Vidiš da nema branitelja Brendana da napišu jer znaju da bi im krv popio ako pogriješe. Oni mene čekaju kao kec na desetku ali nikako ne mogu da me dočekaju. Ja imam petlje da kažem, prije utakmice sa WBA, ko nam je trener i x je dobar rezultat. Oni pocrkaše od muke pa se ili povlače sa foruma ili kao fol da sam na ignore listi ili prave nove accounte i odmah mene citiraju. Mene to njihovo ne boli, ne dira me i slabo koga citiram. Meni je Liverpool bitan i njegov uspjeh. Za uspjeh pohvalim, a na krivca uperim prstom. E sad je druga stvar što su kontra mene oni ljudi koji vjeruju da iza sedam gora i sedam mora živi neka princeza i kada dođeš do nje onda živiš sretno do kraja života.
Nema kod mene hoću neću, odmah sam im rekao da se vade na zimu i snijeg protiv Zenita jer je i malo dijete kod mene u mektebu znalo da ćemo izgubiti. Dječak od sedam godina meni govori efendija loši ste i izgubićete. I odmah kažem, ne pravite izgovore prije vremena. E to je poštenje, pravda i petlja a ne kukavičluk i skrivanje.
Kažu dođemo samo kada izgubimo, pa dođite vi kada pobjedimo.

A nije uopste stvat u tome da li cemo dobiti sutra, tebi kao da je drago da izgubimo da bi mogao "piti krv nekom".. Upravu si za mnoge stvati, mozda BR nije tako dobar trener, ima svoje greske svakako, ali ne samo se ne mogu sloziti s tobom da ga treba otjerati, jednostavno nista dobrog nece donjeti, moze i on otici sada (ako je mogao KK, najveca legenda moze i BR) ali neka dodje neko i da mu se da sansa nekoliko sezona, jer svaka promjena menadjera donosi situaciju kada on iz ekipe izbaci sve one koje je prethodnik doveo, i tako u krug, to mislim nije rijesenje, zato sam prije svega za ostanak BR. Ispravno mnogo toga kazes, i slazem se, ne zelim da ti namecem svoje misljenje jer nemam pravo, samo iznosim svoje i nadam se da mozemo normalno razmjeniti misljenja, jer valjda smo svi na istoj strani i zelimo najbolje, na razlicite nacine. Nisam nikada bio za otkaz KK, jer je legenda kluba i koliko god lose vodio ekipu drazi mi je od BR, ali ovaj drugi je mladji, kao da ima neku viziju i nek pokusa nesto, tesko da mozemo na nize grane pasti, i bilo ko da je trener bio bih za njegov ostanak.