Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

suhakrpa
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la suhakrpa » 19 apr 2014, 12:13

Chapman je napisao/la:
MGrabez je napisao/la:Pascal Cygan, Justin Hoyte, Mikael Silvestre, Sebastien Squillaci, Philippe Senderos krampe koje su se naigrale
ANDRE SANTOS !!!
Kad se sjetim da je ovdje neko napisao da je Santos za Lahma Ernest Hemingway ili tako nesto...

Ako Wenger ostane (citaj ako uzmemo Kup i budemo 4. na tabeli) ne vidim da ce se ista mjenjati po pitanju transfer politike. Dovesti par levata, dobro gurati sezonu do klucnog dijela kada ostajemo bez 10 standardnih prvotimaca, konkurenti nas naguze i na kraju budemo 4 i svi zadovoljni.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 19 apr 2014, 13:11

slika

[youtube][/youtube]
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 19 apr 2014, 14:19

Gibbs je danas trenirao sa ostatkom ekipe,tako da mozemo ga ocekivat sutra !
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 8618_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 apr 2014, 14:20

QUARTERBACK je napisao/la:Kakav Sagna, kakvi bakrači, igra mu je na nivou polu-profesionalnog igrača a traži 100k sedmično. :lolno:

Ako će već Wenger ostajati, onda treba ići po Serga Auriera, lik je za Sagnu izmislio fudbal.
šta se brukate ba....čuli ste za tog Auriera prije 19 dana i sad lafo odmah neki igračina...joj što ne mogu meda na viljušku :facepalm: odjednom sve znate o tom Aurieru jer ste na netu našli neke statistike i slične nebuloze.... :facepalm:
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 apr 2014, 14:40

Ne bi me uopste iznenadilo da Wenger da tu platu SAgni samo kako ne bi morao novog desnog beka da kupuje i placa odstetu, on tako gleda pa ja isplativije mi je dati mentolu Sagni vecu platu nego kesirati odstetu za novog beka.

Sagna nije zasluzio novi ugovor a kamoli novi ugovor sa jos vecom platom, on je zasluzio sut kartu iz Arsenala, Jenkinson je za mene balvan limitirani ali mislim da nije nista losiji od Sagne, jedina prednost Sagne je iskustvo i rutina, ofanzivno su oba limitirana i i ne znaju voditi loptu defanzivno su tu negdje tako da isti vrag. A i vrijeme je da Belerin dobije sansu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 apr 2014, 14:50

rambo16 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Kakav Sagna, kakvi bakrači, igra mu je na nivou polu-profesionalnog igrača a traži 100k sedmično. :lolno:

Ako će već Wenger ostajati, onda treba ići po Serga Auriera, lik je za Sagnu izmislio fudbal.
šta se brukate ba....čuli ste za tog Auriera prije 19 dana i sad lafo odmah neki igračina...joj što ne mogu meda na viljušku :facepalm: odjednom sve znate o tom Aurieru jer ste na netu našli neke statistike i slične nebuloze.... :facepalm:
Et ti znaš kad sam ja čuo za Auriera. :crazy:
Ne seri bgt, gledam Francusku ligu zadnje 2 sezone i lik je vazda medju najboljim na terenu, ne treba ti nikakva statistika da skontas da je lik dobar igrač. Sagnino vrijeme je prošlo, a pošto će Wenger ostati i gledati da uhljebi nekog od potencijalnih zemljaka onda nek to bude Aurier.

Normalno da on nije prvi izbor, kad bi ovako pričali uvijek bi uzeo Colemana ili Chambersa prije Auriera.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 apr 2014, 14:58

QUARTERBACK je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:

Ne seri bgt, gledam Francusku ligu zadnje 2 sezone i lik je vazda medju najboljim na terenu, ne treba ti nikakva statistika da skontas da je lik dobar igrač. Sagnino vrijeme je prošlo, a pošto će Wenger ostati i gledati da uhljebi nekog od potencijalnih zemljaka onda nek to bude Aurier.

Normalno da on nije prvi izbor, kad bi ovako pričali uvijek bi uzeo Colemana ili Chambersa prije Auriera.
Pa što nikad nisi spomenuo tog igrača? svi su ga počeli pominjat kad se počeo povezivat s nama...stiPu tu priču...mislim, ne znam dali pratiš i šta pratiš ali sam ubijeđen da nisi obratio pažnju na desnog beka Tuluza..poBogu dečko igra u Tuluzu... :facepalm: MOŽDA je dobra igrač..kažem MOŽDA .....ali davat epitet tipa "za Sagnu izmislio fudbal"..pih...
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 apr 2014, 16:47

Sagna i JEnkinson su trenutno na istom nivou, s tim da Jenki moze napredovati i da vec sad ima x puta bolji centarsut.
Celik!3,2,2.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 19 apr 2014, 17:01

arminarsenal je napisao/la:Gibbs je danas trenirao sa ostatkom ekipe,tako da mozemo ga ocekivat sutra !
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 8618_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije to Gibbs to se Walcott vratio punim treninzima
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 apr 2014, 17:01

Jenkinson ima mjesta za napredakal je tup lik, zabije se u ćošak i hoće centaršut, SagnA nije loš toliko koliko serete po njemu nek vam Jenkinson igra eto pa ćemo vidjet kako će biti

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 apr 2014, 17:15

Zabijanje u cosak > vracanje lopte nazad stoperu a mjesta ispred tebe koliko hoces
Celik!3,2,2.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 19 apr 2014, 17:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Zabijanje u cosak > vracanje lopte nazad stoperu a mjesta ispred tebe koliko hoces
bravo AGB za ovo poređenje šta je bolje.
bez zayebancije čupam se za kosu kad znam da će Sagna vratit mertesakeru loptu a on Woji i sve tako u krug barem 20 put na utakmicu. Bukvalno me na suze od muke tjera lik sa onim vraćanjem lopte unazad

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 19 apr 2014, 18:59

Citam nesto o mogucem dovodjenju Modrica,ako bude napustao Real,tesko je da ce se to desiti da napusti,al nikad se ne zna,sta mislite ?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 apr 2014, 19:02

arminarsenal je napisao/la:Citam nesto o mogucem dovodjenju Modrica,ako bude napustao Real,tesko je da ce se to desiti da napusti,al nikad se ne zna,sta mislite ?

škart roba koja nam je nepotrebna,šta će nam hrpa patuljaka a nemaš na dmf-u pravog razbijača da gazi protivnike
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 19 apr 2014, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 apr 2014, 19:02

Taman da nam Santi viš ne zaigra, može Luka, al veći je prioritet DMF imamo Jacka, Aarona, Ozila i još jedan vezni uz traktora i Sanću, hafiza imamo, Rosicky isto

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 apr 2014, 19:07

Najbolje bi bilo da Arsenal igra samo sa veznim igracima, bez napadaca, bez odbrane, sve vezni. I ako ikako moze i bez golmana, nek se i to mjesto iskoristi za jos jednog veznog igraca.
Super bi bilo da dovedu jos 2-3 veznjaka. Taman toliko fali da bi tekme mogli pocinjati sa 11 veznjaka.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 apr 2014, 19:11

rambo16 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:

Pa što nikad nisi spomenuo tog igrača? svi su ga počeli pominjat kad se počeo povezivat s nama...stiPu tu priču...mislim, ne znam dali pratiš i šta pratiš ali sam ubijeđen da nisi obratio pažnju na desnog beka Tuluza..poBogu dečko igra u Tuluzu... :facepalm: MOŽDA je dobra igrač..kažem MOŽDA .....ali davat epitet tipa "za Sagnu izmislio fudbal"..pih...
davno smo spominjali ovdje i Corchiu iz Sochauxa i Auriera iz Toulousea kao potencijalne nasljednike Sagne, ima i vise od godine.. pa trenutno jeste izmislio fudbal za Sagnu, na to mislim, on tek treba da dostigne vrhunac svoje karijere u narednim sezonama, uostalom samo sam rekao da ako se i bude dovodio neko iz francuske lige ovo ljeto neka to bude ovaj momak jer ima potencijala da postane i bolji nego sto je Sagna bio u najboljim danima

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 19 apr 2014, 19:23

Prodat Artetu za 10-ak miliona, namirit 20-ak i kupit nekog stabilnog veznog koji je u stanju zaustavljat protivničke napade i koji će nam dati čvrstinu u veznom redu.

I mislim da su Ramsey, Wilshere, Cazorla, Flamini, Rosicky, Ozil, po potrebi Oxlade i taj novi jedan ( o kojem sanjamo ) sasvim dovoljni što se tiče veznih igrača. :crazy: .

Kad bi se pola naših snova ostvarilo (ovih sa foruma) Arsenal bi bio jak ko beton, sigurno konkurent na svim frontovima :( .

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 apr 2014, 19:29

Prodat Artetu za 10-ak miliona
Sta pusite vi u Celicu tamo. :mrgreen:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 apr 2014, 19:44

Hahahah jooooj moj Nedime mjenjaj dilera pod hitno! :lol: :lol: :lol:
Arteta moze kostati 10 miliona samo iskljucivo ako Arsenal da nekom novac da ga vodi! :crazy: :crazy:

A sto se tice Sagne nema nista gore kada neko kaze pa nije los?! Ne gospodo on nije los, on je ocajan! Ja kada ga vidim dodje mi da se kacim na prvo drvo! :oops: :oops: :oops: :oops: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.