skoroalen je napisao/la: ↑21 apr 2021, 12:08
miky_hz je napisao/la: ↑21 apr 2021, 11:54
Tino je jedan k.urton koji nemoze da trci i to je zakljucak njega.
I mi smo k.urtoni sto sto smo za centralnog veznog dali toliku lovu .Tolika lova se u ovoj ligi istresa sa dobre ofanzivce koji ce praviti razliku prema naprijed i zabiti kad treba.
Slažem se, al kad smo ga dovodili niko nije očekivao sporiju verziju Crepulje, svi smo mislili da dolazi onaj Tino koji je u Hajduku davao golove sa svih pozicija. 80% foruma je govorilo da prodaja Rahmanovića neće bit problem jer imamo Tinu kojem je to prirodna pozicija i koji je bolji igrač.
Ona utakmica u Širokom je dobar pokazatelj šta smo svi mislili da ćemo dobit. Odličan šut sa 27-28 metara, pa ona prečka iskosa. Kad bi onako igrao svaku utakmicu, malo više išao naprijed i probavao šuteve, sigurno se niko ne bi bunio.
Slazem se svi smo euforicno docekali i podrzali njegov dolazak .Medjutim svi smo se vodili time da cemo u njemu dobiti lidera i da igracu njegovih "kvaliteta" nece biti problem u ovoj ligi i da odigra malo ofanzivnije .
Medjutim sa svojom fizikom on nista nije u stanju igrati,pri tome nema u sebi tu karakternu osobinu "vodje" koja ce se izdici iznad ostalih i preuzeti rizik na sebe kroz prekid ako nista,kad vidim da mu Hebibovic ili neko uzme loptu kod faula hoce mi nesto biti.Jednostavno promašili smo svi to je to.
Nema se sta uvijati u celofan i traziti izgovore(na njemu smo vala sve izgovore ispucali od toga da sacekamo dok ga prodju povrede,do toga da nema s kim,da mu ovo nije pozicija i sta sve ne)
Ono sto smo ocekivali nismo dobili i to je tako.Promasaj,desava se j.ebiga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".