Bas protiv vas da ih cistiMortemHz je napisao/la:Imao kartone1922VFC1981 je napisao/la:Sto to Kouadio nije igrao protiv vas ?![]()

Bas protiv vas da ih cistiMortemHz je napisao/la:Imao kartone1922VFC1981 je napisao/la:Sto to Kouadio nije igrao protiv vas ?![]()
Amidža mu naredio.1922VFC1981 je napisao/la:Bas protiv vas da ih cistiMortemHz je napisao/la:Imao kartone1922VFC1981 je napisao/la:Sto to Kouadio nije igrao protiv vas ?![]()
Nije mu Husara menađer.Jaozinho22 je napisao/la:Pozz komšije,jel mi može neko objasnit ovu situaciju s Duljevićem što ova dvojica pričaju. Nije valjda da mu je Husara menadžer ? Usput bez ikakvih zlonamjernih komentara i napadanja u čoporu,fino pitam
pitic je napisao/la:Nije mu Husara menađer.Jaozinho22 je napisao/la:Pozz komšije,jel mi može neko objasnit ovu situaciju s Duljevićem što ova dvojica pričaju. Nije valjda da mu je Husara menadžer ? Usput bez ikakvih zlonamjernih komentara i napadanja u čoporu,fino pitam
Azmir ostaje, prvak se znaci zna. Cestitke Slobodi na vec osvojenoj i zasluzenoj tituli. Meni je drago bilo sto je moj tim ucestvovao ove godine pored takvog konkurenta. Nadam se da ce savez ukinuti ova preostala kola da se ne igra bezveze i ne rizukuju povrede. Valjda cemo iduce godine biti bolji ako nas sve ne proguta evropska Sloboda(ne onako kao na Kosevu ove godine kad nam ga je gutala)!ziviniceMetropola je napisao/la:mozete vi do titule, aha, mozete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Pozzzzz iz Metropole,i Bujrum,se vidjamo u majuziviniceMetropola je napisao/la:mozete vi do titule, aha, mozete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nije svadja,nije ovaj kapacitet za to,ja bi iskreno i volio da se tako odluci,ako dobijemo listicu,mislim da cete vi nama ruku pruziti u maju aBdsolinas je napisao/la:Djaba se svadjate.prvak ce se odluciti na tusnju.
Izgledamo smijesno pored vas? Po cemu? Po tome sto smo vas bez 7-8 standardnih igraca dobili, sto niste prilike stvorili za cijelu tekmu, sto se od C ekipe Sarajeva izgubili?? Nisam ja vas potcijenio, ali si ti malo zato precijenio. HUUUUSSSSSziviniceMetropola je napisao/la:realno, pored nas trenutno smijesno izgledate a tek poslje zime aBd .. drago mi je da nas podcjenjujete, da ste kao vi glavni konkurenti za titulu .. bez problema cu vam je prepisati i naredne 2 sezone, a onda tek krece dominacija .. covjeku nisam vjerovao do sad kad sam cuo sta je spreman sve uciniti i kakvu viziju ima, izvinite na upadujoker90 je napisao/la:Azmir ostaje, prvak se znaci zna. Cestitke Slobodi na vec osvojenoj i zasluzenoj tituli. Meni je drago bilo sto je moj tim ucestvovao ove godine pored takvog konkurenta. Nadam se da ce savez ukinuti ova preostala kola da se ne igra bezveze i ne rizukuju povrede. Valjda cemo iduce godine biti bolji ako nas sve ne proguta evropska Sloboda(ne onako kao na Kosevu ove godine kad nam ga je gutala)!ziviniceMetropola je napisao/la:mozete vi do titule, aha, mozete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HUSSSSSSSS
Trese ih euforija.RedEvil je napisao/la:Ma nije svadja,nije ovaj kapacitet za to,ja bi iskreno i volio da se tako odluci,ako dobijemo listicu,mislim da cete vi nama ruku pruziti u maju aBdsolinas je napisao/la:Djaba se svadjate.prvak ce se odluciti na tusnju.
Tebra sve najbolje,samo objektivno,ja vama zelim sve najbolje i da uvijek budete drugisolinas je napisao/la:Trese ih euforija.RedEvil je napisao/la:Ma nije svadja,nije ovaj kapacitet za to,ja bi iskreno i volio da se tako odluci,ako dobijemo listicu,mislim da cete vi nama ruku pruziti u maju aBdsolinas je napisao/la:Djaba se svadjate.prvak ce se odluciti na tusnju.
Ja se izvinjavam u njihovo ime.
Mada istina je,bice haos pojacanja i Sloboda i Sarajevo ce odluciti.
Kako ove,tako i narednih godina sretno druze
ziviniceMetropola je napisao/la:mozete vi do titule, aha, mozete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MortemHz je napisao/la:ziviniceMetropola je napisao/la:mozete vi do titule, aha, mozete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka mu čast ne ide hinjski "nama je cilj samo Evropa", ne krije ništa jasno i glasno rekao "Idemo na titulu", uostalom kao što ni mi nikad svoje ambicije nismo krili.solinas je napisao/la:Nema veze Azmir najavi sinoc titulu mozda i njega prenijelo malo![]()
Evropa skoro pa izvjesna.
Zbog svega u i oko kluba ipak vi ste prvi favorit za titulu,ove godine mi vrebamo iz prikrajka![]()
Uzeti öd UEFA koju kintu oporaviti se malo.
Čisto da ne bude neko pogrešno shvatio Hilmu:hilmo je napisao/la:Zna se ko je najveći favorit za titulu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.