Nema potrebe za prozivanjima na rasnoj osnoviANTIFA ! je napisao/la:Pa crni Welbeck sta promasiii jojjjjjjjjj damn

Prije ce biti da vam je Mourinho postavio taktiku

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nema potrebe za prozivanjima na rasnoj osnoviANTIFA ! je napisao/la:Pa crni Welbeck sta promasiii jojjjjjjjjj damn
guber_90 je napisao/la:Onaj Felaini da crveni dobije vi bi bili 20% jaci, mislim da je zijanio svaku loptu, uzima mu Alaba zracni duel, a lik 14 cm manji od njega.
Inace United igra fenomenalno, najbolje sto mogu trenutno pruziti, igraju na kontru, jaka i cvrsta engleska igra i ko zna sta bi moglo biti na kraju. Utakmica je prosjecna, ali niko nije drugaciju ni ocekivao.
E ovo, tu sam poludio nacisto. Pa jbte zivot skoro dva **** metra od kojih nemas apsolutno nikakve koristi izgleda. Lik vise skace od njega a ovaj mu pitu s glave jede, da te bog mili sacuva sta mi platismo tolike pare.guber_90 je napisao/la: uzima mu Alaba zracni duel, a lik 14 cm manji od njega
Mislim da je svaku koju je uzeo i izgubio, bez da pretjerujemmajestic24 je napisao/la:guber_90 je napisao/la:Onaj Felaini da crveni dobije vi bi bili 20% jaci, mislim da je zijanio svaku loptu, uzima mu Alaba zracni duel, a lik 14 cm manji od njega.
Inace United igra fenomenalno, najbolje sto mogu trenutno pruziti, igraju na kontru, jaka i cvrsta engleska igra i ko zna sta bi moglo biti na kraju. Utakmica je prosjecna, ali niko nije drugaciju ni ocekivao.
Da ali ih je zato barem 10 oduzeo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.