Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
da se nam bekovi znaju malo vise ubacivati iz drugog plana u napad, sve bi bilo lakse. i naravno da je u spicu makar neki mediokritet
Žao mi ovog Podolskog, lik igra sa toliko gorčine, nezadovoljstva.
Pošto nema dobre zamjene, njega bih u sredinu, Giroud vani i umjesto njega Ramsey ili Ox.
Pošto nema dobre zamjene, njega bih u sredinu, Giroud vani i umjesto njega Ramsey ili Ox.
u periodu od 25-35. minute čak smo djelovali i dobro, i onda primismo gol.
Ovo nek pobjeđuju kako znaju i umiju, makar sudiju platili u tunelu
Ovo nek pobjeđuju kako znaju i umiju, makar sudiju platili u tunelu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
onaj izlapljeli matori francuz drži na klupi Ramseya i Chamberlaina, a igraju mu nekakvi Kalstrom i Arteta
haram mu bilo što me povali vec na poluvremenu

haram mu bilo što me povali vec na poluvremenu

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
pogledaj kako Jarvis krece sa beka Sagna ispred njeg, Sagna staje, a ovaj se nalazi u poziciji za gol i daje.rambo16 je napisao/la:Koss je krivac za gol....kaže Gary Neville tako
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne možeš reći da je Jarvis u onoj situaciji Sagnin igrač? Zar je i Sagna morao biti u petercu pored tri igrača i golmana? Preuzimanje, pokrivanje prostora, ne može cijela odbrana biti tamo gdje je lopta.AllGunsBlazing je napisao/la:Sagna je fantazija od beka. Njegov igrac dao gol, on nigdje. Prije gura u for, al protivnickom igracu.
Ono je barem 80% Kallstromov gol - frajer dopušta Nocioniju da neometano uđe u šesnaesterac. Morao ga je ispratiti i na vrijeme zatvoriti.
Arsenal loš. West Ham u pojedinim trenucima izgledao mnogo bolje.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Daj Chubu Arsene tako ti Annie..
Joj,onaj pere Sagnu samo da bi sirovu bukovinu postedio komentara,cuj on kriv za gol a centarsut s lijeve strane na prvu stativu,aaaaaaaa sunce ti ebem
Joj,onaj pere Sagnu samo da bi sirovu bukovinu postedio komentara,cuj on kriv za gol a centarsut s lijeve strane na prvu stativu,aaaaaaaa sunce ti ebem
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa ako je izasao Kos na Nocerina onda ostaje Per na Carollu, i mora iSagna uci u sredinu jer njegov igrac ulazi u pet metara. I ne bi to bio problem da ga nije pratio pa stao.
Celik!3,2,2.
Čuj west ham izgledao mnogo bolje u trenucima.
To po principu kad je bal nek je maskenbal

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa u sredinu je ušao i Vermaelen + "zakašnjeli" Kallstrom koji se pokušao ispraviti onim klizećim. Ne znam, ja i dalje smatram da je Kallstrom najveći krivac za gol. Sve ostalo "se moralo desiti" nakon onakvog propuha.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa ako je izasao Kos na Nocerina onda ostaje Per na Carollu, i mora iSagna uci u sredinu jer njegov igrac ulazi u pet metara. I ne bi to bio problem da ga nije pratio pa stao.
Do mene je. Ispričavam se. Samo je sreća spasila Čekićare da ne prime 10 golova u prvih 45 minuta i nikako mi nije jasno kako su uspijevali izbiti loptu iz svog šesnaesterca s obzirom na silnu opsadu Arsenalovih igrača. Bolje?nedim93 je napisao/la:Čuj west ham izgledao mnogo bolje u trenucima.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Moguce, mislim nije samo greska Sagne, ali je prelahko pustio igraca.
Nego mrzim osjecaj kad kao da nemamo sredine. Pa ovi prelahko prolaze ovih u sredini kao da nema.
Nego mrzim osjecaj kad kao da nemamo sredine. Pa ovi prelahko prolaze ovih u sredini kao da nema.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Selstrom je krivac za gol pobjegao mu igrac i usetao se skoro do peterca, mada Sagna je klaun ne znam zasto igra treba ga na tribine poslati i dati Belerinu sansu ne moze biti losiji.
Nastavlja se tradicija izrdkavanja defanzivnih veznih igraca protivnicke ekipe nad Mikelom Artetom, ovaj Diame bukvalno pisa po njemu cijelu utakmicu i kad na to dodamo da je sa loptom Arteta apsolutni beskorisni kloc dobijamo njegovu prosjecno kriminalnu predstavu, naravno odigrace cijelu utakmicu.
Nastavlja se tradicija izrdkavanja defanzivnih veznih igraca protivnicke ekipe nad Mikelom Artetom, ovaj Diame bukvalno pisa po njemu cijelu utakmicu i kad na to dodamo da je sa loptom Arteta apsolutni beskorisni kloc dobijamo njegovu prosjecno kriminalnu predstavu, naravno odigrace cijelu utakmicu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nevjerovatno primanje lopte, panj ovo vise u karijeri nece ponoviti.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Majstorski nema sta 

Respekt za Girouda za skidanje crne trake sa ruke i što je rukama pokazao ka nebu! 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Kljusina Giroud je samo i koristan za ovoga da mu nabacis pa da se hrva i nekako zabije mada treba priznati majstorski je primio.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Realno jedan gol ne moze promjeniti cijelu sliku o igracu isto ko sto ovo vodstvo ne znaci da ne igramo ko skupina amatera na terminu, ovo je ocaj ovaj WH je demotivisana i limitirana ekipa kojoj ova tekma nista ne znaci pa vjerujem da zato vodimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.