FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 21 jun 2011, 15:04

nick je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ako je tacno za ovaj transfer i da je cifra milion km otprilike,ja cu se apsolutno sloziti sa ovim transferom.Neka je nasem Sehi sa srecom i da bude dobar tamo gdje bude nastupao.Sa ovom lovom se jos vise mogu otvoriti vrata nekim eventualnim vrijednijim pojacanjima.Nakupljamo mi tih para sa svih strana :mrgreen: ,morali bi brate malo i potrositi ovo ljeto :mrgreen:
to smo govorili poslije bekrica pa poslije evrope a para od dzeke i doso nam adilovic...
Da,slazem se sa tim,i bas zato se i nadam da ce sada biti drugacije.Svi znamo da imamo finih para ionako plus ovaj milion.Niko od navijaca nije glup i sigurno da ni ovi Sefovi nasi nisu glupi,normalno da znaju da ce biti nezadovoljstva ako ne naprave taj iskorak.Cilj je da napredujemo a ne da skupljamo pare i nista ne uradimo novo i jace :mrgreen: .I nasi znaju da se Drakul i Adilovic ne smatraju pojacanjima vec novim igracima i ja nemam nista protiv njihovog dolaska,ali mora se desiti i jacih par igraca.Kada cemo ako necemo sada.
PS- mislim da nema nista od Jesea.Ako je tacno kako sam cuo,previse je trazio,nije da nemamo,ali nasi ne misle da on toliko vrijedi.Vidjecemo da li je istina.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jun 2011, 15:05

sretno Ibrahime
NO PYRO NO PARTY

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 jun 2011, 15:06

Zeznu sam se :D :D
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 21 jun 2011, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 jun 2011, 15:07

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Dejo
Kontakt:

Post Postao/la Dejo » 21 jun 2011, 15:07

Seha nek je sa srecom !

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 21 jun 2011, 15:07

tm8782 je napisao/la:Je li ovo istina da je 750 000 € ??? Tj da li mi je google translate dobro preveo?
To je njegova vrijednost po transfermarktu,a za javnost je da je prodat 500 milja Eura.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 jun 2011, 15:09

Blagoje Bratić je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Je li ovo istina da je 750 000 € ??? Tj da li mi je google translate dobro preveo?
To je njegova vrijednost po transfermarktu,a za javnost je da je prodat 500 milja Eura.
Znam, zeznuh se :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 21 jun 2011, 15:10

nick je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ako je tacno za ovaj transfer i da je cifra milion km otprilike,ja cu se apsolutno sloziti sa ovim transferom.Neka je nasem Sehi sa srecom i da bude dobar tamo gdje bude nastupao.Sa ovom lovom se jos vise mogu otvoriti vrata nekim eventualnim vrijednijim pojacanjima.Nakupljamo mi tih para sa svih strana :mrgreen: ,morali bi brate malo i potrositi ovo ljeto :mrgreen:
to smo govorili poslije bekrica pa poslije evrope a para od dzeke i doso nam adilovic...
Ako malo zagrebeš pa analiziraš budžet našeg kluba, dođeš do činjenice da su Džeko i Šehić glavni sponzori kluba.

Ne bukvalno, ali obzirom da nam najveći sponzor daje 300-400 hiljada KM (ako i toliko) za godinu dana, onda ispada da su Džeko i Šehić po svom finansijskom doprinosu (ne lično, već indirektno) daleko ispred njih. Tako bi trebalo da na domaćim dresovima stoji Džekina, a na gostujućim Šehićeva slika. Ironičan sam naravno.

Dok nam sponzori i prodaja karata donose manje para nego obeštećenja od transfera bićemo prinuđeni da prodajemo najbolje a kupujemo jeftinije - i naravno nekvalitetnije. Trudiće se Osim da uglanca i prepakuje ove koje dovodimo i da im podigne cijenu, pa da ih prodamo što bolje. Što je najgore prodajemo igrače samo da bi klub preživio u vrhu naše tabele.

Jbga, takvo je stanje u klubu, za koje nije odgovoran (barem ne direktno i neposredno) ni Osim ni Žujo. To je stvar strateškog opredjeljenja i okruženja u kojem klub postoji. Tu bi se trebao napraviti jedan veći sastanak bitnih faktora iz okruženja (nešto kao skupština) pa da napravi i usvoji 5- ili 10-godišnji plan/strategiju, pa onda možemo pričati o nekim većim dostignućima u svakom pogledu.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jun 2011, 15:13

I ja sam se zaletio na ovih 750 K € :lol: :lol:

A pola miliona modernih sasvim pristojna cifra... :D

Ja zadovoljan, ionako samo očekivao da Šeha ode ovo ljeto, mislim vrijeme mu je...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 21 jun 2011, 15:13

Ibrooo legendo!!! Jedini u koga nisam sumnjao kad istrce momci na teren.Neka je sa srecom i da za par godina zavrisis u Liverpoolu ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 21 jun 2011, 15:13

Sretno Ibro i hvala ti.

Mislim da će sad Karić i Bukvić ravnopravno konkurisati za jedinicu. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 21 jun 2011, 15:14

Bravo Seha, ne zaboravi nas.Prod
uzio si ugovor prosle godine i time pokazao svoju vjernost,odanost.Omogucivsi da Zeljeznicar profitira.Hvala ti na tome i na svim trenutcima posvecenosti plavoj boji. Da su i Coca i Kerla pameti imali...ali...U svakom slucaju sretno i sve najbolje u buducnosti.

P.S.Mislim da je Karic sad najsretniji, docekao svojih 5 min. :mrgreen:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jun 2011, 15:15

fczeljo je napisao/la:
nick je napisao/la:
Ako malo zagrebeš pa analiziraš budžet našeg kluba, dođeš do činjenice da su Džeko i Šehić glavni sponzori kluba.

Ne bukvalno, ali obzirom da nam najveći sponzor daje 300-400 hiljada KM (ako i toliko) za godinu dana, onda ispada da su Džeko i Šehić po svom finansijskom doprinosu (ne lično, već indirektno) daleko ispred njih. Tako bi trebalo da na domaćim dresovima stoji Džekina, a na gostujućim Šehićeva slika. Ironičan sam naravno.

Dok nam sponzori i prodaja karata donose manje para nego obeštećenja od transfera bićemo prinuđeni da prodajemo najbolje a kupujemo jeftinije - i naravno nekvalitetnije. Trudiće se Osim da uglanca i prepakuje ove koje dovodimo i da im podigne cijenu, pa da ih prodamo što bolje. Što je najgore prodajemo igrače samo da bi klub preživio u vrhu naše tabele.

Jbga, takvo je stanje u klubu, za koje nije odgovoran (barem ne direktno i neposredno) ni Osim ni Žujo. To je stvar strateškog opredjeljenja i okruženja u kojem klub postoji. Tu bi se trebao napraviti jedan veći sastanak bitnih faktora iz okruženja (nešto kao skupština) pa da napravi i usvoji 5- ili 10-godišnji plan/strategiju, pa onda možemo pričati o nekim većim dostignućima u svakom pogledu.

pa jbg nisam ja kriv za to, sta uprava radi? mislim koja je njihova svrha? za sta plate primaju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 21 jun 2011, 15:17

MU'MIN T.M. je napisao/la:Bravo Seha, ne zaboravi nas.Prod
uzio si ugovor prosle godine i time pokazao svoju vjernost,odanost.Omogucivsi da Zeljeznicar profitira.Hvala ti na tome i na svim trenutcima posvecenosti plavoj boji. Da su i Coca i Kerla pameti imali...ali...U svakom slucaju sretno i sve najbolje u buducnosti.

P.S.Mislim da je Karic sad najsretniji, docekao svojih 5 min . :mrgreen:
I to ce mu mali Bukvic preoteti :lol: :lol:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 21 jun 2011, 15:17

Koja je ovo ekipa jesul oni u Super Ligi ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 21 jun 2011, 15:18

Jos se jednom pokazalo kakvi nesposobni ljudi vladaju nasim sportom. Prodati takvog talenta za saku eura, dok konkretno Mamic uzima desetine miliona eura za mnogo slabije igrace od Sehica.
Sretno Seha!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 jun 2011, 15:19

trebevic je napisao/la:Jos se jednom pokazalo kakvi nesposobni ljudi vladaju nasim sportom. Prodati takvog talenta za saku eura, dok konkretno Mamic uzima desetine miliona eura za mnogo slabije igrace od Sehica.
Sretno Seha!
U ovoj kukuruz ligi je ovaj novac premija !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jun 2011, 15:19

Karić je sasvim pristojna zamjena za Šehića! Po kvalitetu su oni tu negdje...Vidjet ćemo kako će se ova prinova pokazati, ali mislim da se za poziciju golmana ne trebamo brinuti...
seha je napisao/la:Koja je ovo ekipa jesul oni u Super Ligi ?
I ti potpiso za njih, a ne znaš koja su liga :lol: :lol: :lol:

Malo šale zbog tvog nika, ne zamjeri ;)

Ja mislim da su tek ušli u Super ligu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 jun 2011, 15:20

Ibro je zasluzio sve najbolje, pokazao je da je "jedan od nas" i proslogodisnjim potpisivanjem ugovora a i zalaganjem i odnosom prema klubu. Sigurno jedan od najperspektivnijih igraca sa ovih prostora, da se prodavo iz HR ili SR to bi bilo oko 2-3 miliona eura sigurno.
Sretno Ibro!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.