no pitars no cryTeroweNth je napisao/la:
![]()
i shoot the seriff
sta je sljedece

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
no pitars no cryTeroweNth je napisao/la:
![]()
DaNumber1 je napisao/la:hoće li željo biti nosioc ako prođe Šerifa
Number1 je napisao/la:hoće li željo biti nosioc ako prođe Šerifa
a jes brate al po tom misljenju trebamo dovest karine pa ono nemaveze sto su slabi ionako niko nije ni ocekivo od njihBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam maloprije pričao s jaranom i on mi kaže kako je Amar rekao da Željo ima pare da dovede jednu zvijezdu za naše uslove, ali problem nastaje što bi svi odmah očekivali da ta zvijezda zabija golove u svakoj utakmici, što je nerealno zaočekivati, zato i Željo pametno troši taj novac na par igrača, dovede ih besplatno, ali im zato zasigurno da itekako povoljnu platu za naše uslove i najmanje 2 godine ugovora...Tako da ne može otići nakon prve odigrane sezone besplatno...
Ma znaš šta mi je najgore u ovoj priči ? Pa uprava nema neki konkretan plan za sljedećih pet godina. Ništa se unaprijed ne zna, osim eto da svake godine izborimo Europu. Dižemo se valjda na noge, oporavljamo se, sada koliko će to trajati, ja stvarno ne znam. Volio bih čuti onog Žuju, koji svaki put kad stane pred kameru, spominje neke grupne faze lige prvaka ili europa lige. Sve je to lijepo, ali ja bih volio da čujem kako konkretno bi on volio to da ispuni, da li da se ulaže u mlade igrače, da se dovode strani.irridu je napisao/la:a jes brate al po tom misljenju trebamo dovest karine pa ono nemaveze sto su slabi ionako niko nije ni ocekivo od njihBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam maloprije pričao s jaranom i on mi kaže kako je Amar rekao da Željo ima pare da dovede jednu zvijezdu za naše uslove, ali problem nastaje što bi svi odmah očekivali da ta zvijezda zabija golove u svakoj utakmici, što je nerealno zaočekivati, zato i Željo pametno troši taj novac na par igrača, dovede ih besplatno, ali im zato zasigurno da itekako povoljnu platu za naše uslove i najmanje 2 godine ugovora...Tako da ne može otići nakon prve odigrane sezone besplatno...ne mozemo vazda ganjat taj prosjek i da od nista pravimo nesto,treba nekad malo i na rizik ici pa ako treba i zavalit se parama
Ne znam baš, ovi igrači koje je Osim doveo besplatno u ovom mandatu, definitivno nisu karine, a kamoli da su slabi...To treba priznati...irridu je napisao/la:
a jes brate al po tom misljenju trebamo dovest karine pa ono nemaveze sto su slabi ionako niko nije ni ocekivo od njihne mozemo vazda ganjat taj prosjek i da od nista pravimo nesto,treba nekad malo i na rizik ici pa ako treba i zavalit se parama
samo sabura, doći će i to, evo već 2 godine zaredom igramo evropu to dodatno finansijski ojačava klub, a nakon evrope možda prodamo nekog igrača za dobre pare, eto opet finansijskih sredstava, znači samo evropu igrati konstantno i biće i pojačanja i sponzora.Bianconeri1988 je napisao/la:Ne znam baš, ovi igrači koje je Osim doveo besplatno u ovom mandatu, definitivno nisu karine, a kamoli da su slabi...To treba priznati...irridu je napisao/la:
a jes brate al po tom misljenju trebamo dovest karine pa ono nemaveze sto su slabi ionako niko nije ni ocekivo od njihne mozemo vazda ganjat taj prosjek i da od nista pravimo nesto,treba nekad malo i na rizik ici pa ako treba i zavalit se parama
Želji su za dobrog igrača potrebne duple pare, prvo za odštetu, a drugo za visoku platu i ostale, a Željo trenutno ima samo za ovo drugo...
To je naša realnost i treba se pomiriti s tim...
Sheriff je trebao biti nosilac i u trećem pretkolu, ukoliko ga ljoŽe prođe preuzima Sheriffove bodoveDejan, BL je napisao/la:Kako DA, valjda se nosilac određuje koeficijentom. Jedino ako se već zna protivnik tog para onda pobjednik ide na njega sve ostalo ne bi trebali biti nosilac jer je koeficijent mali i ako niste u slabijem 2. kako ćete sa jačim klubovima u 3. biti nosilac
I ja to govorim, evo recimo kad prodamo Šehu i Vilija, onda se može pričati o nekim velikim pojačanjima...Baby je napisao/la:
samo sabura, doći će i to, evo već 2 godine zaredom igramo evropu to dodatno finansijski ojačava klub, a nakon evrope možda prodamo nekog igrača za dobre pare, eto opet finansijskih sredstava, znači samo evropu igrati konstantno i biće i pojačanja i sponzora.
Omar500 je napisao/la:Ma znaš šta mi je najgore u ovoj priči ? Pa uprava nema neki konkretan plan za sljedećih pet godina. Ništa se unaprijed ne zna, osim eto da svake godine izborimo Europu. Dižemo se valjda na noge, oporavljamo se, sada koliko će to trajati, ja stvarno ne znam. Volio bih čuti onog Žuju, koji svaki put kad stane pred kameru, spominje neke grupne faze lige prvaka ili europa lige. Sve je to lijepo, ali ja bih volio da čujem kako konkretno bi on volio to da ispuni, da li da se ulaže u mlade igrače, da se dovode strani.irridu je napisao/la:a jes brate al po tom misljenju trebamo dovest karine pa ono nemaveze sto su slabi ionako niko nije ni ocekivo od njihBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam maloprije pričao s jaranom i on mi kaže kako je Amar rekao da Željo ima pare da dovede jednu zvijezdu za naše uslove, ali problem nastaje što bi svi odmah očekivali da ta zvijezda zabija golove u svakoj utakmici, što je nerealno zaočekivati, zato i Željo pametno troši taj novac na par igrača, dovede ih besplatno, ali im zato zasigurno da itekako povoljnu platu za naše uslove i najmanje 2 godine ugovora...Tako da ne može otići nakon prve odigrane sezone besplatno...ne mozemo vazda ganjat taj prosjek i da od nista pravimo nesto,treba nekad malo i na rizik ici pa ako treba i zavalit se parama
Ne bih želio da neko shvati da sam nešto nezadovoljan i da pljujem po upravi i sl. Mene samo nervira što mi imamo bruku potencijala i nama stvarno treba malo za velike stvari, bez ikakvog pretjerivanja. Možemo mi u grupnu fazu europa lige bez milionskih ulaganja. Možemo izgraditi stadion za džabe. Ima tu dosta stvari, ali pošto će rijetki i čitati ovaj moj post, bolje onda da ne piskaram.
Znat će se, jer izvlačenje parova trećeg pretkola je dan nakon prvih utakmica drugog. Tako ćete i vi biti nosioci u trećem pretkolu, samo još treba izbaciti Maccabi.Dejan, BL je napisao/la:Kako DA, valjda se nosilac određuje koeficijentom. Jedino ako se već zna protivnik tog para onda pobjednik ide na njega sve ostalo ne bi trebali biti nosilac jer je koeficijent mali i ako niste u slabijem 2. kako ćete sa jačim klubovima u 3. biti nosilac
E ta opcija je uredu, ako se unaprijed spajate sa nekim onda pošto oni imaju jak koeficijent preuzimate njihov put. Ali u eventualnom 4. mislim da opet ide izvlačenje i opet ne bi bili nosilacgollum je napisao/la:Znat će se, jer izvlačenje parova trećeg pretkola je dan nakon prvih utakmica drugog. Tako ćete i vi biti nosioci u trećem pretkolu, samo još treba izbaciti Maccabi.Dejan, BL je napisao/la:Kako DA, valjda se nosilac određuje koeficijentom. Jedino ako se već zna protivnik tog para onda pobjednik ide na njega sve ostalo ne bi trebali biti nosilac jer je koeficijent mali i ako niste u slabijem 2. kako ćete sa jačim klubovima u 3. biti nosilac
Poslije trećeg pretkola, nažalost, ne dolazi grupna faza nego ima još jedno - četvrto pretkolo ili Play-off. Tu tek slijedi zabava u žrijebu, dovoljno je reći da najmanje koeficijente imaju Birmingham, Stoke, Rennes, Rapid Bukurešt, Young Boys i Anorthosis. Ali, odosmo daleko...k_c je napisao/la:Zeljo je na prekretnici! ili da dovede nekoliko vrhunskih pojacanja i pokusa izbaciti Serifa i plasirati se u 3 pretkolo EL gdje bi bio nosilac,sa velikim sansama ukoliko izvuku nekog lakseg protivnika i tako se plasiraju u EL,sto je san snova za svaki klub u BIH
slazem se sa nekim stvarima al vidi dinamo rizikuje to je tacno al on ima prostora za to , jer imaju finansijsku konstrukciju vise nego solidnu necu u to ubrajati pare od transfera ba mogu i kiksati ...dok mi nemamok_c je napisao/la:Dinamo rizikuje evo vec nekoliko godina,ulaze ogroman novac i opet nista.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Levin i 20 gostiju.