I to u onom restoranu iza istoka

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I to u onom restoranu iza istoka
Mozda nisi dobro shvatio ili se nisam dobro izrazio, ali par ljudi zna detalje, ono sto sam ja cuo jeste samo ta cinjenica da smo visili o koncu, a sto se eto i potvrdilo, bar kada se radi o kolicini "upumpanog" novca nakon tog ispada sa rumenim.amypitar je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:28De ti reci nama neupucenim kako smo mi to izbjegli,pa se Nam predomisli da nastavi ulagati u zadnji tren.Napapijri je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:13Ne dajemo, ali nije li cudno da su se te cifre smanjile i da se sve vise prica o stezanju obruca? Doduse, to se desilo nakon cirkusa koji nam je priredio rumeni. Ovi malo upuceniji znaju da smo tada realno visili o koncu sto se tice ikakvog daljnjeg ulaganja.
Bez zezanja Nam u ovu pricu nije bas usao tek tako. Niti ce kako se ovde lupa ,tek tako dici ruke,pa eto u zadnji cas se predomislio.
Ako ne bude tako sam se odjavljujes s foruma. Dogovor ?ImeiBrezime je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:39Nasi dogovorili sa plackonjom da nas pusti u kupu a da mi njih pobijedimo u prvenstvu.
DogovorenoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:41Ako ne bude tako sam se odjavljujes s foruma. Dogovor ?ImeiBrezime je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:39Nasi dogovorili sa plackonjom da nas pusti u kupu a da mi njih pobijedimo u prvenstvu.
Tek sad vidim da si ti Tobe, yebi seImeiBrezime je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:41DogovorenoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:41Ako ne bude tako sam se odjavljujes s foruma. Dogovor ?ImeiBrezime je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:39Nasi dogovorili sa plackonjom da nas pusti u kupu a da mi njih pobijedimo u prvenstvu.
Odjavice me mortem i admin prije utakmice tako da ne brines za dogovorGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:46Tek sad vidim da si ti Tobe, yebi seImeiBrezime je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:41DogovorenoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 apr 2021, 14:41
Ako ne bude tako sam se odjavljujes s foruma. Dogovor ?![]()
Sta ti gledas? Pa dali smo vec 3 ove godine.
Mnogo je kume
Klis im je samo 9 minuta drzao remi, ne 70.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:14Od koga smo mi izgubili ne mogu da vjerujem...
Klis im 70 minuta u Banjaluci drzao remi i plus zabise im dva gola u dvije utakmice a mi imali dvije sanse za 90 minuta
Fuj
Da su htjeli igrati koliko im treba i da su olako shvatili krenuli bi u prvoj utakmici bez Vranjesa Ziljkica i Zakarića. Gledao sam tekmu u Banja Luci i Klis bio egal sve dok su snage imali. Poslije 65-70 minute su pali sa snagom i tad se sve raspalo. Od 4 gola dva su autogola bila. Evo i danas isti taj Borac nista specijalno... realno i protiv nas na Kosevu nije bilo nista specijalno. I jos ce veca tragedija biti ako ovako losa ekipa uzme titulu, a mi jos losiji od njih...holyman je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:41Klis im je samo 9 minuta drzao remi, ne 70.ajdohordas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 15:14Od koga smo mi izgubili ne mogu da vjerujem...
Klis im 70 minuta u Banjaluci drzao remi i plus zabise im dva gola u dvije utakmice a mi imali dvije sanse za 90 minuta
Fuj
Ovi igrali kao mi onomad, koliko smo htjeli...