majestic24 je napisao/la:VOLIM VELEZ
Ma sitnica, bice jos toga ! Naravno da smo "RODJENI", svi skupa ! Srdacan pozdrav svim "RODJENIMA", ma gdje god bili.majestic24 je napisao/la:Hehe,jako moguce. Ipak smo mi RODJENI!!! Jos jednom,hvala na ovom poklonu.
Za plave pulene se znaAlemC85 je napisao/la:Zbog ove muke zaboravih napisati šta nas čeka kada nam dođu Željo, Široki i Sarajevo sve sami porazi. Hablečine..
Ma bujrum slobodno se prošetajte, od Veleža nije ostalo ni slovo iz abecede V. Žali bože prijeratni Velež iako se ne želim vraćati u prošlost ali eto moram............eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Za plave pulene se znaAlemC85 je napisao/la:Zbog ove muke zaboravih napisati šta nas čeka kada nam dođu Željo, Široki i Sarajevo sve sami porazi. Hablečine..a drzim fige protiv ovo 2 zadnje navedenih
VFC_MO je napisao/la:Imali smo dobri sansi i nismo ih iskoristili.Cini mi se da smo imali 15tak kornera al nista.Trener Zvijezde je postavio odlicnu igru.Ljudi se branili i ubili nas preko kontri.A ovaj Tosunovic sto ga mediji i ostali dizu nije nesto posebno.Dao je golove koji bi dao svaki igrac,cetri na dva nasi ispadnu on sam pred golom normalno da ce ga dat.Bruka i sramota u svakom slucaju izgubit od Zvijezde 4-1 na svom terenu.
Bogami carina ne gine nam katastrofa, pa možda je ovo i bolje, nek se spuste malo na zemlju, a da te pitam je li ovaj sudija Pervan bivši Veležov golman, negdje sam to čuo da je branio za Velež, pa se pitam što se ovako ponaša prema Veležu?carina je napisao/la:VFC_MO je napisao/la:Imali smo dobri sansi i nismo ih iskoristili.Cini mi se da smo imali 15tak kornera al nista.Trener Zvijezde je postavio odlicnu igru.Ljudi se branili i ubili nas preko kontri.A ovaj Tosunovic sto ga mediji i ostali dizu nije nesto posebno.Dao je golove koji bi dao svaki igrac,cetri na dva nasi ispadnu on sam pred golom normalno da ce ga dat.Bruka i sramota u svakom slucaju izgubit od Zvijezde 4-1 na svom terenu.
Heheh..A drug kakva je sramota izgubiti, od Zvijezde, kako ti kazes...Zvijezda je danas bila puno bolja ekipa i zasluzeno pobijedila, a to je potvrdio i aplauz kompletnog stadiona na kraju...Svaka cast i gotovo...
Bruka i sramota je, sto je bas taj Tosunovic trebao danas da igra u nasem napadu, a ne u Zvijezdinom....
Na stranu, u najmanju ruku sramotno sudjenje Pervana, iznudjivaca novca i nakarade naseg saveza, lika koji je pravo olicenje BH fudbala. ....Lika koji JAVNO trazi cascenje iako tu istu ekipu izmasakrira sa 10 zutih kartona, i ne svira apsolutno nista...To je druga bruka i sramota....Ne branim Velez i nasu igru, daleko od toga, ali ovo danas je u par navrata bilo za "smijesnu minutu"....
I malo o igri...
Boric: Katastrofalno postavljanje kod prva dva kola...Prvi go, lik bio na deset metara od gola, a drugi nemoguc...Frajer mu nabacuje sa korner linije, a Tosunovic zabija sa metra na drugoj stativi![]()
Kajta: U zivotu ga nisam losijeg gledao...Ma u stvari kompletna ekipa losa, i nadam se da je ovo bio samo los dan, inace, crno nam se pise...
Eto, samo jedna svijetla tacka, a to je Mrkvin gol, koji smo, nakon svih desavanja, svi cekali....Bravo, Mrkva
Cestitam Zvijezdi, a nama nek je bog na pomoci sa ovakvom igrom....
Heh... u Trebinju prosle godine zove i govori kao trebali ste me pocastiti, zbog mene ste pobijedili. Lik nas izmasakriro! Ali nije on kriv, zna se ko je!carina je napisao/la:Lika koji JAVNO trazi cascenje iako tu istu ekipu izmasakrira sa 10 zutih kartona, i ne svira apsolutno nista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.