FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

plavetniloo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la plavetniloo » 24 jul 2013, 15:50

hz033 je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la: tako ti je kad igras sa sampionima a tesko je tu draz osjetiti pored konobara ,pekara i slicnih
govorili mi il pitarima il konjima, na isto nam se svede, nijedni ne razumiju
Neću da te vrijeđam i da kažem da si glup, ali slavili ste poraz od 4:3 kao da ste pobjedili. Smiješno, nelogično, apsurdno, a ovih 7 dana između utakmica se nije moglo pričati sa vama. Na kraju, ko visoko leti, nisko pada, da ovi nisu imali igrača manje, izblamirali bi vas na Hasetu. A koridu koju ste napravili na tribinama neću ni komentarisati, suvišno je :lol: . A sad lijepo napravi čaj i razligu na temu nk meljo.

P.S. izgleda jedino što znaš je omalovažavati i vrijeđati, valjda ti fond riječi nije baš velik :roll:
sta ja s tobom imam normalno razgovarati, kad tvoj klub gubi od dojucerasnjih drugoligasa, od tamo neke zete, jedva prolazi konobare i maltezane, koji su na malo visem nivou od konobara, koji vam daju 6 golova, pazi 6 golova, koliko je nama plzen dao i vi pricate kako smo mi ovaki, mi onaki, mi smo sramota, mi smo ovo, mi smo ono, covjek bi rekao da ste prvaci svemira, al ono kad se probudite opet ste drugi iza velikog Željezničara.
tribina je bila fenomenalna, to sto su tebi u glavi zvukovi sa koride, posto si redovan tamo, to je druga prica :)

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 24 jul 2013, 15:53

Hocemo li zajedno jednu baladu il cemo cekat eksploziju :lol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2013, 15:54

Cuspajz je napisao/la: tako ti je kad igras sa sampionima a tesko je tu draz osjetiti pored konobara ,pekara i slicnih
govorili mi il pitarima il konjima, na isto nam se svede, nijedni ne razumiju

Neću da te vrijeđam i da kažem da si glup, ali slavili ste poraz od 4:3 kao da ste pobjedili. Smiješno, nelogično, apsurdno, a ovih 7 dana između utakmica se nije moglo pričati sa vama. Na kraju, ko visoko leti, nisko pada, da ovi nisu imali igrača manje, izblamirali bi vas na Hasetu. A koridu koju ste napravili na tribinama neću ni komentarisati, suvišno je :lol: . A sad lijepo napravi čaj i razligu na temu nk meljo.

P.S. izgleda jedino što znaš je omalovažavati i vrijeđati, valjda ti fond riječi nije baš velik :roll:
sta ja s tobom imam normalno razgovarati, kad tvoj klub gubi od dojucerasnjih drugoligasa, od tamo neke zete, jedva prolazi konobare i maltezane, koji su na malo visem nivou od konobara, koji vam daju 6 golova, pazi 6 golova, koliko je nama plzen dao i vi pricate kako smo mi ovaki, mi onaki, mi smo sramota, mi smo ovo, mi smo ono, covjek bi rekao da ste prvaci svemira, al ono kad se probudite opet ste drugi iza velikog Željezničara.
tribina je bila fenomenalna, to sto su tebi u glavi zvukovi sa koride, posto si redovan tamo, to je druga prica :)

Pogledaj utakmicu na telki :lol: korida , korida Uostalom dosta navijača želje i sami kažu da se pretjeralo sa razglasom!
U novi boj ...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jul 2013, 15:55

i ti njihovo misljenje si uzeo kao relevantno, a nisi onih koji to podrzavaju, golemo, uzmes samo ono sto tebi odgovara, posteno, haj vozdra sad, ne gumo se peglati vise sa tobom, dovoljno sam vremena odvojio na tebe

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 24 jul 2013, 15:58

plavetniloo je napisao/la:i ti njihovo misljenje si uzeo kao relevantno, a nisi onih koji to podrzavaju, golemo, uzmes samo ono sto tebi odgovara, posteno, haj vozdra sad, ne gumo se peglati vise sa tobom, dovoljno sam vremena odvojio na tebe
Reci na razglas ne razumijemo te 8-)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 jul 2013, 16:08

SEDIN I VULE.. :D eh sta bi bilo, kad bi bilo.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 24 jul 2013, 16:16

Pitari ko pitari lafo Zelji zele srecu da prodze dalje a kada ispadne to im je najveca sreca u zivotu,to im popravi raspolozenje do maximuma,a ako se desi da prodze posto realno uvijek dobije prejake klubove za nase uslove onda se uhvate tribine-traze dlaku u jajetu-zbog tolike zavisiti se i ne vidite iz govana u kojim vam zelim da ostanete
Muharemovicu odlazi iz Zelje

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 jul 2013, 16:19

mija je napisao/la:Pitari ko pitari lafo Zelji zele srecu da prodze dalje a kada ispadne to im je najveca sreca u zivotu,to im popravi raspolozenje do maximuma,a ako se desi da prodze posto realno uvijek dobije prejake klubove za nase uslove onda se uhvate tribine-traze dlaku u jajetu-zbog tolike zavisiti se i ne vidite iz govana u kojim vam zelim da ostanete
Dok ste vi potpuno drugaciji i nemate slicnih ispada.
#divovi

alibi

Post Postao/la alibi » 24 jul 2013, 16:20

SRCE CE MOJE KAO I TVOJE VJECNO DA KUCA ZA BORDO BOJE.
Sutra braco svi na Kosevo.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 24 jul 2013, 16:22

moustapha je napisao/la:
mija je napisao/la:Pitari ko pitari lafo Zelji zele srecu da prodze dalje a kada ispadne to im je najveca sreca u zivotu,to im popravi raspolozenje do maximuma,a ako se desi da prodze posto realno uvijek dobije prejake klubove za nase uslove onda se uhvate tribine-traze dlaku u jajetu-zbog tolike zavisiti se i ne vidite iz govana u kojim vam zelim da ostanete
Dok ste vi potpuno drugaciji i nemate slicnih ispada.
Ma vasa opterecenost Zeljom je prerasla u opsesiju,ali hajde sretno vam sutra necete izgubiti to je sigurno jer ovi siptari veze nemaju

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 24 jul 2013, 16:25

rajkoPETKOVIC je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Njima je Memo farma furka :lol: Dobro,salu na stranu,al opce poznato je da su pitarima najveci uspjesi Zeljini porazi..a ne prate svoj klub koji je izgubio od Albanaca koji su prije par godina bili trecoligas..ispali od nekakve Zete koja umalo nije ispalia iz crnogorske lige..to oni smatraju evropski uspjeh i naravno poraze Zelje u LP.

klubovi koje je izbacilo fk Sarajevo u poslijeratnim sezonama(malo poznatiji) Sigma(Ceska),Spartak Trnava(Slovacka),Helsinborg(Svedska).Levski(Bugarska),Orebro(Svedska) ne znam ima ih jos al ne mogu da se sjetim neka neko doda ako se sjeti a osim toga odlicne i neizvjesne utakmice sa rumunskim klubovima Rapid i Cluj pa portugalski Maritimo pa onaj remi sa Besiktasom jest da smo onda poslije zijanili 5 komada itd...eh sad bih volio da nekom nabroji zeljine jace utakmice u europi il se i sad busaju u prsa s onom utakmicom protiv Newcastlea a ako se ne varam prije toga su izbacili norveski Lilestrom i to je to
Sigma cuveni evropski i česki klub,Spartak trnava strah i trepet Evrope,Helsingborg najjaci klub sto je ikada Skandinavija izbacila,Levski ove godine borio se rame uz rame sa Kazakstancima,Orebro kada samo ime kluba cujes ledi se krv u žilama..mi imamo ovako polufinale Kup Uefa i trece pretkolo LP.

reformer
Kontakt:

Post Postao/la reformer » 24 jul 2013, 16:29

@TMmanija2012

a genk momcino, vama je sheriff plafon..
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 24 jul 2013, 16:34

reformer je napisao/la:@TMmanija2012

O jeste sila majko moja :o

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 24 jul 2013, 16:36

Koje jaci Genk ili Seriff?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jul 2013, 16:41

A vi ste biva jaci od Makabija, Hapoela, Maribora, Viktorije ?

A to sto vas albanski, crnogorski, san-marniski timovi muce je nista ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 jul 2013, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jul 2013, 16:43

jeste dosadni tebra..dogovorite se da se nadjete pa se svadjajte i udarajte do derbija

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 24 jul 2013, 16:46

Ne svadjam se ja ..nego mi smijesno.. neki ovdje pominju nekakve eropske uspjehe..necu vise dosadjivati..sretno sutra.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 24 jul 2013, 16:49

Haj ba djeco odje.bite sa teme i jedni i drugi...
Sigma cuveni evropski i česki klub,Spartak trnava strah i trepet Evrope,Helsingborg najjaci klub sto je ikada Skandinavija izbacila,Levski ove godine borio se rame uz rame sa Kazakstancima,Orebro kada samo ime kluba cujes ledi se krv u žilama..mi imamo ovako polufinale Kup Uefa i trece pretkolo LP.
Češka liga je u to vrijeme bila puno jača nego danas, pa se dešavalo da i Sparta i Slavija tih godina skoro redono igraju grupnu fazu Lige prvaka, Sarajevo je tada napravilo podvig. Trnava je klub sa tradicijom i bili su favoriti svakako, a Helsingborg je tim koji je svojevremno izbacio jedan Inter u Ligi prvaka, a u toj ekipi je bio i veliki Larsson. Sarajevo je oba tima tada izbacilo kao nenositelj!

Levski je pojam za sve naše klubove i to je jedna od njavećih pobjeda bh. timova poslije rata, Orebro je bilo 50:50...
Koje jaci Genk ili Seriff?
Kakav bolan Sheriff :lol: Taj Genk je u to vrijeme igro Ligu prvaka u grupi i bio učesnik evropskih takmičenja, puno su uložili te sezone, ali nakon ispadanja od Sarajeva nikad se nisu oporavili kako treba.
A vi ste biva jaci od Makabija, Hapoela, Maribora, Viktorije ?
Nismo jači, ali smo izbacivali slične i jače na papiru. Uglavnom, Sarajevo je daleko najuspješnije u Evropi nakon rata i tu nema dileme.

SVI NA KOŠEVO!
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 24 jul 2013, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 jul 2013, 16:49

Ciji poraz više vrijedi,pitanje je sad?
Da nije zalosno,bilo bi smjesno...

rajkoPETKOVIC
Kontakt:

Post Postao/la rajkoPETKOVIC » 24 jul 2013, 16:55

:D
Zadnja izmjena: rajkoPETKOVIC, dana/u 24 jul 2013, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Fouzi1, Homelander i 31 gost.