PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
hocel ko ?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
Sta je s ovim deluxom poslo sam mu pp ne javlja se a nema ga ni na forumu ?!
Trebao je Anceloti napustit tekmu te se žalit KONAMIJUjasko_juve je napisao/la:ebo majku dade Man.United gol na cutback..jesu p.i.z.d.e..ccccc

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hocel neko prijateljsku, kad vec nemam protivnika za ligasku ?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
hocu ja aj pravidziza_23 je napisao/la:hocel neko prijateljsku, kad vec nemam protivnika za ligasku ?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
room: friendly
pass: 123 eu2
pass: 123 eu2
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
majestic ako si tu javi se da odigramo 7 kolo,,tu cu bit negdje 

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- majestic24
- Kontakt:
tu sam jaCospy89 je napisao/la:majestic ako si tu javi se da odigramo 7 kolo,,tu cu bit negdje
ajd dodji u eu2,room majestic,pass 123
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Preneseno iz virtuelni sport/grupa A:

E ovako neka samo Funjaji potvrdi rezultat i ako znate strijelce, a ako ne znate bice te zakinuti za strijelce, a rezultat će važiti, jer je prvi put, drugi put nemojte žuritikaraon je napisao/la:joj uradio sam veliku glupost al slucajno naime igrao sam 7 kolo s funjaiem i nakon sto se tekma zavrsila on..ode i napise pozz..ja valjda ne svjesno ne pritisnem "c" i kad sam otipko nisam gledao i enter pritisnem a to je bilo na exit match ... tako da nisam uzeo ss..izvinjavam se savezu Funjaiu i svim igracima jbg slucajno ispade..kriza..
Utakmica je zavrsena rezultatom 3:2 za mene ako ima ko kakvih prigovora ponovit cemo utakmicu..
Za ovu sad mogu rec da je jedna od boljih koja se odigrala po kvalitetu uopste..Funjai klasa ,skaricama gol...

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jasko i ja smo igrali,ima tamo SS..Covjeku sam rekao prije 2 dana da stavi strijelce,ali on ocigledno ne zeli ili nema..Ja znam svog strijelca,a to je Koevermans..Furka mi je da mi se tamo racuna,a liku mrsko staviti..Poslao sam i PP,ali nista..Just to knowjuventus 0244 je napisao/la:Preneseno iz virtuelni sport/grupa A:
E ovako neka samo Funjaji potvrdi rezultat i ako znate strijelce, a ako ne znate bice te zakinuti za strijelce, a rezultat će važiti, jer je prvi put, drugi put nemojte žuritikaraon je napisao/la:joj uradio sam veliku glupost al slucajno naime igrao sam 7 kolo s funjaiem i nakon sto se tekma zavrsila on..ode i napise pozz..ja valjda ne svjesno ne pritisnem "c" i kad sam otipko nisam gledao i enter pritisnem a to je bilo na exit match ... tako da nisam uzeo ss..izvinjavam se savezu Funjaiu i svim igracima jbg slucajno ispade..kriza..
Utakmica je zavrsena rezultatom 3:2 za mene ako ima ko kakvih prigovora ponovit cemo utakmicu..
Za ovu sad mogu rec da je jedna od boljih koja se odigrala po kvalitetu uopste..Funjai klasa ,skaricama gol...

Ubilježi ćemo to druže, jasko je poznat kao rušitelj savezaever je napisao/la:Jasko i ja smo igrali,ima tamo SS..Covjeku sam rekao prije 2 dana da stavi strijelce,ali on ocigledno ne zeli ili nema..Ja znam svog strijelca,a to je Koevermans..Furka mi je da mi se tamo racuna,a liku mrsko staviti..Poslao sam i PP,ali nista..Just to know

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma jasko diletant
Cutter jedan! Treba ga izbaciti 

e ja tek sad vidio ovo ovdje.. eno napisao sam na onoj temijuventus 0244 je napisao/la:Preneseno iz virtuelni sport/grupa A:

Huntelaru će biti upisan, a za taj drugi ćemo sačekati da vidimo možda se karaon sjeća koje bio strijelac, kao i to da napiše svoje strijelceFunjai je napisao/la: e ja tek sad vidio ovo ovdje.. eno napisao sam na onoj teminemoj ti meni zakidati huntelara za golove
ja znam da je jedan dao on, a drugi je ili on ili raul.. xD

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
p.o.p.u.s.i vama Jaskoever je napisao/la:Ma jasko diletantCutter jedan! Treba ga izbaciti

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Muhovicu , napravi sobu ja ode pod tus , kad se vratim , da si tu 

jasko_juve je napisao/la:p.o.p.u.s.i vama Jaskoever je napisao/la:Ma jasko diletantCutter jedan! Treba ga izbaciti
![]()
![]()
![]()
a misljenja sam da treba izbacit i Man.United izbacit jer dadose gol sinoc pomocu cutbacka..g.o.v.n.a...ccccccc , a ovako sad ozbiljno-ja sam navikao tako igrati i gotovo,uvijek igram tako,ako vam smeta to kako igram,slobodno recite i ja cu istupiti iz lige..ozbiljno..
Hahaha,a kralja..Meni brate ne smeta,a i ja sam poceo tako igrati jer vidim da sad svi ovi stranci tako igraju..Dobro,meni ne smeta jer sam naucio odbranu i mislim da u tom grmu lezi zec..To su izmislili ljudi koji ne znaju igrati odbranu,mislim to pravilo da nema cuta..Cuj da istupis iz lige

-
- Kontakt:
meni nista ne smeta,igraj kako hoces,boli me kita..ha ja ..pa ja ,da istupim iz lige, ako vam toliko smeta ( pojedincima ) sto igram tako,istupicu,nije frka...a uvijek mogu naci nekog da odigram friendly il tako nesto na ovom forumu ..isto sad kad bi ja rekao - nemojte igrati na centarsuteve,imate jake ljude u napadau,visoki,ovo ono..ja gluposti braco moja..
nego ever,il neko drugi mogli smo dvije tri bacit, pa moram ucit,imam ispit sutra

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Kakva utakmica između Muhovica i mene . Marica u zadnjoj minuti daje gol . Muhovicu sve najbolje stvarno je dobar igrac 

..tvrda tekma i primim gol u sudijskoj nadoknadibavarian_bk je napisao/la:Kakva utakmica između Muhovica i mene . Marica u zadnjoj minuti daje gol . Muhovicu sve najbolje stvarno je dobar igrac

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.