Karu i Bukvića, tu je i mali Kosjevski, možda Mujkića, ali to je nepotrebnobolesnik s juga je napisao/la:Sad kad smo Šehu prodali trebalo bi dovesti recimo avdukića kao šehinu zamjenu i dobro bi bilo ako bi došo smajić,a za ove koji kažu da je 500 hiljada mala cifra nek pogledaju za koliko smo prije prodavali igrače
Ovim tempom za 3 godine ćemo ostati bez ijednog kvalitetnog igrača. Nama ne trebaju polovni igrači nama trebaju mladi igrači koji bi kod nas mogli napredovati. Očigledno imamo vrlo loš skauting. Nadam se da će Šerif imati milosti prema nama baš kao što je i Hapoel nakon petog gola.
FEDERER= KLOC
neka smo mi prodali Sehica,ali imamo li zamjenu za njega,bar neku pristojnu zamjenu? nemamo! pod hitno nam treba golman,i jos 3-4 igraca,ali provjerena fudbalska imena..u narednoj sezoni imamo cilj ocito izboriti Evropu,i boriti se za vrh tabele,a protiv Serifa smo se vec halalili,sto je zalosno i tuzno! bojim se katastrofe kao protiv Hapoela ili ti ga Makabija,ko da je vazno!??? 0:6 protiv Izraelskog prestavnika se pise i to historija nece zaboraviti! Ne kontam nasu upravu koja toliko zeli tu Evropu i onda kad je izbore prepadnu se i useru u gace ,bez trunka namjere da pokusaju nesto napraviti!!! Imamo pare,sto je za nase prilike ravno incidentu,ali sta nam to vrijedi kad u ekipi imamo svega 5-6 moze se reci kvalitetnih igraca..Zujo je obecao prije 2 godine da mu je glavni cilj sve najbolje igrace iz PL dovesti u Zelju,ali od toga ocito nema nista...obecao je Zujo i grupnu fazu nekog evropskog takmicenja,ali sa imenima poput Drakula,Adilovica,Jamaka,Colica,Stanica,Baljica ,Karica to nece sigurno nikad postici..Publika se zasitila ovih igraca,prosla sezona je bila mnogo slabije posjecena nego ona prije nje,a sta ocekivati u narendoj,jos manje publike na tribinama..to nekom mozda i odgovara..
- KB-TM87
- Kontakt:
ako ti se ne sviđa Željo i igrači NEMOJ NI PRATITI NI PISATI NI JAVLJATI SE, ne zanima nas tvoje mišljenjebosnas_ je napisao/la:neka smo mi prodali Sehica,ali imamo li zamjenu za njega,bar neku pristojnu zamjenu? nemamo! pod hitno nam treba golman,i jos 3-4 igraca,ali provjerena fudbalska imena..u narednoj sezoni imamo cilj ocito izboriti Evropu,i boriti se za vrh tabele,a protiv Serifa smo se vec halalili,sto je zalosno i tuzno! bojim se katastrofe kao protiv Hapoela ili ti ga Makabija,ko da je vazno!??? 0:6 protiv Izraelskog prestavnika se pise i to historija nece zaboraviti! Ne kontam nasu upravu koja toliko zeli tu Evropu i onda kad je izbore prepadnu se i useru u gace ,bez trunka namjere da pokusaju nesto napraviti!!! Imamo pare,sto je za nase prilike ravno incidentu,ali sta nam to vrijedi kad u ekipi imamo svega 5-6 moze se reci kvalitetnih igraca..Zujo je obecao prije 2 godine da mu je glavni cilj sve najbolje igrace iz PL dovesti u Zelju,ali od toga ocito nema nista...obecao je Zujo i grupnu fazu nekog evropskog takmicenja,ali sa imenima poput Drakula,Adilovica,Jamaka,Colica,Stanica,Baljica ,Karica to nece sigurno nikad postici..Publika se zasitila ovih igraca,prosla sezona je bila mnogo slabije posjecena nego ona prije nje,a sta ocekivati u narendoj,jos manje publike na tribinama..to nekom mozda i odgovara..
A sto volim ovakva ''konstruktivna razmisljanja''KB-TM87 je napisao/la:ako ti se ne sviđa Željo i igrači NEMOJ NI PRATITI NI PISATI NI JAVLJATI SE, ne zanima nas tvoje mišljenjebosnas_ je napisao/la:neka smo mi prodali Sehica,ali imamo li zamjenu za njega,bar neku pristojnu zamjenu? nemamo! pod hitno nam treba golman,i jos 3-4 igraca,ali provjerena fudbalska imena..u narednoj sezoni imamo cilj ocito izboriti Evropu,i boriti se za vrh tabele,a protiv Serifa smo se vec halalili,sto je zalosno i tuzno! bojim se katastrofe kao protiv Hapoela ili ti ga Makabija,ko da je vazno!??? 0:6 protiv Izraelskog prestavnika se pise i to historija nece zaboraviti! Ne kontam nasu upravu koja toliko zeli tu Evropu i onda kad je izbore prepadnu se i useru u gace ,bez trunka namjere da pokusaju nesto napraviti!!! Imamo pare,sto je za nase prilike ravno incidentu,ali sta nam to vrijedi kad u ekipi imamo svega 5-6 moze se reci kvalitetnih igraca..Zujo je obecao prije 2 godine da mu je glavni cilj sve najbolje igrace iz PL dovesti u Zelju,ali od toga ocito nema nista...obecao je Zujo i grupnu fazu nekog evropskog takmicenja,ali sa imenima poput Drakula,Adilovica,Jamaka,Colica,Stanica,Baljica ,Karica to nece sigurno nikad postici..Publika se zasitila ovih igraca,prosla sezona je bila mnogo slabije posjecena nego ona prije nje,a sta ocekivati u narendoj,jos manje publike na tribinama..to nekom mozda i odgovara..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Rano smo poceli sa kritikama, sacekajmo barem da odigramo utakmicu sa Serifom
NO PYRO NO PARTY
Ja se bojim da ce publika okrenuti ledja ovakvom Zelji,bez evropskih ambicija..dobro je ovaj gore rekao,publike je prosle sezone bilo mnogo manje nego kad je tek dosao Osim i Zujo... jednostavno mi ni za nase prilike nemamo Bog zna neki kvalitet,uprava opet ne zna sta hoce! prosle sezone Evropu smo docekali totalno nespremno,a ove sezone jos nespremnije cini mi se,zato nam je debakl i zagarantovan! sponzori ce doci samo pod uslovom da imamo uspjeh u Evropi,a mi po belaju uopste i nemamo nikakve ambicije da napravimo neki rezultat..prodali smo Sehica,ok,ali sta sada??? koga smo doveli??? prosle sezone smo bili jedina ekipa u Evropi ciji napadac u toku jedne sezone maltene nije postigao gola,a ove godine smo to kao popravili i doveli Adilovica..muka na muku.. Svi cekaju tog Smajica,i na kraju opet od toga nece biti vjerovatno nista,jer ovi u Belgiji traze obestecenje.. mene,kao navijaca Zelje zgrozava cinjenica da se u Evropi samo brukamo i sebe i svoju drzavu,bolje je i ne nastupati u njoj nego se iz godine u godinu samo sramotiti!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zato Barca dovede Sancheza ladno.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Mozda ima cudnih izraza u njegovom postu,ali me samo zanima sta je to covjek rekao,i na osnovu cega ti nekom imas za pravo reci ovo.Sta je trebao pisati lazi i i preseravanja i podizati lazni optimizam.Vjerovatno si se pronasao u postu.Pratio sam tebe i pojedince ovdje kako ste danima Zujinom pricom i filozofijom najavljivali spektakularne promjene i pojacanja.Pa ste se sada usutili i okrecete pricu.Zasto bi problem bio reci Zuji da konacno pocne ispunjavati nesto sto je obecavao.Ima smisla sto je covjek napisao.KB-TM87 je napisao/la:ako ti se ne sviđa Željo i igrači NEMOJ NI PRATITI NI PISATI NI JAVLJATI SE, ne zanima nas tvoje mišljenjebosnas_ je napisao/la:neka smo mi prodali Sehica,ali imamo li zamjenu za njega,bar neku pristojnu zamjenu? nemamo! pod hitno nam treba golman,i jos 3-4 igraca,ali provjerena fudbalska imena..u narednoj sezoni imamo cilj ocito izboriti Evropu,i boriti se za vrh tabele,a protiv Serifa smo se vec halalili,sto je zalosno i tuzno! bojim se katastrofe kao protiv Hapoela ili ti ga Makabija,ko da je vazno!??? 0:6 protiv Izraelskog prestavnika se pise i to historija nece zaboraviti! Ne kontam nasu upravu koja toliko zeli tu Evropu i onda kad je izbore prepadnu se i useru u gace ,bez trunka namjere da pokusaju nesto napraviti!!! Imamo pare,sto je za nase prilike ravno incidentu,ali sta nam to vrijedi kad u ekipi imamo svega 5-6 moze se reci kvalitetnih igraca..Zujo je obecao prije 2 godine da mu je glavni cilj sve najbolje igrace iz PL dovesti u Zelju,ali od toga ocito nema nista...obecao je Zujo i grupnu fazu nekog evropskog takmicenja,ali sa imenima poput Drakula,Adilovica,Jamaka,Colica,Stanica,Baljica ,Karica to nece sigurno nikad postici..Publika se zasitila ovih igraca,prosla sezona je bila mnogo slabije posjecena nego ona prije nje,a sta ocekivati u narendoj,jos manje publike na tribinama..to nekom mozda i odgovara..
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da se nadovezem
Sta ce vam golmani , u omladinskom imate 1 perspektivnog i jednog Kasiljasa(Kjosjevski , tako nesto) , jede malu djecu ,a ovog sto ste doveli je isto dobar golman da ne kazem odlican.
Nije moje da se petljam u vase poslove al eto , komsije smo

Sta ce vam golmani , u omladinskom imate 1 perspektivnog i jednog Kasiljasa(Kjosjevski , tako nesto) , jede malu djecu ,a ovog sto ste doveli je isto dobar golman da ne kazem odlican.
Nije moje da se petljam u vase poslove al eto , komsije smo

- KB-TM87
- Kontakt:
Pa eto kako pričate onda ne treba niko ni ići na utakmicu, najbolje bi bilo da im predamo bez igranja, jer su strašni momci iz Tiraspola. Ne znam zašto onda uopšte igramo u Evropi, vi ste sigurno oni koji su bili zadovoljni velemajstorom Hotićem koji je sa ostalim majmunima u upravi koji su igrače prodavali za 20.000 eura, a sad kofa malo vam, ako vam je malo idite drkajte na lige petice, vidite li državu u kojoj živimo, budite sretni što uopće postoji liga...
Jao pojedinaca ovdje, da ti se smuci.Pa makar malo razmislite prije nego li napisete svakave gluposti.Da nisam citao vase komentare od prije rekao bih sve sami pitari navalili da nam sjebu raspolozenje.
Prvo sto se tice Sehica, tu je sigurno postojao ako ne pismeni (a siguran sam da jeste) onda makar usmeni dogovor izmedju njega i kluba da ce u slucaju povoljne ponude ista biti prihvacena.Ko sto neko prije rece hvala Bogu pa Sehic nije skakao pa digo nos na prve ponude nego je strpljivo cekao da njegov transfer bude zadovoljavajuci za sve strane i na tome mu hvala.
Drugo, "fudbalski znalci" koji bi da usporedjuju nasu situaciju sa dinamovom ili sa nekim od klubova "petice" nisu uopste normalni i svi koji po ko zna koji put pokusavaju da im objasne razlike samo gube vrijeme jer takve osobe niti citaju sto se ovdje pise niti imaju mozga da shvate i prihvate neke stvari.
Jednom davno sam napisao da ce za ciljeve koje je zacrtala sadasnja uprava (ulazak u grupnu fazu lp ili el) trebati 5 pa mozda i vise godina ali se sad bojim da mi za to necemo imati strpljenja i da cemo opet spasti na one grane gdje opstanak u ligi je neka vrsta uspjeha.Kad malo bolje razmislim makar su navijaci u ta vremena bili bolji...
Prvo sto se tice Sehica, tu je sigurno postojao ako ne pismeni (a siguran sam da jeste) onda makar usmeni dogovor izmedju njega i kluba da ce u slucaju povoljne ponude ista biti prihvacena.Ko sto neko prije rece hvala Bogu pa Sehic nije skakao pa digo nos na prve ponude nego je strpljivo cekao da njegov transfer bude zadovoljavajuci za sve strane i na tome mu hvala.
Drugo, "fudbalski znalci" koji bi da usporedjuju nasu situaciju sa dinamovom ili sa nekim od klubova "petice" nisu uopste normalni i svi koji po ko zna koji put pokusavaju da im objasne razlike samo gube vrijeme jer takve osobe niti citaju sto se ovdje pise niti imaju mozga da shvate i prihvate neke stvari.
Jednom davno sam napisao da ce za ciljeve koje je zacrtala sadasnja uprava (ulazak u grupnu fazu lp ili el) trebati 5 pa mozda i vise godina ali se sad bojim da mi za to necemo imati strpljenja i da cemo opet spasti na one grane gdje opstanak u ligi je neka vrsta uspjeha.Kad malo bolje razmislim makar su navijaci u ta vremena bili bolji...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nema pomaka u roku od 3 godine... pa nemamo mi silnu lovu da odma pokupujemo igrace, to se strpljivo radi
Sehi svaka cast i nadam se da mu je ovo samo odskocna daska za dalji napredak
Sehi svaka cast i nadam se da mu je ovo samo odskocna daska za dalji napredak
brate, za evropu jesmo tanki, nisu oni toliko strašni koliko smo mi tanki. a prva utakmica je za tri sedmice. a nekih para ipak ima, više nego prije...tako da raja nisu uopšte u krivu.KB-TM87 je napisao/la:Pa eto kako pričate onda ne treba niko ni ići na utakmicu, najbolje bi bilo da im predamo bez igranja, jer su strašni momci iz Tiraspola. Ne znam zašto onda uopšte igramo u Evropi, vi ste sigurno oni koji su bili zadovoljni velemajstorom Hotićem koji je sa ostalim majmunima u upravi koji su igrače prodavali za 20.000 eura, a sad kofa malo vam, ako vam je malo idite drkajte na lige petice, vidite li državu u kojoj živimo, budite sretni što uopće postoji liga...
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin, Paromlinac i 53 gosta.