Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Barry ispada u svakom napadu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
a i Roberto je napravio neke velike greške, povukavši Alcaraza i Roblesa sa sobom iz Wigana
obojica su kriminalni, pogotovo ovaj drugi, za njega čak i ne znam kako je profesionalni fudbaler 

Hull sub - Rosenior on for Robertson who was injured in an earlier challenge by Besic. 22 mins.

E 'bem ga, nisam ni vidio da ima utakmica. Kako igra, jel' zajebo sta?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Niko normalan ga više ne bi stavljao u igru, svaki put kad Hull dođe na 30 metara od gola, to je šansa za gol. Barry ne može ispratiti igrače iz pete lige, a kamoli iz PL. Martinez je još gori što mu daje ovoliku slobodu.NoName je napisao/la:Barry ispada u svakom napadu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Momo napolje, Barry ostaje
jednostavno, čovjek može bit' neograničeno očajan, svejedno će igrat'

Reprezentativac engleske i neki anonimus iz madjarske.Moze ovaj hodat po terenu (sto i radi) ovaj ga nece izbacit.
Jao sredine bez Bese
Piluete im likovi izvode 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Ljudi moji , Besic je zuti zaradio vec nakon desetak minuta. Koga ce drugog zamijeniti.
A Barrya sto se tice, nikada mi nije bilo jasno otkud on u MC, kao sto mi nije jasno kakva mu je uloga u Evertonu.
Totalni odron od igraca.
A Barrya sto se tice, nikada mi nije bilo jasno otkud on u MC, kao sto mi nije jasno kakva mu je uloga u Evertonu.
Totalni odron od igraca.
Besic se mora malo smiriti inace moze biti lose .Vec neko vrijeme mlatara ljude desno-lijevo
Slucajno da ne bi neki novi tejlor ga polomio.
Martinez previse miksa I to se odrazuje na ekipu. Otkaz nece dobiti ali mora nesto uciniti da ne potonu.
Sta Besic slusa (koju vrstu muzike)prije sto izleti na teren ?isto kao da ce u rat

Slucajno da ne bi neki novi tejlor ga polomio.
Martinez previse miksa I to se odrazuje na ekipu. Otkaz nece dobiti ali mora nesto uciniti da ne potonu.
Sta Besic slusa (koju vrstu muzike)prije sto izleti na teren ?isto kao da ce u rat

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Martinez zreo da dobije noguChinaglia je napisao/la:Momo napolje, Barry ostajejednostavno, čovjek može bit' neograničeno očajan, svejedno će igrat'

X
http://sportsport.ba/ino_fudbal/muhamed ... one/149481" onclick="window.open(this.href);return false;
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Poslije koliko ono kartona se propusta utakmica? Ili su se brisali poslije 1.1.'15, znam da su nesto komentatori pricali o tome? 
pitam jer ih vec ima 5 u EPL (ukupno 7).

pitam jer ih vec ima 5 u EPL (ukupno 7).

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Everton večeras na Goodisonu protiv West Hama u okviru FA Cup-a, za očekivat' je da Momo počne
McC povrijeđen, a Momo suspendovan za naredni meč PL, tako da će to reći da će sigurno počet' večeras 

Ako je Besic zbog kartona suspendovan, onda ce veceras tu kaznu odradit, a bit ce u timu za naredno kolo premiershipa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mislim da ima pet kartona i da je suspendovan, al' ne znam da l' se suspenzija prenosi i na FA Cup, Carling Cup
mislio sam da se ne prenosi, jer ga i navijači Evertona stavljaju u prvih 11, pa zato

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
99% sam siguran da se u Engleskoj karte iz lige prenose i na kupove
Prenose se kartoni i suspenzije i na kupove, tako da on ce odradit suspenziju veceras, a bit ce u protokolu za ligaski mec.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, riki46, tuzlanskinacin, Zglavkar i 43 gosta.