FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
neču križati nego dodati a Levski sam stavio jer su vas razgulili a mi strahovali da ne doživimo glam-blam
Levski je bio jak kad je nabusio Zelju, vasu pobjedu prosle godine ne omalovazavam uopste, stavise bilo mi je jako drago kad ste ih izbacili, ali prosle godine se Levski vec poceo raspadati.stadion je napisao/la:neču križati nego dodati a Levski sam stavio jer su vas razgulili a mi strahovali da ne doživimo glam-blam
Ono sto hocu da ti kazem je da ne pravis taj spisak na osnovu historije kluba vec na osnovu kvaliteta kojeg je ekipa imala kad je igrala protiv nasih voljenih klubova
Ja te volim, volim Željo..
mogo sam staviti Cluj jer su te 2 god bile osvježenje u evropi sa 2-2 na Stanfordu Bridge-u i još nekim iznenađujučim rezultatima a nas je za grupnu fatu, u susretu sa njima dijelila stativa..al et nema veze
Htio sam malo uporediti gol razliku Zelje i Sarajeva u evropi posto vidim da se natezete. Ali gle cuda ni jedna oficijelna stranica nema evropske rezultate Sarajeva po godinama, ekipama i rezultatima.
Mozda ja ne mogu da nadem pa me prosvijetlite. Da zavrsimo tu pricu za sva vremena.
Mozda ja ne mogu da nadem pa me prosvijetlite. Da zavrsimo tu pricu za sva vremena.
Svakako da je i Cluj bio jaka ekipa kad ste igrali protiv njihstadion je napisao/la:mogo sam staviti Cluj jer su te 2 god bile osvježenje u evropi sa 2-2 na Stanfordu Bridge-u i još nekim iznenađujučim rezultatima a nas je za grupnu fatu, u susretu sa njima dijelila stativa..al et nema veze

haveru evo 2 primjera i nadam se da češ se složiti
...cluj nema nikakvu historiju a ni litex dok levski i rapid bukuresht imaju
E OCEMO JEDNU BALADU.......AJMO SAD SVI 1 2 3 4 5....hehehe oj oja majko jesu komsije sinoc bili šou heheh...ami sutra abd do pobjede lagano a onda mi idemo na metalurg koji i nije puno slabiji od plzlena pa da vidimo na sto smo spremni
Samo Sarajevo
HAHAHAHAHAHkanarinac je napisao/la:E OCEMO JEDNU BALADU.......AJMO SAD SVI 1 2 3 4 5....hehehe oj oja majko jesu komsije sinoc bili šou heheh...ami sutra abd do pobjede lagano a onda mi idemo na metalurg koji i nije puno slabiji od plzlena pa da vidimo na sto smo spremni
ako nema na stranicama znamo mi i željini navijači...ali ponavljam to je potpuno nevažno osim ako @bagrcavi insistira na tome
Pa Zeljo isto tako ima HISTORIJU polufinale kupa uefe koje je izgubilo nesretno. Dok Sarajevo nema historiju..stadion je napisao/la:haveru evo 2 primjera i nadam se da češ se složiti
Nisam te baš najbolje skontao, ali nije ni bitno. Vi ste imali atraktivnih protivnika a Boga mi, imali smo i mi.stadion je napisao/la:haveru evo 2 primjera i nadam se da češ se složiti
Ono što je poenta je da mi nikad nećemo napredovati dok se budemo mjerili po broju primljenih golova. Jer izgleda kod nas je bolji ko primi manje golova, što je jako žalosno. A svake godine nam klubovi prime po 5-6 golova u 2 utakmice.
Zato stagniramo,zato nema napretka. Ne poštujemo se međusobno, kontam ja i rivalstvo i sve, ali ima istine u onom kad se smiješ tuđoj nesreći pa ti se vrati

-
- Kontakt:
Decko previse si smjesan digli ste Plzen u najmanju ruku kao da je Barsa,realno i Cluj i Genk su konstantniji u evropi sa vise zapazenih rezultata od Plzena,jedna skromna ekipa nista vise! Mi smo i Rapida pobjedili,2-2 sa Besiktasom,a Dinamo je od svih timova pritiv kojih su nasi klubovi igrali u evropi ubjedljivo najaci sa super rezultatima u LP,necemo napominjat dfa su redovan ucesnik do nedavno LP bili!1L8F9C2 je napisao/la:Ma samo da je proci sutra da jos jednom osvjetlimo obraz ovog grada i budemo klub sa najvise evropski uspjeha poslije rata kao sto smo i do sada nabili najveci koeficijent i nasim "sampionima" kao i ostalim klubovima iz lige.
Jeli ti znas da ste apsolutni rekorderi po broju primljeni golova na ovim prostorima od rata pa nadalje ? Ako je tebi Dynamo Kijev prosjek od ekipe onda ti veze nemas, evo ja cu ti sad reci da je to najjaci klub koji je gostovao ikad u gradu, jer taj Newcastle je bio sezonska ekipa koja svakih 368 godina igra ligu prvaka, dok je Dynamo svake godine ucesnik i ima zapazenu ulogu u tom takmicenju.TMmanija2012 je napisao/la:Sviju ti ,kakve uspjehe vi pominjete..pobjede jel ,protiv nekih prosjecnih evropskih ekipa,a poraze od Sartida,Zete i sad od Albanaca ne vidite,patnju protiv ekipe iz San Marina i Malte..dokle ste dogurali..2-3 pretkolo LE i to je to..Ako ste vi zadovoljni sa ovim cinjenicama,onda izvinite.
Na kojoj stranici ima nesto pametno za procitati da ne listam i citam ove gluposti
Ja sam vidio tvoj komentar i ovu stranicu dalje nema potrebe da se citam,definitivno nista pametno,ovi nek muda glade,tako da kako sam usao tako cu da produzimŠofa je napisao/la:Na kojoj stranici ima nesto pametno za procitati da ne listam i citam ove gluposti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
haj ba stabite više..šta vam je
dok je ovog dunjaluka oni će tvrditi ovo a mi ono
milion banova je radi ovih stvari podjeljeno i nikad ništa nije riješeno po ovom pitanju
...uff..imal treninga danas..šipci su došli u 2 danas i na Hasetu večeras imaju trening
dok je ovog dunjaluka oni će tvrditi ovo a mi ono
milion banova je radi ovih stvari podjeljeno i nikad ništa nije riješeno po ovom pitanju
...uff..imal treninga danas..šipci su došli u 2 danas i na Hasetu večeras imaju trening
čujem danas da su naši maximalno napaljeni da odigraju za ubjedljivu pobjedu...a ne zaboravite da imamo i u subotu prvu prvenstvenu tekmu
U nedjelju je tekma protiv Zrinjskog.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
uh prenos..hvala
Na ovom forumu kao da retardirani ljudi pišu postove, čast izuzetcima. Činjenica je da ni Sarajevo ni Željezničar nisu poslije rata ostvarili ništa više od izleta na evropsku scenu, grupna faza je samo nedosanjani san i jednima i drugima. Budite objektivni i realni, po prvi put nakon dugo godina komšije su odigrale dobro, dostojanstveno predstavili državu i najdraži nam grad i čestitajte im na tome, pa za taj klub navijaju naši sugrađani, raja, komšije, kolege, familija...
Kada pogledam kakvi su se sve smetljari i papci dovukli u ovaj grad, pa tako i na jednu i na drugu tribinu, tačno mi padne mrak na oči te pomislim da ni jedni ni drugi ne zaslužujemo bilo kakav uspjeh sa ovakvim stavovima i rezonima na nivou neandertalaca. Komšije, na vašoj temi sam vam čestitao a evo i ovdje vam čestitam na dobroj igri, dobroj posjeti, dostojanstvenom predstavljanju naše države protiv jednog kluba koji je par nivoa iznad svih naših klubova!
Kada pogledam kakvi su se sve smetljari i papci dovukli u ovaj grad, pa tako i na jednu i na drugu tribinu, tačno mi padne mrak na oči te pomislim da ni jedni ni drugi ne zaslužujemo bilo kakav uspjeh sa ovakvim stavovima i rezonima na nivou neandertalaca. Komšije, na vašoj temi sam vam čestitao a evo i ovdje vam čestitam na dobroj igri, dobroj posjeti, dostojanstvenom predstavljanju naše države protiv jednog kluba koji je par nivoa iznad svih naših klubova!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.