Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
hmm jel ovo nekakva greška:
orlando - sacramento 205,5 under @2,00 ???
kvota 2!?!? pa ljudi su sinoć dva produžetka igrali, neće valjda opet preć stotku :/ a orlando nije prešao 100 poena već 6 utakmica :/
ili under 205,5 ili orlando kp. Obe kvote odlične, sta kazu znalci?
kvota 2!?!? pa ljudi su sinoć dva produžetka igrali, neće valjda opet preć stotku :/ a orlando nije prešao 100 poena već 6 utakmica :/
U desetom selu živi Antuntun!
Onda u to sve uklopi i Westbrooka prekobob je napisao/la:mozda Duranta manje i hendikep 12,5 na oklahomu , posto ocekujem razbijanje jer meni se cini da nece ima biti Anthony Davis i Eric Gordon dva startera tako idealan scenarij preko dvadeset razlike i durant ispod 30a vidim kvota pala na okla. 1,7 s H

http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
- EmirSioux89
- Kontakt:

Evo moje za večeras, možda jos 1 sastavim al ne vjerujem...
@bevanda ako Kingse bude islo ko sinoc ubacuju sigurno, dobra ekipa sa dobrim vanjskim igracima a pod kosem Cousins koji je sinoc pokido, jest da su umorni al' sigurno ne bi dzaba stavili kvotu 2
EDIT: Ja sam izostavio za večeras Cousinsa on bi mogo Under večeras možda ga ubacim na ovaj 3 ako budem igro, pratim ga duze vrijeme momak zna da odigra extra mec kad hoce, nekad samo seta po terenu i skace u odbrani, i asistira sinoc je bas dobro odigrao ne znam dal ce se ponovit ono od sinoc...
Manchester United!
- EmirSioux89
- Kontakt:

Ipak sam odigrao

Nadam se prolazu makar jednom od ova tri.Sretno svima

Manchester United!
Sta kazete, oce dobit Houston hendikepom ? 

Nema izgleda Lee veceras kod GS suspendovan tako curry over , joj previse konbinacija

i jedan danasnji isto bezz

los dan deff,makar jedan tiket ostao u igri,da se ima sta pratit vceras

los dan deff,makar jedan tiket ostao u igri,da se ima sta pratit vceras

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
ma dobro ti i govoris, bolje da ih ne igram.. kad promislim sta su mi sinoc ucinili:EmirSioux89 je napisao/la: @bevanda ako Kingse bude islo ko sinoc ubacuju sigurno, dobra ekipa sa dobrim vanjskim igracima a pod kosem Cousins koji je sinoc pokido, jest da su umorni al' sigurno ne bi dzaba stavili kvotu 2
barca - real gg3+
williams - fu 2
cousins +
mayo +
kiel - fusche +
indiana 1
sacramento -

ukupna kvota: 50,8
bevanda4 je napisao/la:hmm jel ovo nekakva greška:
Ja cu da igram ovo , mislim da je ovo prilicno sigurno..
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
207.5 u premieru granica za koseve... 99% sam siguran da ide ispod ovo.SoloUltra je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:hmm jel ovo nekakva greška:
Ja cu da igram ovo , mislim da je ovo prilicno sigurno..
dva dana snooker prolazi bez puno problema, al sutra pocinju ozbiljniji mecevi, uoci se i na kvotama. Osmina finala, moglo bi bit svega, odma da najavin..
Probat ćemo pod "sigurnije":
trump (1.20)
allen (1.30)
selby (1.40)
maguire (1.50)
Ako prođe večeras nba probat ću na:
robertson (1,40)
bingham (2,20)
junhui (1,45)
murphy (1,45)
Od "iznenađenja" odigran samo bingham.. Al iman osjećaj da bi ih sutra moglo bit malo više! Pozdrav.
Probat ćemo pod "sigurnije":
trump (1.20)
allen (1.30)
selby (1.40)
maguire (1.50)
Ako prođe večeras nba probat ću na:
robertson (1,40)
bingham (2,20)
junhui (1,45)
murphy (1,45)
Od "iznenađenja" odigran samo bingham.. Al iman osjećaj da bi ih sutra moglo bit malo više! Pozdrav.
Gdje ima cijela ponuda za snooker ?
Na Premieru samo Trump , Allen i Murphy :/
hattrick i cbc (aparati), psk, supersport, favorit... pretpostavljan :/Matador je napisao/la:Gdje ima cijela ponuda za snooker ?
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Jedno pitanje !?
Da li je ovaj Davydenko ikada optuzen, posto sam cudo dosta prica u vezi njega i kladionica ?
Kvota je bila 1.65 na Tipsarevica,ja se zaletio k'o mamlaz i naravno Rus je to dobio sa 6:0 7:5,a ne moze meda 3 godine i vise,dok je cvikeras u usponu.
Da li je ovaj Davydenko ikada optuzen, posto sam cudo dosta prica u vezi njega i kladionica ?
Kvota je bila 1.65 na Tipsarevica,ja se zaletio k'o mamlaz i naravno Rus je to dobio sa 6:0 7:5,a ne moze meda 3 godine i vise,dok je cvikeras u usponu.
Chelsea F.C.
Optužen nije, jer da je optužen, više ne bi ni igrao. Priče naravno postoje, jer odigrao je dosta sumnjivih mečeva, gdje bi naprosto prestao dobro igrati, ali nikad nije ništa dokazano.Blue_He4rt je napisao/la:Jedno pitanje !?
A što se tiče ovog meča, iako je kvota na Tipsu bila 1,65 zapravo je Kolja bio favorit.
Tipsa je u lošoj formi, gubio zadnja dva meča od Llodre i Tursunova (oba u dva seta), a to oba igrača su lošijeg rankinga od Kolje. Osim toga Tipsa je već 2 puta predao ove godine, što može značiti da nije bio fizički spreman (iako kod njega to ne mora biti slučaj)
Ali opet mi nije jasna jedna stvar, ti pitaš je li Kolja namještao mečeve, i naslućuješ vjerovatno da je namjestio ovaj meč. Moj odgovor ti je: nije sigurno. Može namjestit da izgubi, ali da dobije ne može namjestiti. Eventualno ako je Tipsa namjestio meč. Ali onda je Kolja "nevin"
Čestitam brate za drugi tiket. 

Moje "sigurice" za danas
Bursaspor over 2.5 1.95
Bruž oba daju 1.66
Istomin 2.10
Bursaspor over 2.5 1.95
Bruž oba daju 1.66
Istomin 2.10
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
A ja ovog Cury-a koji mu je klinac
Cestitke na dobitcima.

Cestitke na dobitcima.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.