FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Sabatini je izjavio da Roma nije vise zaINTEResovana za Lamelu ,super .A branca je za Sky izjavio da ne postoji nikakv dogovor za Banegu i Lamelu ,ali da postoji veliki INTERes to je naglasio .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110706102
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ed-of-2006
Inter are alleged to have committed sporting fraud during Calciopoli by the same man who last week said Juventus had no chance of having their 2006 Scudetto handed back.
FIGC (Italian FA) chief investigator Stefano Palazzi believes Inter are responsible for having committed sporting fraud during the 2005-06 season which subsequently led to the football scandal in Italy.
Speaking to Ansa, Palazzi said: "Inter violated the article relative to sporting fraud with regards to the possibility of taking advantages in the standings."
His comments are based on what has emerged from the current Calciopoli 2 trial at the Tribunal of Naples where evidence shows former Inter directors had contact with referees and a number of other high-profile Italian football leaders between 2004 and 2006.
Transcripts from wire taps identified by the Tribunal of Naples showed Former Inter president Giacinto Facchetti had regular contact with former referee designators Paolo Bergamo and Pier Luigi Pairetto.
Palazzi also claimed Inter were "directly responsible for having secured an advantage in the league standings by conditioning the regular function of the referee sector."
Last week, the FIGC said Juventus had "no significant case" following their appeal to have their 2006 Scudetto, which was revoked and then assigned to Inter, handed back.
The case into Juve's appeal was closed, but the federal court of the Figc is expected to meet again on July 5 and 18 to discuss the latest developments
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ed-of-2006
Inter are alleged to have committed sporting fraud during Calciopoli by the same man who last week said Juventus had no chance of having their 2006 Scudetto handed back.
FIGC (Italian FA) chief investigator Stefano Palazzi believes Inter are responsible for having committed sporting fraud during the 2005-06 season which subsequently led to the football scandal in Italy.
Speaking to Ansa, Palazzi said: "Inter violated the article relative to sporting fraud with regards to the possibility of taking advantages in the standings."
His comments are based on what has emerged from the current Calciopoli 2 trial at the Tribunal of Naples where evidence shows former Inter directors had contact with referees and a number of other high-profile Italian football leaders between 2004 and 2006.
Transcripts from wire taps identified by the Tribunal of Naples showed Former Inter president Giacinto Facchetti had regular contact with former referee designators Paolo Bergamo and Pier Luigi Pairetto.
Palazzi also claimed Inter were "directly responsible for having secured an advantage in the league standings by conditioning the regular function of the referee sector."
Last week, the FIGC said Juventus had "no significant case" following their appeal to have their 2006 Scudetto, which was revoked and then assigned to Inter, handed back.
The case into Juve's appeal was closed, but the federal court of the Figc is expected to meet again on July 5 and 18 to discuss the latest developments
- Interista di cuore
- Kontakt:
United navodno nudi izmedju 35 i 40 miliona funti za Sneijdera ?
Ako je ovo istina ne sumnjam ni sekunde da ce nasi prihvatit tu ponudu...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Wes je sigurno na izlaznim vratima, treba ga dobro unovčiti.Interista di cuore je napisao/la:United navodno nudi izmedju 35 i 40 miliona funti za Sneijdera ?![]()
Ako je ovo istina ne sumnjam ni sekunde da ce nasi prihvatit tu ponudu...
Ricky Alvarez je i oficijelno Interov.
Silvio imas mahanje

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ovako to nekako će bit

eventualno Zanetti/Nagatomo mjenjat

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Grande je napisao/la:Ojjjjjjjj lika,ahahahaha...adointer je napisao/la:mislisInterista di cuore je napisao/la:Izgleda da Ricky i Banega dolaze![]()
Svidja mi se,jos da stvarno bude tako...Ricky ce navodno kostati 12 miliona,a Banega 9.
_________________JC
Jonathan_Ranocchia_Samuel_Zanetti/Naga
Zanetti/Banega_Cambiasso_Sneijder
______R.Alvarez_Pazzini_Eto'o
Sminka,jos bi uspjeli dosta podmladit prvu postavu
_____________J.Cesar________________
___Lucio____Samuel____Ranocchia_____
Maicon___Cambiasso__Sneijder(Banega)__Nagatomo__
____Nasri____Milito_____Eto'o__________
Klupa:Castelazzi,Jonathan,Chivu,Sneijder(ode on ko hljeb),R.Alvarez,Castaignos,Pazzini
PRVO,Nasri nece doci 1000%...
DRUGO,Snajder nece otici 1000% i
TRECE (NAJVAZNIJE) ZANETIA NEMA NI NI KLUPI,AHAHAHAH...kakav si ti strucnjak dami bi znat,ccc...
Ovaj gore sastav sto si ti skrpio nece nikada zaigrati zajedno,mozda samo na igricama..I trebam te napomenuti da je nas trener izjavio da ce igrati 4-3-3 a ne 3-4-3...I nema sanse da zajedno igraju Lucio,Samuel,Ranokia,Maicon,Nagatomo...
ja mislim da ce to ovako izgledati :
______________J.Cezar______________
__Maicon__Ranokia__Lucio(Samuel)__Nagatomo(ZANETTI)
____Cambiaso(Deki)__Zanetti(Pojacanje)__Snajder
_____Eto__Pacini(Milito)___Pojacanje
eto mene neki dan Grande napravi budalom da nemam pojma o Fudbalu

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ricky Alvarez sa 6 godina u dresu Intera

e ovaj mi je već miljenik...
FORZA RICKY

e ovaj mi je već miljenik...
FORZA RICKY
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Dogovor s argentinskim prvakom je postignut i Ricardo Alvarez u novoj će sezoni biti igrač milanskog Intera. Na službenim stranicama Vélez Sársfielda stoji: "Club Atlético Vélez Sarsfield objavljuje da je postignut dogovor sa FC Inter Milanom za transfer igrača Ricarda Alvareza".
Navodi se kako je iznos transfera 17 milijuna USD (11.8 milijuna eura). Inter je otkupio 90% argentinčevog ugovora, dok je 10% ostalo u vlasništvu Veleza. Ukoliko igrač upiše 80 nastupa u prvom sastavu, Inter može otkupiti i preostalih 10% za milijun dolara. U protivnom, Velez zadržava pravo na udio u sljedećem transferu.
Ricardo Alvarez za Velez je odigrao 54 utakmice i zabio 6 golova (5 u zadnjoj sezoni).
IL CAPITANO HVALA TI..."Ispunio sam san mojem ocu Carlosu: od malih nogu simpatizira Inter. Sada ću ga povesti sa sobom da vidi u živo crnoplavi svijet." Ricky Alvarez je tek potpisao ugovor, a već ima spremne putne torbe.
Novi Morattijev dragulj će se danas ukrcati na avion u Buenos Airesu i od sutra biti na raspolaganju klubu. Zdravstveni pregled, prvi susret sa Gasperinijem, obilazak Appiano Gentilea. Drugim rječima, scenarij je već napisan:
"Iako sam bio na odmoru, nisam prestao trenirati i posljednja tri dana sam pojačao intenzitet. Znao sam da se događa nešto važno za moju karijeru. Želim doći spreman na prozivku Intera, bitno je da i prvi dojam bude dobar."
Pregovori su bili dugi samo jer je Velez pokušavao dignuti cijenu, ali već u nedjeljnoj noći je sve bilo rješeno. Predstavnici Nerazzurra su čitavo vrijeme bili u kontaktu sa Alvarezom i njegovim predstavnikom Simonianom. Ideja Arsenal je zamrla onog trenutka kad je Inter poslao službenu ponudu:
"Kako sam mogao odbiti ponudu kluba u kojem igra Javier Zanetti? Legenda argentinskog nogometa, model za svako dijete koje se približi nogometnoj lopti."
Argentinska kolonija je sve veća:
"Inter ima argentinsku dušu. Mislim da ću se odmah uklopiti. Milito je veliki strijelac."
Upravo će Milita Ricky morati hraniti asistencijama. Sa Morattijevim suradnicima je Alvarez mnogo pričao o taktici i pozicijama na terenu. Nakon što je svom agentu oteo olovku i papir, nacrtao je nogometni teren i pokazao nekoliko pozicija:
"U Velezu sam igrao kao broj 8, broj 10, te nekoliko puta kao desno krilo."
Drugim riječima, Gasperini će dobiti polivalentnog igrača, što je svakako veoma važno.
Potpis ugovora je bio gotovo formalnost: trajati će 5 godina i Alvarez će zarađivati milijun eura godišnje. Tu su, dakako, i razni bonusi vezani za odigrane utakmice, postignute golove i za konačni rezultat Intera na kraju sezone. U Italiji i u Europi. Kiša novaca za ovog južnoameričkog talenta koji je do jučer zarađivao oko 200.000 eura.
Ukupan iznos transfera je oko 9 milijuna eura, a uz bonuse se cifra penje na skoro 12 milijuna. Interovi ljudi su u Buenos Airesu proveli ukupno tri dana, praktički bez spavanja:
"Kod Alvareza nas je dirnula njegova jednostavnost. Dolazi u Italiju sa velikom željom za pobjedama, očitava mu se to u očima."
Sada i Interovi navijači mogu sanjati Rickya i njegove poteze u crnoplavom dresu.
Sneijder je znaci na fifti-fifti

-
- Kontakt:
nikako mi se ne svidjaju ove vijesti oko Wesa...ne mogu ni zamisliti da ode
ipak je on nas Wesely Snajper

ipak je on nas Wesely Snajper

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
hheheheh ima da primite po 5 komada ,cuj cambisao centralini bek a u veznoj liniji snijder i prespori banega (kojeg jos niste ni doveli) a u napadu alvarez pojacanje koje ni u argentini nema mjesta u prvih 11. hehehesilenT. je napisao/la:
ovako to nekako će bit![]()
eventualno Zanetti/Nagatomo mjenjat
vraca se stari dobri inter,
od kada je to broj golova bio bitan kod veznih igraca, da je napadac, pa mozda, ali ovako samo ti ispadas smijesan...momak je i sam rekao da vise voli da asistira i razigrava saigrace....Silvio B je napisao/la:Ricky Alvarez all'Inter non mi sembra un grande affare. Uno che ha giocato appena la metà delle partite con la maglia del Velez non può definirsi un campione. Ci troviamo di fronte ad un buon trequartista che, nonostante il ruolo, vanta solo 5 reti in cinquanta partite ufficiali. Il costo dell'operazione che ammonta a 12 milioni di euro mi sembra eccessivo per un giocatore che io considero da Catania, con tutto il rispetto per la società etnea e per il suo direttore sportivo, Pietro Lo Monaco, abilissimo a chiudere trattative in Sudamerica"![]()
![]()
nego lijepo je vidjeti da navijac milana vise prati novosti vezane za Inter nego za svoj klub...od svojih 200 postova, u tebe su dvije trecina na temama o Interu i juventusu...tebi je draze da Inter i juventus izgube nego da tvoj klub pobijedi

Huska je napisao/la:od kada je to broj golova bio bitan kod veznih igraca, da je napadac, pa mozda, ali ovako samo ti ispadas smijesan...momak je i sam rekao da vise voli da asistira i razigrava saigrace....Silvio B je napisao/la:Ricky Alvarez all'Inter non mi sembra un grande affare. Uno che ha giocato appena la metà delle partite con la maglia del Velez non può definirsi un campione. Ci troviamo di fronte ad un buon trequartista che, nonostante il ruolo, vanta solo 5 reti in cinquanta partite ufficiali. Il costo dell'operazione che ammonta a 12 milioni di euro mi sembra eccessivo per un giocatore che io considero da Catania, con tutto il rispetto per la società etnea e per il suo direttore sportivo, Pietro Lo Monaco, abilissimo a chiudere trattative in Sudamerica"![]()
![]()
nego lijepo je vidjeti da navijac milana vise prati novosti vezane za Inter nego za svoj klub...od svojih 200 postova, u tebe su dvije trecina na temama o Interu i juventusu...tebi je draze da Inter i juventus izgube nego da tvoj klub pobijedi...
heheh ja smijesan ,pa ako si lijepo procitao nije bitno samo postizanje golova nego to da momak nije uopste nesto previse pokazao a ima vec 24 god i nije starter za svoj tim,i bio je jako blizu catanie ,nego je velez vidio da moze drugu ovcu odrati vise.a ja uzivam u svom timu a pratim sve bitno i jako mi je vazno kad vidim da tim koji je sve svoje uspjehe u zadnjih 30 godina bazirao na lopovluku na kraju iako ne na pravi nacin dobija sta je zasluzio ,vraca te se u doba karagunisa,greska,farinosa, sukura ,vampeta hehehe .
Momak je najaktivniji na temi JUVETA 80 od 200 postova a na vasoj otprilike jedno 60 a fol navijac Milana...Silvio B je napisao/la:Huska je napisao/la:od kada je to broj golova bio bitan kod veznih igraca, da je napadac, pa mozda, ali ovako samo ti ispadas smijesan...momak je i sam rekao da vise voli da asistira i razigrava saigrace....Silvio B je napisao/la:Ricky Alvarez all'Inter non mi sembra un grande affare. Uno che ha giocato appena la metà delle partite con la maglia del Velez non può definirsi un campione. Ci troviamo di fronte ad un buon trequartista che, nonostante il ruolo, vanta solo 5 reti in cinquanta partite ufficiali. Il costo dell'operazione che ammonta a 12 milioni di euro mi sembra eccessivo per un giocatore che io considero da Catania, con tutto il rispetto per la società etnea e per il suo direttore sportivo, Pietro Lo Monaco, abilissimo a chiudere trattative in Sudamerica"![]()
![]()
nego lijepo je vidjeti da navijac milana vise prati novosti vezane za Inter nego za svoj klub...od svojih 200 postova, u tebe su dvije trecina na temama o Interu i juventusu...tebi je draze da Inter i juventus izgube nego da tvoj klub pobijedi...
heheh ja smijesan ,pa ako si lijepo procitao nije bitno samo postizanje golova nego to da momak nije uopste nesto previse pokazao a ima vec 24 god i nije starter za svoj tim,i bio je jako blizu catanie ,nego je velez vidio da moze drugu ovcu odrati vise.a ja uzivam u svom timu a pratim sve bitno i jako mi je vazno kad vidim da tim koji je sve svoje uspjehe u zadnjih 30 godina bazirao na lopovluku na kraju iako ne na pravi nacin dobija sta je zasluzio ,vraca te se u doba karagunisa,greska,farinosa, sukura ,vampeta hehehe .
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
ti si debil baSilvio B je napisao/la:Huska je napisao/la:od kada je to broj golova bio bitan kod veznih igraca, da je napadac, pa mozda, ali ovako samo ti ispadas smijesan...momak je i sam rekao da vise voli da asistira i razigrava saigrace....Silvio B je napisao/la:Ricky Alvarez all'Inter non mi sembra un grande affare. Uno che ha giocato appena la metà delle partite con la maglia del Velez non può definirsi un campione. Ci troviamo di fronte ad un buon trequartista che, nonostante il ruolo, vanta solo 5 reti in cinquanta partite ufficiali. Il costo dell'operazione che ammonta a 12 milioni di euro mi sembra eccessivo per un giocatore che io considero da Catania, con tutto il rispetto per la società etnea e per il suo direttore sportivo, Pietro Lo Monaco, abilissimo a chiudere trattative in Sudamerica"![]()
![]()

De malo prati ko je bio najvazniji igrac Veleza u drugom dijelu sezone i zasto su se za njega zanimali Arsenal i Roma pa se onda javi botino

Malo se sve stisalo oko transfera danas.Alvarez je vec na putu za Milano ako je vjerovat ovim novinarima

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
vaše cijenjeno mišljenje o tandemu gasperini-jurić na klupi intera??
http://sportske.jutarnji.hr/ivan-juric- ... a-/957566/
meni djeluje jako loše, čak gore i on leonarda, ako je to moguće
http://sportske.jutarnji.hr/ivan-juric- ... a-/957566/
meni djeluje jako loše, čak gore i on leonarda, ako je to moguće
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
jurić do neki dan igrao u genoi lijevo krilo odnosno beka otkud sad pomoćnik preko noći?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
On je presta igrat ima godinu dana i od tada ide za trenera.baresi#6 je napisao/la:jurić do neki dan igrao u genoi lijevo krilo odnosno beka otkud sad pomoćnik preko noći?
Nikad ga nisam cijeno, ali eto neka ga, nek se uci u Interu, mozda i bude nesto od njega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al **** znači godina dana po nekim trenerskim kursevima i hop na klupu intera kao pomoćnik, ono ima frajer reference vrhunske, da se desi kod nas svi bi rekli na ima štelu garantTritolone je napisao/la:On je presta igrat ima godinu dana i od tada ide za trenera.baresi#6 je napisao/la:jurić do neki dan igrao u genoi lijevo krilo odnosno beka otkud sad pomoćnik preko noći?

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
A vjerojatno ga Gasperini cijeni kad ga je povuka sa sobom, Gasperini mu je bio trener u Genoi. Mislim da ga je upravo on dovuka u Genou.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.