Veliki igraci u najavi!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Neuer 4/5.Scholl je napisao/la:Od svih nasih igraca u elfu, samo je Kimmich zadovoljio. Ono ostalo, nula
Bacamo Kimmicha opet na štoperaschickeria je napisao/la:boateng odsutan do 07.10
U kadru ostaju hummels martinez benatia koji vjerovatno odlazi i polovicno spremni badstuber.Lako je moguce da se ponovno aktualizira pitanje stopera ili se odluci zadrzati benatiu
BuffonGigi je napisao/la:Strasan vam je ovaj "najbolji stoper na svijetu" Boateng, svako veliko takmicenje neko s njim napravi sprdnju.
Ja sam davno pisao da je uz Ramosa najprecijenjeni stoper na svijetu.Svaka njemu cast na fizickoj snazi,duel igri,otvaranju igre..no kikser je samo takav.Masu golova je zayebo.I jos ce ih zayebat.Da hoce uprava Benatiu zadrzat pa da uzivam u tandemu Benatia-Hummels bar dok je Boa ozlijeđen.BuffonGigi je napisao/la:Strasan vam je ovaj "najbolji stoper na svijetu" Boateng, svako veliko takmicenje neko s njim napravi sprdnju.
Saurman je napisao/la:BuffonGigi je napisao/la:Strasan vam je ovaj "najbolji stoper na svijetu" Boateng, svako veliko takmicenje neko s njim napravi sprdnju.
![]()
Sissoko je napisao/la:Saurman je napisao/la:BuffonGigi je napisao/la:Strasan vam je ovaj "najbolji stoper na svijetu" Boateng, svako veliko takmicenje neko s njim napravi sprdnju.
![]()
**** kaže da se radi samo o 6 tjedana...schickeria je napisao/la:boateng odsutan do 07.10
U kadru ostaju hummels martinez benatia koji vjerovatno odlazi i polovicno spremni badstuber.Lako je moguce da se ponovno aktualizira pitanje stopera ili se odluci zadrzati benatiu
gerdmuller je napisao/la:Ja sam davno pisao da je uz Ramosa najprecijenjeni stoper na svijetu.Svaka njemu cast na fizickoj snazi,duel igri,otvaranju igre..no kikser je samo takav.Masu golova je zayebo.I jos ce ih zayebat.Da hoce uprava Benatiu zadrzat pa da uzivam u tandemu Benatia-Hummels bar dok je Boa ozlijeđen.BuffonGigi je napisao/la:Strasan vam je ovaj "najbolji stoper na svijetu" Boateng, svako veliko takmicenje neko s njim napravi sprdnju.
BuffonGigi je napisao/la:Strasan vam je ovaj "najbolji stoper na svijetu" Boateng, svako veliko takmicenje neko s njim napravi sprdnju.
Uspjesi Boatenga u njegovoj dosadašnjoj karijeri:Brezovac je napisao/la:Kad se samo sjetim koliko su mene napadali kada sam govorio da je Boateng obični prosjek i da s njim nema naporetk..u Bundesligi u ovakvom bajernu i Šunjić bi dobro igrao, cim je to veći nivo osjeti se kvalitet ili u ovom slucaju slab kvalitet jednog igrača
BuffonGigi je napisao/la:Vise uspjeha ima Victor Valdes, pa se jadan muci da nadje klub vec 3 godine. To su djeciji argumenti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.