FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako ostanemo neporazeni u sarajevu,bicemo i dalje drugi,a onda velez,njih pobjediti i docekati 9 kolo kao drugoplasiran
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
a kad je vas igrac igrao rukom u 16FanVitez je napisao/la:Cestitke na pobjedi... Zeba vas je izvukao.. ali onako sudenje dugo nisam vidio,tesko navlacenje realno za vasgadi mi se nasa liga,i majmuni od sudija..
Sloboda Tuzla
fukaratz je napisao/la:a kad je vas igrac igrao rukom u 16FanVitez je napisao/la:Cestitke na pobjedi... Zeba vas je izvukao.. ali onako sudenje dugo nisam vidio,tesko navlacenje realno za vasgadi mi se nasa liga,i majmuni od sudija..
cist penal nam nije svirao kod 0-1
Za vas drugi gol navucen slobodni udarac na nekih 16-17m,penal ni nama cist svirao nije... ali eto,to su nasi vrsni djelitelji pravde
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta reci nego da ljudi uvijek napadaju po nasoj desnoj strani
i ono zamjenik kapitena, bolje ja odigram na rekreaciji
Kakav penal druze?
Kakav penal druze?
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 avg 2015, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
s Vitezom uvijek tvrde tekme, al' nismo zaslužili pobjedu, realno govoreći, al' ovo je valjda kosmička pravda, vratilo nam se za Borac gdje smo zaslužili tri boda, a nismo ih osvojili 
zeba jeste dobio sloboni na iskustvo i renome, a sto se tice vaseg penala sumnjivo je djelovalo ali e mogu komentarisati jer nisam bio blizu vrlo moguce da je bio penal (pa kompenzacijaza nas nedosudjen)FanVitez je napisao/la:fukaratz je napisao/la:a kad je vas igrac igrao rukom u 16FanVitez je napisao/la:Cestitke na pobjedi... Zeba vas je izvukao.. ali onako sudenje dugo nisam vidio,tesko navlacenje realno za vasgadi mi se nasa liga,i majmuni od sudija..
cist penal nam nije svirao kod 0-1
Za vas drugi gol navucen slobodni udarac na nekih 16-17m,penal ni nama cist svirao nije... ali eto,to su nasi vrsni djelitelji pravde
Sloboda Tuzla
Druze nisi ti dobro gledao ako je ono bilo navlacenje. Pa covjek nas je osakatio. Trebali ste barem 5 zutih dobiti. Jedva i onaj jedan pokazao. 2 puta nije svirano cisto igranje rukom, od toga jedno u 16, al' eto nama se navlaci. Mani te suplje price molim teFanVitez je napisao/la:Cestitke na pobjedi... Zeba vas je izvukao.. ali onako sudenje dugo nisam vidio,tesko navlacenje realno za vasgadi mi se nasa liga,i majmuni od sudija..
@FanVitez, ono pred kraj utakmice kad se vas valjao 2 minuta pa ustao i odsetao kad je vidio da nema od tog nista? Cista je to situacija bila, lopta pa igrac, vidilo se savrseno sa sjevera.
Jedan grad, jedna ljubav!
Imal gdje Video tih majstorija zebe,il moram cekati jos braco
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
cekaj jossolinas je napisao/la:Imal gdje Video tih majstorija zebe,il moram cekati jos braco
NYKnicks Fan je napisao/la:cekaj jossolinas je napisao/la:Imal gdje Video tih majstorija zebe,il moram cekati jos braco
Mora biti. Meni se čini da sam vidio @NK Mramora iza golovasolinas je napisao/la:Imal gdje Video tih majstorija zebe,il moram cekati jos braco
Vitezu svaka cast,momci su dosli i muski odigrali
,mogu reci da smo imali srece,jer nismo nista iz igre uradili.Dva prekida,dva gola...super,ako ne ide igra ide prekid.
Za mene Ivetic kostantno dobar svaku utakmicu,ostali toplo hladno iz utakmice u utakmicu.Bice dobro,samo utakmicu po utakmicu.
Za mene Ivetic kostantno dobar svaku utakmicu,ostali toplo hladno iz utakmice u utakmicu.Bice dobro,samo utakmicu po utakmicu.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice poslije, jbg ne moze odmah sve 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zeba 2 evrogola...onako bas bundesligaski...plus Kostic koji jede po terenu...strasan stoper....ostalo katastrofa teska...znaci...KATASTROFA...ni sat nakon tekme mi nije jasno kako smo dobili...vezni red nam je unisten bio...odlicna postavka Karacica...dugo nismo losije odigrali...penal cist nije sviran za Vitez...bila je i jedna sumnjiva situacija u kaznenom Viteza al to nisam dobro vidio...uglavnom,prelose
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Care moj. Jesmo li mi gledali istu utakmicu. Realno ste preslabi za nas i niste ništa pokazali. Vaša realizacija je velika nulaFanVitez je napisao/la:Cestitke na pobjedi... Zeba vas je izvukao.. ali onako sudenje dugo nisam vidio,tesko navlacenje realno za vasgadi mi se nasa liga,i majmuni od sudija..
Stjepanović i Mehmedagić povrede...Gifron je napisao/la:Odbrane nam je danas bila jako losa. Kostic je jedino necemu valjao danas, ostali totalno zakazali + sto je izvadio Stjepanovica pa je bilo jos vise prostora za slobodno setkanje protivnila. Vjerovatno su radi teskih vremenski uslova i fizicki pali u zadnji 20 minuta i jedni i drugi, pa je sve bilo dosta traljavo i usporeno.
Uglavnom, 3 boda se pikaju. Sada ZASLUZENA pauza i onda se idemo nadigravati sa Zeljom.
SAMO SLOBODA!
Niko, niko, samo Sloboda
prodata tekma, jedan navijač čuo 
očito niste, Vitez je sigurno zaslužio bod, a Sloboda nije zaslužila pobjeduTuzlak04 je napisao/la:Care moj. Jesmo li mi gledali istu utakmicu. Realno ste preslabi za nas i niste ništa pokazali. Vaša realizacija je velika nulaFanVitez je napisao/la:Cestitke na pobjedi... Zeba vas je izvukao.. ali onako sudenje dugo nisam vidio,tesko navlacenje realno za vasgadi mi se nasa liga,i majmuni od sudija..
da je bilo sreće, Vitez bi slavio u Tuzli, al' ukaza se Mesija u vidu Zajka Zebe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cuj zasluzio pobjedu, pa nisu imali tecnog napada citavu utakmicu.. Zabili taj gol koji ne na dusu nasih.
Sto se tice utakmice, nasi imali citavo vrijeme kontrolu na terenu..
Sto se tice utakmice, nasi imali citavo vrijeme kontrolu na terenu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.