Format je napisao/la:Najdosadiji fudbal igra bayern,kako cemo im 2kontre spucat ,nece znati jesul dosli ili posli,Jones progutao Riberya,cak i Buttner dobro cuvao Robena,stoperi su im ono ... Nasa dva starca su WC stoperi za njihovu dvojicu,kaze faio im Dane a nista sto nama nije igrao Robin,Rafael,Evra itd ..
Pravite se vidoviti,bit ce ovo ili ono a znam da se bojite ispadanja,koliko god pricali ,vi igrate dosta losijie kuci ,sto je nasa sansa,samo da pogodi sastav Moyes,da igra opet Welbz i Fletcher mjesto Fellainija ukoliko bude i Robin spreman ,ja ocekujem mnogo .
To je uberfudbal, nije najdosadniji, to je najveći oblik dominacije koji postoji u svijetu fudbala..
...pa bio si očevidac sinoć, valjda ti je jasno
Iz dvije će past dva gola bar, al' nećemo im spucat samo dvije kontre, biće toga... Ostali su bez defanzivnog igračkog kadra sredine terena, tu kad im postavimo Kagawu koji je već od prije tuk'o Bayern regularno, auf...
Odbrana se vraća, pa ćeš vidit Jonesa u sredini terena, biće puni džepovi igrača...
A ako još pripremimo Nania i Robina za bar po poluvrijeme da odigraju...
-----------------De Gea----------------
-Rafael---Ferdinand---Vidić---Evra
-----------Carrick---Jones------------
----------------Kagawa----------------
-Valencia----Rooney----Welbeck----
klupa:
Lindegaard, Evans, Buttner, Fellaini, Januzaj, Nani, Robin van Persie
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!