Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
68
12%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 589

TonySosa
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la TonySosa » 23 jun 2018, 18:59

Dzoni je napisao/la:Pa nemoj birat sredstvo placanja karticu vec paypal.
Karticu si ranije povezo sa paypalom kad si kreiro racun.

Ja samo klikno na paypal,ukuco sifru i to je to.
Oni uzeli 8 eura i zdravo.
Pa dobro to kontam, ti si nekad ranije povezao karticu i samo ukucao šifru.

Ja trebam tek sad povezati karticu pošto nikad prije nisam uzimao preko paypala, ali moguće da trebam na stranici banke otvoriti za online kupovinu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 jun 2018, 19:11

Ako se dobro sjecam kad prijavljujes paypal posalju ti oni onaj verifikacijski kod tamo na stranici banke.
Ono kad udjes net bankarstvo i to.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 23 jun 2018, 19:38

kad povezes karitcu sa paypalom oni ti skinu oko 2 dolara/eura sa kartice i na izvodu transakcija imas u opisu transakcije paypal-???, kod koji ukucas na paypalu da potvrdis karticu i onda sve funkcioniše :thumbup: i tada ti i vrate ta 2$/€
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 23 jun 2018, 21:23

Azpi je napisao/la:kad povezes karitcu sa paypalom oni ti skinu oko 2 dolara/eura sa kartice i na izvodu transakcija imas u opisu transakcije paypal-???, kod koji ukucas na paypalu da potvrdis karticu i onda sve funkcioniše :thumbup: i tada ti i vrate ta 2$/€
To je to

Jes to ti quinlan :urnebes:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 23 jun 2018, 21:32

Paypal ne radi u Bosni

Nisam čitao prethodnu stranicu, onako kažem :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 23 jun 2018, 21:43

Brokula je napisao/la:Paypal ne radi u Bosni

Radi

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 23 jun 2018, 21:51

Ramiy je napisao/la:

Radi
Otkad?

Il misliš to što možeš linkat karticu na paypal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 jun 2018, 22:03

Radi paypal kod nas. Vjerujem da ovaj momak što je spajao karticu na paypal nije zvao banku da mu jave ona 4 broja kojima aktivira karticu na paypalu i onda tek može plaćati preko neta.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 23 jun 2018, 22:10

Brokula je napisao/la:
Ramiy je napisao/la:

Radi
Otkad?

Ja koristim oko 2 godine znaci radi vise od dvije godine sigurno

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 23 jun 2018, 22:36

Ramiy je napisao/la:
Azpi je napisao/la:kad povezes karitcu sa paypalom oni ti skinu oko 2 dolara/eura sa kartice i na izvodu transakcija imas u opisu transakcije paypal-???, kod koji ukucas na paypalu da potvrdis karticu i onda sve funkcioniše :thumbup: i tada ti i vrate ta 2$/€
To je to

Jes to ti quinlan :urnebes:
a ko ce drugi :rol:
Brokula je napisao/la:
Ramiy je napisao/la:

Radi
Otkad?

Radi sigurno od 2015 otkako ga ja koristim, imam jos bar 3 jarana koji isto koriste :mrgreen:
iz kine koliko sam dobio paketa poštar me zamrzio :rol: :rol:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 23 jun 2018, 23:29

Okey, skontao sam to da se moram oko paypala konsultovati sa bankom da bi mi verificirali karticu, ali ja ni ne dođem do tog dijela. Kada odem add new card, upišem podatke, kliklnem na agree and continue odmah mi iskoči poruka sa crvenim uzvičnikom koja glasi: "This card is not accepted. Please use a different card."

Ali kad već to ne mogu da riješim, zašto ovo neće da me propusti?

slika

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2018, 23:36

Neko te opasno slagao :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 jun 2018, 23:38

Odeš na paypal.com i tamo povežeš karticu sa paypalom, ako nisi siguran kako se to radi imaš dosta klipova na youtube. Neko je već napisao da moraš imati nešto para na kartici da bi ti paypal mogao skinuti 2$ koja će kasnije vratiti kada verifikuješ nalog. Ne moraš zvati banku za verifikacijski kod ako nećeš možeš ga naći i na izvodu.

Kada to odradiš odeš na steam izabereš igru koji hoćeš da kupiš, onda na "Please select a payment method" izabereš paypal- odvest će te na drugi korak gdje se moraš logovati na svoj paypal account i samo ti ostane još da potvrdiš kupovinu.
Pld W D L
38 26 12 0

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 jun 2018, 00:38

Pa je li iko od vas ima pare na paypalu ili samo na kartici? :hmmmmm:

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 24 jun 2018, 00:55

Brokula je napisao/la:Pa je li iko od vas ima pare na paypalu ili samo na kartici? :hmmmmm:
pa imas na kartici ali paypal ti vuce cim placas, a mozes i povuci na paypal balance iako ne kontam sto bi to radio

ne znam stvarno otkud tebi da ne radi paypal :mrgreen:
!!!GOAT!!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 24 jun 2018, 01:36

Brokula je napisao/la:
Ramiy je napisao/la:

Radi
Otkad?

Cuj ne radi ? hahahaha :lol:
Evo 3 godine koristim Paypal.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 jun 2018, 02:56

TonySosa je napisao/la:Okey, skontao sam to da se moram oko paypala konsultovati sa bankom da bi mi verificirali karticu, ali ja ni ne dođem do tog dijela. Kada odem add new card, upišem podatke, kliklnem na agree and continue odmah mi iskoči poruka sa crvenim uzvičnikom koja glasi: "This card is not accepted. Please use a different card."

slika
To je to sto sam govorio:
Mokroguz je napisao/la:Karticu moras otvoriti za internet kupovine, to se radi na stranici banke.
Ako hoces karticom platiti; svaka kartica je, od prosle godine cini mi se, "zatvorena" vecinom internet kupovinama(osim veoma poznatim, i mislim da ima neka granica koliko mozes da dignes svake hevte preko interneta) kako bi te zastitili od kradje i automatskih uplata ako si informaciju negdje sacuvao u kompjuteru. Zato moras ici na stranicu banke, log in, i u uslugama tu bi trebalo biti jedna opcija da otvoris kartu svim internet kupovinama ili zatvoris ako je vec otvorena. Cesto banke i stave da kad otvoris karticu, vazi 1 sat i onda se sama opet zatvori, ne znam dali je tako u Bosni.

Inace paypalom placas ako imas.

Ne sjecam se dali je bilo jos nesta da se treba uraditi da akceptira karticu na Steam, samo znam da je ovo jedna stvar sto rijetko ko provjeri/pokusa.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 jun 2018, 03:05

Koliko me nervira ova Smash Hit igrica u pm :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 24 jun 2018, 03:14

Mokroguz je napisao/la:
TonySosa je napisao/la:Okey, skontao sam to da se moram oko paypala konsultovati sa bankom da bi mi verificirali karticu, ali ja ni ne dođem do tog dijela. Kada odem add new card, upišem podatke, kliklnem na agree and continue odmah mi iskoči poruka sa crvenim uzvičnikom koja glasi: "This card is not accepted. Please use a different card."

slika
To je to sto sam govorio:
Mokroguz je napisao/la:Karticu moras otvoriti za internet kupovine, to se radi na stranici banke.
Ako hoces karticom platiti; svaka kartica je, od prosle godine cini mi se, "zatvorena" vecinom internet kupovinama(osim veoma poznatim, i mislim da ima neka granica koliko mozes da dignes svake hevte preko interneta) kako bi te zastitili od kradje i automatskih uplata ako si informaciju negdje sacuvao u kompjuteru. Zato moras ici na stranicu banke, log in, i u uslugama tu bi trebalo biti jedna opcija da otvoris kartu svim internet kupovinama ili zatvoris ako je vec otvorena. Cesto banke i stave da kad otvoris karticu, vazi 1 sat i onda se sama opet zatvori, ne znam dali je tako u Bosni.

Inace paypalom placas ako imas.

Ne sjecam se dali je bilo jos nesta da se treba uraditi da akceptira karticu na Steam, samo znam da je ovo jedna stvar sto rijetko ko provjeri/pokusa.
Okey, hvala na ljepom objašnjenju ali me i paypal ****.
Odem da dodam karticu :
slika

Upišem sve potrebne podatke, idem na save i izbaci mi poruku "We're sorry, something went wrong. Please try again.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 24 jun 2018, 07:47

Koja ti je kartica? Prije jedno 4 godine kad sam tek otvarao PayPal nije ni meni mogla ali onda mi izdali drugu :hmmmmm: nakon toga sam jos dvije promjenio radile su bez problema :mrgreen:
!!!GOAT!!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai, samoposmatram i 9 gostiju.