FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 23 jul 2013, 17:47

Stvarno bi bilo odlicno kad bi Gojko otisao na desnu stranu a u sredini otvoriti prostor za Radovca ili Osmanagica. Samo se nadam da Gojko nece desno a Sunjevaric u ekipu ne bi me cudilo jer je i Hus pogubio konce. Ne bi bilo lose ispred pokusaja od kapitena staviti Osmanagica ili Samira. Samo pojedince molim da ne stavljaju Samira na ovu poziciju zadnjeg veznog jer to nije njegovo mjesto, njegova pozicija je iza napadaca gdje je toliko opasan da to nije humano samo steta sto Anes ima sigurno mjesto pa mali ne moze tu, zato se zrtvuje na centralnom i zadnjem veznom al i tu dobro odradi svoj dio posla svakako bolje od "kapitena".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jul 2013, 18:33

Ajmo uzeti taj Kukesi,pa se pobit' sa Metalurgom!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 23 jul 2013, 18:35

Mozel prvih 11...po vama

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 23 jul 2013, 18:38

stadion je napisao/la:Mozel prvih 11...po vama
Bandović; Cimirot Tatomirović Dupovac Tadejević; Radovac Džakmić Todorović Haurdić Suljić; Melunović
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 23 jul 2013, 18:51

tello je napisao/la:
Bandović; Cimirot Tatomirović Dupovac Tadejević; Radovac Džakmić Todorović Haurdić Suljić; Melunović
Ma ja , to je to...da se hoce tekma otvoriti na nacin ko u san marinu sa onim prelijepim Haurdicevim golom. Znaci neki slobodnjak sa 18 m ...

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 23 jul 2013, 18:56

stadion je napisao/la:
tello je napisao/la:
Ma ja , to je to...da se hoce tekma otvoriti na nacin ko u san marinu sa onim prelijepim Haurdicevim golom. Znaci neki slobodnjak sa 18 m ...
Ma albanci će sutra biti torpedovani vidjet će šta su Divovi !

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 23 jul 2013, 19:01

Po meni nema nikakvog cekanja. Od prve sekunde jako i u kost. Svi smo vidjeli kakvi su to retardi ..ti sipci. Da nije bilo glupih gresaka Radulovica a posebno Deje , moglo se igrati 24 h..ne bi nam gola zabili. Nikakvih taktiziranja , samo jako na sredini (ko u albaniji prvih 20 min)...tu su najtanji...cim utpamo prvi idu jos 2 garant..

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 23 jul 2013, 19:02

Očitat će njima Husref bukvicu, a i ovi novi igrači što su došli povećali znatno konkurenciju u timu tako da mislim da će igrači ginuti sutra a pogotovo Melunović i Haurdić :)

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 23 jul 2013, 19:05

tello je napisao/la:Očitat će njima Husref bukvicu, a i ovi novi igrači što su došli povećali znatno konkurenciju u timu tako da mislim da će igrači ginuti sutra a pogotovo Melunović i Haurdić :)

U pravi si. Ovi znaju da im se ljulja mjesto u timu zbog ovih novih. Znaju da smo mi navijaci i naravno uprava totalno nezadovoljni sa igrama ali i ovim zadnjim rezultatom. Ma imam osjecaj da ce sipci biti nagrdjeni samo tako

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 23 jul 2013, 19:05

stadion je napisao/la:Po meni nema nikakvog cekanja. Od prve sekunde jako i u kost. Svi smo vidjeli kakvi su to retardi ..ti sipci. Da nije bilo glupih gresaka Radulovica a posebno Deje , moglo se igrati 24 h..ne bi nam gola zabili. Nikakvih taktiziranja , samo jako na sredini (ko u albaniji prvih 20 min)...tu su najtanji...cim utpamo prvi idu jos 2 garant..
Znas i sam kad' Istok ustane i pocne da ih "tjera" da postignu gol/ove. Kad' se samo sjetim Hiberniansa, stajali smo citavo drugo poluvrijeme.
Zgazit' buhtlare nego sta, a onda u nedjelju i Zrinjski.

btw. Ne moze Melunovica nista natjerati da odigra bolje, jer on bolje ne moze. NE ZNA. Mutavac.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 23 jul 2013, 19:07

stadion je napisao/la:
tello je napisao/la:Očitat će njima Husref bukvicu, a i ovi novi igrači što su došli povećali znatno konkurenciju u timu tako da mislim da će igrači ginuti sutra a pogotovo Melunović i Haurdić :)

U pravi si. Ovi znaju da im se ljulja mjesto u timu zbog ovih novih. Znaju da smo mi navijaci i naravno uprava totalno nezadovoljni sa igrama ali i ovim zadnjim rezultatom. Ma imam osjecaj da ce sipci biti nagrdjeni samo tako
U potpunosti se slažem sa tobom, u četvrtak ćemo gledati pravo Sarajevo i igrači koji istrče na teren će konačno opravdati ono što se davno od njih očekivalo baš zbog tih novih igrača koji ih lagano mogu zamijeniti i oni su svjesni toga

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 23 jul 2013, 19:10

@ Begax..sve se slazem sa tobom ali dajmo im podrsku..prvom Melunovicu pa svima ostalim

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 23 jul 2013, 19:12

BegAx je napisao/la:
stadion je napisao/la:Po meni nema nikakvog cekanja. Od prve sekunde jako i u kost. Svi smo vidjeli kakvi su to retardi ..ti sipci. Da nije bilo glupih gresaka Radulovica a posebno Deje , moglo se igrati 24 h..ne bi nam gola zabili. Nikakvih taktiziranja , samo jako na sredini (ko u albaniji prvih 20 min)...tu su najtanji...cim utpamo prvi idu jos 2 garant..
Znas i sam kad' Istok ustane i pocne da ih "tjera" da postignu gol/ove. Kad' se samo sjetim Hiberniansa, stajali smo citavo drugo poluvrijeme.
Zgazit' buhtlare nego sta, a onda u nedjelju i Zrinjski.

btw. Ne moze Melunovica nista natjerati da odigra bolje, jer on bolje ne moze. NE ZNA. Mutavac.
Ma može on jarane, mogu oni svi, samo nisu imali neku konkurenciju u timu dosad, sad imaju i vidjet ćeš da će konačno opravdati ono što se od njih dugo očekivalo

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 23 jul 2013, 19:15

stadion je napisao/la:@ Begax..sve se slazem sa tobom ali dajmo im podrsku..prvom Melunovicu pa svima ostalim
Naravno. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2013, 19:17

tello je napisao/la:
I aj bih volio vidjeti da ovakav sastav istrči u četvrtak, jer bi bilo odlično da Samir bude u prvih 11, pa i da u budućnosti bude standardni član udarne jedanaestorke. Ali gotovo pa sigurno umjesto njega će se naći Šunjevarić, možda nas Musemić iznenadi pa na desnog beka stavi Čulova a da Cimirot ostane na svojoj poziciji. Vidjet ćemo.
Strah me ove utakmice, i što se bliži četvrtak sve sam nervozniji.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2013, 19:20

Culov je od svih ovih bekova koje mi imamo u kadru racunajuci i lijevu i desnu stranu napadacki mnogo bolji,samo je pozadi mnogo mnogo tanak a i pozicija beka mu uopste nije prirodna,Husref ga tu gura zbog brzine,ali zaista momak je prema naprijed strasan,definitivno ga treba forsirati sto se vise moze,naravno raditi sto vise na popravku te defanzive,ali ovako kad su neke utakmice gdje se ganja rezultat tipa ove ili nesto slicno ubuduce,mislim da moze biti od koristi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 23 jul 2013, 19:21

Ja vam sa sigurnoscu tvrdim da ce Radulovic travnjak osjetiti samo na poluvremenu. On nece igrati. ;)

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 23 jul 2013, 19:34

BegAx je napisao/la:Ja vam sa sigurnoscu tvrdim da ce Radulovic travnjak osjetiti samo na poluvremenu. On nece igrati. ;)
U zavisnosti od rezultata Radovac igra. U to sam ubijedjen.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 jul 2013, 19:40

Da moze igrati Vule,Komazec,Puzigaca,Kovacevic i Travancic ne bi sekunde sumnjao u prolaz.Ovako su sanse 50:50-
1946

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 23 jul 2013, 19:45

Head je napisao/la:Da moze igrati Vule,Komazec,Puzigaca,Kovacevic i Travancic ne bi sekunde sumnjao u prolaz.Ovako su sanse 50:50-

Brate ne slazem se sa tobom ali te i razumijem kad samo pomislim kakve smo samo sugave igre imali i kakvo nezalaganje na terenu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.