FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 17 jul 2016, 13:48

Sane ukoliko ostane još ovu sezonu, slijedeće bi trebao biti naš, u protivnom ode on u City.
Mislim da će i Robben i Ribery dobiti po jos godinu ugovora, možda sa opcijom produženja za još jednu.
Samo jedno ime meni djeluje kao značajni upgrade naših krila, a to je Eden Hazard. Mislim da ga nije nemoguće dovesti, ali naši bi morali probiti rekord transfera...
Stern des Südens

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 17 jul 2016, 13:58

Ja ne bih Ozila, nakon Reala on meni nije ni na 70%. Kao da je prestao da se razvija...

Edit: Isco je isto odlična opcija...

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 17 jul 2016, 14:02

proFCB je napisao/la:Sane ukoliko ostane još ovu sezonu, slijedeće bi trebao biti naš, u protivnom ode on u City.
Mislim da će i Robben i Ribery dobiti po jos godinu ugovora, možda sa opcijom produženja za još jednu.
Samo jedno ime meni djeluje kao značajni upgrade naših krila, a to je Eden Hazard. Mislim da ga nije nemoguće dovesti, ali naši bi morali probiti rekord transfera...
da ,to i ja racunam za sanea,ali mislim da je on ipak vec u citiu
Ne vjerujem u produzenje jer robben ce dogodine imati 33 a ribery 34 godine a realno gledajuci preskupi su za ono sto pruzaju a zatvaraju prostor nekome novom.Svaka im cast i zahvala na svemu sto su dali ali nogomet je nemilosrdan......

Hazard kosta 65 miliona eura i ima ugovor do 2020.Ispod 100-120 miliona ga ne mozes dobiti ,zaboravi takve igrace kad je bayern u pitanju,nas pravac je otkriti nove hazrde prije nego ne postignu super visoku cijenu

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 17 jul 2016, 14:08

BAYERN KEEN ON KOSCIELNY?

Bayern Munich are keen on Arsenal defender Laurent Koscielny who only has one year left on his contract, the Sunday Express reports today.

But the Gunners are keen to keep their man despite contract talks stalling, while the Bundesliga champions already have the likes of Mats Hummels and Jerome Boateng occupying the centre-back positions.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 17 jul 2016, 14:11

schickeria je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Sane ukoliko ostane još ovu sezonu, slijedeće bi trebao biti naš, u protivnom ode on u City.
da ,to i ja racunam za sanea,ali mislim da je on ipak vec u citiu
Ne vjerujem u produzenje jer robben ce dogodine imati 33 a ribery 34 godine a realno gledajuci preskupi su za ono sto pruzaju a zatvaraju prostor nekome novom.Svaka im cast i zahvala na svemu sto su dali ali nogomet je nemilosrdan......

Hazard kosta 65 miliona eura i ima ugovor do 2020.Ispod 100-120 miliona ga ne mozes dobiti ,zaboravi takve igrace kad je bayern u pitanju,nas pravac je otkriti nove hazrde prije nego ne postignu super visoku cijenu
Sve je to fino udure ali ima jedan mali problem ,mali roberiji,hazardi se ne radjaju svaki dan ,svaki mjesec ili svake godine takvi se rode jednom u 10 godina mozda i vise,i ako se sve to poklopi ako te luda sreca potrefi pa ubodes i nadjes takvog igraca jersu prerijetki a kad se otjrije hoce ga svi.

Trenutno na trzistu ne postooji bolji igrac za krilnu poz od hazrada.Htjeli ne htjeli ako hocemo da budemo na velikom nivou morat cemo poceti sa transferima preko 50+ miliona eura ,ovo je dosada nekako uspjevalo ali bojim e da to nece dugo potrajati jer trziste je iz godine u godinu nemilosrdno i ono diktira cjee igraca ,gdje je sve otislo u neku stvar i gdje je pravo. vrednovanje odavno nestalo.

Zaista ne znam vise sta da kazem za dvojac roberi....
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 17 jul 2016, 14:17

Ribery i Robben su na samom zalazu, klubske legende i tako se prema njima treba odnositi.

Ovo je odjavna sezona, nažalost, zbog pozicije i krhkosti oni ne mogu duže ko npr. Lahm ili Alonso. Njih dvojicu bih gurao dok žele igrati, a onda im dao mjesto u upravi. Rođeni lideri, karakterni pojedinci, intelektualci...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 jul 2016, 15:48

Ben Arfa u PSGu a Sane kod Pepuna najvjerovatnije ide.
Mislim da je malo nerealno očekivati pojačanja tipa Hazard, taj bez 80-100mil ne ide nikud. Nije nemoguće ali šanse su nikakve.
I ja bih volio vidjeti Isca ali mislim da Carlo ne treba desetku i neće igrati sa takvim sistemima.

Zanima me da li će Carlo sam tražiti neko pojačanje i ko će to biti?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 jul 2016, 16:11

Ja ipak mislim da necemo dovoditi krilo ovog ljeta. Ribery odnosno Coman po svojim stranama mogu igrati, a Costa moze uletiti na obje pozicije. Prema glasinama sada ganjamo stopera, a ako se izvalimo dobre pare onda i ovaj bekap napadac ce biti upitan.

Dvije muhe bi ubili jednim udarcem kad bi mogli dovesti nekog hibrida krilo-napadac, a najbolji u toj nekoj prici bi bio Sanchez. Prilikom odabira krila moralo bi se paziti i na njegove godine, platu, zahtjeve jer imamo Comana koji bi tu trebao uletiti u prvi plan za koju godinu. Tu je zadacu mogao odlicno da ispuni Robben ali na zalost on je sve vise blizi nekom oprostaju nego li igranju.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 18 jul 2016, 00:34

Pozz raja ;)
Robena sam davno otpisao,boli svaka nova povreda ali on nama vise ne moze pomoci,to je moje misljenje.Trebamo se okrenuti Comanu i Costi i ova sezona ce pokazati koliko oni zaista mogu...
Sto se tice Gotzea nadam se da cemo se njega rijesiti i zavrsiti sa ovom agonijom..
Ja bih volio da dovedemo Sancheza ali je onda problem gomilanje igraca jer danas niko ne zeli sjediti na klupi,tako da je najbolje ne dirati u osinjak zbog mira u kuci :kafa:

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 18 jul 2016, 11:12

Treba nam jaca omladinska skola ,u ovakvim situacijama odlicno je ako se pojavi neki mladac koji moze biti neko pritajeno iznenađenje.....
Nazalost ,mi od 2010 nismo izbacili postenog igraca iz svoje skole,bili su tu can i hojberg ali konkurencija je prejaka.
Vidim da je druga ekipa pobjedila jucer 2-1 ali iskreno ne vidim tu neki potencijal za prvu ekipu ,juniori redovito dozivljavaju neuspjehe u ligi prvaka...treba se netko pozabaviti oko te skole,gradi se novi omladinski kamp ali ne vjerujem da ce samo sa boljim uvjetima izlazit bolji igraci ako se ne promjeni sustav rada

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 18 jul 2016, 12:09

Bolju zamjenu trenutno ne bi mogli naći, mada teško jer je već jednom nogom kod katalonskog kokošara
slika

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 12:23

Moramo malo popustiti sa ovom djecicom, ne valja da nam bazu ekipe cine djeca. Mislim dobro je za pet godinq a sad nije. Robben je idealan igrac za nas, em majstor em po potrebi neko mladji moze uletiti da se razvija.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 18 jul 2016, 12:29

muamerc je napisao/la:Moramo malo popustiti sa ovom djecicom, ne valja da nam bazu ekipe cine djeca. Mislim dobro je za pet godinq a sad nije. Robben je idealan igrac za nas, em majstor em po potrebi neko mladji moze uletiti da se razvija.
Upravu su, Robben je idealan igrač za Bayern, ali u idealnim uvjetima, koji nažalost ne postoje, naročito kad je Arjen u pitanju.
A kad smo kod dječice, daleko od toga da ona čine bazu, realno trenutno su trojica tu koja mogu realno da doprinesu ekipi(Kimich, Renato i Coman), to uopšte nije puno, naprotiv.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 12:37

Postoji jos jedan problem, a to je broj minuta planiranih za osobe koje imaju 21 i manje godina generalno za mladje osobe. Ako dodje cetvrti igrac onda se te minute jos vise razvodnjavaju i moze doci do nezadovoljstva. Sumnjam da bi Karlo u svojoj prvoj sezoni odmah dvojici ili trojici davao fine minute po svakoj tekmi. A sve manje od toga vremenom prelazi u nezadovoljstvo.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 jul 2016, 13:23

Sanea samo treba ubijediti da slijedeće godine dolazi u Bayern, a ove ga sezone jos pustiti u Schalkeu da igra. No nikako ne treba dozvoliti da predje u City!!!
Stern des Südens

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 jul 2016, 14:33

za ovog malog sanea ne znam mali zna onako igrati ali mi izgleda krhak jes da je jos djete i da ima vremena za njega , njegovim dovodenje bi dobili samo varijantu zamjene staklenog veterana robena za mladjeg staklenjaka sanea.Ako se sta misli dovoditi neka se sada dovede neko jer gocinjo se vraca "kuci", ako nhocemo igraca za buducnost nisam protiv ovog transfera mali je polu svabo ima svabske krvi ,ako hocemo instant vec formiranog i dokazanog igraca koji bi nam u nekim pogledima mogao veoma dobro pomoci ove i moza jos dvije,tri max sezone onda bi moj prvi pick bio sanchez iz Londonske mikrokreitne organizacije zvane,i poznatije na ovom forumu jednom rijecju PRĆĆĆIJA :mrgreen: .i mestu bi usao u uzi kruh ali izgleda da to vise nije onaj mestu kao nekad,od sanceza moze biti meda ali od ezila riskantno moze biti da proradi radilica u njemu i donese na punu pasu a mozemo ostati bez kapljice meda a ulozis puno .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 14:38

Bayern nikad nece dati 50m za ovako mladog igraca. Ovo 35 za Sanchesa je mislim plafon. A ako City ili Real budu nudili 50 onda jedina opcija po kojoj bi Sane dosao u Bayern je transfer iduce godine stim da bi Sane ostao jos jednu godinu u Salkeu.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 18 jul 2016, 14:40

mali Sane je odličan, ja sam prošle godine na GPB pisao vrlo afirmativan skaut o njemu... baš ono kad se ukazo.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 jul 2016, 14:45

muamerc je napisao/la:Bayern nikad nece dati 50m za ovako mladog igraca. Ovo 35 za Sanchesa je mislim plafon. A ako City ili Real budu nudili 50 onda jedina opcija po kojoj bi Sane dosao u Bayern je transfer iduce godine stim da bi Sane ostao jos jednu godinu u Salkeu.
Mi mozemo jos malo ovako chjepidlaciti ,motati na svoj mlin i kresati cjene igraca ali to jos dugo nece potrajati ,bajern ce htio ne htio morati realiziratitrasfere 40+ jednostavno trziste ce nas pojesti necemo moci igraca kupiti kako valja , a sansa da svake godine najdes igraca tipa predatora i potises za za maltene "dzaba" su jajo jako mmale,i bice jos manje jer konkurencija je velika i nemilosrdana.

Svaka cast nasoj upravi na ekonomiji kluba ali jednostanvo ako se toliko prica da smo finacijski mocni onda cemo morati tu finacijsku moc da pokazemo ,zasto bi za nas onda probelm bio iskesirati 100 miliona za transfer po sezoni recimo dvoedes 2 vrhunsk igraca gdje ti skripi , i tako svake godine odravas kontinuitet popunjavas praznine ovo sto je neupotreblljivo proda s i tako u krug.
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 18 jul 2016, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2016, 14:49

Sane jest dobar, ne znam ni kako ga dovesti a ni kako njemu i Comanu podijeliti minute i metre. KHR je na ovaj upit rekao da nije osoba koja zeli da izazove tranfser spekulacije (znaci ima nesto kao sto je i Saneov otac rekao).

Evo citam da nas je Eberl odbio, odbio poziciju sportskog direktora. Slijedeci kandidat je Reuter.
Karlo je napisao/la: Svaka cast nasoj upravi na ekonomiji kluba ali jednostanvo ako se toliko prica da smo finacijski mocni onda cemo morati tu finacijsku moc da pokazemo ,zasto bi za nas onda probelm bio iskesirati 100 miliona za transfer po sezoni recimo dvoedes 2 vrhunsk igraca gdje ti skripi , i tako svake godine odravas kontinuitet popunjavas praznine ovo sto je neupotreblljivo proda s i tako u krug.
Mi imamo jos prioriteta osim krila, i to mnogo bitnijih, a rjesavanje istih nije bas jeftino. Nije to tako jednostavno kao sto mislis, nije ovo igrica. Milion stvari utice na transfere i transfer politiku uopce.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.