Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Chat
pevajtee mi vii tihoo tišeeeee
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja Denge izdajice.Pa što bolan citiraš tog goraždanskog masona 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma kakvi.Ja sam ovakve poput @legende rješavao dok mi je bila ISDN konekcija.bagrcavi je napisao/la:šta je zole prepo si se bana![]()
Prijetio mi je nešto i na msnu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cudo mene nije spomenuo
http://www.klix.ba/auto/tuning/odrzan-p ... /120715120" onclick="window.open(this.href);return false;
E da sam znao da ima treba,dosao bi
Gdje mi je @husref zaglavio,nema ga ni na mapi
sigurno ziogu 
http://www.klix.ba/auto/tuning/odrzan-p ... /120715120" onclick="window.open(this.href);return false;
E da sam znao da ima treba,dosao bi
Gdje mi je @husref zaglavio,nema ga ni na mapi
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ma @Husref banovan, druži se s @legendom
@LBJ, zovi ga da se pobijete

@LBJ, zovi ga da se pobijete
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Husref spama po međunarodnom fudbalu
Pravi se stručnjak
Ne smijem ja sam na njega kažu da je momak od brda odvaljen
Moraću zvat masivnog upomoć 
Ne smijem ja sam na njega kažu da je momak od brda odvaljen
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@Emir
Tu je @beg, čekam da ova dječurlija ode na spavanje, pa mi se ne piše na ovoj temi. Sad je njima rasput pa im je dozvoljeno da budu budni sat ili dva duže.

Tu je @beg, čekam da ova dječurlija ode na spavanje, pa mi se ne piše na ovoj temi. Sad je njima rasput pa im je dozvoljeno da budu budni sat ili dva duže.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Dira l' ko Emira il' Zoleta? 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
diram ja, smiješ li se pobit' ?LjumanM95 je napisao/la:Dira l' ko Emira il' Zoleta?
@LBJ, zovnemo Edu, evo i mene i nek' dođe ako smije
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Može s Edom.Mogli smo i Ljumana zvat samo da vidim na čijoj je strani

Pozdrav druže Miko imal topline u BanovićimaLjumanM95 je napisao/la:Dira l' ko Emira il' Zoleta?
na našoj je @Ljuman, i zbog tebe, a vala mora i zbog mene

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovo ti je zadnja opomena, slijedeći put požali li se neko ...anonimni je napisao/la:diram ja, smiješ li se pobit' ?LjumanM95 je napisao/la:Dira l' ko Emira il' Zoleta?![]()
@Zole
Ima jarane ima, ponekad je ublažim na Krivaji, al' kad nisam gore ne može se izdržati.
Pozdrav i za Bianconera.
P.S. Gdje ide Emir iz Zenice tu sam ja.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Miko i u nas isto,al sutra idem na rijeku(imamo i mi
)pa valjda će bit fino
Bazen mi dotužio nešto
@anonimni ima nas,ali samo u slučaju da oni nas napadnu ja neću ništa započinjat
@anonimni ima nas,ali samo u slučaju da oni nas napadnu ja neću ništa započinjat
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@Ljuman
Pozdrav i za tebe.
Ti si pravi momak, poštuješ i cijeniš starije od sebe, nisi kao ovaj @anonimni, vidi se da mu je @Emir huligan primjer, on bi odmah da se mariše...

Pozdrav i za tebe.
Ti si pravi momak, poštuješ i cijeniš starije od sebe, nisi kao ovaj @anonimni, vidi se da mu je @Emir huligan primjer, on bi odmah da se mariše...
Željezničar ale!
pa je li se požalio iko ?LjumanM95 je napisao/la:Ovo ti je zadnja opomena, slijedeći put požali li se neko ...anonimni je napisao/la:diram ja, smiješ li se pobit' ?LjumanM95 je napisao/la:Dira l' ko Emira il' Zoleta?![]()
![]()
a Zole ništa ?LjumanM95 je napisao/la: P.S. Gdje ide Emir iz Zenice tu sam ja.
@LBJ, ja ću započet', kad ja započnem nešto, sve se brzo završi
blago se vama obojici, vi se možete kupat' u rijekama
@Gazipitare, hoćeš se pobit' ?
jest' dug post
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nisi nikad duži napis'ojest' dug post
Koja rijeka je u pitanju? Kod nas jarane u cijelom gradu nema bazena.LBJ MVP je napisao/la:Miko i u nas isto,al sutra idem na rijeku(imamo i mi)pa valjda će bit fino
Bazen mi dotužio nešto
![]()
@Bianconeri
Ma nadoći će anonimac.
@anonimni
Nije niko za sada, mada vidim prijetiš na sve strane.
@LBJ, jesam kad sam se s @Prinudjenim maris'o na tastaturi na Željinoj temi

Miko, ne mogu njima prijetit' da hoću, s jednim imam hax prijateljstvo
a s drugim vidiš dokle sam
ma ja, najlakše je u kadu sipat' vodu, al' ne mogu ja u nju svaki dan 
Miko, ne mogu njima prijetit' da hoću, s jednim imam hax prijateljstvo
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Misoča mala ali vrijednaKoja rijeka je u pitanju? Kod nas jarane u cijelom gradu nema bazena. Ili u Živinice na bazen moramo ili Panonsko ili Krivaja. Živinice 11km udaljene, Tuzla 35, Krivaja 20-ak.
Zaeban taj prinuđenijesam kad sam se s @Prinudjenim maris'o na tastaturi na Željinoj temi
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 4 gosta.