NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

jasminka
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la jasminka » 11 sep 2015, 14:31

dodi ,znas ko sam da ti objasnim pravopis ;)
naravno ako imas .....

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 11 sep 2015, 16:50

Sutra gazenje zelembaća,,,očekuje se petarda u mrezi gostiju iz Banovića,,,,parni valjak je krenuo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 11 sep 2015, 18:14

nacelnik je napisao/la:Sutra gazenje zelembaća,,,očekuje se petarda u mrezi gostiju iz Banovića,,,,parni valjak je krenuo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Dzindo jesi to ti :tokralju:
www.nkbratstvogracanica.com

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 11 sep 2015, 18:26

cesc4 je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:Sutra gazenje zelembaća,,,očekuje se petarda u mrezi gostiju iz Banovića,,,,parni valjak je krenuo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Dzindo jesi to ti :tokralju:
Mićo je pogodio sa pojačanjima i sad petarde ima da pucaju svaku tekmu :urnebes:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 11 sep 2015, 19:20

a ništa od sastanka sa navijacima:P

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 11 sep 2015, 19:48

Diablo55 je napisao/la:a ništa od sastanka sa navijacima:P
Kojim navijačima :hmmmmm:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 11 sep 2015, 20:15

cokara je napisao/la:
jasminka je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:]

Kaznene ekspedicija stize predvođena gospodinom Nusretom Helićem-Dasom,,,ima Jajce da gori,,, :opaopa: :opaopa:
Vidicve sti ko ce koga da dere kada moj Kenan zaigra ...idem na utakmicu sa majkom mu da bodrimo svoje dijete ...ovaj put necu navijati za BRATSTVO
Daso ima da zali sto je mog kenu otrjerao iz gracanice ....

I sta pises da nije smjeo igrati karaduz ,od koga ...dok je babe nek se oni ne sikiraju , da vidim od koga to on ne bi smio doci igrati u garcanici, da vidim bads.
Pa ti ne znaš rečenice sastaviti "crnac ti niko na po gujice" :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ako tvoj Keno zabije protiv Bratstva, trebao bi pripazit gospođu :lol: :lol: :lol:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 11 sep 2015, 21:19

Sutra Džafić mora bit starter on i Poturalić ima da natrpaju goste iz Banovića,,, :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 11 sep 2015, 22:24

Bio je sastanak sa navijačima ;)

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 12 sep 2015, 00:23

nacelnik je napisao/la:Sutra Džafić mora bit starter on i Poturalić ima da natrpaju goste iz Banovića,,, :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Vidim da se dobro razumiješ u fudbal kao i tvoj počasni koji u kup utakmici objašnjava Džindi svoje taktičke ideje :rol: Džafa i Huso da igraju zajedno :facepalm:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 12 sep 2015, 00:25

GracanicaAA je napisao/la:Bio je sastanak sa navijačima ;)
I šta je dogoverno :?: Sutra navijanje,koreografije,bakljada,transparenti :lolno:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 sep 2015, 19:32

Umor čini svoje tako da svaka čast momcima kako su odigrali...

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 12 sep 2015, 20:20

Gračanički parni valjak nastavlja da gazi,,, :opaopa: :opaopa: sad na selo u Gabelu uzet cijeli plijen,,, :lol: :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 sep 2015, 20:49

Loše je ono komšije. Gotovo pa katastrofa. Kao neutralan posmatrač mogu reći da ste nezasluženo pobijedili danas, ali bodovi su bitni i to će ostati upamćeno. Ovako smo i mi u prošloj prvoj polusezoni na faktor sreće uzimali bodove kod kuće i na strani a od trenera koji i vas sad vodi napravili nekoga ko ima niz od 15 utakmica bez poraza.

Igra niđe veze...ekipa nema glavu i rep, tj. glavu ima - Šabića, ali ostatak tijela ne funkcioniše. Budućnost održala lekciju iz nogometa danas, ali samo zahvaljujući Šabiću nisu odnijeli bod(ove).

Prolaznu ocjenu u Bratstvu bi, pored golmana, mogli dobiti Mehanović i Puturalić, donekle Šule...Brzi osim gola nije ništa napravio. Mujkić igrač manje i kod pozitivnog rezultata u 10 minuta pravi dva starta za žuti karton a sudija mu je kod prvog progledao kroz prste iako je situacija bila čista i siguran karton, koji bi ga kasnije poslao u svlačionicu (ne bi puno nedostajao ekipi u svakom slučaju). Najviše me razočarao Jaganjac koji nije ni sjena igrača koji je bio u Radničkom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 sep 2015, 21:31

Zoom088 je napisao/la:Loše je ono komšije. Gotovo pa katastrofa. Kao neutralan posmatrač mogu reći da ste nezasluženo pobijedili danas, ali bodovi su bitni i to će ostati upamćeno. Ovako smo i mi u prošloj prvoj polusezoni na faktor sreće uzimali bodove kod kuće i na strani a od trenera koji i vas sad vodi napravili nekoga ko ima niz od 15 utakmica bez poraza.

Igra niđe veze...ekipa nema glavu i rep, tj. glavu ima - Šabića, ali ostatak tijela ne funkcioniše. Budućnost održala lekciju iz nogometa danas, ali samo zahvaljujući Šabiću nisu odnijeli bod(ove).

Prolaznu ocjenu u Bratstvu bi, pored golmana, mogli dobiti Mehanović i Puturalić, donekle Šule...Brzi osim gola nije ništa napravio. Mujkić igrač manje i kod pozitivnog rezultata u 10 minuta pravi dva starta za žuti karton a sudija mu je kod prvog progledao kroz prste iako je situacija bila čista i siguran karton, koji bi ga kasnije poslao u svlačionicu (ne bi puno nedostajao ekipi u svakom slučaju). Najviše me razočarao Jaganjac koji nije ni sjena igrača koji je bio u Radničkom.
Ma dobro drug...Ipak neki igraci nisu mogli da trcaju bukvalno kao npr. Omic, ovaj Stjepanovic, Delic, Dzafic i ima tu jos ih...
Dakle Stjepanovic je sam sebi mogao dati golova u PM buklano ono...Lik ubacuje sa desne strane a on gleda onu loptu kako ide prema njemu i samo igrac iza njega dodje i pokupi loptu, ali bio je Šuša tu...
Znaci lik je off :facepalm:
Ipak su neki igrali i u kupu jbg...

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 12 sep 2015, 21:44

Zoom088 je napisao/la:Loše je ono komšije. Gotovo pa katastrofa. Kao neutralan posmatrač mogu reći da ste nezasluženo pobijedili danas, ali bodovi su bitni i to će ostati upamćeno. Ovako smo i mi u prošloj prvoj polusezoni na faktor sreće uzimali bodove kod kuće i na strani a od trenera koji i vas sad vodi napravili nekoga ko ima niz od 15 utakmica bez poraza.

Danas pobijedila dosta lošija ekipa.Prvo pol.Budućnost očitala lekciju iz fudbala i trebali na odmor otići sa dva gola razlike.Igra Bratstva bez ocijene jer igre nije bilo :thumbdown: Šabić(guzonja) nas danas spasio čistog poraza.Sudije na visini zadatka :thumbup: Igru briši bodove piši ;) Ako su ambicije opstanak onda netreba strahovati ali za nešto više nam je potreban pravi trener,lijevi bočni,10-ka(play maker) i dobar špic(CF).Od 11.igrača koji su došli na početku sezone samo su 4.pojačanja.Obzirom ko vodi klub sve ovo je elhamdulilah.

bavarac33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac33 » 13 sep 2015, 14:03

e ovako ,bio sam jucer na utakmici i zelio sam da pogledam taj komsijski derbi pa cu dat svoje skromno misljenje. Ekipa Banovica puno bolja,zasluzili su bar bar bod . Zacudio sam se kako su kvalitetno odigrali,pogotovo su u sredini terena stvorili tu nadmoc i viska igraca .Stoper Banovica donese loptu do iza polovice Bratstva ???? u cemu je problem tu bio, gdje su i pravili visak.Kod Banovica Trumic i mali Zulic pravili velike probleme igracima Bratstva. po meni Truma igrac utakmice. Kod Bratstva ipak meni draze ekipe sam napokon zadovoljan Sabicem,Susa i Stjepanovic ne mogu igrat zajedno,mali Stjepanovic se gubi po terenu. Mehanovic iz utakmice u utakmicu sve bolji ako ne i najbolji jucer ,pored Trumica.Lijevi vas bocni nista posebno,samo defanziva do pola terena .Jucer podbacio vezni red def.gdje su gosti trebali , morali bolje iskoristit i rijesit preko njih utakmicu.Morat ce se nesto u vezi mijenjat pred sljedecu utakmicu . Brzi nije bio na nivou ali dao je gol,rijesio utakmicu i dosta od njega.Mujka ,nece ga,najvise grijesio,izgubio realno samopouzdanje, na kraju i pao ne moze vise ni da prati igru,kaska,ALI ko je gledao realno tekmu,asistencija Brzom odlicna za gol,nije mogla bolja lopta,pola posla jucer odradio kod gola. Poturalic se borio,mlad je nadoce on ali dobrim radom .

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 13 sep 2015, 14:16

Moram i ja Trumića pohvalit, zaista me impresionir'o jučer, ako je to ona petica, a mislim da jest. Odličan igrač.

Bratstvo tanko skroz, ali falilo je dosta prvotimaca, pa je i to možda razlog slabije partije.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 sep 2015, 14:26

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Moram i ja Trumića pohvalit, zaista me impresionir'o jučer, ako je to ona petica, a mislim da jest. Odličan igrač.

Bratstvo tanko skroz, ali falilo je dosta prvotimaca, pa je i to možda razlog slabije partije.
Jeste, Trumić je petica.

@bavarac Vjerovatno misliš na Đezića, 96. godište, strašan igrač, samo da se izvuče odavde.

Fino je čuti da smo dobro igrali uprkos porazu, budući da su zakazali protiv Orašja, a i Gračanica nam je tradicionalno nezgodno gostovanje.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 13 sep 2015, 15:48

Pa cekajte ljudi ba...Imajte u vidu da u prvih 11 koji su poceli utakmicu igrali isto i u kupu...Dakle Šabic, Stjepanovic, Mehanovic, Zovko, Mujka, Delic, Poturalic, Jaganjac, Omic...
Ovaj Stjepanovic nema nikako utakmica da se zna.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.