FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

vedinjo98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vedinjo98 » 21 apr 2021, 11:10

FoSte95 je napisao/la:
21 apr 2021, 10:56
Ja ne znam što je vama TSS odron, čovjek kad god je ušao pokazao je klasu, sad Dr ga je stvar što su igrali oko njega odron. Jbg nije njegov posao da daje golove....
Tino je trebao s obzirom na platu da ima bar 10 asistencija i golova bar duplo više nego sad.

Da bi dao gol moras stvorit sansu, a to je njegov zadatak. Izvini ali ako je on onoliko placen da u 17 utakmica ima gol i dvije asistencije, onda ne znam. A to je druga stvar sto su se neki likovi nalozili nakon jedne dobre utakmice.

Ako su oko Tine sve odroni kako je onda Hirosu u Mladosti. Pa covjek ima 7 golova 2 asistencije.

Stilic u Zelji koji se raspada 8 golova 6 asistencija.

I ako Vam ovo nije dovoljno. Tino osim golova i asistencija nikako ne doprinosi nasoj igri. Nit pravi visak, samo usporava igru jer desnom ne zna dati ni najobicniji pas.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 apr 2021, 11:12

Benjolos je napisao/la:
21 apr 2021, 11:07
holyman je napisao/la:
21 apr 2021, 10:58
Kad procitam cmiljanic povrijedjen hoxe nesto sa mi bude.

Danas standardna okupacija naseg gola, mozda izvucemo 0-0 ako im nismo vec pustili.
U nevjerovatnom slucaju da im pustimo mec, uprava je prva na redu, a onom na klupi je vec odavno vrijeme.
Zašto uprava?

Mislim da uprava radi dobar posao, primjer dovoljno za stadion sto su uradili..
A oni koji su krivi za ovakvu igru jeste Emir Hadzic koji je vec bivši, Vinko, pa i sami igrači..
Napisao je "ako pustimo meč", i tu se slažem s njim vala. Sarajevo smije i defanzivno igrat i gubit utakmice, trofeje, ispast iz lige ako treba, al namještat utakmice i surađivat s onim koji su nas neosnovano optužili i bacili ljagu na nas prije 5 godina... to ne smije nikad. Radije bih časno prošao u kupu a u ligi ako treba 5:0 izgubio gore, nego pustit danas utakmicu za tri boda na Tušnju. Tek to bi bilo dno dna.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 apr 2021, 11:18

skoroalen je napisao/la:
21 apr 2021, 11:12
Benjolos je napisao/la:
21 apr 2021, 11:07
holyman je napisao/la:

Danas standardna okupacija naseg gola, mozda izvucemo 0-0 ako im nismo vec pustili.
U nevjerovatnom slucaju da im pustimo mec, uprava je prva na redu, a onom na klupi je vec odavno vrijeme.
Zašto uprava?

Mislim da uprava radi dobar posao, primjer dovoljno za stadion sto su uradili..
A oni koji su krivi za ovakvu igru jeste Emir Hadzic koji je vec bivši, Vinko, pa i sami igrači..
Napisao je "ako pustimo meč", i tu se slažem s njim vala. Sarajevo smije i defanzivno igrat i gubit utakmice, trofeje, ispast iz lige ako treba, al namještat utakmice i surađivat s onim koji su nas neosnovano optužili i bacili ljagu na nas prije 5 godina... to ne smije nikad. Radije bih časno prošao u kupu a u ligi ako treba 5:0 izgubio gore, nego pustit danas utakmicu za tri boda na Tušnju. Tek to bi bilo dno dna.
Hvala. Poslije godinu i po citiranja na svaki post "eto nek je kod usrefa bilo bolje" meni je argumentovanja vise preko glave.
NEMA NAZAD

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 apr 2021, 11:20

vedinjo98 je napisao/la:
21 apr 2021, 11:10
FoSte95 je napisao/la:
Ja ne znam što je vama TSS odron, čovjek kad god je ušao pokazao je klasu, sad Dr ga je stvar što su igrali oko njega odron. Jbg nije njegov posao da daje golove....
Tino je trebao s obzirom na platu da ima bar 10 asistencija i golova bar duplo više nego sad.

Da bi dao gol moras stvorit sansu, a to je njegov zadatak. Izvini ali ako je on onoliko placen da u 17 utakmica ima gol i dvije asistencije, onda ne znam. A to je druga stvar sto su se neki likovi nalozili nakon jedne dobre utakmice.

Ako su oko Tine sve odroni kako je onda Hirosu u Mladosti. Pa covjek ima 7 golova 2 asistencije.

I ako Vam ovo nije dovoljno. Tino osim golova i asistencija nikako ne doprinosi nasoj igri. Nit pravi visak, samo usporava igru jer desnom ne zna dati ni najobicniji pas.
Upravo to. Msm ako ćemo bit realni, Tino je DMF a navedeni igrači igraju puno bliže golu, al Tino se ničim ne trudi da preuzme odgovornost, da malo digne ekipu, da se ponaša kao zvučno ime koje je "boost" za cijeli sastav. Gledam Želju protiv Radnika, Štilić je na svakom prekidu prvi, u svakom napadu učestvuje, nudi se, traži lopte... Tino je protiv Borca izveo 2 kornera, jedan je bio odličan a drugi jedva došao do šesnaesterca. Nije zar zaboravio i korner izvest? Kad bi trčao na svaku loptu kad je prekid, da on proba, da se vidi neka želja da nešta uradi, ne bi mu niko riječi rekao za manjak golova i asistencija. Al pored grozne statistike se i ne trudi, kao da mu je totalno svejedno.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 apr 2021, 11:29

vedinjo98 je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:

Hiroš i Stilić prirodna pozicija ACM, Tino je DCM a ta dva vezna imaju dijametralno različite zadatke

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2021, 11:30

Danas je samo bitno da se prodje u finale, ostalo nebitno. Dosta sam pisao kako nemamo igre i stvarno nemamo al do kraja prvenstva tesko da cemo i imati sad treba pronaci neku energiju, borbenost, i na taj nacin osvojiti titulu. Prokoclsli smo bodova i utakmica da proigramo da krene prema naprijed al ništa, sad nam preostaje rat, borba, nema druge. Vamos Rajvosa

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 21 apr 2021, 11:32

skoroalen je napisao/la:
21 apr 2021, 11:20
vedinjo98 je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:

Upravo to. Msm ako ćemo bit realni, Tino je DMF a navedeni igrači igraju puno bliže golu, al Tino se ničim ne trudi da preuzme odgovornost, da malo digne ekipu, da se ponaša kao zvučno ime koje je "boost" za cijeli sastav. Gledam Želju protiv Radnika, Štilić je na svakom prekidu prvi, u svakom napadu učestvuje, nudi se, traži lopte... Tino je protiv Borca izveo 2 kornera, jedan je bio odličan a drugi jedva došao do šesnaesterca. Nije zar zaboravio i korner izvest? Kad bi trčao na svaku loptu kad je prekid, da on proba, da se vidi neka želja da nešta uradi, ne bi mu niko riječi rekao za manjak golova i asistencija. Al pored grozne statistike se i ne trudi, kao da mu je totalno svejedno.
Kad bi trcao da izvede svaki prekid, hvatao bi se za koljena u 20. minuti, umjesto sto se inace hvata u 35. Pade mi na pamet situacija kada Meleg ili Brtan lose prihvatise loptu oko centra, ona skoro da dodje Tini u noge, ali je toliko sporo prisao lopti da je protivnik uspio stici prije, zagraditi se i ostaviti Tinu na ledjima, a za koje vrijeme je on samo uspio dignuti ruke i ukopati se. Ako Djokanovic izraste u Cimirota, treba se zahvaliti Tini jer ce svi primjetiti kako u FKS ima igrac koji trci za sebe i suigraca.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 21 apr 2021, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2021, 11:34

FoSte95 je napisao/la:
On kad je starter ili igra vise od 50 min mi izgubimo ili nerjeseno. Kad ne igra ili igra oko 30 min mi dobijemo. Dečko se kreće ko brisaći u peglice, radijus kretanja 20 metara, odron je ovo sto je pokazao dosad u FKS

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 21 apr 2021, 11:40

vedinjo98 je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:

Tino joj definitivno "zna sve". I odskače od drugih kada je sa loptom.
Ali on nije prirodni vodja, lider. Njegova uloga je više "support cm", dakle neko ko je zna sačuvati i dodati prvom do sebe. Sa sličnim karakteristikama je pjanic dogurao do Barse.
Dovesti jednog igrača sa takvim karakteristikama kao najzvucnije ime, najviše plaćeno, je srž problema.
Biće i poslije Tine Tino. A taj igrač koji ima najzvucnije ime i cv mora biti neko ko je prirodni vodja, čije su karakteristike da zabija i asistira golove.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2021, 11:54

Tino je jedan k.urton koji nemoze da trci i to je zakljucak njega.

I mi smo k.urtoni sto sto smo za centralnog veznog dali toliku lovu .Tolika lova se u ovoj ligi istresa sa dobre ofanzivce koji ce praviti razliku prema naprijed i zabiti kad treba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 apr 2021, 11:58

Meni je Tino kao Tino najmanji problem i najmanji krivac za ove sada rezultate....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2021, 12:08

holyman je napisao/la:

Nema šanse, koja bi onda bila razlika između nas, Željezničara, Juventusa i sličnih. Radije bi primio časno 10 golova nego ''pustio'' 0:1 ili 0:2 da bude.
Ljudi koji bi to radili i koji bi pristali na namještanje, dogovaranje i puštanje nisu navijači FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 apr 2021, 12:08

miky_hz je napisao/la:
21 apr 2021, 11:54

I mi smo k.urtoni sto sto smo za centralnog veznog dali toliku lovu .Tolika lova se u ovoj ligi istresa sa dobre ofanzivce koji ce praviti razliku prema naprijed i zabiti kad treba.
Slažem se, al kad smo ga dovodili niko nije očekivao sporiju verziju Crepulje, svi smo mislili da dolazi onaj Tino koji je u Hajduku davao golove sa svih pozicija. 80% foruma je govorilo da prodaja Rahmanovića neće bit problem jer imamo Tinu kojem je to prirodna pozicija i koji je bolji igrač.
Ona utakmica u Širokom je dobar pokazatelj šta smo svi mislili da ćemo dobit. Odličan šut sa 27-28 metara, pa ona prečka iskosa. Kad bi onako igrao svaku utakmicu, malo više išao naprijed i probavao šuteve, sigurno se niko ne bi bunio.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 21 apr 2021, 12:10

E čuj uprava je na redu, šta vam je jazavci, jeste normalni :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2021, 12:14

FoSte95 je napisao/la:
21 apr 2021, 11:58
Meni je Tino kao Tino najmanji problem i najmanji krivac za ove sada rezultate....
Treba poceti trcati i igrati i nece biti problem.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 apr 2021, 12:21

Koliko bi nam danas značila pobjeda, Al za to moraš i muda i srce ostavit na terenu, nadam se nekoj pozitivnoj reakciji igrača nakon svih ovih desavanja ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 21 apr 2021, 12:29

Benkara21 je napisao/la:
21 apr 2021, 12:10
E čuj uprava je na redu, šta vam je jazavci, jeste normalni :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Haj procitaj opet al lijepo

Doveli su me do toga da razmisljam je l bolje gledat il ne gledat utakmicu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2021, 12:36

skoroalen je napisao/la:
21 apr 2021, 12:08
miky_hz je napisao/la:
21 apr 2021, 11:54

Slažem se, al kad smo ga dovodili niko nije očekivao sporiju verziju Crepulje, svi smo mislili da dolazi onaj Tino koji je u Hajduku davao golove sa svih pozicija. 80% foruma je govorilo da prodaja Rahmanovića neće bit problem jer imamo Tinu kojem je to prirodna pozicija i koji je bolji igrač.
Ona utakmica u Širokom je dobar pokazatelj šta smo svi mislili da ćemo dobit. Odličan šut sa 27-28 metara, pa ona prečka iskosa. Kad bi onako igrao svaku utakmicu, malo više išao naprijed i probavao šuteve, sigurno se niko ne bi bunio.
Slazem se svi smo euforicno docekali i podrzali njegov dolazak .Medjutim svi smo se vodili time da cemo u njemu dobiti lidera i da igracu njegovih "kvaliteta" nece biti problem u ovoj ligi i da odigra malo ofanzivnije .

Medjutim sa svojom fizikom on nista nije u stanju igrati,pri tome nema u sebi tu karakternu osobinu "vodje" koja ce se izdici iznad ostalih i preuzeti rizik na sebe kroz prekid ako nista,kad vidim da mu Hebibovic ili neko uzme loptu kod faula hoce mi nesto biti.Jednostavno promašili smo svi to je to.

Nema se sta uvijati u celofan i traziti izgovore(na njemu smo vala sve izgovore ispucali od toga da sacekamo dok ga prodju povrede,do toga da nema s kim,da mu ovo nije pozicija i sta sve ne)

Ono sto smo ocekivali nismo dobili i to je tako.Promasaj,desava se j.ebiga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 apr 2021, 12:40

Vinko Marinovic, jedna od najvecih greski Emira Hadzica!
Danas uzimamo bez problema uz dobru igru,a pušiona u Mostaru u subotu nakon koje Vinko dobija otkaz i uzima lovu od kluba.
Ja sam siguran da nas je namjerno zavalio.
I vuk sit i ovce na broju,odradio zadatak za Vicu klepio od njega pare,a klepio pare i od nas.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 apr 2021, 12:41

zagorski je napisao/la:
21 apr 2021, 12:40
Vinko Marinovic, jedna od najvecih greski Emira Hadzica!
Danas uzimamo bez problema uz dobru igru,a pušiona u Mostaru u subotu nakon koje Vinko dobija otkaz i uzima lovu od kluba.
Ja sam siguran da nas je namjerno zavalio.
I vuk sit i ovce na broju,odradio zadatak za Vicu klepio od njega pare,a klepio pare i od nas.
Vece gluposti nisam procitao u zadnjih 1000 stranica ove teme :damn:
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 31 gost.