Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Re: Edin Džeko
Samo da jos jednom napomenem - majstor !
Ma nece. Ne smijemi misliti na to da ijednu tekmu igramo bez njega, poslije ove sa Andorom.
Jeste kapiten i duzan je pricati sa sudijama kod svake sumnjive odluke, pa je to ujedno rizik ali sa druge strane je kapiten pa mu se prigovor mora uvaziti jer je neko ko kao kapiten ima pravo na to.
Jeste kapiten i duzan je pricati sa sudijama kod svake sumnjive odluke, pa je to ujedno rizik ali sa druge strane je kapiten pa mu se prigovor mora uvaziti jer je neko ko kao kapiten ima pravo na to.
večeras džeko preuzima titulu najboljeg strijelca kvalifikacija trenutno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajmo kapitenu po titulu najboljeg strijelca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pravi kapiten, kad se povuče trebamo ga u zlatu izlit i postavit pored svakog stadiona u državi.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 06 sep 2015, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mora dat 4 gola u iduće dvije tekme ako mi hoćemo da pobijedimo, jer jedino on nije odron u ovoj ekipi
Kakvo ciscenje kartona bez njega ni Andori ne bi dali 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Hvala Bogu da se trgo malo, preso u romu i za mjesec do velsa ako Bod da nadze sto bolju formu i saradnju sa pjanicem. Mislim da on zeli ovaj turnir igrati jer mu je mozda zadnji na dobrom nivou u rusiji bi vec imo 33/34 godine
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ja sam lijepo reko. Dzeko, repku na grbacu i vodi nas na Euroooooolisander je napisao/la:Mora dat 4 gola u iduće dvije tekme ako mi hoćemo da pobijedimo, jer jedino on nije odron u ovoj ekipi

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sreca pa ce moci i na svjetsko pa i na jos jedno evropsko.
Za pet godina ce mu biti 34. Taman da se poslje sljedeceg evropskog oprosti. Nadam se sa nekom medaljom ili nagradom za najboljeg strijelca.
Za pet godina ce mu biti 34. Taman da se poslje sljedeceg evropskog oprosti. Nadam se sa nekom medaljom ili nagradom za najboljeg strijelca.

- Omerbavarac
- Kontakt:
One dvije promasene lopte su digle naciju na noge, kako ljudima malo fali da se iznerviraju i pocnu psovati sve sto im dodje u misli.
Zao mi je samo sto se stedio i cuvao kartona jer je zvog toga morao ranije izaci a nadao sam se da moze do barem jos jednog gola pa da se izdvoji na vrhu liste strijelaca.
Protiv Velsa nasa glavna uzdanica, Boze zdravlja i povedi nas maestro u Francusku.

Zao mi je samo sto se stedio i cuvao kartona jer je zvog toga morao ranije izaci a nadao sam se da moze do barem jos jednog gola pa da se izdvoji na vrhu liste strijelaca.
Protiv Velsa nasa glavna uzdanica, Boze zdravlja i povedi nas maestro u Francusku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NoName
- Kontakt:
E nećete banditi, nećete kapitena na drugu stranicu nema šanse. Da je sreće moderacija bi zakucala ovu temu na vrh, tamo gdje joj je i mjesto.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Kad igra nas Dzekson za Romu skim igraju.Bice jedan minimala.
- Gabon
- Kontakt:
Ma kad vidimo ime ekipe bice prije utakmice 5 komada ali pita se nesto i Frosinone subota 18hAlipasino je napisao/la:Kad igra nas Dzekson za Romu skim igraju.Bice jedan minimala.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li Totti u napad protiv Frosinone-a ili Dzeko? Posto ih ceka utakmica protiv Barce u srijedu, ne bi me cudilo da Totti pocne.
Mislim da sam u utorak pročitao da će Totti igrati od prve minute, za Dzeku ne pise nista, vjerovatno ce odmarati, ne vjerujem da ce igrati s dva napdacaGoalgetter je napisao/la:Hoce li Totti u napad protiv Frosinone-a ili Dzeko? Posto ih ceka utakmica protiv Barce u srijedu, ne bi me cudilo da Totti pocne.
- Goalgetter
- Kontakt:
Moguce je da ce biti na klupi.Sheyi je napisao/la:Mislim da sam u utorak pročitao da će Totti igrati od prve minute, za Dzeku ne pise nista, vjerovatno ce odmarati, ne vjerujem da ce igrati s dva napdacaGoalgetter je napisao/la:Hoce li Totti u napad protiv Frosinone-a ili Dzeko? Posto ih ceka utakmica protiv Barce u srijedu, ne bi me cudilo da Totti pocne.
U srijedu onda napokon Liga Prvaka.

Ovim levatima bi zabio 2,3 komada u prvenstvu. Steta sto prvu igraju u ligi prvaka bas protiv Barce gdje su im sanse svakako minimalne.
Sto ne znaci da nece Dzeko konacno zabiti Barci. To jeste moguce posebno ako budu igrali na visoke lopte.

Sto ne znaci da nece Dzeko konacno zabiti Barci. To jeste moguce posebno ako budu igrali na visoke lopte.

Ma igra u prvoj, gdje će ga staviti na klupu nakon onakve tekme protiv Juventusa, mada očekujem da će uslijediti izmjena u drugom poluvremenu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo Garcia izvjavio da će Džeko i Totti najvjerovatnije krenuti od prve minute. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.