naravno ako imas .....
Moderator/ica: GracanicaAA
Dzindo jesi to tinacelnik je napisao/la:Sutra gazenje zelembaća,,,očekuje se petarda u mrezi gostiju iz Banovića,,,,parni valjak je krenuo![]()
![]()
Mićo je pogodio sa pojačanjima i sad petarde ima da pucaju svaku tekmucesc4 je napisao/la:Dzindo jesi to tinacelnik je napisao/la:Sutra gazenje zelembaća,,,očekuje se petarda u mrezi gostiju iz Banovića,,,,parni valjak je krenuo![]()
![]()
Kojim navijačimaDiablo55 je napisao/la:a ništa od sastanka sa navijacima:P
Ako tvoj Keno zabije protiv Bratstva, trebao bi pripazit gospođucokara je napisao/la:Pa ti ne znaš rečenice sastaviti "crnac ti niko na po gujice"jasminka je napisao/la:Vidicve sti ko ce koga da dere kada moj Kenan zaigra ...idem na utakmicu sa majkom mu da bodrimo svoje dijete ...ovaj put necu navijati za BRATSTVOnacelnik je napisao/la:]
Kaznene ekspedicija stize predvođena gospodinom Nusretom Helićem-Dasom,,,ima Jajce da gori,,,![]()
Daso ima da zali sto je mog kenu otrjerao iz gracanice ....
I sta pises da nije smjeo igrati karaduz ,od koga ...dok je babe nek se oni ne sikiraju , da vidim od koga to on ne bi smio doci igrati u garcanici, da vidim bads.![]()
![]()
Vidim da se dobro razumiješ u fudbal kao i tvoj počasni koji u kup utakmici objašnjava Džindi svoje taktičke idejenacelnik je napisao/la:Sutra Džafić mora bit starter on i Poturalić ima da natrpaju goste iz Banovića,,,![]()
![]()
I šta je dogovernoGracanicaAA je napisao/la:Bio je sastanak sa navijačima
Ma dobro drug...Ipak neki igraci nisu mogli da trcaju bukvalno kao npr. Omic, ovaj Stjepanovic, Delic, Dzafic i ima tu jos ih...Zoom088 je napisao/la:Loše je ono komšije. Gotovo pa katastrofa. Kao neutralan posmatrač mogu reći da ste nezasluženo pobijedili danas, ali bodovi su bitni i to će ostati upamćeno. Ovako smo i mi u prošloj prvoj polusezoni na faktor sreće uzimali bodove kod kuće i na strani a od trenera koji i vas sad vodi napravili nekoga ko ima niz od 15 utakmica bez poraza.
Igra niđe veze...ekipa nema glavu i rep, tj. glavu ima - Šabića, ali ostatak tijela ne funkcioniše. Budućnost održala lekciju iz nogometa danas, ali samo zahvaljujući Šabiću nisu odnijeli bod(ove).
Prolaznu ocjenu u Bratstvu bi, pored golmana, mogli dobiti Mehanović i Puturalić, donekle Šule...Brzi osim gola nije ništa napravio. Mujkić igrač manje i kod pozitivnog rezultata u 10 minuta pravi dva starta za žuti karton a sudija mu je kod prvog progledao kroz prste iako je situacija bila čista i siguran karton, koji bi ga kasnije poslao u svlačionicu (ne bi puno nedostajao ekipi u svakom slučaju). Najviše me razočarao Jaganjac koji nije ni sjena igrača koji je bio u Radničkom.
Danas pobijedila dosta lošija ekipa.Prvo pol.Budućnost očitala lekciju iz fudbala i trebali na odmor otići sa dva gola razlike.Igra Bratstva bez ocijene jer igre nije biloZoom088 je napisao/la:Loše je ono komšije. Gotovo pa katastrofa. Kao neutralan posmatrač mogu reći da ste nezasluženo pobijedili danas, ali bodovi su bitni i to će ostati upamćeno. Ovako smo i mi u prošloj prvoj polusezoni na faktor sreće uzimali bodove kod kuće i na strani a od trenera koji i vas sad vodi napravili nekoga ko ima niz od 15 utakmica bez poraza.
Igra niđe veze...ekipa nema glavu i rep, tj. glavu ima - Šabića, ali ostatak tijela ne funkcioniše. Budućnost održala lekciju iz nogometa danas, ali samo zahvaljujući Šabiću nisu odnijeli bod(ove).
Prolaznu ocjenu u Bratstvu bi, pored golmana, mogli dobiti Mehanović i Puturalić, donekle Šule...Brzi osim gola nije ništa napravio. Mujkić igrač manje i kod pozitivnog rezultata u 10 minuta pravi dva starta za žuti karton a sudija mu je kod prvog progledao kroz prste iako je situacija bila čista i siguran karton, koji bi ga kasnije poslao u svlačionicu (ne bi puno nedostajao ekipi u svakom slučaju). Najviše me razočarao Jaganjac koji nije ni sjena igrača koji je bio u Radničkom.
Jeste, Trumić je petica.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Moram i ja Trumića pohvalit, zaista me impresionir'o jučer, ako je to ona petica, a mislim da jest. Odličan igrač.
Bratstvo tanko skroz, ali falilo je dosta prvotimaca, pa je i to možda razlog slabije partije.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.