nedim93 je napisao/la:Theo Walcott 75% sezone van terena.
Alex Oxlade-Chamberlain 58% sezone van terena.
Lukas Podolski 47% sezone van terena.
Aaron Ramsey 47% sezone van terena.
Jack Wilshere 39% sezone van terena.
Mesut Ozil 25% sezone van terena.
Tomas Rosicky 22% sezone van terena
voajer stvarno spreman za starački dom nikome preko 30 godina nije davao višegodišnje ugovore i sad će sagni dat na 3 godine ugovor,liku koji je imao 2 loma noge klasično uhljebljivanje kloca iz francuske,za duplo manje para nađeš beka koji je bolji od njega bez problema
Sagna i u najboljoj formi bio je limitiran, jednostavno frajer ne zna naprijed i sa loptom je na ti, imao je dvije odlicne sezone a realno tad smo i mi imali dosta jak tim i jaku igru pa se nije ni primjetila njegova limitiranost i on je dosta iz te igre profitirao ali ove zadnje 3 sezone kad smo mi dosta losi pokazalo se da to nije neki ekstra igrac a realno prosao je njegov prime i on moze biti samo losiji. Suludo bi bilo davati njemu novi ugovor jos mu i povecavati platu
rambo16 je napisao/la:meni je Sagna i dalje dobar defanzivac...
Isto ko Vermalen
ma nije..Verma u 80% situacija kad igra napravi grešku koja nas košta gola...ne sjećam se kad je Sagna napravio neku grešku koja je kumovala golom (recimo Monreal ih ima mali milion kao i Vermalen)...ruku na srce u napadu Sagna ništa ne radi (izuzev tu i tamo ponekog centaršuta) ali defanzivno nije loš
rambo16 je napisao/la:meni je Sagna i dalje dobar defanzivac...
Isto ko Vermalen
ma nije..Verma u 80% situacija kad igra napravi grešku koja nas košta gola...ne sjećam se kad je Sagna napravio neku grešku koja je kumovala golom (recimo Monreal ih ima mali milion kao i Vermalen)...ruku na srce u napadu Sagna ništa ne radi (izuzev tu i tamo ponekog centaršuta) ali defanzivno nije loš
Ti kad skontaš da te vijesti tipa navodno je ovaj potpisao navodno će onaj potpisati, navodno Arsenal prati onog i td i td, su obične gluposti i ima ih hrpa i obična je žuta štama, počeće nova era na planeti zemlji. Ali ti to nećeš skontati i ti ćeš nas bombardovati sa tim vijestima vječno
nedim93 je napisao/la:Ti kad skontaš da te vijesti tipa navodno je ovaj potpisao navodno će onaj potpisati, navodno Arsenal prati onog i td i td, su obične gluposti i ima ih hrpa i obična je žuta štama, počeće nova era na planeti zemlji. Ali ti to nećeš skontati i ti ćeš nas bombardovati sa tim vijestima vječno
dovoljno je da vidim samo da se spominje kao moguća opcija,odmah mi je zlo,ali nebi me čudilo da voajerčina spiska 120 milja na ovakve trabante i da produženje ugovora sagni i nezamjenjivom doctoru arteti
nedim93 je napisao/la:Ti kad skontaš da te vijesti tipa navodno je ovaj potpisao navodno će onaj potpisati, navodno Arsenal prati onog i td i td, su obične gluposti i ima ih hrpa i obična je žuta štama, počeće nova era na planeti zemlji. Ali ti to nećeš skontati i ti ćeš nas bombardovati sa tim vijestima vječno
dovoljno je da vidim samo da se spominje kao moguća opcija,odmah mi je zlo,ali nebi me čudilo da voajerčina spiska 120 milja na ovakve trabante i da produženje ugovora sagni i nezamjenjivom doctoru arteti
pa onomad se i mesi spominjao kao opcija. Mislim i Smalling se spominje kao opcija i ko se već ne spominje .
I ko uopšte čita te glasine i medije. ja davno presto'.
Na toj slici je čak i Luzhny klasa za neke koji igraju i dan danas, a svjetska klasa za bruku stopera koji su prošli kroz ovaj klub zadnjih desetak godina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
SamoZeljo je napisao/la:Evo jedne slicice sa treninga.
Patrick Vieira, Thierry Henry, Gio van Bronckhorst, Oleg Luzhny, Dennis Bergkamp, Robert Pirez, Gilberto Silva i Syvain Wiltord
Wiltord Jedan od najomiljenijih igrača uz Piresa iz vaše ekipe. Volio sam Arsenal k'o brata svog ranije.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!