FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gavran
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gavran » 21 jun 2011, 13:39

AYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko... 8-)
samo sto nije sijevnulo :idea:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 21 jun 2011, 13:40

bosnas_ je napisao/la:jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
dobro razumijem da zelmo Smajica i da ce on doci vjerovatno za nekoliko dana,ali sta je zapelo sa JESEOM,sELIMOVICEM itd...nismo se valjda vec pomirili sa katastrofom od Serifa? bez ispaljenog metka? doveli smo Adilovica u napadu,koji moze biti samo rezervna opcija za neko kvalitetnijeg spica kojeg moramo dovesti!!! lose je ovo sto radimo,jako lose...ne krivim nikoga,vjerovatno nemamo ambicije da nesto napravimo u Evropi,ali steta,velika steta.... Sarajevo ako zadrzi postojeci igracki kadar i dovedu 2-3 pojacanja,bice mnogo jaci od nas u Evropskim utakmicama..
uvijek ovi sto ne znaju ni sa kim smo igrali prosle godine najvise prave negativnu atmosferu :mrgreen:
Zadnja izmjena: lottdogg, dana/u 21 jun 2011, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 jun 2011, 13:40

gavran je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko... 8-)
Kod Borovine :D
svoj ti pos'o !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 jun 2011, 13:40

hej grmi grmi sijeva :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jun 2011, 13:42

Grbavica moj zivot je napisao/la:
gavran je napisao/la:
Kod Borovine :D
:lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 21 jun 2011, 13:43

lottdogg je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
dobro razumijem da zelmo Smajica i da ce on doci vjerovatno za nekoliko dana,ali sta je zapelo sa JESEOM,sELIMOVICEM itd...nismo se valjda vec pomirili sa katastrofom od Serifa? bez ispaljenog metka? doveli smo Adilovica u napadu,koji moze biti samo rezervna opcija za neko kvalitetnijeg spica kojeg moramo dovesti!!! lose je ovo sto radimo,jako lose...ne krivim nikoga,vjerovatno nemamo ambicije da nesto napravimo u Evropi,ali steta,velika steta.... Sarajevo ako zadrzi postojeci igracki kadar i dovedu 2-3 pojacanja,bice mnogo jaci od nas u Evropskim utakmicama..
uvijek ovi sto ne znaju ni sa kim smo igrali prosle godine najvise prave negativnu atmosferu :mrgreen:
Bas tako.I ono Selimovic bi bio pojacanje strasno za evropu :lol:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 21 jun 2011, 13:54

lottdogg je napisao/la:
Nemoj tako, ide on na utakmice al se zajabunio :lol:

@bosnas_

jel te stid gluposti koju si napisao ?

edit: nisam ni vidio, Vernes Selimović, strašno pojačanje za Europu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jun 2011, 14:02

ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
Zelimo neki rezultat a dovodimo igrace iz druge HNL! pa jebote,ko da smo neki trecerazredni seoski klub...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 14:06

Molim vas da smirite strasti
Kao prvo, nije Makabi, nego Hapoel
Kao drugo, ovaj momak je došao na probu, to ništa ne znači. Dolazio je i Teo Kardum, pa nije prošao.
Dalje, istina je da ne bi trebali biti ovoliko optimistični. Mada, nekako sam uvjeren da se neće ( i ne smije ) ponoviti Hapoel. Igrači su uigraniji, iskusniji. Pojačanja nekih nema, možda bude, vidjet ćemo. Ja dajem sedmicu dana za dolazak novih igrača, poslije toga se nema šta tražiti.
Ne treba ni najavljivati pobjede i puno se nadati, niti najavljivati potpunu katastrofu. Trebate se malo smiriti. Kao ekipa nisu ništa posebno, tako da ima neke nade, bar da pobijedimo kući. Eto, to je od mene ukratko

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 21 jun 2011, 14:06

Ma sta vam je ljudi izdominirat cemo ovaj poluklub :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nemaju oni šanse,bas sad procitao kaze Serif se boji nas mogli su i bolje proci sa zdrijebom hahahahhahah! 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 jun 2011, 14:06

bosnas_ je napisao/la:ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
Zelimo neki rezultat a dovodimo igrace iz druge HNL! pa jebote,ko da smo neki trecerazredni seoski klub...
Kao prvo igrali smo protiv Hapoela, a ne Makabija. Dovoljno si rekao... toliko o tvom poznavanju i kritici o fudbalu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 21 jun 2011, 14:09

bosnas_ je napisao/la:ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
KOJI MAKABI BOLAN NE BIO ???
G R B A V I C A 2

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jun 2011, 14:10

A šta ako Željo nabuši Šerifa, pa onda ova tvoja prognoza bude svrstana u domen "Pametovanje"? Šta će onda biti? Hoće li onda biti priča: "Pa dobro ipak su oni iz Moldavije, ipak nisu toliko jaki???"

U ostalom, seli se u Beograd ako su ti tamo pametniji...ili jednostavno hajmo tebe "temeljitog, sposobnog i marljivog" staviti na čelo BH Fudbala... možda nam procvijetaju LaLe...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 21 jun 2011, 14:10

Cuj koji? Pa Macabi Haifa reci im bosnas :lol: :mrgreen: sta oni znaju :roll:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 jun 2011, 14:17

Gazi je napisao/la:Cuj koji? Pa Macabi Haifa reci im bosnas :lol: :mrgreen: sta oni znaju :roll:
Ja mislio Macabi iz Tel-aviva :D
svoj ti pos'o !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 jun 2011, 14:26

Da se bar pojacamo za nasu ligu, ako ne mislimo za evropu. Necemo valjda ciganciti svake godine i gledati patnju opet, igru bez igre i padanje po 16-ercu.

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 21 jun 2011, 14:26

Sta ste mu legli po kostima ionako imse svi klubovi isto zovu,8 makabija i 8 hapoela,hahahh

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 21 jun 2011, 14:28

Ibrahime, sretno!
P.S. Koliko ide nama, kad se on proda? :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 jun 2011, 14:30

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Cuj koji? Pa Macabi Haifa reci im bosnas :lol: :mrgreen: sta oni znaju :roll:
Ja mislio Macabi iz Tel-aviva :D
E nije ni taj,nego Maccabi Petah Tikva 8-)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.