FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi kunem vam se da imamo organizatora dobrog i pametno krilo Mesanovic bi do sad zabio minimalno 5 komada u napadu, čovjek zna s loptom i zna zabiti samo mu niko ne napravi šansu a i realno ko će ?
12. igrač kluba iz Titove 38b
Evo dvije lijepe šanse, jedna ofsajd al je makar nešta odigrano.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Mešanović je nas daleko daleko najbolji igrac ko god sta pricao. Ovakvu zelju trku i borbu dugo nisam vidio kod jednog naseg igraca.
-
- Kontakt:
Bravo Krle kapitenu 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne stojimo danas lose, al dzaba kad nemamo kvalitet
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Samo ga drzati u napadu a ne izmisljat pozicije.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:29Mešanović je nas daleko daleko najbolji igrac ko god sta pricao. Ovakvu zelju trku i borbu dugo nisam vidio kod jednog naseg igraca.
Jos da ima nekog iza sebe da mu podvali loptu u prostor
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta ja znam, nije toliko grozno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dobro je, ko rastrcani smo malo konačno. Ona tromost mi je ubila zelju za futbalom.
U Mostaru na poziciji zadnjeg veznog treba upariti Oremusa i Djokanovica. Ispred njih Pejovic. Desno Hodzic, lijevo Pidro.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Samo je grehota sto je upao u ovako osakaćenu ekipu u ofanzivnom dijelu.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:30Samo ga drzati u napadu a ne izmisljat pozicije.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:29Mešanović je nas daleko daleko najbolji igrac ko god sta pricao. Ovakvu zelju trku i borbu dugo nisam vidio kod jednog naseg igraca.
Da je on bio prvu polusezonu sa Tatarom i Rahmanom, 20 bodova prednosti bi mi glat imali, garantujem.
E bas to, čovjek je realno dobar u napadu samo mu niko ne pravi priliku kao npr. Handzicu u derbiju prvom na Kosevujohntravolta123 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:30Samo ga drzati u napadu a ne izmisljat pozicije.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:29Mešanović je nas daleko daleko najbolji igrac ko god sta pricao. Ovakvu zelju trku i borbu dugo nisam vidio kod jednog naseg igraca.
12. igrač kluba iz Titove 38b
- SarajevoForza
- Kontakt:
Mozemo li mi platiti 200k makedonskom savezu samo da nose vise ovog velkoVskog odavde
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Ovi kopirali borac
Not bed not gud
Dobri smo danas, branimo se napadanjem, završnica nam je očaj al ne damo Tuzlacima da dišu ovim polunapadima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nama treba hitros a to zahtjeva kondiciju, igraci fizicki nisu lose al kondiciono koda smo u kantonalnoj ligi
Isto ko i protiv Borca, napadamo kombinujemo al džaba kad nema završnog pasa ili igrača koji će prevagnuti individualno i poentirati inicijativu.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:29Ne stojimo danas lose, al dzaba kad nemamo kvalitet
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Mora igrati u špicu i u subotu.Hztesanj je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:32E bas to, čovjek je realno dobar u napadu samo mu niko ne pravi priliku kao npr. Handzicu u derbiju prvom na Kosevujohntravolta123 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:30Samo ga drzati u napadu a ne izmisljat pozicije.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 17:29Mešanović je nas daleko daleko najbolji igrac ko god sta pricao. Ovakvu zelju trku i borbu dugo nisam vidio kod jednog naseg igraca.
bezze karton. jbm ti sudija mrtve. Inteligentni Pejovic !!
Jedino sto smo danas dosta agresivniji i brzi u odnosu na dosadasnje utakmice.Mesanovic je dobar igrac samo ga nema ko uposliti u vrhu,kod nas i kontre zavrse amaterski gdje ne naprave ni polu sansu a ne go da se da
Trenutno korisnika/ca: Pena, rimljanin90, Vanja8 i 29 gostiju.