FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
uhh na koga je roben dosao skakati,,na zamjenskog kapitena i to jos svabu uhhhh bolje mu je da ohladi usijanu glavu i da bolje navuce tajce jer mu izgleda nedaju da trci,,treba on jos igrat za bayern da bi mogao da skace na saigrace,, ali bitno je da smo nastavili sezonu kako treba i osvrnuti se na werder koji je tezak protivnik, treba mo tu uzet 3 boda i onda ce mo biti u top formi sve do naslova aBd,,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Rob se ponasa kao najveca zvjezda tamo,recite mu da je Ribery jos uvjek sluzbeno igrac Bayerna da se lik malo smiri 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben i Lahm rascistili racune. Izjavili da je sad sve ok, i kao da se nista nije desilo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
tako itreba...bratstvo i jedinstvo..;Domerbavarac je napisao/la:Robben i Lahm rascistili racune. Izjavili da je sad sve ok, i kao da se nista nije desilo.![]()
![]()
![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
nikad se oni neće gledat isto
jbg.nadam se da se neće sada pomjeriti timski duh...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern zainteresovan za Sergia Canalesa.
Momka trazi pola Europe.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neznam ko je taj momak al znam da oni na svojoj temi, Real-ovci, govore da je već njihov...pa et, vidite sa njima, heheomerbavarac je napisao/la:Bayern zainteresovan za Sergia Canalesa.![]()
![]()
![]()
Momka trazi pola Europe.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Momak ima 18 godina. Gledao sam ga u tekmi protiv Seville. Znaci momak ih je rasuo. Predobar dribler a usto brz kao metak.GunnerS je napisao/la:Neznam ko je taj momak al znam da oni na svojoj temi, Real-ovci, govore da je već njihov...pa et, vidite sa njima, heheomerbavarac je napisao/la:Bayern zainteresovan za Sergia Canalesa.![]()
![]()
![]()
Momka trazi pola Europe.

Lako cemo mi sa Realom. Oni ga kupe sad i prodaju ga nama na ljeto.

Heh, bogam' hmm, vidjet ćemo... 

Real Madrid polako privodi pregovore oko Sergia Canalesu ka završetku.
Uskoro bismo trebali saznati da je Sergio Canales, mladić koji je očarao Španjolsku sa svojim igrama u Racingu, postao novi igrač Real Madrida. Navodno Florentino Perez završava pregovore oko dovođenja ovog igrača, za kojeg će Racingu dati €10 miliona, a zasad se samo čeka mladić, koji bi do kraja ove sezone ostao u Racingu na posudbi.
ovaj je nas 
Uskoro bismo trebali saznati da je Sergio Canales, mladić koji je očarao Španjolsku sa svojim igrama u Racingu, postao novi igrač Real Madrida. Navodno Florentino Perez završava pregovore oko dovođenja ovog igrača, za kojeg će Racingu dati €10 miliona, a zasad se samo čeka mladić, koji bi do kraja ove sezone ostao u Racingu na posudbi.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta.MElloo je napisao/la:Real Madrid polako privodi pregovore oko Sergia Canalesu ka završetku.
![]()
![]()
ovaj je nas

Transfer jos nije gotov, a nadam se da ce se malo produziti to vrijeme, jer siguran sam da ni Bayern ne bi poslao bezazlenu ponudu.
Šta sam ti omere rekao...
ovi su ga več prisvojili, hehe... Samo ne znam kako Wenger nema umješane prstiće u ovo, jer ako je tako dobar moro ga je prije Wenger skontat 

Valdano i Pernia su danas bili na radnom ručku u Madridu gdje su dogovarali trasfer mladog Canalesa u Real....
Real Madrid je izgleda veoma blizu trasnfera Canalesa u svoje redove, jer se danas Valdano susreo sa predsjednikom Santandera, ali tu ima još mnogo zainteresovanih klubova prije svega Manchester United, Manchester City, Chelsea i Everton. Real je spreman da plati 10 miliona eura, i da ga ostavi jednu sezonu na posudni, on bi sa Realom trebao da potpiše 6 godišnji ugovor vrijedan 6 miliona eura, koji bi mogao da se udvostruči, ali to zavisi od njegovih nastupa. Ali ipak posljednu riječ oko ovog transfera vodi igrač kao i njegov otac koji mu je i menadžer.
evo gotova stavr

Real Madrid je izgleda veoma blizu trasnfera Canalesa u svoje redove, jer se danas Valdano susreo sa predsjednikom Santandera, ali tu ima još mnogo zainteresovanih klubova prije svega Manchester United, Manchester City, Chelsea i Everton. Real je spreman da plati 10 miliona eura, i da ga ostavi jednu sezonu na posudni, on bi sa Realom trebao da potpiše 6 godišnji ugovor vrijedan 6 miliona eura, koji bi mogao da se udvostruči, ali to zavisi od njegovih nastupa. Ali ipak posljednu riječ oko ovog transfera vodi igrač kao i njegov otac koji mu je i menadžer.
evo gotova stavr

- Omerbavarac
- Kontakt:
Cudi i mene. Vjerovatno sto je Spanac, jer i nema neka dobra iskustva sa Spancima. Hoce on zemljake svoje.GunnerS je napisao/la:Šta sam ti omere rekao...ovi su ga več prisvojili, hehe... Samo ne znam kako Wenger nema umješane prstiće u ovo, jer ako je tako dobar moro ga je prije Wenger skontat
Znaci da jos nije gotovo.MElloo je napisao/la:Valdano i Pernia su danas bili na radnom ručku u Madridu gdje su dogovarali trasfer mladog Canalesa u Real....
evo gotova stavr![]()
![]()

Fabregas, Merida, Vela... Sve su to došli iz Španijeomerbavarac je napisao/la:Cudi i mene. Vjerovatno sto je Spanac, jer i nema neka dobra iskustva sa Spancima. Hoce on zemljake svoje.GunnerS je napisao/la:Šta sam ti omere rekao...ovi su ga več prisvojili, hehe... Samo ne znam kako Wenger nema umješane prstiće u ovo, jer ako je tako dobar moro ga je prije Wenger skontat

- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda su dosli iz Spanije, ali Vela nije Spanac. Uz to zaboravio si Almuniu. A pogledaj koliko samo ima Francuza. Nisam dzaba gore napisao da voli svoje zemljake.GunnerS je napisao/la:Fabregas, Merida, Vela... Sve su to došli iz Španijeomerbavarac je napisao/la:Cudi i mene. Vjerovatno sto je Spanac, jer i nema neka dobra iskustva sa Spancima. Hoce on zemljake svoje.GunnerS je napisao/la:Šta sam ti omere rekao...ovi su ga več prisvojili, hehe... Samo ne znam kako Wenger nema umješane prstiće u ovo, jer ako je tako dobar moro ga je prije Wenger skontat
![]()

Da ne spamamo vise dobicemo bananicu bezveze.

Hehe, ma znam ja ba da Vela nije Španac...
-
- Kontakt:
Jbg slab nam je skauting ,tek kad nekog primjete veliki klubovi i vec zavrse preegovore oni se upletu u tu utrku !
Spominje se Mancini nesto a bi mogao doći ,i opet se Dagoberto dovodi u vezu sa nama !
Spominje se Mancini nesto a bi mogao doći ,i opet se Dagoberto dovodi u vezu sa nama !
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... 22463d4b53
Bayern - Wolfsburg, humanitarna tekma, sav prihod ide kao pomoc stradalim na Haitiju.
Svaka cast za ovaj potez.
Bayern - Wolfsburg, humanitarna tekma, sav prihod ide kao pomoc stradalim na Haitiju.
ljepoomerbavarac je napisao/la:http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... 22463d4b53

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.