Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Nije Wesley Snipes za fudbala....jedva došli do šanse na utakmici i on je ovako us*a...ma bravo!

ZAŠTO OVAJ KLOC IGRA U UNITEDU UOPŠTE

kloc na cetvrtu pa cicarito je ronaldo za ovo drvo
E vala kako god da je ošuto bolje bi bilo od onog e grob ti ljubim, ali znam da ga je zabio da bi mi sad svi pisali
EUROOOOOGOOOL!
EUROOOOOGOOOL!
- mordfustang
- Kontakt:
Koji kloc bog te nagradio
kad god Riberi ima loptu, meni se svi unutarnji organi dignu do nivoa srca
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
E moj Welbeck idiote.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Da je RvP tu sad bi vodili, sad slijedi kazna vjerovatno
100% sportski i krajnje opušten potpis
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
e da je tu Rooney bio sad bi vec United vodio, sretno u drugom poluvremenu
Dobar united,bolje prilike imali od precijenjeni bavaraca. U evropi lice na prosjecnu ekipu.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pa ne mogu da vjerujem, sta nam covjek uradi... Robine, Robine... kud se bas sad povrijedi.
Onako profesionalan napadac da odreaguje 1 na 1, ocigledno se prepao sanse i situacije kontra najboljeg golmana svijeta u ovom trenutku, steta, oooooogromna steta.
Bayern bolji, ocekivano mada smo, po meni, mi imali najbolju sansu, velika steta sto nije zabio.
Nista, oov nije lose ali ako se zeli izbaciti Bayern mi ih moramo otjerati od svog gola, bar da odbrana uzme koji dah ponekad.

Onako profesionalan napadac da odreaguje 1 na 1, ocigledno se prepao sanse i situacije kontra najboljeg golmana svijeta u ovom trenutku, steta, oooooogromna steta.
Bayern bolji, ocekivano mada smo, po meni, mi imali najbolju sansu, velika steta sto nije zabio.
Nista, oov nije lose ali ako se zeli izbaciti Bayern mi ih moramo otjerati od svog gola, bar da odbrana uzme koji dah ponekad.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- BluesForever
- Kontakt:
United da je malo više pokazao mu.a u napadu sigurno bi sada vodili,i nikako mi nije jasno ono puštanje igraca Bayerna da se izdaju i razmašu pred šesnaestercom Uniteda.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Kad ne ide, ne ide.
Ova sezona da okonča pa onda popravljati stvari!
Ova sezona da okonča pa onda popravljati stvari!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zadovoljan igrom gazele bez obzira na promasaj, momak se trudi maksimalno, a i buttnera mi zao, giggs samo hoda i smeta :/
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
imao na tiketu na ulog od petice 1/1 11 kvota
i sjeba me velback

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Šteta zbog one Welbeckove situacije. Momak je takav lav i borac i toliko mi je drag da mu ja još uvijek mogu oprostiti ovakve situacije.
Inače, dosta disciplinovana igra i dosta dobro United stoji pozadi. Nadam se da mogu nastaviti u takvom ritmu i da će se ukazat još poneka šansa iz (polu)kontri. Sigurno je i da će u nastavku Bayern nastaviti sa velikim posjedom lopte i da će biti potrebna maksimalna koncentracija.
Inače, dosta disciplinovana igra i dosta dobro United stoji pozadi. Nadam se da mogu nastaviti u takvom ritmu i da će se ukazat još poneka šansa iz (polu)kontri. Sigurno je i da će u nastavku Bayern nastaviti sa velikim posjedom lopte i da će biti potrebna maksimalna koncentracija.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Onaj Felaini da crveni dobije vi bi bili 20% jaci, mislim da je zijanio svaku loptu, uzima mu Alaba zracni duel, a lik 14 cm manji od njega.
Inace United igra fenomenalno, najbolje sto mogu trenutno pruziti, igraju na kontru, jaka i cvrsta engleska igra i ko zna sta bi moglo biti na kraju. Utakmica je prosjecna, ali niko nije drugaciju ni ocekivao.
Inace United igra fenomenalno, najbolje sto mogu trenutno pruziti, igraju na kontru, jaka i cvrsta engleska igra i ko zna sta bi moglo biti na kraju. Utakmica je prosjecna, ali niko nije drugaciju ni ocekivao.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.