samo sto nije sijevnuloAYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samo sto nije sijevnuloAYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko...
uvijek ovi sto ne znaju ni sa kim smo igrali prosle godine najvise prave negativnu atmosferubosnas_ je napisao/la:jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
dobro razumijem da zelmo Smajica i da ce on doci vjerovatno za nekoliko dana,ali sta je zapelo sa JESEOM,sELIMOVICEM itd...nismo se valjda vec pomirili sa katastrofom od Serifa? bez ispaljenog metka? doveli smo Adilovica u napadu,koji moze biti samo rezervna opcija za neko kvalitetnijeg spica kojeg moramo dovesti!!! lose je ovo sto radimo,jako lose...ne krivim nikoga,vjerovatno nemamo ambicije da nesto napravimo u Evropi,ali steta,velika steta.... Sarajevo ako zadrzi postojeci igracki kadar i dovedu 2-3 pojacanja,bice mnogo jaci od nas u Evropskim utakmicama..
Kod Borovinegavran je napisao/la:samo sto nije sijevnuloAYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko...
hej grmi grmi sijevaAYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko...
Grbavica moj zivot je napisao/la:Kod Borovinegavran je napisao/la:samo sto nije sijevnuloAYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko...
Bas tako.I ono Selimovic bi bio pojacanje strasno za evropulottdogg je napisao/la:uvijek ovi sto ne znaju ni sa kim smo igrali prosle godine najvise prave negativnu atmosferubosnas_ je napisao/la:jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
dobro razumijem da zelmo Smajica i da ce on doci vjerovatno za nekoliko dana,ali sta je zapelo sa JESEOM,sELIMOVICEM itd...nismo se valjda vec pomirili sa katastrofom od Serifa? bez ispaljenog metka? doveli smo Adilovica u napadu,koji moze biti samo rezervna opcija za neko kvalitetnijeg spica kojeg moramo dovesti!!! lose je ovo sto radimo,jako lose...ne krivim nikoga,vjerovatno nemamo ambicije da nesto napravimo u Evropi,ali steta,velika steta.... Sarajevo ako zadrzi postojeci igracki kadar i dovedu 2-3 pojacanja,bice mnogo jaci od nas u Evropskim utakmicama..
Nemoj tako, ide on na utakmice al se zajabuniolottdogg je napisao/la:uvijek ovi sto ne znaju ni sa kim smo igrali prosle godine najvise prave negativnu atmosferubosnas_ je napisao/la:jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
Kao prvo igrali smo protiv Hapoela, a ne Makabija. Dovoljno si rekao... toliko o tvom poznavanju i kritici o fudbalu.bosnas_ je napisao/la:ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
Zelimo neki rezultat a dovodimo igrace iz druge HNL! pa jebote,ko da smo neki trecerazredni seoski klub...
KOJI MAKABI BOLAN NE BIO ???bosnas_ je napisao/la:ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
Zelimo neki rezultat a dovodimo igrace iz druge HNL! pa jebote,ko da smo neki trecerazredni seoski klub...
A šta ako Željo nabuši Šerifa, pa onda ova tvoja prognoza bude svrstana u domen "Pametovanje"? Šta će onda biti? Hoće li onda biti priča: "Pa dobro ipak su oni iz Moldavije, ipak nisu toliko jaki???"bosnas_ je napisao/la:ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
Ja mislio Macabi iz Tel-avivaGazi je napisao/la:Cuj koji? Pa Macabi Haifa reci im bosnas![]()
sta oni znaju
E nije ni taj,nego Maccabi Petah TikvaGrbavica moj zivot je napisao/la:Ja mislio Macabi iz Tel-avivaGazi je napisao/la:Cuj koji? Pa Macabi Haifa reci im bosnas![]()
sta oni znaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.