Oderali smo ihEmir ZENICA je napisao/la:Izbaci me nesto,**** im misaAjd dobro je bilo
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
FORZA NAPOLI
Oleeeeeeee
Pozdrav Miki,Emiru,Mehagi,Kurzu i Anonimnom.Za Anonimnog ima i pjesma.
[youtube][/youtube]
Podrška Edinu ko god bio
Pozdrav Miki,Emiru,Mehagi,Kurzu i Anonimnom.Za Anonimnog ima i pjesma.
[youtube][/youtube]
Podrška Edinu ko god bio
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
dobar si brate, 3 na 1 i razbuc'o ihBulkin je napisao/la:Oderali smo ihEmir ZENICA je napisao/la:Izbaci me nesto,**** im misaAjd dobro je bilo
![]()
dobra @LBJ, hajmo jednom, anonimna kožu imaaaaaaaaaaaaaaa
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
jesmo,najjaki smoBulkin je napisao/la: Oderali smo ih
takodjer pozdravi za ove kao i za lbj
ubi me ova salama
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
anonimni je napisao/la:dobar si brate, 3 na 1 i razbuc'o ihBulkin je napisao/la:Oderali smo ihEmir ZENICA je napisao/la:Izbaci me nesto,**** im misaAjd dobro je bilo
![]()
![]()
![]()
dobra @LBJ, hajmo jednom, anonimna kožu imaaaaaaaaaaaaaaa![]()
i pozdrav Kurzu ko god on bio !
![]()
FORZA NAPOLI
- Emir ZENICA
- Kontakt:
bolje nemojanonimni je napisao/la:da l' da i ja uzmem malo salame ?![]()
Volim te Celik ! ! !
Emire smiri malo poduši nam kanton
anonimna kožu imaa meku kao svilaaaa pored mene slatko dišeeeeeee
@Bulkin tu je negdje sakrio se
anonimna kožu imaa meku kao svilaaaa pored mene slatko dišeeeeeee
@Bulkin tu je negdje sakrio se
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
e onda neću, ujutru ću za doručak, čitavo Sarajevo ima da osjeti toEmir ZENICA je napisao/la:bolje nemojanonimni je napisao/la:da l' da i ja uzmem malo salame ?![]()
![]()
pored mene slatko dišeeeeeeeeeeeeee
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lovac-iz ... /120716146" onclick="window.open(this.href);return false;Lovac iz Trebinja pri povratku iz ribolova uhvatio malog vuka
FORZA NAPOLI
- legenda reala
- Kontakt:
I kolko ti je trebalo da sve to skontašZeljovac_1921 je napisao/la:Obraca vam se, reci cu za pocetak EdinTM87 preko jednog od brojinih multinickova na ovom forumu. Ovo je sve iluzija, međuinternetska, tako da vi ovo necete shvatiti, osim vas rijetkih, mnogi ce biti u bunilu...
Polahko se ulazi u srz ovog foruma, srce njegovo se otvara, odbrana pada, cinjenice iskakaju – borba se nastavlja, nakon mnogo istrazivanja rijetki nickovi nisu nasi, al' polahko postaju, svi su upleteni... Pa da lakse shvatite, pocevsi od legende reala – taj covjek se ne zove Amel i nije iz Gorazda. On je Vojislav Komadec, jedan od najboljih hackera u Parizu, srpskog porijekla, jedan od najpametnijih i najstrpljivijih ljudi u cijeloj organizaciji. Njegov rad nam je dosta pomogao, njegov posao je spam, upoznavanje sa ljudima, koji ipak ne postoje – glavni uspjeh je rat sa nickom EdinTM87 koji zamazuje oci prisutnima, ni EdinTM87 nije onaj koga smatrate, nije onaj s kim ste igrali bilijara proteklih dana, nije onaj s kojim komunicirate, nije onaj na kog mislite, morate se upitati između sebe, ko ste vi? Sta zelite? No, moram istaci da je EdinTM87 jedna od glavnih marioneta u borbi protiv rijetkih, EdinTM87 je citav sistem ljudi. Toliko za sada, zelio bih cestitati na podrsci nekima, al' da li podrzavate onoga koga mislite da podrzavate?
Pozdrav do otkrivanja.
by edintm87
Jbt postado i haker i pametan
Kako ne postoje jbt
EdiT: http://www.klix.ba/lifestyle/sarajlije- ... 20717020#3" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Kupujem vaktije povoljno.Troskove dostave i kao cijenu vaktije placa sam prodavaoc.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja sam ih radio jedno vrijeme,pa je ostalo u zalihama.Ako te zanima reci
@anonimni,@lbj
jestel zivi

@anonimni,@lbj
jestel zivi
Volim te Celik ! ! !
Moglo bi se reć 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
zanima me al trebaju od ovo godine a ne stare,nisi valjda za buducnost pravioEmir ZENICA je napisao/la:Ja sam ih radio jedno vrijeme,pa je ostalo u zalihama.Ako te zanima reci![]()
@anonimni,@lbj
jestel zivi![]()
nek se gone sve odakle su dosle
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Imam i od ove godine 50-ak komada.Imas sa grbom Barse,Reala,Bajerna,Sarajeva,Zelje..Slike Ronalda,Mesija,Runija,Adilovica,Husejnovica,Robena,Gomeza..Povoljno ako hoces javi se na ppSenaid L.F.C je napisao/la: zanima me al trebaju od ovo godine a ne stare,nisi valjda za buducnost pravio
Volim te Celik ! ! !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@legenda
Ipak sam dobio onaj posao, bit će love...
Pozdrav i za Emira.

Ipak sam dobio onaj posao, bit će love...
Pozdrav i za Emira.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.