Kao prvo, puno sreće Edinu i njegovim suigračima noćas.
Nešto kontam, možda bi bila najbolja opcija za Edina da ostane u Wolfsburgu ali da se ovi pojačaju, posebno u odbrani, što finansijski sigurno mogu. Posebno, ako bi Miske ostao, onda bi bila velika šteta da dalje ne igraju zajedno, šteta za njih ali i našu reprezentaciju.
Isto tako, pitanje je veliko gdje bi Edin mogao zapravo da ode:
BAYERN, koji se spominje u zadnje vrijeme, ima bukadar napadača i sigurno je da im ne treba još jedan. Gomes, Olić, Klose, Miler...
MILAN, nema para za Edina, njima treba jedan napadač a sada imaju Huntelara, što je za njihove ciljeve očigledno i dovoljno. Ako bi željeli da naprave nešto više u Italiji i Evropi, morali bi proći kroz generalku, a oni za to snage nemaju.
INTER, oni sigurno ne trebaju novog napadača pored Etoa, Milita, Pandeva i klape.
JUVE, ovo bi mogao potencijalno biti klub koji treba napadača ali mislim da Edinu ne treba Juve.
REAL, ni govora. Nit oni trebaju napadača niti Edinu treba ona mašinerija za uništavanje igrača.
CHELSEA, što će im neko pored Drogbe, Anelke i ostalih. Ne mislim da su ozbiljni sa ovim svojim, navodnim, interesom.
ARSENAL, nakon Chamacka ova priča oko Edina i Arsenala konačno može da prestane.
MUD, možda bi se moglo i diskutirati, iako se Edin nikako ne bi uklopio u sadašnji sistem igre a nešto ne vjerujem da bi Fergie mijenjao sistem zbog bilo kog pojedinca.
MCITY, ovo bi moglo biti izvodljivo, možda i nije loša opcija.
Ja nešto ne bih volio da Edin ode u najbolji tim koji održava rezultate, bolje bi mu bilo da ode u tim koji je pri vrhu i da oni, uz njegovu pomoć, dođu do vrha. Lakše je nešto napraviti nego održavati...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.