A o čemu sanjaju navijači Sarajeva jel kako da se klub ne ugasi ili da nastave pod drugim imenom FK Zadnje Konačište Sarajevo.FCS-FCS je napisao/la:sto se tice nas ...samo sanjajtrebevic je napisao/la:Potrazite na netu intervju s Mamicem gdje objasnjava u kojem je stanju zatekao klub. Bili su daleko iza Hajduka, u dugovima do guse, covjek je skupio mlad tim, drzao ih na okupu par sezona, napravili par dobrih rezultata i onda ih prodavao masno kupcima sa zapada. Dinamo je sad najprofitabilnija firma u Hrvatskoj, seici ce im praviti stadion od 100 miliona eura dok cemo mi biti predmet ismijavanja sa hangarom kojeg ce Slovenci praviti.
Ali nisu samo u Zelji tako slabi rezultati uprave, ima i gorih, pitari su pred stecajem.
a sto se tice nove grbe...tu ces jos duze sanjati
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ipak je primjetna razlika u odnosu na situaciju gdje dođeš igraču koji odlazi da te ne bi tužio arbitraži.
za našu ligu itekako napredujemo sa ovim ciframa, biće to još bolje, ali ne može preko noći dok se renome lige ne digne.
šeha hvala i sretno!
za našu ligu itekako napredujemo sa ovim ciframa, biće to još bolje, ali ne može preko noći dok se renome lige ne digne.
šeha hvala i sretno!
Sretno Sehi,kako u Turskoj tako i u daljoj karijeri i hvala mu za sve..
Nekome je ovo smjesna cifra,nekome sasvim solidna..nazalost,kad pogledamo kakvi se klubovi "otimaju" za nase nabolje igrace(ne samo Zeljine,nego inace iz nase PL) onda je ova cifra (isposlovana ponajvise Amarovom zaslugom,Zujo i kompanija bi Sehu dali i za puno manje para) sasvim zadovoljavajuca...vidjecemo dal ce barem od ovih para ista otici na dovodjenje istinskog pojacnja,jer ova netransparentnost nase uprave je krajnje sumnjiva...mozemo se mi kolko hocemo zavaravati pricama kakav je jad i cemer bio prije par sezona,kako nema dugovanja prema igracima i bla,bla,bla..medjutim,hrpa para se slegla na nas racun u zadnje dvije sezone(Bekricev transfer,pare od LP,rate od Dzeke) a mi se organizaciono nismo plaho pomakli..ako i jesmo uopste..sve mi ovo lici na njihov prosli mandat,kada su ruze prividno cvjetale,kada smo zbog jako dobre financijske situacije opravdano ocekivali podizanje na taj neki visi nivo,a nama se desise prazne kase,nagomilana dugovanja i godine muke i patnje.
Nekome je ovo smjesna cifra,nekome sasvim solidna..nazalost,kad pogledamo kakvi se klubovi "otimaju" za nase nabolje igrace(ne samo Zeljine,nego inace iz nase PL) onda je ova cifra (isposlovana ponajvise Amarovom zaslugom,Zujo i kompanija bi Sehu dali i za puno manje para) sasvim zadovoljavajuca...vidjecemo dal ce barem od ovih para ista otici na dovodjenje istinskog pojacnja,jer ova netransparentnost nase uprave je krajnje sumnjiva...mozemo se mi kolko hocemo zavaravati pricama kakav je jad i cemer bio prije par sezona,kako nema dugovanja prema igracima i bla,bla,bla..medjutim,hrpa para se slegla na nas racun u zadnje dvije sezone(Bekricev transfer,pare od LP,rate od Dzeke) a mi se organizaciono nismo plaho pomakli..ako i jesmo uopste..sve mi ovo lici na njihov prosli mandat,kada su ruze prividno cvjetale,kada smo zbog jako dobre financijske situacije opravdano ocekivali podizanje na taj neki visi nivo,a nama se desise prazne kase,nagomilana dugovanja i godine muke i patnje.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- bistrikboy
- Kontakt:
Sretno majstore,sve najbolje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sretno Šehi ,ako Bog da jednog dana da potpise za Liverpool...
Sto se tice cijene,ja zadovoljan...Nije se ni moglo vise ocekivati,jer zna se kakva je liga...
Uglavnom napredujemo i u tom segmentu,ako Bog da iduce seznoe Višća ide za milion...
ŠEHA HVALA TI ZA SVE !!!

Sto se tice cijene,ja zadovoljan...Nije se ni moglo vise ocekivati,jer zna se kakva je liga...
Uglavnom napredujemo i u tom segmentu,ako Bog da iduce seznoe Višća ide za milion...

ŠEHA HVALA TI ZA SVE !!!
Neka je sa srecom Sehi i hvala mu za sve 

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Kad se sjetim sta je Seha sve dao zelji,odlago hljeb od usta mogo je u jace klubove preci,kada mu je umrla sestra brani u najbitnijoj tekmi sezone i opet bio izvanredan.Ali i Zeljo je Sehi dao sve sto je danas i cifra je sasvim solidna.Sretno majstore,jedan si od nas 

svoj ti pos'o !
porediš neuporedivo. delač je najmlađi golman koj je ikad debitovao u HNL, a koja je ipak za nas organizacijski nebo i zemlja. znači nije riječ o nečemu što se dešava stalno, nego o wunderkindu jednom u deceniji ili rjeđe.trebevic je napisao/la:MATEJ DELAČ potpisao je ugovor za Chelsea prema dostupnim informacijama! Vrijednost transfera mladog vratara Intera navodno je milijun eura. Cifra s bonusima i klauzulama može porasti i do gotovo nevjerojatna tri milijuna.
Toliko da se golmani slabo prodaju, Inter Zapresic gospodo.
a još veće nebo i zemlja je nastupati za hrvatske kadete i juniore i za naše...
Cestitke Sehicu na transferu u Tursku,odlican potez! tamo ce jos vise napredovati i za 2-3 godine vjerujem preci u mnogo veci klub... Zeljo je zaradio milion KM,sto je za nase uslove odlican transfer! sad treba dio tog novca uloziti u pojacanja,prije svega u golmana i kvalitetnog napadaca,Mujkic iz Slobode ili Nemanja Supic ukoliko je jos uvijek slobodan,a u napadu dovesti nekog Brazilca ili Argentinca...od Evrope smo se ocito vec oprostili,pokusat cemo ostati neporazeni na Kosevi protiv Serifa u revansu ne treba nista ocekivati i to je to..onda u domacem prvenstvu boriti se za vrh tabele,otprilike to su nasi planovi i ambicije!.. sta je tu je,ali ovo je nasa realnost
Hoces reci da je teze nastupati za kadete Hrvatske nego za A selekciju nase drzave?ChWilla je napisao/la:porediš neuporedivo. delač je najmlađi golman koj je ikad debitovao u HNL, a koja je ipak za nas organizacijski nebo i zemlja. znači nije riječ o nečemu što se dešava stalno, nego o wunderkindu jednom u deceniji ili rjeđe.trebevic je napisao/la:MATEJ DELAČ potpisao je ugovor za Chelsea prema dostupnim informacijama! Vrijednost transfera mladog vratara Intera navodno je milijun eura. Cifra s bonusima i klauzulama može porasti i do gotovo nevjerojatna tri milijuna.
Toliko da se golmani slabo prodaju, Inter Zapresic gospodo.
a još veće nebo i zemlja je nastupati za hrvatske kadete i juniore i za naše...
- blueman-TM87
- Kontakt:
Sretno Šeha!
Haj sad Amare, daj nam neku "bombu"
Haj sad Amare, daj nam neku "bombu"

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nemanja Supic pa za njega je Karic,Šehabosnas_ je napisao/la:Cestitke Sehicu na transferu u Tursku,odlican potez! tamo ce jos vise napredovati i za 2-3 godine vjerujem preci u mnogo veci klub... Zeljo je zaradio milion KM,sto je za nase uslove odlican transfer! sad treba dio tog novca uloziti u pojacanja,prije svega u golmana i kvalitetnog napadaca,Mujkic iz Slobode ili Nemanja Supic ukoliko je jos uvijek slobodan,a u napadu dovesti nekog Brazilca ili Argentinca...od Evrope smo se ocito vec oprostili,pokusat cemo ostati neporazeni na Kosevi protiv Serifa u revansu ne treba nista ocekivati i to je to..onda u domacem prvenstvu boriti se za vrh tabele,otprilike to su nasi planovi i ambicije!.. sta je tu je,ali ovo je nasa realnost
svoj ti pos'o !
ako ti navijaš za želju, ja sam afrički slon. al' eto.trebevic je napisao/la: Hoces reci da je teze nastupati za kadete Hrvatske nego za A selekciju nase drzave?
ovisi tražiš li potencijal ili gotovog igrača. a nije bitno šta je teže - bitno je da se momak jeste prodao za više nego što vrijedi veći dio naših A reprezentativaca.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- zeljovac87
- Kontakt:
Šehićeva cijena je bila oko milion evra sve do gola koji je na Grbavici primio od Borca. Gol koji je otkinuo pola miliona.
Kako se zove onaj iz Borca? Stupar ili?

Seha sretno i sve naj..... da u Galatu do godine predjes...
cifra po meni ok s obzirom kako je znalo biti....
a ovo spominjanje dinama ovoh onih..... totalno bez veze kad se zna ko koliko ulaze....
cifra po meni ok s obzirom kako je znalo biti....
a ovo spominjanje dinama ovoh onih..... totalno bez veze kad se zna ko koliko ulaze....
Seha care sretno ti u Turskoj i da Bog da se tamo jos vise dokazao.
Eh sad hajmo malo ozbiljno razgovarat. Zeljo je u ova zadnja 2-3 mjeseca preko Dzeke evo sad i Sehica inkasirao hladno 3 miliona maraka samo od njih dvojice znaci. Za nedolazak adekvatnih igraca dostojnih naseg Zelje nasa uprava nema izgovara!!! Nadam se da ce Amar iskoristiti ovaj kapital na najbolji moguci nacin i slijedece sezone ocekujem titulu prvaka.
Eh sad hajmo malo ozbiljno razgovarat. Zeljo je u ova zadnja 2-3 mjeseca preko Dzeke evo sad i Sehica inkasirao hladno 3 miliona maraka samo od njih dvojice znaci. Za nedolazak adekvatnih igraca dostojnih naseg Zelje nasa uprava nema izgovara!!! Nadam se da ce Amar iskoristiti ovaj kapital na najbolji moguci nacin i slijedece sezone ocekujem titulu prvaka.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
spielführer_21 je napisao/la:Plan je bio da se proda Šeha ili Višća, to je i Amar rekao.. i odmah je rekao da je cijena za Šehu pola miliona eura. Nikakvo iznenađenje, samo mi je malo krivo što je otišao prije utakmica sa Šerifom, to je bila prilika da se podigne cijena.. Dok je Amar bio izričit da će prodati jednog igrača, znači da neki plan postoji i valjda nećemo prodavati ovog ljeta nikoga više..
Sad se postavljaju tri bitna pitanja:
1. Koliki je naš postotak od idućeg Šehinog transfera?
2. Karić ili Bukvić?
3. Da li da mijenjam avatar?
Postoji Ugovor na kojem su dogovorene te stvari.Njemu se mogla podici cijena na trzisnoj vrijednosti,ali u svakom slucaju prodaje tog igraca,on se prodaje po cijeni koja je prikazana kao obestecenje po Ugovoru.Znaci u konkretnom slucaju,ako je ispostavljeno obestecenje za Sehica,ono je jasno napisano u njegovom Ugovoru i iznos je fiksan.Nasi navode da je u pitanju 500 000 eura i to obestecenje se moglo promijeniti samo kroz opet novi ugovor.Bez obzira na dizanje trzisne vrijednosti,cijena obestecenja se ne mijenja u tom slucaju.Da to moze ne bi postojao ugovor nego bi bilo kao na pijaci.E sad,da li su nasi razmisljali pa stavili neke dodatne klauzule,bonuse,neke buduce procente i svasta nesto,to je drugo pitanje.Amar je rekao da ga nece pustiti ispod navedene cifre,sto znaci da ako neko ponudi najmanje 500 000 eura,on moze ici.Da li to znaci da fiksno obestecenje moze kroz odredjene klauzule da se nategne prema gore,ja mislim da moze,ali ugovor je taj koji je validan i sve zavisi dalje od Sehe,Menadzera i kluba kod kojeg ide i da je spreman da doda jos love ako mi trazimo.Ali imaju pravo da daju upravo onoliko koliko kosta po ugovoru obestecenje,pa i da je njegova vrijednost 10 miliona,on moze da ide za 500 000,jer je tako ugovorom pisano.Samo kroz sportski izazov je Seha mozda mogao da odigra evropske utakmice,pa da onda ide,ali mi bi bili na istoj cifri obestecenja.Ako cemo dobiti pare,onda je po meni bolje da je odmah otisao,ako cemo mi sa tim parama nesto i uraditi.A vidjecemo hocemo li.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
E ovako sad cu mozda da dobijem i ban jer cu da se najebem mame svima ovdje koji mozga nemaju, onaj stakor u mom podrumu je pametiniji od vas zajedno.
Ajde malo pogledajte sad stvari ovako.
Necu da pricam o budzetu Dinama iz Zagreba i slicnim stvarima, koliko dobijaju od koga i slicno. Samo cu da navedem jednu drugu stvar. Od tih silnih para i Mamicevog ulaganja napravili su kvalitetne mlade igrace. Onda su svi ti igraci igrali za U21 reprezentaciju pa svi ti isti i za A reprezentaciju susjedne nam drzave. E sad obje te reprezetnacije i U21 i A reprezentacija te nama susjedne drzave su imale uspjehe na evropskoj a i svjetskoj sceni, sto drasticno dize cijenu. Zatim Dinamo je igrao u evropi uspjesno koliko toliko sto također opet podize cijenu svim tim igracima. Zatim dolaze uspjesi u svim ostalim sportovima jer i to ima koliko toliko utjecaja jer se vidi da je kvalitetan rad sa mladim u toj drzavi i da imaju rezultate sto opet dize cijenu kako fudbalerima iz nama susjedne drzave tako i momcima u svim drugim sportovima iz te iste drzave.
Zatim pogledas kod nas u nasu drzavu, pa vidis da nema ni jednog uspjeha u kolektivnim sporotivma osim u sjedecoj odbojci, da je nasim ekipama u fudbalu vrhunac trece pretkolo. U rukometu RK Bosna je imala neke uspjehe i to se prepoznalo i cijeni u svijetu i dize rejting BH sportu pa su i nasi igraci (rukometasi) postali cijenjeni.
I onda pogledas ovo sto sam ja sve napisao i dodjes do zakljucka da je ova cifra od 500k eura odlicna kad pogledas u kakvom okruzenju zivimo.
Dinamo kupuje igrace iz njihove lige za milion, dva sto pokazuje kakav rejting ima Hrvatska u odnosu na BIH. Samo glup covjek i cojvke koji nece da ukljuci mozak moze pricati onakve nebuloze kakve sam ja procitao u zadnje vrijeme na ovom forumu.
I da zakljucim da Seha brani u Dinamu prodao bih se za 5m eura ne radi toga sto je Mamic pametan nego radi onih gore faktora, ali posto je u Zelji, a Zeljo igra u ovakvom okruzenju kakvom igra ovih 500k je vise nego odlicno (da se i ponovim)
I samo cu poruciti svim pljuvacima da mi se GADITE SAMO TAKO, FuuuuuuuuuuuuJ!!!!
I naravno Ibrahime Sehicu sretno ti u nastavku karijere i da ubrzo stanes izmedju stativa u ligama petice, da ti karijera ne zavrsi kao Hasagicu u Turskoj.
Seha majstore puno srece!!!
Ajde malo pogledajte sad stvari ovako.
Necu da pricam o budzetu Dinama iz Zagreba i slicnim stvarima, koliko dobijaju od koga i slicno. Samo cu da navedem jednu drugu stvar. Od tih silnih para i Mamicevog ulaganja napravili su kvalitetne mlade igrace. Onda su svi ti igraci igrali za U21 reprezentaciju pa svi ti isti i za A reprezentaciju susjedne nam drzave. E sad obje te reprezetnacije i U21 i A reprezentacija te nama susjedne drzave su imale uspjehe na evropskoj a i svjetskoj sceni, sto drasticno dize cijenu. Zatim Dinamo je igrao u evropi uspjesno koliko toliko sto također opet podize cijenu svim tim igracima. Zatim dolaze uspjesi u svim ostalim sportovima jer i to ima koliko toliko utjecaja jer se vidi da je kvalitetan rad sa mladim u toj drzavi i da imaju rezultate sto opet dize cijenu kako fudbalerima iz nama susjedne drzave tako i momcima u svim drugim sportovima iz te iste drzave.
Zatim pogledas kod nas u nasu drzavu, pa vidis da nema ni jednog uspjeha u kolektivnim sporotivma osim u sjedecoj odbojci, da je nasim ekipama u fudbalu vrhunac trece pretkolo. U rukometu RK Bosna je imala neke uspjehe i to se prepoznalo i cijeni u svijetu i dize rejting BH sportu pa su i nasi igraci (rukometasi) postali cijenjeni.
I onda pogledas ovo sto sam ja sve napisao i dodjes do zakljucka da je ova cifra od 500k eura odlicna kad pogledas u kakvom okruzenju zivimo.
Dinamo kupuje igrace iz njihove lige za milion, dva sto pokazuje kakav rejting ima Hrvatska u odnosu na BIH. Samo glup covjek i cojvke koji nece da ukljuci mozak moze pricati onakve nebuloze kakve sam ja procitao u zadnje vrijeme na ovom forumu.
I da zakljucim da Seha brani u Dinamu prodao bih se za 5m eura ne radi toga sto je Mamic pametan nego radi onih gore faktora, ali posto je u Zelji, a Zeljo igra u ovakvom okruzenju kakvom igra ovih 500k je vise nego odlicno (da se i ponovim)
I samo cu poruciti svim pljuvacima da mi se GADITE SAMO TAKO, FuuuuuuuuuuuuJ!!!!
I naravno Ibrahime Sehicu sretno ti u nastavku karijere i da ubrzo stanes izmedju stativa u ligama petice, da ti karijera ne zavrsi kao Hasagicu u Turskoj.
Seha majstore puno srece!!!
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.