Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carragher23
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carragher23 » 14 feb 2013, 21:00

lfckop je napisao/la: *ebem ti opanak za kog ja navijam, ljudi dva mjeseca nisu imali takmičarske utakmice i još onda rekoste da nisu u formi. Sva sreća pa nisu u formi.
brate imas Barcelonu, Bayern i ostale pa za njih navijaj ako ti se Liverpool ne svidja
nego ja vjerujem da mi mozemo nadoknaditi ova dva gola zaostatka to je nista za raspolozeni Liverpool kada ima svoj dan samo je potrebno odigrati sto bolju utakmicu sa Swanseaom u nedjelju da se moral i raspolozenje popravi a onda docekati Zenit i vjerovati da mozemo dalje ne predavati se prije nego li sudija svira pocetak

IN BRENDAN I TRUST
LIVERPOOL FC

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 feb 2013, 21:03

Što se izbjegava kritikovanje Rodgersa, a igrači se kritikuju samo tako :lol:

Ovo je Suarezova jedina utakmica ove sezone koju nije odigrao na nivou i on se pljuje, a Rodgers već 5 utakmica nije pobjedio i niko ga ne spominje.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 14 feb 2013, 21:05

Otpustiti Brendana na kraju sezone, opet dovest nekog menadzera za "long-term" projekat koji će prodat igrače koji mu se ne sviđaju i dovesti svoje. Naš glavni igrač Suarez bi vjerovatno napustio klub na ljeto jer bi shvatio da se ide samo u krug i da on nema vremena za to ako zeli nesto postici u svojoj karijeri. Novi menadzer bi počeo sa svojim taktikama i filozofijom, PROMJENA, opet bi bilo otpišite prvu sezonu jer novi je menadzer, novi sistem i trebat ce vremena da to se sredi, u Januaru bi bili 8-9 na tabeli i "navijaci" bi opet trazili otkaze itd.. < ovaj scenarij ILI pustiti čovjeka da radi svoj posao i nadati se da će ga uraditi dobro, istrpit ovu sezonu pa i sljedeću ako ćemo u trećoj uzeti jedno od ta četiri mjesta.

Zbog konstantnog mijenjana menadzera Liverpool se nalazi tu gdje jeste, tome treba dodat i to da ovo više nije Premier Liga od prije 5-6 godina. Imate nikad jače Spurse, City sa brdom love, Everton koji igra sjajno i onda se Liga Šampiona zbog ovih činjenica čini nedostižnom.

OTKAZ RODGERSU NAM NE MOŽE POMOĆI ! Samo nas može unazaditi i baciti u još veće sivilo sredine tabele, onda bi nam baš trebalo čudo da se izvučemo.

Stariji navijači znaju u kakvim g0vnima je Liverpool bio i da se oporavljao i od gorih kriza. Moramo se strpit jer ako Brendan dobije otkaz tek smo onda nayebali.
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 14 feb 2013, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 feb 2013, 21:05

najveci problem u posljednje vrijeme je cini mi se slaba forma suareza, protiv arsenala je bio slabiji nego inace, i od tada sve slabiji, a kad njemu ne ide nema ko drugi zabit go, sturridge se povrijedio, downing pokusava, sterling se ne vidi, ne predstavlja neku prijetnju za protivnicki go. i opet kad pomislim da smo rijesili problem u napadu, imamo samo dva igraca koja znaju zabit, cekam borinija da se uklopi, da proradi, al samo cekam, za ostale ne bih. downing je pravo dobar u posljednje vrijeme, ali ne suta precesto, ugl pokusava da nekome doda
da je uigrat ovu ekipu do kraja sezone, za dalje se mogu nadati boljem, imam razloga
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 14 feb 2013, 21:06

Carragher23 je napisao/la:
lfckop je napisao/la: *ebem ti opanak za kog ja navijam, ljudi dva mjeseca nisu imali takmičarske utakmice i još onda rekoste da nisu u formi. Sva sreća pa nisu u formi.
brate imas Barcelonu, Bayern i ostale pa za njih navijaj ako ti se Liverpool ne svidja
nego ja vjerujem da mi mozemo nadoknaditi ova dva gola zaostatka to je nista za raspolozeni Liverpool kada ima svoj dan samo je potrebno odigrati sto bolju utakmicu sa Swanseaom u nedjelju da se moral i raspolozenje popravi a onda docekati Zenit i vjerovati da mozemo dalje ne predavati se prije nego li sudija svira pocetak

IN BRENDAN I TRUST
''Brate'' očigledno ne shvaćaš frustraciju igrom tima za koji obojica navijamo. Zato mi nemoj davati savjete za koga da navijam. Da sam htio savjet išao bih u savjetovalište.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 feb 2013, 21:07

poraz koji se i mogao očekivati, težak teren, vrijeme katastrofa. neka malo, nek nas spuste ova 2 poraza nakon dizanja u nebo poslije ona 2 remija protiv Arsenala i onih cigana... Vidim da polako pucaju živci, pucaju i meni, al opet malo stanem i razmislim gdje bi nas odveo novi trener ako dođe. Brendan ima podršku od vlasnika i treba da ostane. Jedino što nas može spasiti je Jose Mourinho da dodje, a Brendan da ostane njegov pomoćnik :D Ili neka druga veća trenerska ličnost a ne vjerujem da bi neko htio preuzeti Liverpool pogotovo zbog finansija. Hajdemo dalje, sezonu već mnogi smatraju izgubljenom,ja ne, mislim da imamo još jednu utakmicu za popravku sezone,kakvu takvu šansu za 4 mjesto, koje izmiće,al tinja nada. Sretno nama, da se sve ovo fino završi

btw slika mog'o ga je ubit' 8-)
Ja te volim, volim Željo..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 feb 2013, 21:09

Carlo je napisao/la:Što se izbjegava kritikovanje Rodgersa, a igrači se kritikuju samo tako :lol:

Ovo je Suarezova jedina utakmica ove sezone koju nije odigrao na nivou i on se pljuje, a Rodgers već 5 utakmica nije pobjedio i niko ga ne spominje.
Tebi i Hendersonu smo prepustili kritikovanje Brenadana ;) nece vam niko uzeti tu titulu ;)

Igraci su krivi 90% oni igraju oni su ti koji stvaraju je,bene sanse pa svaku8 promase,oni su ti koji daju autogolove,koji se nepostavljaju kako treba,cija se inteligencija moze porede sa obicnim drvetom....Ima malo krivice trenera kao i u svakom klubu na zemaljskoj planeti,ali igraci su ti koji kolo vode na terenu i oni su najveci krivci za sva ova sranja koja se desavaju u zadnje vrijeme....Ovo sranje netraje od kad je Brendan dosao nego traje godinama unazad i to svi znamo...Zato ta supljaprica o Brendanovoj,Kingovoj,Hodgsonovoj krivici nepije vode vise...Zna se dobro tsa treba rascistiti na ljeto,ko treba napustiti klub..Jedino tako ce ovaj tim da dodje sebi i da pocne nesto ozbiljno da stvara....Staru bagru rastjerati novu napraviti i to je to.....

Carragheru i Hozeu svaka cast !!!

Kada 2 trenera nemogu promjeniti narav nekih igraca nece ni treci to je sigurno...
Otegli su muda do poda drugi trebaju da se ugledaju na njih!!!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 feb 2013, 21:14, ukupno mijenjano 3 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 14 feb 2013, 21:11

Take it easy.
Rodgers je menadžer za duže staze, uvjeren sam u njegov ostanak. 8-)

Samo ne mogu da shvatim pojedine forumaše koji u skoro svakom yebenom meču traže krivca samo u menadžeru. Čovječe, zar on igra? Nije on uopšte kriv što Stevie protiv Albiona maši jedanaesterac il' što Suarez večeras vrlo dobre šanse nije iskoristio. Morate malo smirit' sa tom temom. Postalo je monotono više ovol'ko hejtanje.
Zadnja izmjena: StevieG, dana/u 14 feb 2013, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 14 feb 2013, 21:11

@Carlo

E hajde nam reci koga bi ti stavio u tim za večerašnju utakmicu a da bi promjenio igru ili rezultat nabolje?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 feb 2013, 21:12

Ja ne znam sta vi s.erete, navijam za Liverpool odavno i samo vas pratim sta pisete jer nemam zivaca sa vama se raspravaljati, prvo Liverpool je odigrao odlicno utakmicu i to se vidjelo u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu jos bolje je Liverpool igrao i imao vise sansi, posjed lopte, Suarez me pocinje nervirat jer glumi nesto, pa bog te j.ebo 4 sto posto sanse on fula, haloo ba ? izvodi neku petu a doslovno prazan gol, pa onda pokusava da predje golmana pa neces se usetat u gol samo tako, Downing pokusaje da prodje po toj desnoj strani ali ne ide nikako jer ne zna i to je to, Skrtela treba poslat na posudbu u Championship i to je to, Cara ima 35 godina a covjek guli na terenu, Reinu isto poslat negdje daleko od ekipe, veceras sam gledao reprizu protiv Wba. Svaki navijac koji misli da je trener kriv za veceras za poraz taj nema pojma o fudbalu. Previse pametujete stvarno, covjek radi dobar posao ali ne moze on zabit i bit u odbrani .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 feb 2013, 21:17

Luis Suarez
We'll give it all in Anfield! Together we can!

A remontar en Anfield! Todos juntos podemos!

evo suletova fb izjava :)
Ja te volim, volim Željo..

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 14 feb 2013, 21:22

Liverpool8, svaka ti je na mjestu...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 14 feb 2013, 21:27

Nisam gledao utakmicu ali sam vidio po komentarima da su mnogi kritikovali Suareza i kada sam vidio ovo uvjerio sam se:
slika
Ne znam vise sta lik glumi sa ovim driblinzima :roll:
Vjerujem da ce biti bolja utakmica na Anfildu jer oni to moraju i mogu !!
Brendana nemojte kriviti ko bi od govana pitu napravio niko !!
Čekajte dok se ubere još mesa pa da se napravi BUREK !!
YNWA

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 feb 2013, 21:37

ne zna se jel dosadnija ova tema ili igra liverpoola ove sezone. milijarda pasova a rijetko sta konkretno. zasluzena pobjeda zenita i oni su se pokazali kao zrelija ekipa od liverpoola... kao i vecina protivnika u zadnje vrijeme.
Zodiac je napisao/la:Šteta što nema još kakvih kupova i takmičenja da i iz njih ispadnemo :lol: .
kako nema ? nije 13 bodova nedostizno ja vjerujem da nasi momci to mogu :mrgreen:
You are someone else I am still right here

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 14 feb 2013, 21:37

Nažalost, nisam bio u mogućnosti da gledam 2 poluvrijeme a izgleda da je bolje što nisam gledao. Očekivao sam poraz, ali ne 2:0, priželjkivao sam bar taj 1 gol jer je 2:1 najbolji nepovoljni rezultat koji se može dobiti (ono što se kaže, u svakom zlu ima nešto dobro). Nažalost, to "dobro" nismo uspjeli izvući. Zenit je jaka i ozbiljna ekipa koja je svoje šanse (a pogledat ću u sažetku kasnije aBd) uspjela realizovati a mi nismo.

Eh sad, krivit samo Suareza ili kriviti određenog pojedinca i nije baš prihvatljivo. Ne može baš biti da smo "nezasluženo" izgubili 2:0 i to 2x zaredom, kao nešto napadamo, stvaramo šanse a rezultata nigdje. To se trebaju zapitati svi na terenu, od trenera do igrača. Svi imaju određeni dio krivice za lošu seriju rezultata, ispuštanje bodova, neko manje - neko više.
Nekako mi se Skrtel, uz Reinu ističe kao kandidat za prodaju na ljeto, svemu jednom dođe kraj, pa tako i nečijoj karijeri u Liverpoolu. Za Reinu sam već rekao da mislim da je dao sve što je mogao za Liverpool, izgleda da je Skrtel sljedeći. Jednostavno loš je ove sezone, legenda Carra, 35-ogodišnjak mu uzima mjesto u XI, šteta je što ni Agger nije u nekoj formi. Mislim da će jedan od njih dvojice napustiti Anfield na ljeto, oni su zaista kvalitetni igrači, ali nešto tu ne štima. Na Rodgersu je da otkrije šta, možda je i do njega, možda uspije vratiti Skrtela u pravu formu (to bi mi bilo najdraže), a možda i ne, možda su mu dani u Liverpoolu odbrojani.

Što se tiče revanša, kao i većina vas, ne polažem velike nade u prolaz. Stoji ona izreka "Keep Believing", samo što mislim da to više za nas ne vrijedi. Ekipa nije podložna da mentalno i kvalitetom podnese teret preokreta, stoga mislim da će to više biti neka "Pirova pobjeda", a za prolaz bi nam se morale poklopiti zvijezde, mislim da na Anfieldu maximalno u normalnim uslovima možemo postići 2 gola uz eventualno primanje jednog (da ne primimo gol, to bi već bila taktička, mentalna i teško izvojevana pobjeda Rogersa i igrača i s takvim bi rezultatom bili u prednosti u produžecima).

Dakle, šanse postoje, ali su minimalne i Liverpool na Anfieldu ne smije sebi priuštiti ni najmanju grešku, mora ući strogo koncentrisano u duel, mora napasti, mora se više trošiti, veliko breme će biti na igračima dok Zenit može biti opušteniji, čekati kontra-napade a sigurno da i njima odgovara dobar teren, neće se oni baš totalno zatvoriti, ta ekipa zna igrati fudbal i nadam se da to neće pokazati na Anfieldu.

Sezona polahko izmiče iz Rodgersovih ruku i ako ne prođemo dalje u EL (vjerovatno nećemo), samo 5 mjesto bi moglo "spasiti" ovu sezonu (da ne pomišljam na nešto više, Bože sačuvaj :D ). Ako se ne uspijemo plasirati u EL za narednu sezonu, ova sezona će biti totalno neuspješna što svakako ide i Rodgersu na dušu i za sljedeću godinu će se morati, dobro, dobro potruditi da pravim pojačanjima i slaganjem kockica u ekipi popravi svoj položaj. NI SLUČAJNO NE ŽELIM DA DOBIJE OTKAZ, GREŠKA SA KINGOM SE NE SMIJE PONOVITI, ON JE BEZRAZLOŽNO OTPUŠTEN, MISLIM DA RODGERS MORA DOBITI ŠANSU KAKO GOD ZAVRŠILO, NADAM SE DA VLASNICI NEĆE POGRIJEŠITI.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 feb 2013, 21:38

fera je napisao/la:ne zna se jel dosadnija ova tema ili igra liverpoola ove sezone. milijarda pasova a rijetko sta konkretno. zasluzena pobjeda zenita i oni su se pokazali kao zrelija ekipa od liverpoola... kao i vecina protivnika u zadnje vrijeme.
Zodiac je napisao/la:Šteta što nema još kakvih kupova i takmičenja da i iz njih ispadnemo :lol: .
kako nema ? nije 13 bodova nedostizno ja vjerujem da nasi momci to mogu :mrgreen:
13 bodova je mala maca :D

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 14 feb 2013, 21:40

Mozel informacija jeli Liverpool ikoga pobjedio, ako je u 2 pol. usao sa nerijeseno, nesto se nesjecam
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 14 feb 2013, 21:41

Liverpool mi je jedan od drazih klubova u engleskoj stvarno mi nije jasno da tako veliki klub padne na ovako niske grane, i to ne samo ovu sezonu vec godinama nema sistmskog rada dovode se razni polovnjaci koji ne igraju srcem za klub vec radi zarade i tako iz godine u godinu treneri se mijenjaju,a rezultata nema jer zalosno je za klub kakav je Liverpool da titulu nisu osvojili od 89 godine.

Nadam se brzom ozdravljenju Liverpoola u pravom smislu a ne kozmetice promjene trenera igraca itd....
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 feb 2013, 21:42

Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la:ne zna se jel dosadnija ova tema ili igra liverpoola ove sezone. milijarda pasova a rijetko sta konkretno. zasluzena pobjeda zenita i oni su se pokazali kao zrelija ekipa od liverpoola... kao i vecina protivnika u zadnje vrijeme.
13 bodova je mala maca :D
do čega 13 bodova? zone ispadanja il naslova? :mrgreen:
Vođa zna.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 feb 2013, 21:44

nedim1993 je napisao/la: do čega 13 bodova? zone ispadanja il naslova? :mrgreen:
Šta ti misliš? :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: EBSCO i 3 gosta.