TonySosa je napisao/la:Okey, skontao sam to da se moram oko paypala konsultovati sa bankom da bi mi verificirali karticu, ali ja ni ne dođem do tog dijela. Kada odem add new card, upišem podatke, kliklnem na agree and continue odmah mi iskoči poruka sa crvenim uzvičnikom koja glasi: "This card is not accepted. Please use a different card."
Ali kad već to ne mogu da riješim, zašto ovo neće da me propusti?

To je to sto sam govorio:
Mokroguz je napisao/la:Karticu moras otvoriti za internet kupovine, to se radi na stranici banke.
Ako hoces karticom platiti; svaka kartica je, od prosle godine cini mi se, "zatvorena" vecinom internet kupovinama(osim veoma poznatim, i mislim da ima neka granica koliko mozes da dignes svake hevte preko interneta) kako bi te zastitili od kradje i automatskih uplata ako si informaciju negdje sacuvao u kompjuteru. Zato moras ici na stranicu banke, log in, i u uslugama tu bi trebalo biti jedna opcija da otvoris kartu svim internet kupovinama ili zatvoris ako je vec otvorena. Cesto banke i stave da kad otvoris karticu, vazi 1 sat i onda se sama opet zatvori, ne znam dali je tako u Bosni.
Inace paypalom placas ako imas.
Ne sjecam se dali je bilo jos nesta da se treba uraditi da akceptira karticu na Steam, samo znam da je ovo jedna stvar sto rijetko ko provjeri/pokusa.