FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amerosm » 10 jul 2016, 11:16

http://www.transfermarkt.de/bericht-15- ... ews/242150

Kakav posao Bayern-ove uprave :tokralju: :tokralju:

Ruku na srce Höjbjerg vrijedi max. 6 miliona €, no Bayern pokazuje ostalim Bundesligasima zasto toliko zaostaju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2016, 11:31

slika

Sto se Danca tice, veliki talenat koji se ne razvija na najbolji nacin. Nadam se da ce u Engleskoj pokazati zbog cega se toliko dugo o njemu pricalo
15 miliona je odlicna suma s obzirom da se prije mjesec i po' govorilo o trazenoj sumi u visini od 12 miliona.
Dakle, ovdje se ljestvica jos vise podigla. :mrgreen:

Rode 12-15
Hojbjerg 15
Gotze 30
Benatia 18

Sa ovim ciframa si rijesio Hummelsa i Sanchesa a nisi ni na kakvom gubitku kada je kvalitet ekipe u pitanju. :bow:

PS: apsolutno ocekujem jos jedno jako pojacanje, moramo malo u minus. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jul 2016, 11:34

E cuj 15m, steta sto nemamo jos ovih panjeva da ih uvalimo glupim englezima. Jos ako Gotze ode za 30 + 12 plate (ustede) ima da dernecimo.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 jul 2016, 13:44

naci mehaga zvanicno otisao u mrtvi Jube hhhhh sranja :thumbdown: :kafa: :eh: :thumbdown: :problem: :problem: :problem: :problem: .Ostati na produznom kablu kada je u pitnaju cista stoperska pozicija veoma riskantno :thumbdown: ,mehaga je kvalitetniji stoper od produznog kabla ,iako su obojica manje vise skloni nenormalno cestim povredama .ja bi u ovom slucaju produzni kabala dao nekome a mehu ostavio meho je zvjer upamtite ljudi :!: :evil:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 jul 2016, 14:02

Karlo je napisao/la: meho je zvjer upamtite ljudi :!: :evil:
Naravno da je zvijer,jedan od najboljih stopera na svijetu.Ono sto mi najteze pada je da Benatia uopce nije htio otici,on je prihvatio biti zamjena Boatengu i Hummelsu.Mozemo mi sad dovest Corluku ili nekog slicnog ali nije to to.Nadat se da Hummels i Boateng nece imat problema s ozljedama inace Liga prvaka ostaje samo san.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 jul 2016, 14:19

gerdmuller je napisao/la:
Karlo je napisao/la: meho je zvjer upamtite ljudi :!: :evil:
Naravno da je zvijer,jedan od najboljih stopera na svijetu.Ono sto mi najteze pada je da Benatia uopce nije htio otici,on je prihvatio biti zamjena Boatengu i Hummelsu.Mozemo mi sad dovest Corluku ili nekog slicnog ali nije to to.Nadat se da Hummels i Boateng nece imat problema s ozljedama inace Liga prvaka ostaje samo san.

:thumbup: nazalost tako je kasno ce im biti kada im dodje iz guzice u glavu kako su se zajebali ali eto vidjet cemo vrijeme ce pokazati jesmo li se zajebali :|
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 jul 2016, 15:01

Karlo je napisao/la: :thumbup: nazalost tako je kasno ce im biti kada im dodje iz guzice u glavu kako su se zajebali ali eto vidjet cemo vrijeme ce pokazati jesmo li se zajebali :|
slika
Vec vidim Benatiju u ovoj ulozi :(
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 10 jul 2016, 15:32

Svaka cast na uvaljivanju PEH englezima za 15 mil :D
Jes' da su nas Götze i Mehdi malo zeznuli, nisu opravdali ulozene pare, ali na ovim 'manjim' igracima smo anulirali taj gubitak...naravno, uz prodaju pomenutog dvojca.
Od sutra krecu treninzi, bice prvi live na fb :bih:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jul 2016, 16:36

http://www.****.de/fussball/2016/07/m ... rstand-auf

Matthias Sammer raskida ugovor s Bayernom i napušta poziciju sportskog direktora. Do raskida je došlo zajedničkim dogovorom.

Sada se špekuliše da li Sammer to čini zbog bolesti (iako su zadnje informacije govorile kako se Sammer uspješno oporavio) ili je došlo do određenih razmimoilaženja u mišljenju sa ostatkom uprave. Ne bi čak ni to bilo čudno, s obzirom na sjajno ponašanje Kalleta u zadnje vrijeme prema pojedinim igračima....
U svakom slučaju strašno loša vijest, jer je Sammer donio dodatni pobjednički mentalitet u klub i nakon sezone sa 3 druga mjesta (2012.) imali smo odmah u njegovoj prvoj sezoni triple-sezonu...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 jul 2016, 16:46

Švercer otjera Sammera. :kafa:
Haman se bunio kako se previse trosi, a evo vidimo pocela raspodaja, idu Gotze, Hojbjerg, Benatia..
Nece biti iznenadjenje ako prodaju npr. Alabu ili Lewu.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 jul 2016, 16:48

Jel bi sad mogao Kahn ili Efenberg na njegovo mjesto ? A može i Nerlinger nisam secer dugo mjerio
Thomas Müller - Fußballgott

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jul 2016, 16:53

To su sve spekulacije o razlozima njegovog raskida ugovora, opet, nek bude sve ostalo osim problema sa zdravljem. Inace, u klubu ima i previse uticajnih ljudi i egoista da bi sve moglo funkcionisati zajedno bez problema. Jedni odlaze, drugi dolaze, i sve tako... doci ce neko drugi (samo bez osoba tipa Kahn, Matthaus i slicni koji svojim egom i filozofiranjem mogu usrati posao na toj poziciji).

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 jul 2016, 17:02

muamerc je napisao/la:To su sve spekulacije o razlozima njegovog raskida ugovora, opet, nek bude sve ostalo osim problema sa zdravljem. Inace, u klubu ima i previse uticajnih ljudi i egoista da bi sve moglo funkcionisati zajedno bez problema. Jedni odlaze, drugi dolaze, i sve tako... doci ce neko drugi (samo bez osoba tipa Kahn, Matthaus i slicni koji svojim egom i filozofiranjem mogu usrati posao na toj poziciji).
Odvadi malo.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 10 jul 2016, 17:23

Odlazak Sammera je katastrofa.

Ništa više, mislim da je za posao koji je radio neprikosnoveni lider u svjetu fudbala.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jul 2016, 18:48

Odlazak Sammera je veliki udarac za klub jer znamo kakav je diletant bio prije njega.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jul 2016, 18:51

Sad ko ce biti zamjena... samo nemoj Dutta i Heldta, moze vala i Ibrakovic, samo ova dva i slicni ne.

Danas procitah dobar prijedlog na to mjesto, ...Van Bommel. Cini mi se da je bez posla, poznaje klub, poznaje igru, bio kapiten, poznaje pola svijeta, igrao u Spaniji, Italiji, Holandiji....

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 jul 2016, 19:30

Kad sutra počinje prvi trening?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jul 2016, 19:34

harden je napisao/la:Kad sutra počinje prvi trening?
Pres u 11.00, a trening u 16:30.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 10 jul 2016, 19:48

Odlazak Sammera je uzasna vijest i veliki gubitak za cijeli klub i momcad. Rumeni je poceo previse srat, trebalo je njega maknuti, a Sammer da to preuzme.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jul 2016, 19:59

Pep ga je otjero.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.