sta ja s tobom imam normalno razgovarati, kad tvoj klub gubi od dojucerasnjih drugoligasa, od tamo neke zete, jedva prolazi konobare i maltezane, koji su na malo visem nivou od konobara, koji vam daju 6 golova, pazi 6 golova, koliko je nama plzen dao i vi pricate kako smo mi ovaki, mi onaki, mi smo sramota, mi smo ovo, mi smo ono, covjek bi rekao da ste prvaci svemira, al ono kad se probudite opet ste drugi iza velikog Željezničara.hz033 je napisao/la:Neću da te vrijeđam i da kažem da si glup, ali slavili ste poraz od 4:3 kao da ste pobjedili. Smiješno, nelogično, apsurdno, a ovih 7 dana između utakmica se nije moglo pričati sa vama. Na kraju, ko visoko leti, nisko pada, da ovi nisu imali igrača manje, izblamirali bi vas na Hasetu. A koridu koju ste napravili na tribinama neću ni komentarisati, suvišno jeplavetniloo je napisao/la:govorili mi il pitarima il konjima, na isto nam se svede, nijedni ne razumijuCuspajz je napisao/la: tako ti je kad igras sa sampionima a tesko je tu draz osjetiti pored konobara ,pekara i slicnih. A sad lijepo napravi čaj i razligu na temu nk meljo.
P.S. izgleda jedino što znaš je omalovažavati i vrijeđati, valjda ti fond riječi nije baš velik
tribina je bila fenomenalna, to sto su tebi u glavi zvukovi sa koride, posto si redovan tamo, to je druga prica